Kako odabrati noćno svjetlo u dječjoj sobi?

Noćno svjetlo-3. koala svjetiljka
Mjesto Ime Karakteristike u ocjeni
Najbolji noćni Projektori
1 Zvjezdana kornjača Najbolji projektor plišane igračke
2 Dugina Duga Najfunkcionalniji model
3 Žirafe Zvijezda Izvrsna opcija za mališane
4 ROXY-KIDS R-AC299 Funkcionalnost i kvaliteta
5 Jež Tajmer, ugrađena baterija, senzor plača
Najbolja stolna Noćna svjetla
1 ROXY-KIDS R-NL0024 Najbolje sigurnosno noćno svjetlo
2 Internet Tetris 0071 Najneobičniji dizajn
3 LEGO Movie 2 Batman Idealna opcija za dječaka
4 102 Pčela Dobra opcija za djevojčice
5 Red Line Deer Prikladno postavljanje rasvjete, univerzalni model
Najbolja dječja noćna svjetla u utičnici
1 Astrologija 220 vilinski leptir Najbolji dizajn
2 Internet dupin-181 Optimalna kombinacija cijene i kvalitete
3 DOBA INTERNETA-627 Automatsko uključivanje i isključivanje
4 Novotech Night Light 357333 Izvrsna izrada
5 Ama svjetiljka Amapa-170 Dobra proračunska opcija

Većina djece se ne osjeća ugodno u mraku, bolje je zaspati ako je soba barem slabo osvijetljena. U te se svrhe koriste razne noćne svjetiljke. Dolaze u zidnim, stolnim, minijaturnim, izravno uključenim u utičnicu. Noćne svjetiljke-projektori, koji u sobu unose posebnu, čarobnu atmosferu, sada su vrlo popularni. Na ovoj ljestvici pronaći ćete najbolje dječje noćne svjetiljke.

Najbolja dječja noćna svjetla u utičnici

Najlakši način za stvaranje meke, izblijedjele rasvjete u dječjoj sobi koja neće ometati djetetov san je korištenje malog noćnog svjetla koje se uključuje izravno u utičnicu. Ovo je prilično zanimljivo rješenje koje će ukloniti brige oko mjesta za instalaciju, kupnju baterija ili pravovremeno punjenje baterije. Takva noćna svjetla su kompaktna, daju dovoljnu količinu svjetla i mobilna su – Kad idete u posjet preko noći, možete ga jednostavno staviti u putnu torbu.

Na što treba paziti pri odabiru dječjeg noćnog svjetla

 1. Sorte.
  Postoji nekoliko vrsta dječjih noćnih svjetala, među kojima su popularne sljedeće: noćno svjetlo u utičnici je proračunska opcija, čije prednosti uključuju sigurnost, jer nema žica. Ali postoji i minus-malo područje osvjetljenja; univerzalne svjetiljke – modeli s kontrolom svjetline. Navečer služe kao obična stolna svjetiljka, a noću djeluju kao noćno svjetlo; svjetiljke sa senzorima zvuka, pokreta idealne su za bebinu spavaću sobu, jer se samostalno uključuju i isključuju, reagirajući na plač djeteta ili majčine korake; projektorske svjetiljke ne samo da osvjetljavaju sobu, već i pomažu djetetu da se prilagodi snu, krećući se po zidovima i stropu prekrasne slike životinja, zvijezda, likova iz crtića itd. d.; ionizirajuća svjetla izvrsna su za djecu s alergijama. To može biti, na primjer, solna svjetiljka koja ne samo da daje svjetlost, već i čisti zrak u zatvorenom prostoru.
 2. Dob djeteta
  . Za najmlađe (od 0 do 3) najbolje je kupiti Noćna svjetla opremljena senzorima zvuka i pokreta, tako da ne morate uključivati jako svjetlo, što će konačno probuditi bebu. Za stariju djecu (od 3 do 6) preporučuju se noćna svjetla koja rade tijekom cijele noći. Poželjno je da imaju zanimljiv dizajn koji će umiriti dijete. To može biti životinja koju dijete voli ili izmišljeni lik iz vašeg omiljenog djela. Za mlađe učenike savjetujemo vam da potražite univerzalnu svjetiljku koja kombinira stolnu svjetiljku i noćno svjetlo.
 3. Shema boja.
  Boja svjetla dopuštena je vrlo različito, osim očito dosadne poput crvene. Bolje je obratiti pažnju na tople žute nijanse.
 4. Dizajn.
  Ovdje biste trebali uzeti u obzir sklonosti same bebe. Sigurno će djevojke više voljeti druge modele od dječaka. Vodite dijete sa sobom u trgovinu kako ne biste pogriješili s izborom.
 5. Instalacija.
  Kupite noćno svjetlo na temelju karakteristika svakodnevnog života. Na primjer, ako dijete ima svoju spavaću sobu, tada je prikladno noćno svjetlo instalirano u blizini kreveta, tako da dijete ne mora ustati da bi ga uključilo. Ako je mrvica još uvijek mala i spava u roditelju, tada biste se trebali odlučiti za modele koji se postavljaju u blizini mjesta za spavanje odraslih. Postoje i zanimljivi modeli noćnih svjetala, gdje je svjetlosna komponenta ugrađena u meku igračku, što djetetu omogućuje da proizvod ponese sa sobom u krevetić.
 6. Sigurnost.
  Materijal bi trebao biti plastika otporna na udarce ili silikon koji se ne topi. Žarulje se ne bi trebale previše zagrijavati kako se beba ni u kojem slučaju ne bi opekla. Idealna opcija bile bi LED diode. Žice treba odabrati takve duljine da nisu potrebni produžni kabeli.
Čitaj više  Glavne prednosti korištenja cappuccinatora za mućenje mlijeka

Koje je dječje noćno svjetlo bolje kupiti

Veliki izbor proizvoda za djecu tjera vas da se zapitate koje je dječje noćno svjetlo bolje? Ne postoje određene pogodnosti, ovdje u većoj mjeri sve ovisi o preferencijama korisnika. Previše svijetle svjetiljke mogu spriječiti spavanje, a vrlo prigušeno svjetlo, naprotiv, stvorit će dodatne strahove. Također, pri odabiru noćnog svjetla vrijedi uzeti u obzir nekoliko čimbenika — to su cjenovni segment, karakteristike modela i dob djeteta. Preporuča se pridržavati se sljedećih pravila:

 • Starija djeca će biti zainteresirana za ergonomske i voluminozne svjetiljke, kao što je Eureka planeta. Svjetiljka će biti relevantna čak i za odrasle, jer ima univerzalni dizajn;
 • Među zidnim svjetiljkama ističe se freon. Ima originalan izgled, odlikuje se jednostavnim održavanjem i dugim vijekom trajanja;
 • Kad je dizajn važan i čvrst dizajn, vrijedi kupiti Internet — svako će dijete biti oduševljeno takvim poklonom. Može se koristiti i kao svjetiljka;
 • Najfunkcionalniji i najsvjetliji model je internet, bit će lijep dodatak dječjoj spavaćoj sobi i pružit će nezaboravnu atmosferu bajke zahvaljujući neobičnim raznobojnim uzorcima.

Zahvaljujući svjetiljci u dječjoj sobi, beba će moći naučiti samostalno zaspati bez straha od sjena i mraka. Također, noćno svjetlo pomoći će majci prilikom hranjenja bebe ili kada trebate provjeriti dijete. Neupadljiv pribor s prekrasnim dizajnom nadopunit će interijer, organski se uklapajući u njega. Svjetiljke predstavljene u ocjeni preporučuju se samo za kupnju, kao provjereni i testirani asortiman.

Važni kriteriji za odabir noćnog svjetla u dječjoj sobi

Prilikom odabira prikladnog modela potrebno je obratiti pažnju na njegove performanse, praktičnost i sigurnost za dijete. Koji su parametri najvažniji?

 • Noćno svjetlo treba dati meko, ne iritirajuće oči, svjetlo. Cijela poanta kupnje uređaja je da dijete može mirno spavati s upaljenim svjetlima. To se postiže uz pomoć potpuno zatvorenih, mat i obojenih sjenila, svjetiljki male snage. Ako je strop otvoren, svjetlosni tok treba biti usmjeren prema gore ili dolje.
 • Najbolja opcija je proizvod s prigušivačem. Uređaj podešava svjetlinu svjetla gore ili dolje. S takvom svjetiljkom možete čitati i crtati, učiti lekcije. A noću će prigušeno svjetlo pružiti ugodno okruženje i neće ometati dijete.
Čitaj više  Ocjena TOP 7 najboljih čeličnih kade: koju odabrati, prednosti i nedostatke, recenzije, cijena

Sigurnost djeteta je briga roditelja.

 • Neprihvatljivo je opremiti vrtić svjetiljkama s fluorescentnim svjetiljkama ili žaruljama sa žarnom niti. Najoptimalnija opcija su LED diode (svjetiljke ili vrpce). Ne pregrijavaju se. Čak i ako dijete olovkom uhvati noćno svjetlo, neće se opeći. Vrlo ih je teško razbiti. Osim toga, niska potrošnja energije štedi obiteljski novac i sprječava opasnost od požara. LED proizvodi traju godinama bez potrebe za zamjenom

  Popularni su i lagani modeli izrađeni od sigurnih polimera. Plastika mora biti hrana, izdržati značajnu toplinu u slučaju rada sa žarnom niti ili halogenom. Ne smije ispuštati otrovne tvari.

  • Ako se kupuje stolni model, baza mora biti stabilna, dovoljno masivna.
  • Svjetiljka ne smije širiti oštre, kemijske mirise. To ukazuje na lošu vjeru proizvođača.
  • Noćna svjetla za vrtić obično imaju zaobljene oblike bez oštrih kunaova, uglova, sitnih detalja koji se mogu otkinuti i progutati.
  • Svi strukturni elementi moraju biti pažljivo postavljeni. Žice-cijele, kontakti-izolirane. Nema labavih pričvršćivača, lako odvojivih sjenila.
  • Ako je odabran model s hladom, treba prilagoditi njegov položaj, visinu i smjer svjetlosnog toka.

  Radi praktičnosti roditelja i djece, vrijedi kupiti proizvod s daljinskim upravljačem.

  Obavezno imati certifikate kvalitete i upute na ruskom jeziku. Ako model ima dodatne funkcije, provjeravaju se prilikom kupnje, u prisutnosti prodavatelja.

  Dječje noćno svjetlo

  Dječje noćno svjetlo koje je tvrtke bolje odabrati

  Među predstavljenih 10 nominiranih postoje proračunski modeli i svjetiljke prilično velike cijene, ali razlike su vidljive u kvaliteti, karakteristikama, tehničkim značajkama. Nominirane navedene u ocjeni izdaju domaći i strani proizvođači:

  • Iphine je talijanska marka osnovana 1946. Tvrtka je dobila ime u čast sina tvorca.
  • Proizvođač proizvoda za malu djecu. Zaštitni znak rođen je u savezu programera iz Hrvatske i Kine.
  • Eureka-ruska tvrtka organizirana 1990. Bavi se isključivo prodajom svjetiljki i svjetiljki.
  • Marka koja se razvija od 2004. godine. Odlikuje se stvaranjem originalnih dizajna i dobrom kvalitetom.
  • Internet-domaći proizvođač koji izrađuje namještaj, svjetiljke i pribor za dječje sobe.
  • Internet-tvrtka osnovana 1997. Razvija proizvodnju u Ruskoj Federaciji, nedavno je uspješno ušla na europsko tržište.
  • NASA-poznata marka dječjih igračaka iz Danske. Organizacija je počela proizvoditi Noćna svjetla za malu djecu relativno nedavno.
  • Start-tvrtka koja se bavi isključivo proizvodnjom svjetiljki za vrt, dom.
  • Internet-trgovačka tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja nudi proizvode za bebe. Ističe se visokom kvalitetom i sigurnošću.

  Koje su vrste noćnih svjetala

  Noćno svjetlo je najbolje rješenje za stvaranje prigušene rasvjete u mraku ili oblačnom danu. Troškovi proizvoda su niski, dostupni su obiteljima s niskim i srednjim primanjima. Razlikuju se u načinu instalacije:

  • stolne ploče mogu se instalirati na noćne ormariće, police, niše, prozorske klupice i komode;
  • ovjes je pričvršćen na šipke, prečke;
  • podne konstrukcije postavljene su nedaleko od kreveta na takav način da dijete na njih ne nagazi;
  • zidni, odnosno, montirani su na zidove, na čelu kreveta;
  • stropovi su obično pričvršćeni iznad kreveta.

  Postoje proizvodi na štipaljci za odjeću koji se mogu pričvrstiti na ogradu krevetića, na uzglavlje ili kraj stola, police.

  Osim toga, dizajn noćnih svjetala pruža različite načine napajanja.

  • Samostalni prijenosni modeli rade na baterije. Općenito, to su “prst” AA ili” mali prst ” AAA. Ako su ugrađene LED ćelije, alkalne baterije traju dugo.
  • Napajanje iz električne mreže vrši se pomoću kabela. To su proizvodi s utikačima na dugim žicama koji su spojeni na utičnice ili uređaji montirani na strop i zidove. Također, modeli u kojima je utikač pričvršćen izravno na tijelo prilično su popularni. Kad se uključi u utičnicu, čini se da noćno svjetlo visi na zidu u obliku šarmantnog zeca, bubamare, bajkovitog lika ili druge zanimljive figure.

  Prilikom odabira noćnog svjetla u vrtiću, morate točno odrediti gdje će se točno instalirati.

  Dječje noćno svjetlo

  Najbolja Noćna svjetla-projektori s Aliekspress

  FEROMEY LUMINOUS TOYS

  Ocjena: 4.9

  Na prvom mjestu u kategoriji je noćno svjetlo, predstavljeno u tri varijante: ovca, jednorog ili bubamara. Svjetiljka ima mekano tijelo, tako da se dijete može sigurno igrati s njom kada je u isključenom stanju. Projicira zvjezdano nebo, reproducirajući svijetlu i jasnu sliku koja zauzima gotovo cijeli strop. Boje se mijenjaju postupno, glatko teče iz jedne u drugu. Ugrađeni zvučnik tiho svira melodije.

  Prednosti

  • mekani i taktilno ugodni materijali;
  • prihvatljiv trošak-800 R.
  • pogodno za djecu različite dobi;

  Nedostaci

  • postoje negativne kritike o lošem krojenju i oštećenjima.

  Skywolfeye X155-A

  Ocjena: 4.8

  Druga je noćna svjetiljka, koja je dizajner. Ulošci projektora imaju tamna i svijetla područja, pa kad svjetlost prođe kroz njih, stvara se projekcija koja se emitira na zidove i strop. Dječja soba pretvara se u nevjerojatan svemir, pun zviježđa, maglica i različitih horoskopskih znakova. Jasna slika stvara se samo kada se noćno svjetlo projektora nalazi na bliskoj udaljenosti od površine na kojoj se slika reproducira. Mnogi su se korisnici žalili da je slika na stropu prilično nejasna.

  Prednosti

  • dostupnost uložaka;
  • proračunski trošak – 500 r.
  • prekrasne slike prostora;

  Nedostaci

  • loša provedba;
  • neće se svi nositi s montažom;
  • postoje isprepletene žice;

  LEDERTEK B019-C59SOC

  Ocjena: 4.7

  Treću liniju zauzima noćna svjetiljka, koja je vrlo popularna među kupcima. Izvrsno radi na projekciji slike u malim i velikim dječjim sobama. Projektor će zasipati cijeli prostor malim zvijezdama. Slika je svijetla i jasna. Kućište ima minimalistički okrugli oblik. Na izbor je nekoliko shema boja: Crvena, plava, zelena.

  Prednosti

  • rotacija emitirane slike;
  • proračunski trošak – 600 r.
  • upute s jasnim ilustracijama;
  • napajanje se vrši putem kabelskog kabela i baterija;
  • podešavanje načina rada pomoću gumba;

  Nedostaci

  • glasan rad motora tijekom rotacije slike;
  • u kompletu nema adaptera.
  Čitaj više  Top 10 svježih muških parfema za ljetnu sezonu
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: