Električni brijač za muškarce & # 8212; kako odabrati najbolji model?

Sadržaj članka
 1. Philips OneBlade Pro Face QP6620/20
 2. Alatni stroj 2520
 3. Mokro i suho brijanje
 4. Učinkovita baterija
 5. Način brijanja
 6. Braun MGK7220
 7. 10 funkcija u 1 trimeru
 8. Tehnologija AutoSensing
 9. Wahl Stainless Steel Advanced 9864-016
 10. Glave i utičnice za posebne zadatke
 11. Trimer za ljubitelje dizajna
 12. Litij-ionska baterija visoke učinkovitosti
 13. Kako odabrati škare za kosu?
 14. Kvaliteta
 15. Cijena
 16. Specijalizacija
 17. Jednostavnost upotrebe
 18. Tip kože
 19. Internet 5000 trimer 9u1 Internet5720 / 15
 20. Tehnologija DualCut
 21. Točnost u akciji
 22. Udobnost korištenja
 23. Festival rakova i piva u rajevskom imanju kubanska divljač
 24. Babyliss BG120E
 25. Jedan proizvod, mnoge namjene
 26. Suho ili mokro brijanje
 27. Snaga i vijek trajanja baterije
 28. Kako obrijati glavu električnim brijačem?
 29. Korak 1: odrežite kosu
 30. Korak 2: isperite glavu
 31. Korak 3: Piling
 32. Korak 4: Nanesite kremu
 33. Korak 5: Brijanje
 34. Korak 6: njega nakon brijanja
 35. Philips BT7520 / 15
 36. Zaboravite na čišćenje ošišane kose
 37. Trimer za bradu koji vrijedi preporučiti
 38. Upravljanje i indikacija različitih načina rada
 39. Wahl 9888-1316
 40. Savjeti za bradu bilo koje duljine
 41. Zaboravite na često punjenje trimera
 42. Babyliss T831E
 43. 2 glave češlja
 44. Manje nereda nakon rezanja brade
 45. Električni brijač za muškarce
 46. Rotacijski električni brijač za muškarce
 47. Mrežni električni brijač za muškarce
 48. Braun BT3240
 49. Izuzetno precizno podešavanje duljine
 50. Njemačka čvrstoća
 51. Remington MB050 Durablade
 52. Jednostavnost i učinkovitost u jednom uređaju
 53. Upotrebljivost
 54. Opis
 55. Koji trimer za bradu odabrati?
 56. Vrste trimera
 57. Koji trimer odabrati ili na što treba paziti?
 58. Oštrica za rezanje i njegova kvaliteta
 59. Savjeti
 60. Raspon prilagodbe
 61. Vodootporan
 62. Snaga
 63. Najbolji trimeri za kosu u ušima i nosu
 64. Internet – moderan dizajn i praktičnost
 65. Internet 4900-0050-savršen pomoćnik za putovanja
 66. Internet3455 Internet & Internet-za obiteljsku upotrebu

Početna ” najbolji strojevi i trimeri za šišanje kose

Kategorija: najbolje škare i trimeri za šišanje kose

Ocjena najboljih škara za ćelavu kosu za ćelave

Bez obzira na to je li vam ko a prorijeđena ili imate gu tu, punu glavu, po Toji nešto što E može reći Za o obu koja obrije glavu ćelavom glavom. Vrlo je moćan. A to vam štedi puno novca na šamponu. Ali to zahtijeva redovito brijanje i održavanje, što vas može koštati bogatstvo u brijačnici. Ili to možete učiniti sami kod kuće . A s najboljim škarama za ćelavu kosu nije ni tako teško. Ovaj će vam članak također dati neke jednostavne smjernice o tome kako odabrati i kupiti najbolje škare za ćelave mrlje za svoje potrebe. Prvo, pogledajmo ključne stvari na koje treba obratiti pažnju kada uspoređujemo škare i odlučujemo koju ćemo kupiti.

 • Kako odabrati škare za kosu?
 • Najbolje škare za kosu
 • Savjeti za korištenje škara za ćelavu kosu
 • Korak po korak vodič za korištenje škare za kosu

Philips OneBlade Pro Face QP6620/20

Ocjena višenamjenskih trimera

Pobjednik ljestvice trimera za bradu za 2022. godinu u kategoriji sve – u-jednom bio je IAS-posebno vrlo popularan muški trimer za bradu, Ias6620/20. Položaj britve na ljestvici definitivno nije slučajnost. Zahvaljujući svojoj svestranosti i multitaskingu, trimer za bradu za Iphine osvojio je priznanje naših urednika. I što je najvažnije – pozitivne povratne informacije korisnika.

Alatni stroj 2520

Ključ uspjeha uređaja svakako je tehnologija koja stoji iza Interneta. Višenamjenska oštrica omogućuje vam podrezivanje, brijanje i oblikovanje bilo koje duljine kose. Koja je njegova jedinstvenost? Dizajn stroja je jedinstven. Nož koji se brzo kreće oscilira brzinom od 200 pokreta u sekundi. To vam omogućuje učinkovito brijanje čak i višednevnih čekinja. Njegov neklizajući premaz u kombinaciji sa zaobljenim vrhovima povećava lakoću i udobnost brijanja. Osim toga, ova dvostrana oštrica savršeno se prilagođava vašem obliku lica. Dakle, omogućuje vam brijanje u bilo kojem smjeru. I jednako važno-dobivanje jasno označenih kunaova brade.

Strojni stroj ne samo da se brije. U kombinaciji s dodatnim dodacima omogućuje puno više. Na primjer, dodatak za tijelo omogućuje vam ravnomjerno podrezivanje dlaka na tijelu na duljinu od 3 mm. Primjenom zaštitne kapice možete sigurno skratiti kosu u pazuhu, preponama ili privatnim dijelovima. Internet je također, što je najvažnije, stvarno dobar trimer za bradu. Podesivi poklopac za fino podešavanje duljine – ima do 14 različitih vrijednosti duljine rezanja od 0,4 do 10 mm. To vam omogućuje da lako postignete bilo koju frizuru na licu.

Mokro i suho brijanje

Internet – vodootporan proizvod. Na taj ga način možete lako očistiti pod mlazom vode. Ako više volite mokro brijanje, možete dodatno koristiti pjenu za brijanje ili gel. Možete ga koristiti i pod Tušem pod vodom. Uređaj vam daje potpunu slobodu po tom pitanju.

Učinkovita baterija

Litij-ionska baterija prilično je učinkovita – može izdržati 90 minuta bez problema, a trenutna razina može se pratiti na LED zaslonu. Samo punjenje je također glatko i traje samo sat vremena. Jednostavno umetnite trimer u bazu za punjenje koja dolazi s proizvodom.

Pros: – mokro i suho brijanje – – praktično postolje za punjenje – – duljina rezanja od 0,4 do 10 mm – – dobre recenzije na internetu – – kvaliteta stroja.

Cons: – potreba za zamjenom noževa za medije.

Način brijanja

Mnogi muškarci odbijaju električni brijač, preferirajući mokro brijanje od suhog brijanja. Ali danas su se pojavili uređaji koji se ne boje vlage. Mrežaste britvice bile su prve za takve postupke. Trenutno postoje i rotacijski uređaji sa zaštitom od vlage.

Vlažna soba nije prepreka brijanju, a neki proizvođači uvjeravaju da je moguće sigurno koristiti takav brijač pod Tušem. Možete kupiti električni brijač s spremnikom za pjenasti proizvod. Njime se puni poseban spremnik.

Funkcija mokrog brijanja smanjuje iritaciju i broj uraslih čekinja. Prisutnost posebnog spremnika za hranjenje pjene olakšava i ubrzava postupak. Za takve uređaje koriste se Ovlaživači zraka. Ti se proizvodi prodaju u kozmetičkoj trgovini.

Braun MGK7220

Ocjena višenamjenskih trimera

Ako tražite uistinu svestrani trimer “sve u jednom”, onda je vrijedno pogledati na AINI7220. Ne samo da dobro funkcionira u slučaju šišanja strništa ili redovitog šišanja-zahvaljujući ciljanoj potrošnji, može se koristiti i kao trimer za intimne prostore za muškarce.

10 funkcija u 1 trimeru

Proizvođač osigurava da je njihova oprema prikladna za 10 različitih zadataka – od šišanja dlaka na licu, šišanja dlaka na glavi i tijelu do uklanjanja dlaka iz ušiju i nosa. Multitasking je posljedica brojnih dodataka uključenih u paket. A ima ih, moram priznati, puno. Dvije glavne mlaznice s funkcijom podešavanja omogućuju vam postizanje duljine rezanja od 3 do 21 mm.

Ako više volite kraće čekinje, imate i fiksne vrhove od 1 mm i 2 mm. Među cool dodacima koje ima oprema za opremu, vrijedi spomenuti i mali brijač s mrežicom ili super preciznu glavu. Glava za njegu tijela također zaslužuje zasebno mišljenje. Omogućuje vam sigurno uklanjanje dlaka u pazuhu, prsima i preponama. Ono što je važno-bez rizika od zaglavljivanja.

Tehnologija AutoSensing

Stilist za Ace prilagođava se gotovo bilo kojoj vrsti brade. To je povezano s tehnologijom. Njegova je zadaća stalno analizirati kosu (13 puta u sekundi) i u skladu s tim prilagoditi snagu trimera. Osim toga, snaga se povećava kada je potrebna-na primjer, u slučaju guste i grube kose. Ovo rješenje također štedi energiju. Kao rezultat toga, trimer za bradu za bradu može raditi bežično 100 minuta – nakon 1 sata punjenja. Što se tiče samog punjenja, također je vrijedno dodati da je uključena praktična baza za punjenje. Jednako je važna i potpuna Vodootpornost uređaja. Mokro brijanje pod Tušem-nije problem. Isto kao i pranje trimera pod tekućom vodom.

Pros: – uključen je trimer za nos i uši – – ima 13 razina šišanja – – mnogo različitih namjena – – izdržljiva baterija (100 minuta na punjenju), – uključen je Ina 5.

Protiv: – prilično visoka cijena.

Wahl Stainless Steel Advanced 9864-016

Ocjena višenamjenskih trimera

Brzi pogled na uređaj već sugerira da bi ovo definitivno mogao biti jedan od najboljih, ako ne i najbolji trimer za bradu na tržištu. Taj prvi dojam ne nestaje s vremenom. Naprotiv, što duže koristite ovu opremu, to ćete biti sretniji. Nešto viša cijena trimera u ovom je slučaju potpuno opravdana.

Glave i utičnice za posebne zadatke

S trimerom 9864-016, sveobuhvatno ćete se pobrinuti za svoj izgled. Podšišat ćete ili obrijati bradu, a možete i ošišati kosu. Riješit ćete se dlaka na prsima, vratu, pazuhu, pa čak i na intimnim mjestima. Također ćete skratiti kosu u ušima ili nosu. Sve je to moguće zahvaljujući bezbroj dodataka pričvršćenih na britvicu. Napominjemo samo nekoliko: dvije izmjenjive oštrice širine 30 mm i 40 mm, 12 češlja s duljinom rezanja od 1,5 do 25 mm, te češalj i nastavak s oštricom u obliku slova T za rezanje kose. Ukratko, sveobuhvatna oprema koja se lako može spremiti u praktični kofer. Kako sve to funkcionira? Točno, pouzdano i kvalitetno. Barem je to naše iskustvo s ovom opremom.

Trimer za ljubitelje dizajna

Model 9864-016 ne samo da izvrsno funkcionira, već i izgleda jako dobro. Tijelo uređaja u potpunosti je izrađeno od nehrđajućeg čelika u boji titana. U kombinaciji sa značajnom težinom trimera, to daje osjećaj čvrstoće i trajnosti opreme (trimer europske proizvodnje). Štoviše, ergonomski oblik kućišta dobro se osjeća u ruci i omogućuje precizno rezanje. Uz to je uključeno i čelično postolje s logotipom proizvođača za parkiranje trimera. Slažete se, takva tehnika u kupaonici zaista će ugoditi oku.

Litij-ionska baterija visoke učinkovitosti

Ako vam je vijek trajanja baterije glavni prioritet, kupite ovaj model bez razmišljanja. U tom pogledu nadmašuje ostale uređaje koji su uvršteni na naš popis “ocjena trimera 2021”. Jedno punjenje trajat će do 4 sata bežičnog rada. Štoviše, zahvaljujući značajci brzog punjenja, možete ga potpuno napuniti za samo 60 minuta.

Pros: – 240 minuta rada s jednim punjenjem – – kratko vrijeme punjenja – – kućište od nehrđajućeg čelika – – kvaliteta proizvoda – – Širok raspon podešavanja / duga duljina rezanja.

Protiv: – potreba za podmazivanjem oštrica.

Kako odabrati škare za kosu?

Kvaliteta

Ako želite da vam glava izgleda dobro bolje obratite pažnju na stvarnu kvalitetu proizvoda koje razmatrate.

Budući da postoji velika razlika između najnižih i najkvalitetnijih modela i marki. Postoje škare za kosu koje su izgrađene prema najvišim standardima. Od oštrice do tijela koriste najbolje materijale i najbolju izradu. S druge strane, postoji jeftino smeće koje vam ne vrijedi dopustiti ni blizu kose. A tu je i većina automobila koji imaju srednji raspon cijena.

Cijena

Naravno, kvalitetu treba uzeti u obzir i u vezi s drugom ključnom varijablom-cijenom. Ne samo da će vam pomoći pronaći stroj koji se uklapa u vaš proračun.

Na primjer, iako jeftine škare sada mogu biti jeftine, one često pružaju lošiju vrijednost u cjelini. Zašto? Jer obično vam daju najgore brijanje, a vjerojatnije je i da će se slomiti.

A jeftini strojevi koje biste uvijek trebali popraviti ili zamijeniti dugoročno mogu biti skuplji. Također biste trebali uzeti u obzir izgubljeno vrijeme, frustraciju i bol koji mogu doći s izbirljivim škarama koje ne režu učinkovito – ili još gore, režu stvari koje ne želite da rade, poput vašeg vlasišta.

Kao i kod većine proizvoda, odnos između kvalitete škare za kosu i njegove cijene čin je uravnoteženja.

Specijalizacija

Kada pogledate naše tipove, primijetit ćete da vam neki mogu dati blisko brijanje kako biste poravnali bradu kako biste očistili vrat.

Ostali su specijaliziraniji. Na primjer, neki su modeli dobri samo za brijanje, a ne za šišanje, dok su neki modeli izvrsni za blisku brijanje glave, ali nisu dobri za puno više.

Dakle, bez obzira kupujete li proizvod s našeg popisa ili negdje drugdje, odlučite što trebate učiniti, a zatim pronađite škare koje mogu ispuniti tu ulogu. Bilo da više volite specijaliziraniji proizvod ili napredniji alat?

Jednostavnost upotrebe

Nisu svi strojevi jednako jednostavni za upotrebu. Na jednom kraju spektra imate uređaje koji su gotovo pouzdani. Samo ih pređite preko glave, manje-više, i gledajte kako se kosa skida, ostavljajući za sobom glatku ćelavu točku.

U redu, možda ovo malo pojednostavljuje stvari, ali shvaćate. Na drugom kraju su čisto profesionalne škare. Teški su. Vrlo su glasni. Imaju oštre oštrice. I mogu rezati ako ne budete oprezni.

Dakle, prije nego što donesete odluku, razmislite o svojoj razini vještine i tolerancije.

Da li biste radije imali prvo iskustvo s pisaćim strojem koji je brz i prikladan za upotrebu? Ili ste spremni pokazati malo više strpljenja, više preciznosti, više finoće u nadi da ćete dobiti malo bolje brijanje?

Tip kože

Imate osjetljivu kožu? Je li lako nadražena ili izbija kvrge nakon brijanja? Ako ne dobro, nemojte se ni brinuti zbog toga. Ali ako ste odgovorili “DA”, onda biste trebali odabrati škare za kosu koji su posebno dobri za osjetljivu kožu.

To ćemo naglasiti u našim uzorcima, ali možete pročitati i korisničke recenzije o drugim modelima.

Iako je općenito mnogo manje vjerojatno da će škare za kosu uništiti vašu kožu od brijanja tradicionalnom britvicom. Dakle, ako ste navikli na britvice, bilo koji od naših odabira bit će korak naprijed.

Internet 5000 trimer 9u1 Internet5720 / 15

Ocjena višenamjenskih trimera

Ako želite kupiti dobar trimer za bradu i tijelo, ne tražite dalje od TV serije. U njemu ćete pronaći zaista zanimljive uređaje. Preporučujemo model 5720 / 15, koji možete kupiti za oko 4 tisuće kuna. U usporedbi sa skupljim modelima, nudi bolju vrijednost za novac.

Tehnologija DualCut

Trimer za kosinu 5720 / 15 ima dvostruko više oštrica u glavi od ostalih standardnih modela. Ovo rješenje učinkovito povećava točnost i učinkovitost rezanja brade. Osim toga, oštrice se nježno trljaju jedna o drugu, automatski se izoštravajući tijekom rezanja. To stvarno povećava njihovu trajnost, pa čak i nakon dugotrajne uporabe ne gube točnost. Kvalitetni noževi u kombinaciji s velikim brojem dodataka čine model 5720 / 15 svestranim proizvodom. Uređaj će raditi i kao trimer za lice i kao trimer za tijelo. Također će vam pomoći da se brinete o svojoj frizuri – uključena su čak tri češlja za šišanje kose duljine 9, 12 i 16 mm.

Točnost u akciji

Stiliziranje brade s trimerom za kosu je jako zabavno. Ovisno o željenoj duljini čekinja, možemo odabrati jednu od tri mlaznice. Prva dva režu čekinje na 1 ili 2 milimetra. Treći omogućuje podešavanje u rasponu od 3 do 7 mm. Prednost je i glava s ultra preciznim trimerom za čekinje. To će vam omogućiti da podrežete čak i pojedine dlačice ispod nosa ili na obrazima.

Udobnost korištenja

Baterija velikog kapaciteta omogućuje bežično napajanje do 80 minuta. Ovaj se rezultat definitivno može smatrati vrlo dobrim. Moći ćete se lako pobrinuti za sve dijelove tijela prije nego što uređaj signalizira da je baterija prazna. Međutim, mali nedostatak je dugo vrijeme potrebno za punjenje baterije. Među prednostima uređaja vrijedi spomenuti njegovu Vodootpornost, što vam omogućuje pranje pod mlazom vode. Pohvalna je i gumirana neklizajuća ručka.

Pros: – uređaj ima noževe s tehnologijom, – preciznost rezanja, – dobra cijena, – lako se čisti, – potpuno vodootporan, – pozitivna recenzija korisnika.

Protiv: – dugo vrijeme punjenja (16 sati).

Festival rakova i piva u rajevskom imanju kubanska divljač

Postoji takva vjerska kineska radnja: Buda, Lao Tzu i Konfucije stoje uz posudu s octom i kušaju je. Buda se tužno iskrivljuje, Konfucije se mračno i prezirno migolji, a Lao Tzu se smiješi: “o, visoko, kiselo!». Chan, kao što možete zamisliti, simbolizira život u svim njegovim manifestacijama. Dakle, na ovom festivalu bio sam sve samo ne Lao Tzu.

Pokazalo se da je jedini način da se dođe do ove visoravni, gdje se sve odvijalo, taksi za 900 kuna. Neka polja usred ničega, komarci. Za ulaznicu (još 600 r.) daju vam porciju malih rakova i čašu piva. Rakovi su, usput, ukusni, a khadizhi (ovo je tako lokalno pivo) zagrijali su srce za 80 kuna. Jedino što me spasilo bili su prijatelji koji su me pozvali ovamo, na čemu sam im istovremeno zahvalan i nezahvalan. A Kozaci koji su sve to čuvali bili su lijepi, veseli i pristojni. Ostalo su atas:” Pojas Gaze ” kao soundtrack, djeca (od kojih su neki pokušali potajno piti pivo), Pijani očevi, očajne majke. Zapravo, za nekoliko potrošenih tisuća stajao sam i pogledao kubanski buhač koji se zapravo nije razvio.

urrent raspoloženi

Sljedećeg jutra probudio sam se u auri borovih iglica. Iz nekog razloga ju je pokupio i iz nje položio krug na krevet. Možda su me Kozaci tome naučili — ne znam.

3/10, Vladimir Brovin

Babyliss BG120E

Ocjena višenamjenskih trimera

Zaokruživanje ocjene četkanih trimera popularni model AMAP120 AMAPINO. Uređaj je izvrstan ne samo kao trimer za bradu – trimer će se pobrinuti i za kosu po cijelom tijelu. Vrijedno je obratiti pažnju na atraktivnu cijenu uređaja u odnosu na kvalitetu. Trimer za bradu za bradu košta manje od 3 tisuće kuna.

Jedan proizvod, mnoge namjene

Briga o vašem izgledu ne odnosi se samo na kosu na licu ili frizuru. Vrijedno je zapamtiti i brinuti se za kosu od glave do pete. Trimer za Kosino prilično se učinkovito nosi s tim zadatkom. Kao trimer za bradu, omogućit će vam učinkovito tretiranje čak i gustih strništa. Oprema je opremljena s tri različita kvalitetna češlja. Sukladno tome, omogućuju vam rezanje duljine od 3 mm, 5 mm ili 7 mm. Prema našem mišljenju, za ljubitelje malo dužih čekinja bio bi koristan još jedan jastučić veće duljine od 9-10 mm. Uključena glava mrežaste britvice omogućuje vam precizno dovršavanje stila. Ona reže čekinje vrlo blizu kože i vrlo je učinkovit u tom pogledu.

Suho ili mokro brijanje

Svaki muškarac ima svoje navike kada je u pitanju brijanje. Neki više vole suho, drugi mokro brijanje. Bez obzira kojoj skupini pripadate, model 120. Zbog svoje otpornosti na vodu, može se sigurno koristiti i za mokro brijanje. Vodootpornost također olakšava čišćenje opreme. Osim toga, uklonjive oštrice mogu se isprati pod mlazom vode, što olakšava održavanje trimera čistim.

Snaga i vijek trajanja baterije

Uređaj može raditi u bežičnom ili žičanom načinu rada. U prvom slučaju, baterija će osigurati nesmetan rad 70 minuta. Ovo je vrlo dobar rezultat za takav proračunski trimer za bradu – moći ćete oblikovati strnište bez previše žurbe. Potrebno je oko 8 sati da se baterija potpuno napuni. Ako je potrebno, možete jednostavno spojiti proizvod na

Pros: – vrijednost za novac uređaja – – može se koristiti za mokro i suho brijanje lica – – mrežni i baterijski rad – – maksimalno bežično vrijeme rada 70 min.

Protiv: – mali raspon postavki duljine rezanja.

Kako obrijati glavu električnim brijačem?

Sad kad znate koji su brijači za glavu najbolji za ovaj zadatak, vrijeme je da se bacite na posao. Znanje kako obrijati vlastitu glavu štedi vam vrijeme i novac utrošen na putovanje frizeru. Osim toga, održavanje ćelave glave sjajnom i urednom postat će lakše nakon što naučite kako to učiniti od samog početka.

Korak 1: odrežite kosu

Prvo, ako je vaša trenutna kosa puna ili duga, morat ćete je odrezati. Iako su ove britvice najbolje za ovaj posao, šišanje kose škarama može spriječiti probleme s zaglavljivanjem alata. Razmislite o najboljim škarama za kosu

Korak 2: isperite glavu

Nakon što ste ošišali kosu, vrijeme je za ispiranje. Kao i kod brijanja lica, bolje je omekšati kožu ispiranjem vrućom vodom. To otvara pore i opušta kosu, smanjujući rizik od urastanja. Također smanjuje rizik od neugodnih osipa i iritacija kasnije.

Korak 3: Piling

Tijekom ispiranja ovo vrijeme možete iskoristiti za piling glave. Možda se sada čini nepotrebnim, ali piling će podići mrtvu kožu i održati pore čistima. Nema ništa gore od dobivanja prištića, uraslih dlačica i drugih vrsta iritacije na svježe obrijanoj glavi.

Korak 4: Nanesite kremu

Nakon što završite s ispiranjem, vrijeme je da prije brijanja nanesete kremu za brijanje ili ulje. Ovaj korak je neophodan za čisto, glatko brijanje. Kreme za brijanje i ulja prije brijanja stvaraju sloj na koži, štiteći je od britvice. Ostavite da proizvod ostane na glavi nekoliko minuta ili prema uputama kako biste dodatno omekšali folikule dlake. Pazite na kreme ili ulja za brijanje na bazi mentola: mogu isušiti kožu i zatvoriti pore. To će poništiti sve napore na otvaranju pora prije brijanja.

Korak 5: Brijanje

Sada je vrijeme da uzmete britvicu po svom izboru i započnete. Za folijski brijač morate ga pomicati ravnim pokretima (gore-dolje ili lijevo-desno). Za rotacijski brijač najbolje rade kružni pokreti u smjeru kazaljke na satu. Za bilo koju vrstu britve postići ćete najbolje rezultate ako se brijete zrnom kose. Korištenje prave metode osigurat će vam dobro i ravnomjerno brijanje. To će također spriječiti mogućnost dobivanja uraslih dlačica. Što se tiče mjesta za početak, najbolje je započeti s mekšom kosom na vrhu glave. Ostavite strane i potiljak za kraj, gusta kosa bit će manje komplicirana ako proizvod ostavite dulje. Važno je odvojiti vrijeme za brijanje kako biste postigli bolje brijanje i smanjili pogreške.

Imate problema vidjeti što brijete? Pronađite dobro ogledalo koje će vam omogućiti da lakše provjerite stražnji dio glave. Inače, ogledalo u kupaonici s tri ploče može raditi jednako dobro kada je postavljeno pod pravim kutom.

Imajte na umu da, kao i kod brijanja lica, britvicu morate isprati vodom nakon svake upotrebe.

Korak 6: njega nakon brijanja

Nakon što ste obrijali glavu, vrijeme je da je isperete hladnom vodom. To bi vam trebalo zatvoriti pore i održati kožu čvrstom dok ispirete obrijanu kosu i kremu ili ulje za brijanje.

Nijedno brijanje se ne radi bez nanošenja losiona nakon brijanja. Preporuča se koristiti losion ili balzam, a ne gelovi za smirivanje kože. Što je najvažnije, izbjegavajte bilo koji aftershave koji sadrži alkohol! To isušuje vašu kožu i uzrokuje više štete nego koristi.

Posjekao se? U redu je, svi griješe. Važno je liječiti sve ureze i posjekotine od brijanja. Jednostavno upotrijebite hemostatsku olovku ili blok stipse na njoj kako biste smanjili krvarenje i omogućili mu da zacijeli.

Philips BT7520 / 15

Ocjena višenamjenskih trimera

Interneti7520 / 12-najbolji trimer za bradu? Pa, po tom pitanju nismo sveznajući. Međutim, gledajući mogućnosti uređaja, sa sigurnošću možemo reći da je to zasigurno jedan od najboljih trimera na tržištu. Što nas je posebno impresioniralo? Pogledajte recenziju u nastavku.

Zaboravite na čišćenje ošišane kose

Svi dečki u našoj redakciji složili su se u jednom. Nema ništa neugodnije od pranja uređaja nakon brijanja. Trimer za bradu u velikoj mjeri rješava ovaj problem. Uglavnom zahvaljujući učinkovitom sustavu vakuumske aspiracije. Većinu ošišane kose hvata u poseban spremnik (95% prema testovima proizvođača). Kapacitet spremnika je dovoljan za dugo vremena. U slučaju punjenja, lako ga možete očistiti – samo otvorite komoru i četkom očistite preostale dlačice.

Model mine 7520 / 15 ima oštrice od nehrđajućeg čelika koje se samooštre. Rezanjem čekinja lagano se trljaju jedna o drugu. Zahvaljujući tome, oni stalno održavaju iznimnu oštrinu. To ima dvije prednosti: visoka učinkovitost rezanja čak i najdebljih dlačica; nema potrebe za zamjenom ili podmazivanjem oštrica tijekom cijelog vijeka trajanja trimera.

Trimer za bradu koji vrijedi preporučiti

Ivani7520 / 15-dobar trimer za muškarce koji žele savršene rezultate. Element na koji treba obratiti pažnju je sustav Ama & ama. Poboljšava učinkovitost i točnost šišanja brade. Trimer to čini podizanjem čvrsto pripijene kose na oštrice. Dakle, omogućuje vam podrezivanje čekinja jednim brzim pokretom, a da pritom ne propustite niti jednu dlaku.

Tema regulacije također je funkcionalno riješena – učinite to pomoću rotirajućeg kotača ugrađenog u kućište trimera. Štoviše, možete stalno provjeravati odabranu vrijednost na LED zaslonu. Ukupno postoji izbor od 20 duljina od 0,5 mm do 10 mm. Mogućnost zaključavanja zadane duljine jedinstvena je-zahvaljujući ovoj značajci možete biti sigurni da se neće slučajno promijeniti tijekom brijanja.

Pohvalna je i baterija s funkcijom brzog punjenja – nakon sat vremena punjenja može trajati i do 100 minuta. Osim toga, stanje napunjenosti može se pratiti LED indikatorom na kućištu.

Pros: – spremnik za podrezanu kosu – – dugo trajanje baterije – – oštrice s automatskim oštrenjem – – kvaliteta proizvoda.

Protiv: – prilično visoka cijena.

Upravljanje i indikacija različitih načina rada

Moderni brijači mogu imati različite načine rada ili automatski odrediti najprikladniji način rada. Tako, na primjer, senzor za određivanje gustoće čekinja prilagođava brzinu rotacije glava odabirom željenog načina brijanja prema području lica koje se tretira i senzor koji mjeri rotacijsku silu noževi sjetit će se da je vrijeme da očistite britvicu od dlačica zaglavljenih u noževima.

“Napredni” brijači mogu biti opremljeni LED senzorima ili čak minijaturnim zaslonima koji prikazuju informacije o statusu napunjenosti, potrebi čišćenja itd.d. Takvi se modeli odlikuju visokom cijenom, ali savršeni su za fanatike i ljubitelje najmodernijih tehnologija.

TOP 30 najboljih električnih brijača za 2022. godinu (za čisto brijanje)

Wahl 9888-1316

Ocjena višenamjenskih trimera

Trimer za bradu američke marke Aina dodatak je gotovo svakoj profesionalnoj brijačnici. Model 9888-1316 pripada potrošačkoj liniji, ali se ne razlikuje od uređaja profesionalne serije. Brijač ima gotovo sve značajke koje bi trebao imati dobar trimer za bradu.

Savjeti za bradu bilo koje duljine

Model 9888-1316 može se sigurno smatrati punopravnim setom za njegu brade i brkova. Zajedno s trimerom dobivate čak 13 različitih dodataka-to je impresivna brojka. Najkraća duljina smanjit će čekinje na 1,5 mm. Najduža je prikladna za njegu duže brade, poput šišanja. Duljina mu je čak 25 mm. Koristan je i 6-stupanjski podesivi poklopac – njegov raspon je od 2 mm do 12 mm. Izrađena od nehrđajućeg čelika, širina oštrice 30 mm. Uređaj je također opremljen sustavom brze promjene – prilikom oblikovanja brade savjeti se mogu zamijeniti u bilo kojem trenutku. Čišćenje trimera također je jednostavno – povezano je s tijelom oštrice koje se može ukloniti jednim pokretom ruke.

Zaboravite na često punjenje trimera

Između ostalih uređaja u ocjeni, model 9888-1316 ističe se vijekom trajanja baterije. Vrlo moćna litij-ionska baterija trajat će 3 sata bežičnog rada uređaja. Što učiniti ako zaboravite potpuno napuniti trimer? Da bi bila spremna za rad, potrebno je doslovno minutu da napunite ispražnjenu bateriju. Također je vrijedno napomenuti da je 60 minuta dovoljno za potpuno punjenje. Vrijeme punjenja i trajanje baterije čine ovaj trimer savršenim za aktivne dečke. Cijeli set može se spakirati u funkcionalnu futrolu koju ćete pronaći u kompletu. Također je vrijedno podsjetiti se na uvjete 2-godišnjeg jamstva nakon prodaje – u slučaju kvara, opremu možete jednostavno zamijeniti novom.

Pros: – Savjeti od 1,5 do 25 mm – – kratko vrijeme punjenja – – 180 minuta trajanja baterije – – kvalitetna oštrica.

Protiv: – potreba za podmazivanjem oštrica.

Babyliss T831E

Ocjena višenamjenskih trimera

Trimer za bradu s spremnikom za čekinje za manje od 3 tisuće kuna? Internet + dokazuje da je to moguće. Štoviše, iznenađuje svojom svestranošću. Čak i u pozadini mnogo skupljih uređaja. Pa što je tako posebno u ovom modelu? Provjerimo u pregledu.

2 glave češlja

Dvije mlaznice u setu nikoga neće impresionirati. Ali ako dodamo da dopuštaju raspon duljine od 1 mm do 35 mm – priznajete da to mijenja vašu perspektivu? Koji uređaji omogućuju oblikovanje duge brade? Muški trimer za metal može se lako nositi s takvim zadatkom. Pruža gotovo neograničene mogućnosti oblikovanja i omogućuje vam eksperimentiranje s različitim stilovima. Odabir odgovarajuće duljine je intuitivan i precizan. To ćete učiniti odabirom odgovarajućeg vrha, a zatim podešavanjem njegove duljine pomoću okretnog gumba.

Hardver svojim dizajnom ne baca koljena, međutim, ima i druge značajke koje bi vam se mogle svidjeti. Kao prvo, mali je, lagan i dobro se osjeća u ruci. Udobno je manevrirati, što može biti presudno za dužu bradu. Ono što je važno, također je prilično tiho, pa vas čak i dugotrajno oblikovanje neće umoriti od buke.

Manje nereda nakon rezanja brade

Ama831 Amapa je jedan od rijetkih modela opremljenih spremnikom za podrezanu kosu. To je jednostavno rješenje bez ikakvog otmjenog sustava usisavanja. Kao rezultat toga, oko 50-60% rezanih čekinja završi u posebnoj komori. Je li to puno ili malo? Teško je nedvosmisleno reći. To smanjuje nered koji obično ostaje nakon brijanja trimerom za bradu bez ove značajke. Nažalost, trimer nije potpuno vodootporan, pa se uklonjiva oštrica i nastavci za kapice mogu prati samo pod mlazom vode. Trimer za bradu u vezi s NASA-om radi na bateriji 60 minuta – po našem mišljenju dovoljno dugo. Štoviše, ako je potrebno, uređaj možete u bilo kojem trenutku spojiti na struju i nastaviti s brijanjem.

Pros: – raspon duljina od 1 do 35 mm – – dobra cijena – – spremnik za ošišanu kosu – – točnost regulacije.

Cons: – vrijeme punjenja 8 sati.

Električni brijač za muškarce

Moderni električni muški brijači izumljeni su za razliku od ravnih brijača i strojeva, pružaju nježno uklanjanje dlaka. Oštrice u njima zatvorene su u posebne glave, tako da nema kontakta s kožom. Postupak se može provesti i na suhom i pomoću pjena i gelova. Sve moderne električne britvice za muškarce podijeljene su na rotacijske i mrežaste. Razlikuju se u principu rada, svaki model može imati veliki skup funkcija.

Rotacijski električni brijač za muškarce

Takav sustav za brijanje formiran je od 2-3 diska-glava s prorezima i noževima koji se okreću ispod njih. Ulazeći u mikro rupe, dlake su potpuno odsječene. Prednosti rotacijskih električnih uređaja:

 • tihi rad;
 • glatko i čišće brijanje čak i za neravnomjerno izrasle čekinje;
 • dugi vijek trajanja glave.

Rotirajuće oštrice režu maksimalan broj dlačica na željenom području, nije potrebno nekoliko puta prolaziti kroz jedno područje. Minus – ako je koža osjetljiva, tada muški rotacijski Električni brijači ponekad uzrokuju iritaciju. Nakon brijanja na licu mogu ostati peckanje, peckanje. Teže je očistiti rotacijsku glavu od rezanih čekinja od mrežaste glave.

rotacijski električni brijač za muškarce

Mrežni električni brijač za muškarce

U takvom sustavu britve noževi se ne okreću, već vibriraju s jedne na drugu stranu. Odozgo su prekriveni tankom metalnom mrežom s masom rupa kroz koje čekinje padaju na oštrice. Prednosti mrežnog električnog brijača za brijanje muškaraca:

 • kompaktnost;
 • lako je promijeniti mrežicu;
 • usitnjava čekinje u prašinu koja se taloži na području rezanja;
 • mrežasti sustav bolje percipira osjetljiva koža.

Rizik od iritacije u takvom brijaču je minimiziran, ali u glatkoći rezultata gubi na rotacijskim modelima. Tipični nedostaci su bučni rad i problematično brijanje oko vrata. Električna mrežasta britva za muškarce ne hvata odmah sve dlačice, pa morate ponovno obraditi isto područje kože. Ako se koristi netočno, mogući su mali rezovi.

Mrežni električni brijač za muškarce

Braun BT3240

Ocjena višenamjenskih trimera

Trimer za bradu Atini3240 dokazuje da dobar trimer za bradu ne mora koštati bogatstvo. Iako je ovo najjeftiniji model ama iz serije Ama, pruža izvrsnu kvalitetu i preciznost brijanja – bez obzira na vrstu dlake na licu. Vrijedno je napomenuti da je uključen Besplatni brijač Ina5 Ina.

Izuzetno precizno podešavanje duljine

Raspon duljine rezanja za IPHINE3240 je samo 0,5 mm do 20 mm. Uključena su dva zamjenska jastučića. Prvi će omogućiti duljinu od 1 do 10 mm, drugi-od 11 do 20 mm. Međutim, točnost regulacije je impresivna. Posebna ručka s vagom omogućit će vam postavljanje do 39 različitih duljina s točnošću od 0,5 mm. Dakle, jedino ograničenje prilikom oblikovanja kose na licu je vaša kreativnost ili vještina. Oprema je također prikladna za šišanje kose. Prednost je i mehanizam za pomicanje-zahvaljujući njemu trimer automatski prilagođava radne parametre vašem tipu dlake na licu. Oštrice su također poboljšane u odnosu na prethodne trimere za kosu-izvrsno rade čak i na vrlo gustoj i dugoj kosi.

Njemačka čvrstoća

Internet-njemačka tvrtka sa stoljetnom tradicijom. Pouzdanost uređaja može se provjeriti na prvi pogled. Oprema je poboljšana sa svih strana. Trimer je ergonomski i jednostavan za upotrebu, čišćenje nakon upotrebe nije teško-samo isperite pod mlazom vode. Preostalu kosu možete ukloniti malom četkom za čišćenje koja je uključena u komplet. Zahvaljujući ugrađenoj kapacitivnoj bateriji, možete se brijati do 80 minuta bez priključenja na struju. Potpuno punjenje baterije traje 8 sati. To je prilično dugo, ali sporije punjenje povećava vijek trajanja baterije. Nedostaje samo putna torbica za utovar baze. Međutim, ako želite ove dodatke, možete se odlučiti za viši model-OCEANI7240.

Pros: – raspon od 0,5 do 20 mm – – pogodno za ispiranje pod mlazom vode – – 80 minuta rada s jednim punjenjem – – oštrice za samooštrenje.

Protiv: – prilično dugo vrijeme punjenja.

Remington MB050 Durablade

Ocjena višenamjenskih trimera

Aisne050 Aisne zaokružuje našu ljestvicu muških trimera za bradu. Uređaj je vrlo popularan zbog svoje cijene i kompaktne veličine. Također je vrijedno obratiti pažnju na malu težinu trimera – zahvaljujući njemu, čak i duže oblikovanje brade ne uzrokuje nelagodu i umor.

Jednostavnost i učinkovitost u jednom uređaju

Ipa050 ipaina-preporučeni jeftini trimer za bradu. Dvostrani noževi s oštricama omogućuju vam brijanje u bilo kojem smjeru. Kao što Remington uvjerava, oštrice su toliko jake da možete dugo zaboraviti na njihovu zamjenu. Međutim, to je obećanje teško provjeriti nakon nekoliko brijanja. Minimalna duljina dlačica koju ćete moći postići pomoću trimera za kosu je 0,2 mm. To vam omogućuje precizno ocrtavanje konture brade. Dolazi s 4 jaka češlja duljine 1, 2, 4 i 6 milimetara. Kraći su idealni za postizanje višednevnog učinka čekinja. Njihovo stavljanje i skidanje zahtijeva određenu praksu, ali to vam neće predstavljati problem.

Upotrebljivost

Prednost trimera za metal je mogućnost rada i u suhom i u vlažnom okruženju. Oprema je 100 posto vodootporna, što znači da je možete slobodno koristiti pod Tušem. Svidjet će vam se teksturirana gumirana ručka trimera – ne samo da se dobro osjeća u ruci, već pruža i dobro prianjanje. Punjiva baterija omogućuje vam bežično korištenje trimera oko 60 minuta. Dovoljno dugo da stvori glatku bradu. LED indikator obavještava o trenutnom stanju baterije – prikazuje jednu od tri informacije: baterija je prazna, baterija je napunjena ili se puni.

Što se tiče samog punjenja – potrebno je 4 sata. Uključen je i kabelski kabel-trimer možete lako napuniti s prijenosnog računala, banke napajanja ili punjača za telefon. Zbog toga je trimer za trimer savršen za poslovno putovanje ili vikend odmor. Još jedna prednost je 5-godišnje jamstvo koje možete besplatno produžiti do 6 godina. Dovoljno je registrirati proizvod na mjestu proizvođača.

Pros: – kompaktna veličina i mala težina – -kabel za punjenje, – gumirano neklizajuće kućište, – 5 godina jamstva s mogućnošću produljenja, – kvaliteta proizvoda, – precizno brijanje.

Protiv: – prilično teško uklanjanje kapa – – nema putnog kovčega.

Opis

Brijanje glave je proces u kojem se kosa potpuno uklanja s površine kože (i to na takav način da se ne može otkriti ni pogledom ni rukom). Da biste postigli ovaj učinak, morate koristiti pravi alat. Izbor i ispravan rad ovisit će ne samo o kvaliteti provedenog postupka, već i o njegovoj sigurnosti.

Zato je vrlo važno da muškarci (a u nekim slučajevima i žene) odaberu najprikladniji stroj za brijanje glave koji se može redovito koristiti bez straha za njihovu sigurnost i kvalitetu rezultata.

Treba razumjeti da ne postoji niti jedan poseban stroj za provođenje ovog postupka. Danas se brijanje glave izvodi pomoću nekoliko različitih uređaja.

Koji trimer za bradu odabrati?

Pitanje “koji trimer za bradu kupiti” vrlo se često postavlja na Internetu. Fraze poput “trimeri ocjena” ili “trimeri pregled” pretražuju tisuće puta dnevno. Zašto su takvi zahtjevi toliko popularni? Iz najmanje dva razloga. Prvo, kada prvi put kupujete trimer za bradu, obično ne znate na što treba paziti. Drugo, kada ulažete u kupnju opreme (često nekoliko tisuća kuna), želite biti sigurni da donosite pravi izbor. Stoga smo, osim ocjene trimera, odlučili pripremiti i mali varalica za one koji žele naučiti nešto drugo.

Vrste trimera

Pojedini proizvođači natječu se u marketinškim idejama za imenovanje svojih proizvoda. Ponekad to uzrokuje popriličnu pomutnju. I kako saznati koja je razlika između univerzalnog trimera i takozvanog višenamjenskog trimera? Iz naše perspektive, najlakše je podijeliti trimere u dvije kategorije – one namijenjene bradi i one koje imaju širu primjenu. Potonji često omogućuju njegu kose po cijelom tijelu-počevši od frizure, preko prsa i do intimnih mjesta. Univerzalni modeli dobivaju sve veću popularnost. Na taj način zamjenjuju uređaje koji vam omogućuju njegu kose samo na licu.

Koji trimer odabrati ili na što treba paziti?

Oštrica za rezanje i njegova kvaliteta

Oštrica za rezanje ključna je za učinkovito i učinkovito rezanje čekinja. Najbolji izbor bit će oštrice izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika – izdržljive su i otporne na koroziju. Zbog toga se oštrica može sigurno isprati pod mlazom vode. Važan je i oblik oštrica – blago zaobljene (poput onih u modelu Aipo) štite kožu lica od iritacija i posjekotina.

Kvaliteta oštrica određuje se ne samo materijalom od kojeg su izrađene, već i njihovom oštrinom – u nekim se modelima s vremenom može pogoršati. Stoga je najbolje rješenje trimer za bradu sa samooštravajućom oštricom. Tijekom rada oštrice se nježno trljaju, naoštravajući jedna drugu. To uvelike produžuje njihov vijek trajanja, sprječavajući potrebu za zamjenom dugi niz godina.

Još jedna važna točka privlači pažnju. Riječ je o potrebi podmazivanja oštrica, što se nalazi u nekim modelima (uključujući i marke u vezi s NASA-om). Mišljenja o tome su podijeljena – s jedne strane, podmazivanje pozitivno utječe na trajnost oštrice. S druge strane, to je dodatna aktivnost na koju se s vremena na vrijeme treba prisjetiti.

Savjeti

Baš kao što oštrica određuje učinkovitost trimera, vrhovi ga čine svestranim. Ipak, imajte na umu jednu stvar – specijalizirani trimer za bradu obično ima manje dodataka od generičkih modela za bradu i tijelo. U krajnjem slučaju, trimer za bradu može imati samo jedan podesivi nastavak. Međutim, to ne znači da imamo posla s lošijim proizvodom. U svestranim modelima, osim jastučića i dodataka za bradu, pronaći ćemo i dodatne dodatke. To mogu biti škare za kosu ili posebne mlaznice za tijelo. Praktični pribor koji bi trebao biti opremljen univerzalnim trimerom-nastavcima za šišanje kose u ušima i nosu.

Raspon prilagodbe

Tema usko povezana sa savjetima je duljina frizure. Što je veći, to je svestraniji. Standard je raspon od 1 do 10 mm. Međutim, ako ste vlasnik duže brade, trebali biste potražiti uređaje koji nude raspon postavki do 25 mm (npr. Prilagodba je jedno, fino podešavanje je drugo. Dobar trimer za bradu trebao bi vam omogućiti podešavanje duljine u koracima od 0,5 mm. Korisna značajka je i mogućnost zaključavanja odabrane duljine. Ovaj pristup osigurava da se duljina ne mijenja slučajno tijekom rezanja.

Vodootporan

Vodootpornost najboljih trimera pomalo je zbunjujuća – ne objašnjavaju svi proizvođači što točno znači ova Vodootpornost. Neki su proizvodi zapravo prikladni za mokro brijanje i upotrebu pod Tušem. Ostale modele, koji se također reklamiraju kao vodootporni, najbolje je isprati pod mlazom vode. Treće-pod vodom možemo isprati samo uklonjivu glavu ili oštrice. Stoga vrijedi provjeriti ovo pitanje prije kupnje. Kako? Preuzmite Upute s interneta ili pitajte proizvođača na društvenim mrežama.

Snaga

Ocjena višenamjenskih trimera

Moderni trimer za bradu trebao bi imati jednu od dvije vrste snage – bežičnu ili žičanu. U prvom je slučaju važno koliko proizvod može izdržati na jednom punjenju. To je obično između 40 minuta za jeftine trimere do nekoliko sati u vrhunskim modelima. 60-70 minuta može se smatrati dobrom vrijednošću za novac, ali naravno, što duže to bolje. Jednako je važno i vrijeme potrebno za potpuno punjenje baterije. U modelima s brzim punjenjem potrebno je oko sat vremena. Slabiji se mogu puniti i do nekoliko sati. U tom slučaju morate odgovoriti na pitanje: Nije li vam problem dugo vrijeme učitavanja?

Najbolji trimeri za kosu u ušima i nosu

Najmanji uređaji dizajnirani su za bezbolno rezanje neželjenih dlačica na lokalnim teško dostupnim područjima. Takvi uređaji omogućuju vam da se brzo riješite vegetacije zahvaljujući površini za rezanje u obliku vrlo male oštrice ili uskog izljeva.

Internet – moderan dizajn i praktičnost

4.9

★★★★★

ocjena uredništva

90%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Pogledajte pregled na internetu

Trimer iz Iphine-a odlikuje se visokim performansama i elegantnim dizajnom. Uređaj u plastičnom bijelom kućištu sa zlatnim obrubom ima fiksne i rotirajuće noževe koji će lako i brzo ukloniti dlačice u nosu, ušima, obrvama, vratu i sljepoočnicama.

Mali kut glave i oštrina oštrica doprinose učinkovitom i brzom obrezivanju reza. kunaovi noževa obloženi su ugljikovim nanočesticama, što jamči njihovu dugotrajnu otpornost na habanje.

Model je vodootporan i pogodan je za suho i mokro brijanje. A zahvaljujući visokofrekventnom motoru, proizvođač je uspio postići brzo i glatko kretanje oštrica.

Prednosti:

 • Moderan dizajn;
 • Kompaktnost;
 • Vodootporan;
 • Oštre oštrice otporne na habanje;
 • Brzi motor;
 • Učinkovito uklanjanje dlačica bilo koje strukture.

Nedostaci:

 • Jedna mlaznica uključena.

Trimer s interneta Demokratska je verzija uređaja za osobnu higijenu za svakog muškarca koji prati njegov izgled.

Internet 4900-0050-savršen pomoćnik za putovanja

4.9

★★★★★

ocjena uredništva

90%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Pogledajte pregled na internetu

Kompaktni model u obliku ručke lako će ukloniti dlačice u ušima i nosu zahvaljujući uskom tankom nosu. Tijelo uređaja izrađeno je od plastike i aluminija.

Proračunski uređaj ima samo jednu mlaznicu od nehrđajućeg čelika. Ali ovdje postoji pozadinsko osvjetljenje koje će čak i najkraće i najtanje dlake učiniti vidljivima. Trimer radi na običnim baterijama za prste, pa ga je prikladno ponijeti sa sobom na putovanja.

Prednosti:

 • Proračunska cijena (oko 700 kuna);
 • Moderan dizajn;
 • Kvalitetna površina rezanja;
 • Uključena futrola;
 • Prisutnost pozadinskog osvjetljenja;
 • Kompaktnost.

Nedostaci:

 • Samo jedna mlaznica.

Trimer za uši i nos s interneta idealan je proračunski uređaj za uklanjanje dlaka u teško dostupnim područjima.

Internet3455 Internet & Internet-za obiteljsku upotrebu

4.8

★★★★★

ocjena uredništva

84%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Pogledajte pregled na internetu

Kompaktni trimer s interneta impresionira svojom ergonomijom. Model je opremljen okretnom mlaznicom za brijanje teško dostupnih područja i češljem za obradu obrva.

Oštrice su obrađene nanosrebrom – to sprječava koroziju, stvaranje ogrebotina i osigurava baktericidno djelovanje.

Uređaj radi na baterije i može se koristiti pod Tušem. Trimer ima moderan, koncizan dizajn i prodaje se zajedno s kožnim poklopcem, pincetama i škarama za nokte.

Prednosti:

 • 2 vrste mlaznica u kompletu;
 • Svestranost;
 • Antibakterijski premaz;
 • Uključene pincete i škare;
 • Vodootporno kućište.

Nedostaci:

 • Vibracija kućišta.

PROČITAJ I

10 najboljih škara za bradu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: