Krem boja u unutrašnjosti

Odabir palete boja za unutrašnjost, mnogi se oslanjaju na osobne preferencije. Ali osim toga, postoji niz drugih čimbenika koji mogu utjecati na izbor boje. Kako stvoriti udoban interijer koji će biti praktičan i uživati ​​u svim stanovnicima kuće, a što je tako dobar dizajn u ovoj boji pokušati to shvatiti u ovom članku. Davanje preferencija na nijanse krema, odlučujete nekoliko zadataka odjednom.

Prednosti interijera krema

Krem boja u unutrašnjosti plaši mnoge. Vjeruje se da je to svijetle nijanse koje su označene. Ali pravda da kaže da drugi tonovi nisu manje prljavi. Ali ova boja je dovoljna.

  • Dobro u kombinaciji s većinom boja. Zahvaljujući ovoj značajci, bež često postaje osnovna nijansa za cijeli interijer. Na njegovoj pozadini je lako stvoriti naglaske boja i istaknuti željene zone. Ako izvršite zidove u ovoj sjeni, lako možete promijeniti raspoloženje cijelog interijera jednostavno promjenom naglasaka u boji. Na primjer, na njegovoj pozadini, bit će sjajno pogledati i namještaj u klasičnoj hladovini čokolade i ekstravagantnom kauču crvene boje.

  • Udobnost. Kremaste oči. On ne smeta svoju svjetlinu i ne smetaju čak ni nakon značajnog vremena. Ako želite stvoriti miran i udoban interijer, onda nijansa od slonovače je ono što trebate. To je jedan od razloga zašto je izabran za dizajn spavaćih soba.

  • Estetika. Plemićka nijansa od slonovače (ili krema) uvijek izgleda vrlo vrijedno. Nitko neće prigovoriti u odsutnosti vlasnika okusa kuće, koji je iz svega boja i nijansi izabrao ovaj.

  • Goli. Unatoč činjenici da se boja odnosi na svijetli raspon, neće biti tako damping kao čista bijela. Nemojte se bojati krem ​​nijanse i obitelji u kojima će male shalune odrasti. U svakom slučaju, ako mali umjetnici odluče ukrasiti zidove svojim slikama, to će biti vidljivo čak i na crnoj pozadini.

Jedina stvar koju savjetujemo da se suzdržava je kupnja skupog tepiha bež nijansa. Ali zidovi ili spol mogu se izvoditi u ovoj ugodnoj boji.

  • Nedostatak ograničenja korištenja. Krema u unutrašnjosti može biti onoliko koliko mislite ispravno. Nemoguće je pretjerivati ​​sobu s ovom nijansom. Može biti potpuno kremasto ili s dodatkom drugih naglasaka klasične sheme 60/30/10. To jest, 60% primarne boje, 30% razrjeđivača i 10% naglaska. Bez obzira na opciju koju odaberete, to će biti prikladno i moderno.

  • Punjenje svjetla sobe. Ako krema prevladava u unutrašnjosti, sobe će se neizbježno činiti prostranim i slobodnim. Ne učitava prostor, ne povlači svu pažnju. Ova plemenita hlad će ispuniti sobu svjetlom i zrakom. Čak i strop u neobičnoj hladovini kreme neće “staviti pritisak”. On će samo naglasiti prisutnost kreativnog pristupa i okusa od vlasnika.

Među nedostacima moguće je imenovati, možda samo potpuno popunjavanje unutrašnjosti boje monofonske vjere – u ovom slučaju, soba će se činiti zamagljenim i beživotnim. Ali to je jedva moguće, budući da će biti prisutne naglašene boje i odvajanje linija u svakom slučaju.

Što kombinira?

Univerzalni i nepretenciozni vrhnje se osjeća u suradnji s većinom boja. To omogućuje da vaša mašta uključite punu snagu. Ali sve varijacije mogu se podijeliti u dvije velike grupe o kojima ćemo razgovarati.

Jednobojni interijeri

Takvi interijeri se razlikuju mirnošću i plemstvom, u bilo kojem stilu koji su dovršeni. Sljedeće boje mogu djelovati kao pratilac na nijansu vanilije.

  • Zlato. Uvijek je povezana s luksuzom i bogatstvom. Ali nemojte misliti da je u suzdržanim interijerima ova briljantna boja uopće je neprihvatljiva. Na primjer, bež namještaj sa zlatnim priborom neće gledati čvrsto. Ova opcija je prilično tvrdnja da je naslov plemenitosti. Glavno pravilo je znati mjeru.

  • Čokolada. Kombinacija ovih boja – krema i čokolada – već zvuči vrlo slatko. Interijeri u ovim nijansama nisu manje “ukusna”. Unatoč činjenici da je smeđa mnogo tamnija i može se pripisati kategoriji kontrastnih kombinacija, pripadnosti jedne palete boja čini ga kombinacijom jednoboje. Osim toga, čokolada i krema mogu biti drugačiji zasićenje.

  • Prigušene nijanse svijetlo sive, senf i žute. Ne će svatko odlučiti o svijetlo žutoj u svom stanu. Ali vrijedi smanjiti zasićenje i učiniti ga lagano zamagljenim, jer stječe potpuno različita svojstva. Isto pravilo vrijedi i za druge svijetle nijanse. U Commonwealtha s neutralnim kremama stvorit će dobru uniju, ugodno oko i zanimljivo u njihovom punjenju i percepciji.

Kontrastne kombinacije

Nijansa ispašenog mlijeka dobro je u kombinaciji s svijetlim bojama. Optimalna opcija će ga koristiti kao pozadinu. U tom slučaju, svi naglasci će biti dobro vidljive i stvoriti željenu sliku.

Teško je navesti sve moguće kombinacije mlijeka s drugim bojama. Ovdje trebate biti vođeni vlastitim željama. Na primjer, u vrtiću će savršeno gledati svijetlo plavi ili ružičasti namještaj na pozadini krem ​​pozadinu. A u dvorani, svijetli tepih će postati izvrstan naglasak boja i neće se “raspravljati” s poljem boje vanilije.

Svijetla vrata bež boje izgledat će vrlo elegantno. To je potrebno samo razumjeti Svi elementi unutarnjih sadržaja moraju se međusobno kombinirati.

Stoga, ako se odlučite dati željenu boju krema u dizajnu stana, razmislite unaprijed sve detalje. Nemojte pasti u krajnosti.

Ako postoji želja za dodavanjem svijetle boje bež, neka bude jedna boja. Čak i takva neutralna pozadina neće moći spasiti situaciju, ako odlučite koristiti sve boje duge u dizajnu iste sobe.

Krema za različite sobe

Nježna boja krema je izvrsna za stvaranje bilo koje sobe. Bez mnogo truda može se prilagoditi dizajnu cijelog stana ili jedne od zona, bez obzira na to što semantičko i funkcionalno opterećenje nosi sobu.

Spavaća soba

U takvoj situaciji, Vanilla će se opustiti i smiriti. Tako je nemoguće bolje utjecati na emocionalno stanje stanovnika. U boji kreme mogu se napraviti i pozadinu i namještaj.

Nakon teškog dana potrebno je vratiti snage. Ovdje je važno da svijetle boje nisu umorne i nisu razdražene. Također će biti vrlo udoban ako će se dizajn izvesti u zasićenim tamnim i tamnim bojama. To je razlog zašto je krema jedna od najboljih opcija za projektiranje spavaćih soba za odrasle i djecu.

Dnevna soba

Mjesto u kojem se cijela obitelj i gosti najčešće će biti udoban i ugodan. Svjetlo dnevne sobe uvijek su povezane s poštovanjem i dobrim ukusom.

Ako dajete prednost ovoj boji, riješit će još jedan važan zadatak. Soba će se vizualno činiti više i prostranije. Čak i ako niste sretan vlasnik ogromnog stana s 40 kv. m, svijetli zidovi vizualno mijenjaju geometriju čak i najviše skromne sobe.

Dječji

Mnogi nastoje napraviti dječju svijetlu i šarenu sobu. Međutim, u stvari, ispostavilo se da nakon nekoliko mjeseci, pobuna boja počinje “gnječiti”. Psiholozi to tvrde Za vrlo aktivnu djecu, morate odabrati dizajn mirnije sobe. Inače, svijetle boje samo uzbuđuju dijete još više i dolaze u emocionalnu ravnotežu, postaje vrlo teško.

Idealno rješenje će biti dizajn zidova u kremi. To će stvoriti potrebnu mirnu pozadinu. U Takva situacija boja naglasci u obliku svijetlog namještaja ili igračke neće izrezati oči. Osim toga, ako su rođeni, mogu se lako zamijeniti.

Kuhinja

Iskusni hostese znaju da je kuhinja mjesto koje je prljavo zbog svog funkcionalnog opterećenja. Masnoća, voda i drugi kontaminanti pojavljuju se kao rezultat kuhanja i potrošnje hrane. Zato mnogi radije napuštaju lagane tonove u korist više nepretencioznog. I uzalud.

Ako se pod i pregače u kuhinji izrađuju pločica od krem ​​nijanse, onda neće biti poteškoća s čišćenjem. I oni će biti zagađeni na isti način kao i bilo koje druge nijanse. Isto vrijedi i za većinu kuhinjskih slušalica – na tamno namještaj u boji prašine i prljavštine bit će još primjetnije nego na svjetlosnoj površini.

Koridor

Ova soba je rijetko opremljena prozorima. Tako da je najvažnija zadaća da bude svjetlo. Osim toga, bit će vrijedno i vizualno povećati svoje područje.

S ovim zadatkom, kremasta nijansa u zidu i dekoraciji podova savršeno će se nositi. Ako je jedno uspješno rješenje Postavljanje ogledala. Ovo je omiljeni prijem dizajnera. Geometrija i osjećaj prostora bit će potpuno drugačiji, Ako samo promijenite tamnu oblogu zidova na kremu.

Kupaonica

Za ovu mokru sobu, najpopularniji završni materijal je pločica. Klasična nijansa krema predstavljena je u mnogim zbirkama keramičkih pločica, tako da nije teško odabrati optimalnu verziju.

Kupaonica u tipičnim visokim zgradama nije opremljena prozorom, pa Potrebno je osvijetliti samo svjetiljcima. Ali čak i obilja umjetnog svjetla neće biti u stanju stvoriti iluziju slobodnog prostora ako su zidovi tamni. Krema i njegove nijanse su klasično rješenje za dizajn ove sobe.

Boja krema – Pravo pronalaženje inkarnacije u život najljepših rješenja za dizajn. Može biti izvrsna pozadina za svijetle akcente, ako organizirati zidove i spol. I možete napraviti potpuno jednobojnu dizajn soba u tim nijansama.

Nijansa za mlijeko se smatra univerzalnim i, unatoč postojećim stereotipima, nije tako teško za njega da mu se brine što mnogi misle.

O kombinaciji kreme boje u unutrašnjosti vidi dolje.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: