Sve o metalnim dijelovima

Ogrevno drvo u kućici – ono što je potrebno. Oni su potrebni za zagrijavanje pećnice, kade ili saune, samo na drvama može se pripremiti uistinu ukusna i mirisna jela na ulici. Najbolje mjesto za spremanje je metalna drvosječa. Kako odabrati metalnu posudu iz cijevi profila za vikendicu, njegove značajke, kao io drugim vrstama letova, reći će ovaj članak.

Karakteristike i prednosti

Ulica WordNitz, koja se očito koristi za skladištenje drva vani. Njezin glavni zadatak nije toliko skladištenje drva za ogrjev na jednom mjestu, koliko ispravno skladištenje drva i njihova zaštita od svih vrsta vanjskih čimbenika.

Od glavnih prednosti drvorezketa može se uočiti sljedeće.

 1. Estetski izgled. Spojena u gomili drva za ogrjev nije ugodan spektakl. I uredno sastavljeno drvo ispod željeznog krova daje ljetno dvorište atmosferu čistoće i potvrde.
 2. Skladištenje materijala u potrebnim uvjetima Vlažnost zraka i zaštita od vremenskih uvjeta. Potrebna vlažnost drva za ogrjev ne smije prelaziti 25%. Zapravo, to znači skladištenje bušotina na svježem zraku, ali ispod krova. Sve to može pružiti šume. Ne preporučuje se spremanje stabla u staji ili u skladištu, može dovesti do rotacije materijala.
 3. Razne vrste. Postoje mnoge vrste metalnih drvoreza i flunnela, koje se proizvode kao modeli ulica, kao i oni koji dolaze do kraja na kamin.

Sorte

Ako je sve jasno s proizvodnim materijalom (metal), zatim na mjestu drvorezketa i proizvedenog oblika, vrijedi zaustaviti.

U smislu njegovog položaja, šuma su:

 1. Ulica.
 2. Unutarnji (najčešće kamin).
 3. Prijenosni.
 4. Održiv. Ova vrsta je najčešća.

Šume mogu biti otvorene i zatvorene. Potonji su improvizirali vrata. Zasebno, vrijedno je napomenuti da za metalne drvorez, materijal u proizvodnji proizvodnje može poslužiti kao profili (metalni profil cijevi) i spojnice.

Kako odabrati drvorez za davanje?

Prije svega, morate obratiti pozornost na udoban oblik i veličinu lunuša. Upozorenje ne smije biti previsoko ili nestabilno. To bi trebalo biti od ove veličine biti udoban i uzimajući, a polaganje drva za ogrjev.

Krov mora biti visok kvalitetan, bez rupa ili drugih nedostataka za pouzdanu zaštitu oborine. Najbolje je kupiti ili sićušne na vlastitu šume, u kojoj se balday ima malu pristranost, sprječavajući akumulaciju snijega i kišnice.

StreetWorks se najbolje proizvode ili kupuju s nekoliko “etaža”. Popularni modeli s više razina u različitim varijacijama.

Ista količina ogrjevica presavijenog u nekoliko razina ima više šanse za očuvanje bez gubitka do proljeća, a ne presavijeni u istoj gomili (iako u polju).

Najbolje je steći otkaz na nogama ili prijenosnim modelima. Čak i ako ne planirate premjestiti drvorez, to će barem zaštititi drva od kontakta sa Zemljom i upućivanjem. Preporučena udaljenost između baze šume i Zemlje – 10-15 cm.

Dobra mogućnost za vikendicu je šupa. Opremljen je rešetki vrata, koja osiguravaju i konstantnu cirkulaciju zraka i zaštitu od padalina. Housewoods moraju biti male veličine, interijer i po mogućnosti od otvaranja kovanja. Takvi modeli nisu samo zgodan, već i izgledaju vrlo elegantni.

Kako to učiniti sami?

Drovnitsa, u pravilu, nije tako složen dizajn, koji izbjegava preliminarno stvaranje složenih crteža ili projekata. To će biti dovoljno da ima materijal, potreban alat i želja da sve učinimo sami.

Ovdje ćemo pogledati nedržavno drvo na kotačima. Na rasporedu, ne samo da je moguće napraviti običan polje, već i izgraditi mali kamin opciju.

Potrebne materijale.

 1. Drvena bar veličina 5×5 cm i dugačak 1 metar.
 2. Nekoliko noktiju 10 i 5 cm.
 3. Duljina cijevi profila 1.2 metra i promjera 3/4 inča (20 mm), 5 komada.
 4. Inča (25.Duljina cijevi od 4 mm) 1.2 metra.
 5. Dva mala kotača.

I također je potrebno sljedeći alat:

 • šmirgl papir;
 • minijaturna pila za drvo;
 • Sander;
 • Stroj za zavarivanje;
 • Uštena za metal.

  Uputa korak po korak.

  • Pripremite metalne cijevi za okvir. Vrijedno je obratiti pozornost na činjenicu da će imati mnogo kutnih rezova. Moraju se smanjiti u obliku uglova od 45 stupnjeva. Okvir osnove je napravljen u obliku pravokutnog okvira, tako da ne morate izrezati cijevi za to.
  • Zavarivanje i brušenje. Do uglova luka trebaju biti zavareni 10-centimetarski nokti za naknadnu pričvršćivanje ručkih rukova. Dvije točno iste nokte moraju biti pričvršćeni na mjestu pričvršćivanja kotača.
  • Ugradnja pričvršćivanja i kotača. Na mjestima koja pričvršćuju kotače morate se boriti protiv dvaju oraha. Nakon pričvršćivanja kotača na privatne matice za pričvršćivanje.
  • Napraviti ruke. Ručke moraju napraviti stablo. Njihova duljina treba biti 25 cm. Nakon pripreme trebaju poljski i pokrivati ​​zaštitnim lakom.
  • Najvažnija faza: zgrada montaža. Prvo trebate kuhati osnovu – pravokutni okvir, a zatim im pozdraviti lukove i kutni nokte, kasnije ćete morati postići lukove u utoru. Lukovi su presavijeni na okviru, ugrađena je gornja poprečna šipka, a zatim će se drvene šipke morati pričvrstiti na dva luka. S komadom drva i čekićem, potrebno je provjeriti da su kvadrati čvrsto stegnuti na uglovima. Privatna akademija.
  • Završna faza: slikanje. Ali prvo je potrebno očistiti okvir brusaka i vlažnu krpu. Najbolje je koristiti crnu boju. Savršeno je prikladno za metalne drvorez i skriva šavove za zavarivanje.

  U zaključku, vrijedi napomenuti da prekrasan izgled šume nije glavna stvar – mora biti ugodno i izdržljivo.

  Kako napraviti metalnu posudu s vlastitim rukama, pogledajte u video ispod.

  Ocijenite članak
  ( Još nema ocjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: