Ideje o okvirima za fotografije Decor

Čišćenje uz pomoć fotografija vaših rođaka i voljenih će postati sjajna ideja. Ali da bi je stvorio kreativno, možete napraviti dizajn okvira s vlastitim rukama i implementirati sve ideje. Tako da uokvirivanje ne izgleda dosadno i istovremeno savršeno uklapa u unutrašnjost, možete razmotriti različite opcije dizajna, prekrasne primjere za odabir nečega osobno za sebe.

Što se može koristiti?

Za mnoge od nas, fotografije su od velike važnosti, jer su zarobljene najsretnijim trenucima koji se mogu sjetiti svih života. Unatoč činjenici da su danas slike pohranjene u digitalnom obliku, a mogu se vidjeti na računalu, ne biste trebali odbiti ispisati ih i rave po cijeloj kući. U isto vrijeme ne želim koristiti okvire predloška koji će pokvariti cijeli pogled. Tako, Možete napraviti dekor kako biste stvorili nešto lijepo s vlastitim rukama.

Možete ukrasiti okvir na različite načine pomoću odvijača, bilo kojeg materijala i alata koji su gotovo u svakom domu. To je tako uzbudljiv proces koji se mogu obaviti s rodbinom, čak i djeca će dobiti puno zadovoljstva od takvog posla, a rezultat će premašiti sva očekivanja.

Da biste dobili lijep dekor, nije potrebno kupiti skupe materijale, u kući možete pronaći mnogo novca koji će pomoći u izdavanju uokvirivanja.

Na primjer, zrna kave će spektakl gledati na okvir ako odaberete najljepše i pre-pržite ih. Ako ste navrata posjetili more i donijeli različite šljunak i školjke odatle, mogu postati prekrasan materijal za registraciju. Još jedan prirodni alat koji je prikladan za ručno izrađene su prirodne grančice, pijanci – samo ih odaberite u veličini, a okvir će steći potpuno drugačiji pogled.

Čitaj više  Begonia Coral: Opis, slijetanje i savjeti za uzgoj

Skup obojenih kartona, škara i običnog ljepila stvorit će svijetle okvire za fotografije koji će se uklopiti u dječju sobu i dodati boje. Stvoriti takav ukras je lijep, jer možete pokazati fantaziju i učiniti nešto originalno, nakon čega ćete predstaviti voljenu osobu kao dar. Ako želite nešto neobično, možete učiniti Umjetnost lijepljenja papira elemenata na okviru. To se zove Decoupage, I svladati ga, dovoljno je vježbati, uskoro ćete imati divne stvari.

S ovom tehnikom možete vratiti stari okvir.

Nego slika?

Tako da je okvir izgled je preporučljiv, potrebno je ne samo da ga organizirati, već i da se boje ako se koriste različiti materijali. Postoji nekoliko opcija za premazivanje drvenih ili plastičnih okvira na tržištu. U velikoj potražnji, boje koristi u posudama, koje glatko pada na površinu, a ne moraju raditi s četkom. Ali postupak vrijedi provoditi na otvorenom ili u dobro prozračenoj sobi.

Što se tiče fondova za brzo sušenje, raspršivanje boje zadovoljava taj zahtjev. Asortiman je široka paleta aerosolnih premaza koje se često koriste u dekoru.

Vrijedno je s obzirom na materijal iz kojeg se napravio okvir, ali postoji boja, koja je univerzalna, tako da može slikati drvenu, metalnu ili plastičnu površinu.

Zanimljive ideje za dizajn

Ovdje možete pokazati svoju hrabre fantazije, koristiti različita sredstva i materijale za stvaranje nečeg posebnog i originalnog. Treba napomenuti da Vintage okviri uživaju u velikoj potražnji. Ako imate uobičajeno uokvirivanje, možete biti umjetno, i ne uzima mnogo vremena. Za rad, trebat će vam metalna četka, akrilne boje, četke, masna traka i brusni papir. Okvir mora nužno biti drveni.

Da biste dali površinsku teksturu, četkica se koristi za trljanje površine. Vlakna s mekim drvetom će se izvući, groovi će ostati na svom mjestu. Ova metoda se naziva “braching”. Za uklanjanje boje trebate brusni papir. Zatim je površina prekrivena tamnom akrilnom bojom kako bi se napravila dubinska tekstura. Fotografije “ispod Starine” moći će se uklopiti u bilo koji interijer.

Čitaj više  Ljubičasta "izold": opis, slijetanje i skrb

Drugi sloj bijele boje omogućit će postići učinak “antike”. Leđa je obojana jednim slojem, površina je unaprijed zatvorena slikama. Više boje će se primijeniti, stariji fotookvir će izgledati.

Dekoracija proizvoda može se razlikovati ovisno o odabranom potrošnom materijalu. Možete skalirati kvadratni okvir s različitim nitima, što će izgledati kao skupno. Cijeli zavojnice, perle i gumbi su također prikladni, takva vježba također izgleda izvorno.

Za žeti proizvoda pod aristokratskim stilom, morate učiniti sljedeće. Trebat će okvir s ploče od strane vlaknastih ploča, koji se može obaviti neovisno odabirom željene dimenzije. Bilateralni škotski i bijeli papir zalijepljen na drugi list. Da biste stvorili rasuti dekor, trebat će vam kit, potrebno je razrijediti u skladu s uputama. Nakon toga se materijal nanosi oko perimetra strukture s žlicom lepršavih pokreta. Na taj način će se tekstura stvoriti.

Potrebno je pričekati dok se kit ne osuši. Zatim upišite svježi materijal u štrcaljku i napravite uzorke na površini kao što vi želite. Za slikarstvo korištenog akrila bilo koje boje, koja će biti usklađena s zajedničkim unutrašnjosti. Možete koristiti crnu boju, a zatim ispirati površinu s pozlatom, koja će dati učinak. U krajnjoj fazi se koristi bezbojni sjaj lak, a okvir će biti spreman.

Ako si zainteresiran Tehnika decoupage, Da biste to učinili, trebat će vam mekani materijal, može biti čipka, pletenica, konopac ili tkanina. Obrtnici često koriste grančice i suho cvijeće, stare olovke, višebojni gumbi, rinestones, pa čak i fragmenti komadića posuđa.

Da biste osigurali bilo koji od ovih materijala na okviru, možete koristiti termopistola, superklazute ili običnu PVA, ovisno o vrsti proizvoda.

Preporuke

Dakle, da je rad obavljen učinkovito, potrebno je pažljivo odabrati potrošne materijale i slijediti nekoliko preporuka. Ako se dizajn završi s vlastitim rukama, morate odabrati pravu veličinu kako biste se uklopili u parametre. Stroga pravila o dizajnu foto-okvira ne postoji, jer govorimo o kreativnom procesu, gdje svatko pokazuje vlastitu maštu. Međutim, ako ćete raditi s delikatnim materijalima, morat ćete paziti da ne oštetite dekor.

Čitaj više  Ljubičasta "voda": Opis, slijetanje i njegu

Budući da dizajn predviđa uporabu ljepljive tvari, potrebno je odabrati odgovarajuću vrstu sredstava koja je prikladna za rad s određenim materijalima. Dekor je potrebno Odaberite sliku za raspoloženje, s obzirom na to što je prikazano na njemu. Dječje fotografije mogu biti izrađene od šarenih materijala koji će izgledati sjajno u spavaćoj sobi.

Stil uređenja mora reagirati na dizajn interijera kako bi se stavke u sobi međusobno usklađene.

Prekrasni primjeri

Uzorak kako koristiti različite stavke kao dekor fotookvira.

Opcija provjere za uokvirivanje stvarnim kamenčićima.

To je ono što izgleda decoupus of morski okvir.

Dizajn okvira za fotografije s obojenim olovkama može se napraviti s djecom.

Prekrasan primjer papirnih ruža.

Kao što možete vidjeti, u takvom radu možete pokazati sve vaše fantazije i stvoriti najnevjerojatnije obrt koji će ukrasiti kuću. Uspjeh!

Čarobnjak za ukrašavanje foto okvira vidi sljedeći video.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: