10 najboljih kišobrana za kvalitetu i pouzdanost za svaki proračun

Jesen je u punom jeku. A stanovnici većine Rusije moraju se nositi s prehladom, nedostatkom vitamina, jesenskim bluesom i obilnim kišama. S prva tri malo je vjerojatno da ćemo vam pomoći, ali s rješenjem problema cvilećeg vremena, sasvim. Kao što ste vjerojatno pogodili, u središtu naše sljedeće ocjene su najbolji Kišobrani po kvaliteti i pouzdanosti. I muški i ženski modeli za svaki proračun ušli su u vrh. Idemo!

№10 — Zest 23520

Krenimo od najboljih kišobrana s proračunskim modelom 23520. Njegove glavne prednosti, osim niske cijene — su kompaktnost, jednostavnost i svestranost. Kad se sklopi, kišobran je dugačak samo 22 cm, tako da ga je lako smjestiti čak i u malu torbicu. Da, i teži poput pahuljice-160 grama. Otvara se i zatvara ručno, poliesterska kupola drži se na 6-iglama i sama po sebi nije jako velika — promjera 90 cm. Što je, međutim, sasvim dovoljno za jednu osobu. Bojanje: strogo crno. 23520-kišobran za ljude koji ne jure za vrhunskim materijalima i složenim mehanizmom, preferirajući kompaktnu veličinu i praktičnost.

Strukturne značajke

Kišobran se sastoji od šipke s pričvršćenim žbicama na koje se navlači vodoodbojni materijal. Ručka je dizajnirana za držanje uređaja u ruci.

Šipka sklopivog modela ima dva do pet nabora. Što je manje dodataka, to je veći kišobran. Šipka u dva dodatka češće se izrađuje za muškarce, teško ju je smjestiti u žensku torbu zbog velike veličine. Izrađen je od nekoliko vrsta materijala:

 • Od čelika;
 • Od aluminija;
 • Od moderne plastike.

Najpouzdaniji je od čelika. Ostali materijali također nude prednosti. Pri kupnji se obraća pažnja na mjesta artikulacije dijelova. Ako je šipka na zglobovima pokretna, tada je poželjno odbiti kupnju. Ova opcija neće dugo trajati, brzo će se slomiti pod utjecajem vjetra. Može biti glatka ili višestruka. S gledišta fizike, druga je opcija jača.

Žbice su pričvršćene na šipku, obično ne više od šesnaest. Što je veća, kupola će biti glađa, a struktura će biti jača i jače će se oduprijeti vjetru. Izrađuju se žbice:

 • Čelik je najjači, podnosi udare vjetra, ali čini strukturu težom;
 • Izrađen od aluminija-mekan, ne može izdržati naše vjetrove, ali lagan i kompaktan;
 • Od stakloplastike – ako je istodobno šipka čelična, onda je ovo najuspješnija opcija-lagana – izdržljiva i kompaktna.

Za dobar kišobran igle za pletenje pričvršćene su glatkom stranom na tkaninu, a točke pričvršćivanja trebaju biti što je više moguće. Ako se radi o dječjem modelu, tada svaka igla za pletenje ima sigurnosni uređaj na kraju.

Kao materijal za kupolu treba koristiti tkaninu koja pruža glavnu funkciju-zaštitu od vremenskih peripetija. Kvaliteta tkanine utječe na cijenu proizvoda. Za proizvodnju kupola koriste se četiri vrste materijala:

 • Eponge-sadrži pamuk s poliesterom. Kapljice vode se kotrljaju bez upijanja. Čak i neotvorena, suši se za pet minuta. Koristi se za skupe proizvode.
 • Saten je još jedan skup materijal. Tkanina je impregnirana vodoodbojnim spojem. Čvrsta i otporna na habanje.
 • Poliester je sintetičko vlakno, brzo se suši i ne blijedi. S mehaničkim naprezanjem na mjestima pričvršćivanja na okvir, pukne.
 • Najlon je jeftina opcija. Lako se oštećuje, dugo se suši, blijedi. U svijetlim jednobojnim bojama koristi se za zaštitu od sunca.

Sklopivi kišobrani imaju različit mehanizam djelovanja. Prema metodama otvaranja i zatvaranja podijeljeni su u nekoliko kategorija:

 • Mehanički zatvara i otvara ručno. To je stari mehanizam, pouzdan i jednostavan za rukovanje. Takav pribor traje vječno. Često ga koriste proizvođači.
 • Poluautomatski-otvara se pritiskom na gumb, šipka se mora produžiti i gurnuti, a kupola se mora preklopiti ručno.
 • Automatski-jednim pritiskom na gumb šipka se izvlači i kišobran se otvara.
 • Dvostruki stroj-pritiskom na gumb kišobran se otvara i otvara. Često se lomi zbog poteškoća u upravljanju. Prilikom odabira takvog mehanizma preporučuje se pažljivo odabrati pouzdanog proizvođača.

Internet 9-Tri Slona 1716

Klasični muški kišobran-štap. Crna, duga, sa zakrivljenom drškom prekrivenom kožom – sve kako treba. Ima presavijenu duljinu od gotovo metra i prilično veliku kupolu od 125 cm, baš kako treba čak i za muškarca impresivne veličine. Mehanizam je poluautomatski, kupola je izrađena od poliestera poznatog mnogima, snažan okvir od 16 čeličnih igala za pletenje. Uzimajući u obzir duljinu i materijale, model nije bio lak-težina čak 620 g. Ovo je dobar kišobran za one koji preferiraju oštre muške klasike.

Koji kišobran je bolje kupiti

U prodaji su štapovi i sklopivi kišobrani. Prvi imaju klasičan dizajn i ne smanjuju se u veličini — kada se preklope, igle za pletenje jednostavno se čvrsto uklapaju u okvir, a proizvod se pretvara u elegantnu trsku.

Sklopivi modeli s teleskopskom ručkom i žbicama na šarkama nekoliko su puta manji i lako se uklapaju u pretinac za rukavice automobila ili u torbicu. Njihov jedini nedostatak je složen dizajn koji povećava rizik od kvara cijelog mehanizma.

Za visokokvalitetne kišobrane okvir i igle za pletenje trebaju biti izrađeni od čelika, ugljika, legure aluminija ili stakloplastike. Kupola je izrađena od vodootporne tkanine: Najlon, eponge, Poliester. Neki modeli imaju teflonski premaz koji stvara maksimalnu zaštitu od vode.

 • Prilikom kupnje otvorite kišobran kako biste provjerili rad mehanizma. Za poluautomatske i automatske modele pregledajte gumb za uključivanje i provjerite da ne tone.
 • Otvorena kupola mora biti dobro zategnuta i neoštećena. Nježno pređite bijelim ubrusom preko tkanine. Ako se na njemu pojave mrlje u boji, to znači da je materijal slabo obojen i takav kišobran ne vrijedi kupiti.
 • Obavezno saznajte broj igala za pletenje, kako se presavija i koliko proizvod teži.

Korisna funkcija modernih kišobrana je antiveterski sustav koji štiti od oštećenja i povećava vijek trajanja dodatne opreme.

Da biste odabrali dobar kišobran, razmislite kome je točno namijenjen. Ženski modeli izrađeni su od laganih materijala svijetlih boja i otisaka. Muški Kišobrani-masivni i izdržljivi, imaju strog dizajn i široku kupolu. Djeca se odlikuju manjom veličinom i jednostavnošću korištenja.

Čitaj više  Odabir najboljih peći za dom na drva za dugo gorenje

№8 — Unit Style

Kišobranski Štap za hodanje poznat je po svojoj konstrukciji. Za razliku od običnih kišobrana, ovaj se sklapa s vanjske strane prema unutra, a ne prema van. Dakle, vlasnik uopće neće morati dodirivati mokru površinu. Dodatna prednost je mogućnost sušenja kišobrana stojeći. Prosječna težina — 0.57 kg, presavijena duljina je 78 cm, a otvorena kupola od vodoodbojnog epongea promjera je 106 cm. Žbice 8. Kišobran je univerzalan i odgovarat će gotovo svakoj osobi koja ne juri kompaktnost. Pogotovo s obzirom na činjenicu da postoji 6 boja koje možete odabrati odjednom od klasične crne do svijetlo narančaste.

Ženski Kišobrani 2022: modne boje i otisci

Shema boja kišobrana ove sezone je raznolika, tako da svaka djevojka može odabrati dodatak po svom ukusu. S obzirom na opći trend prirodnosti, dizajneri su stvorili liniju kišobrana pastelnih, mirnih nijansi. Takvi Kišobrani savršeno su u skladu s bilo kojom odjećom, pa se smatraju univerzalnim i popularnim među ženama.

Ali ova sezona nije bila bez svijetlih, odvažnih boja: grimizna, Narančasta, ljubičasta, zasićena plava – ove su boje na modnoj škripi. Takve nijanse razveselit će vas čak i na najmračniji i najkišovitiji dan. U 2022. godini nije moguće imenovati modnu boju kišobrana zbog pojave novih, sofisticiranih nijansi. I to je sjajno, jer će svaka djevojka moći odabrati savršenu boju i biti u trendu.

Moda 2022 posebno raduje raznolikim otiscima. Kao i uvijek, životinjski i cvjetni otisci ostaju popularni. Dizajneri su samo malo poboljšali ispis za moderne žene.

Vintage Cvijeće. Upravo je cvijeće koje smo jednom primijetili na tapetama u našim stanovima postalo ovogodišnja škripa. Veliki i mali cvjetovi skladno se kontrastiraju, kako na svijetlim nijansama kupole, tako i na pastelnoj površini kišobrana. Daju sliku ženstvenosti i originalnosti.

Novine. Majice i hlače s tiskanim novinama nekada su bile vrlo popularne. Danas je moda stigla i do kišobrana. Ljubiteljima” novinskog luka ” jako će se svidjeti kišobran ukrašen u ovom stilu.

Zanimljivo: kako nositi stvari s leopard printom

Vintage kavez. Ove godine neće biti bez klasika. Kavez je oduvijek bio, jest i bit će popularan tisak, kako u odjeći, tako i u dodacima poput kišobrana. Zasićene i pastelne nijanse, raznobojne, skladno kombinirane geometrijske linije čine kupolu kišobrana elegantnom, besprijekornom i strogom.

Akvarel. Savršeno za kreativne, romantične naravi. Prekrasna kombinacija boja, jedva primjetan prijelaz iz jedne boje u drugu, čini akvarelni otisak hitom ove sezone.

Mačići. Da, karantena, samoizolacija nisu prošli bez traga ni za dizajnere kišobrana. Stvorili su zapanjujuće otiske s kućnim ljubimcima, kao znak bliskog druženja sa svojim omiljenim životinjama. Sada, odlazeći na posao po lošem vremenu, vlasnik kišobrana bit će okružen voljenim mačićima.

Treba napomenuti otiske u obliku gradskih pejzaža. Svijetle, naturalističke slike izgledaju Netrivijalno i vidljive su čak i s velike udaljenosti. Modni trendovi 2022. omogućili su stvaranje jedinstvenih ženskih kišobrana za svaki ukus i boju.

Zanimljivo: Moda-jesen 2022: glavni trendovi

№7 — Doppler Fiber Magic

Austrijski Kišobrani marke su poznati po svojoj kvaliteti. A Ženski se Internet tome u potpunosti poklapa. Među korištenim materijalima: čelična šipka, 8 polimernih igala za pletenje, poliesterska tkanina promjera 99 cm-kišobran teži 0.3 kg. Potpuno je automatski i lako se sklapa. Antiveterski sustav neće vam dopustiti da ga istrgnete iz ruku u vremenskim neprilikama. Općenito, izdržljiv i pouzdan kišobran za dame koje vole čvrstinu, ali ne bez estetike-na platnu možete pronaći modele različitih boja s različitim uzorcima.

Mehanika, automatski ili poluautomatski?

Svi kišobrani koji su danas na tržištu podijeljeni su u tri vrste: automatski, poluautomatski i mehanički. Koji odabrati? Suprug mi je toplo preporučio da kupim mehanički uređaj, jer se ove vrste kišobrana puno rjeđe Lome.

Automatski mehanizmi su praktični i jednostavni za upotrebu. Poluautomatski uređaji postaju sve manje popularni i traženi — prilično se brzo kvare. U Dodatku, potreba za ručno savijanje šipke ne privlači mnoge. Automatski i poluautomatski dizajni prikladni su za one ljude koji vode aktivan životni stil i cijene praktičnost.

Nije znala: turist na Baliju držao je u rukama najotrovniju hobotnicu

Ne bacajte stare traperice. Napravit će udobnu torbu: slijedite upute

“Manizha od svoje dvije godine U Zagrebu”: Maša Katz zauzela se za astronaute

№6 — Fulton L041

Atensi041 uspio je postati poznat kao kišobran engleske kraljice kada je Elizabeth atensias zasjala s njim na jednoj od fotografija. Cijena ovog modela doista je gotovo kraljevska, iako je sam kišobran zaista izvrstan. Ovo je moderan kišobran od trske u stilu “ptičjeg kaveza”, gdje kupola u potpunosti pokriva glavu i ramena. Sama Kupola promjera 89 cm izrađena je od prozirnog polivinila, tako da ne brinite da iza nje prolaznici neće moći primijetiti vašu novu odjeću. Ručka i obrub kišobrana su u boji, što dodaje lijep svijetli naglasak cijelom modelu. Kišobran ne teži puno-0,5 kg, ima 8 žbica, otvara se i zatvara ručno.

Najbolji dječji Kišobrani

Kvalitetan kišobran štiti dijete od snijega, kiše i vjetra. Uz to, trebao bi biti siguran i jednostavan za upotrebu. Najčešće dječji modeli izgledaju poput trske, otvaraju se gumbom i zatvaraju ručno. Da bi se bebi svidio dodatak, mora biti svijetao, lagan i otporan na vjetar — tada će ga dijete rado povesti u šetnju po kišnom danu.

Kišobran

4.9

★★★★★

ocjena uredništva

96%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Okvir Kišobranskog štapa za hodanje izrađen je od izdržljivih materijala. Žbice se ne deformiraju, jer su opremljene antiveterskim sustavom. Svijetla Najlonska kupola ukrašena je zabavnim otiscima. Zaobljena drvena ručka ne klizi u dlanu. Model se ručno zatvara i otvara.

Prednosti:

 • veliki izbor boja za dječake i djevojčice;
 • plastična zaštita na vrhovima žbica;
 • prostrana kupola;
 • neklizajuća ručka;
 • Čičak traka za zatvaranje.

Nedostaci:

 • drvena kapa djeca grebu po asfaltu.

Internet dobro štiti od elemenata. Dodatak je lagan, tako da će ga beba ugodno držati u rukama.

Čudovišta od trske

4.9

★★★★★

ocjena uredništva

95%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Svijetlozeleni kišobran s dubokom kupolom ukrašen je smiješnim slikama čudovišta iz crtića. Čvrsti metalni okvir ne boji se vjetra, a zakrivljena plastična ručka ne klizi u malim dječjim dlanovima.

Kupola se otvara laganim pritiskom na gumb, zatvaranje se vrši ručno. Kad se sklopi, štap je pričvršćen gumbom.

Čitaj više  Poredak najboljih teniskih reketa za tenis u 2022

Prednosti:

 • plastični vrhovi na iglama za pletenje;
 • vezica za nošenje na ramenu;
 • poluautomatski mehanizam;
 • kućište od nehrđajućeg čelika.

Nedostaci:

 • prodaje se bez kućišta.

Kišobran iz ruske marke, ne samo da štiti od kiše, već i daje dobro raspoloženje, jer je njegova kupola stvorena od materijala koji mijenja boju pod utjecajem vode.

Kišobran 2001

4.9

★★★★★

ocjena uredništva

94%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Kišobran štap namijenjen je djeci od 3 do 8 godina. Metalni okvir sastoji se od 8 žbica. Kupola od poliestera izrađena je u umirujućim bojama i ukrašena originalnim dizajnom. Poluautomatski model otvara se gumbom i ručno zatvara. Duljina štapa 68 cm, težina-250 g.

Prednosti:

 • poluautomatski mehanizam;
 • autorski dizajn;
 • čvrsti okvir;
 • plastični zvižduk na ručki;
 • pristupačna cijena.

Nedostaci:

 • nema slučaja.

2001. godine 2001. Model ne korodira, ne propušta vodu i ne blijedi na suncu.

Zest 21551

4.8

★★★★★

ocjena uredništva

88%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Osovina, žbice i vrh originalnog šarenog modela iz Interneta izrađeni su od čelika. Materijal kupole je Poliester. Kišobran-štap opremljen je svjetiljkom, zahvaljujući kojoj je dijete jasno vidljivo po oblačnom vremenu. Svjetla se pale na vrhu, žbicama i rade na tri AAA baterije. Duljina presavijenog proizvoda — 68 cm.

Prednosti:

 • uredan izgled i sočne boje;
 • udobna ručka-kuka;
 • velika kupola;
 • pozadinsko osvjetljenje koje poboljšava vidljivost djeteta.

Nedostaci:

 • pri jakom vjetru žbice se mogu slomiti;
 • baterije se moraju kupiti zasebno.

Kišobran se mehanički sklopi i pogodan je za dječake i djevojčice starije od 3 godine.

№5 — Samsonite Alu Drop S

Još jedan kvalitetan kišobran na ljestvici najboljih kišobrana. Sklopivi se može pohvaliti vrlo skromnim dimenzijama kada je presavijen-21 cm, uzimajući u obzir težinu od 0.3 kg će stati gotovo bilo gdje. Automatski se otvara (jednim laganim pritiskom) poliesterskom kupolom promjera 86 cm. Dizajn modela je vrlo jednostavan, ali i prilično čvrst. Postoji antiveterski sustav, tako da naleti zraka neće slomiti sve žbice, osim ako, naravno, vjetar nije jako jak. U kompletu se nalazi poklopac, a na izbor je odmah 6 boja platna.

Ocjena kišobrana

U TOP 10 odabrani su najbolji Kišobrani od trske, koji se odlikuju izdržljivom konstrukcijom i visokom kvalitetom. Pri odabiru pozicija ispitane su različite povratne informacije potrošača. Provedena je i analiza stručnih procjena na temelju kojih su doneseni zaključci. Prilikom odabira modela za pregled uzeti su u obzir sljedeći parametri:

 • Specifikacije-Materijali, žbice, veličina i težina. Informacije se mogu naći na oznaci;
 • Ručka bi trebala biti udobna i čvrsta;
 • Materijal može biti raznolik-eponge, najlon ili poliester;
 • Vodoodbojni učinak. Kupola je prekrivena tankim slojem teflona;
 • Kupola mora biti visoke kvalitete i čvrsto pričvršćena na okvir;
 • Dodatna funkcionalnost. Antiveterski sustav čini dodatnu opremu izdržljivijom;
 • Dostupnost jamstava i certifikata.

Važan kriterij odabira je mehanizam dodatne opreme. Stroj vam omogućuje zatvaranje i otvaranje kišobrana. Poluautomatski-otvaranje dolazi od gumba, a Zatvaranje Je ručno. Mehanički uređaj karakterizira ručno otvaranje i zatvaranje.

Najbolje-vodoodbojne-impregnacije-za-cipele-i-odjeću

Najbolje vodoodbojne impregnacije za cipele i odjeću

№4 — Xiaomi Mijia Automatic Umbrella

Sigurno, gledajući dobre tvrtke za kišobrane, većina ljudi nije očekivala da će naletjeti na oceane. Kineski proizvođač pristupio je stvaranju ovog popularnog modela u svom korporativnom stilu — kombinirao je dizajn u kojem nema ništa suvišno s visokokvalitetnim materijalima. Među potonjim: 8 žbica i okvir od posebne izdržljive legure, 107 cm Najlonska kupola s premazom otpornim na blijeđenje ultraljubičastim zrakama. Kišobran se automatski otvara, ne zauzima puno presavijenog prostora i teži samo 0.42 kg. A cijena u kineskom stilu definitivno neće uništiti obiteljski proračun.

Najbolji muški Kišobrani

Muški modeli najčešće su izrađeni u tamnim bojama bez ukrasa i imaju velike veličine. Kišobran je važan dio slike, pa dodatak mora biti moderan, pouzdan, praktičan i 100% otporan na vremenske uvjete.

Kišobran 6036

5

★★★★★

ocjena uredništva

100%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Korporativni talijanski kišobran skladno kombinira praktičnost i atraktivan izgled. Model ima čvrste žbice, gumiranu ravnu ručku i gumb za automatsko otvaranje i zatvaranje.

Kupola je izrađena od vodootpornog materijala s geometrijskim uzorkom. Promjer u otvorenom obliku je 117 cm, duljina u presavijenom obliku je 37 cm.

Prednosti:

 • pouzdan automatski mehanizam;
 • čelični okvir;
 • snažna zaštita od vjetra;
 • kvalitetni okovi;
 • zanimljiv dizajn.

Nedostaci:

 • visoka cijena-tipično za markirani predmet.

Prodaje se u futroli i pakiranju s logotipom tvrtke. Ovo je savršen poklon za muškarce koji prate modne trendove, nastoje izgledati elegantno i elegantno.

Kišobranski kišobran 10

5

★★★★★

ocjena uredništva

97%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Kišobran koji je izdala francuska marka osvojio je kupce svojom kvalitetom. Automatski model u obliku trske odlikuje se velikom veličinom. Deset metalnih žbica tvori zaobljenu kupolu promjera 117 cm.

Crna gusta tkanina ima vodoodbojna svojstva. Drvena zakrivljena ručka od bambusa ne klizi kad je mokra. Duljina konstrukcije 94 cm, Težina-500 g.

Prednosti:

 • okvir otporan na vjetar;
 • materijal otporan na habanje;
 • ručka od prirodnog drva;
 • veliki promjer kupole.

Nedostaci:

 • u kompletu nema kućišta.

Klasični dizajn kišobrana 10 IPA odgovara mnogim stilovima odjeće. Model uživa zasluženu popularnost među muškarcima, jer pouzdano štiti od kiše i vjetra.

Xiaomi MiJia Automatic Umbrella

4.9

★★★★★

ocjena uredništva

97%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Internet je dizajniran da traje dugo. Drška i žbice kišobrana izrađene su od legure stakloplastike i aluminija, tako da su lagane i izdržljive. Okvir je otporan na vjetar i koroziju.

Vodootporna Crna Tkanina učinkovito štiti od kiše. Model s 8 krakova s promjerom kupole od 107 cm potpuno je automatiziran i ima diskretan gumb na ručki za otvaranje i zatvaranje.

Prednosti:

 • vodootporna gusta tkanina;
 • UV zaštita;
 • udobna ručka s glatkom površinom;
 • snažan okvir otporan na vjetar.

Nedostaci:

 • kad se otvori, ispušta blagi Pop.

Internet-dizajniran za muškarce različitih dobnih skupina i u velikoj je potražnji jer ima moderan dizajn i izvrsnu kvalitetu.

Tri slona puni stroj 910

4.9

★★★★★

ocjena uredništva

94%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Marka Tri slona lansirala je kišobran s okvirom od 10 žbica od legure aluminija i čelika. Ovaj dizajn osigurava zaobljeni, lijepi oblik kupole i čini proizvod otpornim na vjetar. Ravna ručka presvučena plastikom ugodna je na dodir i ne klizi u dlanovima. Promjer otvorenog kišobrana — 124 cm.

Prednosti:

 • puni automatski;
 • teflonski premaz crne kupole;
 • antiveterski sustav;
 • graviranje na štapu.

Nedostaci:

 • težina gotovo pola kilograma;
 • duljina zatvorenog kišobrana je oko 40 cm, zbog čega zauzima puno prostora.
Čitaj više  Koje vitamine je bolje piti nakon poroda za dojilje

Proizvodi marke Tri slona dobrodošli su poklon za muškarce. Ima izvrsnu kvalitetu i omogućuje vam da se osjećate samouvjereno u lošem vremenu.

Kišobranski kišobran obrnuto

4.8

★★★★★

ocjena uredništva

93%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Mehanički kišobran obrnutog dodavanja dobio je ojačani metalni okvir. Podnosi snažne udare vjetra i nikada se ne okreće u suprotnom smjeru.

Izrazita karakteristika dizajna je da kada je zatvoren, mokri dio ide unutra. Zahvaljujući tome, voda ne kaplje iz kišobrana u sobi, zaprljajući namještaj i odjeću. Model ima originalnu gumiranu ručku u obliku slova C. Unutrašnjost kupole u većini modela serije razlikuje se po boji od vanjske.

Prednosti:

 • promjer-108 cm;
 • 8 igala od fiberglasa;
 • gusta Vodootporna i ne-lining Tkanina;
 • dvostruka kupola;
 • sklapa mokro unutra.

Nedostaci:

 • velika i teška.

Budući da se Obrnuti kišobran otvara iznutra, prikladan je za upotrebu. Da biste napustili kuću ili automobil po lošem vremenu, samo otvorite vrata, izvucite kišobran i pritisnite gumb. Dizajn će se odmah otvoriti i zaštititi širokom kupolom od kiše, ne propuštajući ni kap.

Kišobran-kišobran

4.7

★★★★★

ocjena uredništva

88%

kupci preporučuju ovaj proizvod

Pribor je izrađen u tamnoplavoj boji. Duljina modela je 87 cm, a promjer otvorene kupole je 103 cm. Osam žbica i okvir izrađeni su od izdržljivog metala, ručka u obliku kuke prekrivena je kožom. Poluautomatski kišobran od trske teži 850 g, prodaje se u poklon kutiji i futroli.

Prednosti:

 • velika kupola;
 • gusta tkanina koja se brzo suši;
 • otpornost na koroziju;
 • ne klizi iz mokrih dlanova;
 • lako se sklapa.

Nedostaci:

 • teška;
 • nema antiveterskog sustava.

Model odgovara bilo kojem stilu odjeće i lako može smjestiti velike ljude ispod kupole.

PROČITAJ I

16 najboljih šatora

№3 — Knirps E.200

Sljedeća na popisu je njemačka tvrtka Amapino sa svojim kvalitetnim i pouzdanim modelom amapino.200. Značajka ovog kišobrana je patentirani duomatski mehanizam koji vam omogućuje otvaranje i zatvaranje platna pritiskom na isti gumb. Trajnost konstrukcije pomaže oktaedarska čelična šipka, 8 aluminijskih žbica s vrhovima od staklenih vlakana, postoji antiveterski sustav. Promjer kupole je čvrst-96 cm, izrađen je od poliestera visoke čvrstoće. U ovom slučaju, kišobran se može smatrati kompaktnim, kada je presavijen, dugačak je 29 cm i 0.33 kg težine. Model je iskreno skup, ali se i dalje može preporučiti.

Dobar kišobran trebao bi imati kvalitetnu ručku

Kvaliteta kišobrana može se odrediti i prema materijalu od kojeg je ručka izrađena, kao i po dizajnu.

Bit će vruće: hidrometeorološki centar dao je prognozu za proljeće i ljeto

Građani će moći dobiti porezni odbitak baveći se sportom

Pas lutalica zavirio je na momačku večer i pronašao dom za sebe i 7 štenaca

Suprug je rekao da su najbolje ručke za kišobrane izrađene od čelika — one su, u usporedbi s plastičnim i aluminijskim elementima, najstabilnije. Prilikom odabira kišobrana, prednost treba dati višestrukim ručkama — u stvari, to je izdržljivije.

Nedavno su kišobrani, čije su kupole izrađene od izdržljivog polietilena, postali posebno popularni. Takvi proizvodi služe prilično dugo, ali s vremenom njihova boja postaje tamnija.

№2 — XD Design Hurricane

Koji kišobran kupiti ako u mjestu vašeg prebivališta često bjesni vrlo jak vjetar? Vrijedno je pobliže pogledati APOSINTA, čije ime, takoreći, nagovještava u koje je svrhe stvoreno. Ojačane metalne žbice i jedinstveni mehanizam za otvaranje pomažu kišobranu da se ne slomi pod naletima vjetra. Internet nije ni blizu povlačenja Mini kišobrana. Naprotiv, ima veliku kupolu promjera 120 cm s dvoslojnim poliesterskim platnom. Ovo je kišobran, tako da je odgovarajuća duljina 96 cm, a težina na razini 0,92 kg. Ravna gumirana ručka savršeno se osjeća u ruci. Ako trebate veliki muški kišobran, onda ovdje.

Savjeti za odabir i njegu kišobrana

 1. Prilikom kupnje provjerite kišobran. Otvorite ga i zatvorite kako biste bili sigurni da mehanizam radi ispravno.
 2. Što je manje elemenata u strukturi okvira, to je model jači. S ove točke gledišta najpraktičniji kišobrani su štapovi. Ako je kišobran sklopiv, otvorite ga i lagano protresite, dijelovi na zglobovima ne bi trebali visjeti.
 3. Obratite pažnju na žbice. Moraju se pričvrstiti na kupolu na nekoliko mjesta. Kišobran će se bolje oduprijeti vjetru ako su žbice usmjerene prema gore.
 4. Ručka kišobrana trebala bi biti udobna – ne prevelika, ali ni vrlo mala. Gumb bi trebao biti smješten i raditi na takav način da eliminira slučajno pritiskanje.

Pročitajte kako razlikovati originalnu torbu od lažne

Kako odabrati kišobran: praktične smjernice i savjeti

Kako odabrati kišobran: praktične smjernice i savjeti

Karina Piasecka, direktorica trgovine na Internetu, savjetuje da pažljivo postupate s kišobranom:

“Ako se kišobran okrenuo pod utjecajem vjetra, pažljivo ga zatvorite.”. Ako imate potpuno automatski model, morate pritisnuti gumb. Mokri kišobran mora se sušiti u otvorenom stanju, inače će se Tkanina pokvariti, a mehanizam će propasti. Ne stavljajte pribor na dno torbe, inače će se žbice pokvariti pod težinom stvari”.

Preporučujemo čitanje

Kako odabrati šešir za djevojku Kako djevojka izgledati prezentirano vrste ženskih torbi

№1 — Blunt Classic Umbrella

Internet je svestrani model koji istovremeno može polagati pravo na titulu Najbolji muški kišobran i najbolji ženski kišobran. Savršeno štiti od kiše, vjetra i snijega. Sve zahvaljujući jedinstvenoj konstrukciji s aerodinamičnim dizajnom, dvostrukim podupiračima i 6 čvrstih žbica od fiberglasa. Kupola kišobrana je impresivna — 120 cm, koristi se markirani materijal (Vrsta poliestera), Težina — 0.64 kg. Kišobran se otvara i zatvara samo ručno. Uz sve svoje prednosti, As je također prilično lijep, recenzije sretnih vlasnika govore same za sebe. A kako se pohvala ne bi činila neutemeljenom, pogledajte kakav vjetar može podnijeti:

Nadamo se da smo vas spasili od sumnji i pomogli vam da odlučite koji kišobran odabrati, navodeći najvrijednije modele. S kišobranima iz naše ljestvice nikada se nećete smočiti i ostati u stilu čak i u najgorem uraganu.

Tema: ocjena najboljih grijača za dom. 15 jeftinih i učinkovitih modela

Pasotti

Talijanska marka predstavlja vrhunsku seriju kišobrana. Svi Kišobrani tvrtke odlikuju se visokokvalitetnim materijalima i jedinstvenim dizajnom. Svaki kišobran pripada svojoj određenoj kategoriji, koji su podijeljeni po godišnjim dobima. Marka proizvodi muške i ženske kišobrane, među kojima definitivno možete pronaći svoju idealnu i originalnu verziju. Ponekad marka proizvodi kišobrane s umetcima kristala Svarovski.

Pros:

 1. Visoka kvaliteta;
 2. Elitni proizvod;
 3. Postoje modeli s rhinestones Svarovski.

Kontra:

 1. Visoka cijena;
 2. Neki su modeli prilično teški.
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: