Top 10 najboljih zamki za kamere, kako odabrati pravu zamku za kamere?

Asa-asa 400 fotografija asa
zamka za kameru za lov
Mjesto Ime Karakteristike u ocjeni
Jeftine zamke za kamere: proračun do 15 000 kuna
1Photo-Hunter JETDobra razina zaštite od vlage
2Balever BL480AJednostavan, ali pouzdan model
3“Sova sova”Najpopularniji model
4“Sokol”Dugi vijek trajanja
5SITITEK iHunt ENajbolja cijena
Vrhunske profesionalne zamke za kamere
1Seelock S358Najtajniji dizajn
2BolyGuard MG984G-36M LTE 4G MMS/GPRSBolja razlučivost snimaka
3Acorn Ltl-6511MGKvalitetna zamka za kameru po odgovarajućoj cijeni
4Bushnell Trophy Cam HD Aggressor 20MP No-GlowBolja brzina zatvarača
5Veber SG — 8.0mm astrologijaNajkvalitetnija proizvodnja

Vrste zamki za kamere

Zamke za kamere starog stila izrađene su na temelju konvencionalnih filmskih kamera, modificirajući njihov dizajn raznim uređajima. Moderni uređaji dostupni su u tri vrste:

Standardni

. Najjednostavniji i najpristupačniji modeli temeljeni na digitalnom fotoaparatu. Automatski snimaju videozapise, fotografiraju, spremaju sve podatke na memorijsku karticu. Njegov kapacitet može doseći 32 GB.

Modeli s modulom

. Napredniji uređaji, posebno popularni među kupcima. Oni ne samo da fotografiraju i snimaju videozapise, već ih i šalju korisniku na e-poštu.

Zamke za kamere s 3 oceana

. Najfunkcionalniji modeli koji materijal šalju ne samo na pametni telefon, već i na korisničku e-poštu u stvarnom vremenu. Nekim zamkama kamera može se upravljati daljinski nakon preuzimanja namjenske aplikacije.

Uz bitno različite uvjete za očuvanje snimljenih materijala, zamke za kamere mogu biti opremljene dodatnim elementima: video kamerom, laserskim pokazivačem ciljeva, pulsirajućim osvjetljenjem, infracrvenim osvjetljenjem ili zvučnim mankama.

Proračunski segment

FALCON EYE FE-AC400G

Asa-asa 400 fotografija asa

Ova kineska kamera smještena je u kućište s kamufliranom bojom, a opremljena je i posebnim osvjetljenjem valne duljine, nevidljivim za ljudsko i životinjsko oko. Taj se učinak može postići zahvaljujući prisutnosti posebnog zaštitnog štita koji pokriva LED diode koje emitiraju infracrveno zračenje. Ako pravilno instalirate proizvode, tada će ih biti gotovo nemoguće primijetiti tijekom dana, a noću uopće neće biti moguće. Senzor pokreta nalazi se ovdje izravno ispod leće. Oprema fotoaparata prilično je pristojna – postoji sve što vam je potrebno za početak rada s proizvodom. Snimanje se vrši u potpuno automatskom načinu rada i signalom koji se prenosi putem mobilnog telefona. Moguće je primati i fotografije i videozapise. Model radi na baterijama ili AA baterijama, a jedan set je dovoljan za oko šest mjeseci rada, ako želite, može se napajati iz stacionarne jedinice od 12 V. Aktivira se nakon 0,4 s.

Glavna jedinica ima čak 2-inčni zaslon s tekućim kristalima u boji, tako da se snimke mogu vidjeti izravno na samoj kameri. Postoji utičnica za instaliranje SIM kartice u formatu oceana. Infracrveno pozadinsko osvjetljenje je podesivo – možete koristiti 25 ili 56 LED dioda: prilikom snimanja objekata smještenih na udaljenosti do 4 m bolje je koristiti manji broj njih kako slike ne bi izašle osvijetljene. Domet je 20 metara – sasvim dovoljno za zamku kamere. Snimljeni videozapisi i fotografije mogu se poslati na pametni telefon, objaviti na e-pošti ili preliti na poslužitelj interneta. Istodobno, razlučivost se također može promijeniti – dostupna su dva formata 640h480 i 1920h1440 piksela. Vrijedno je napomenuti da se videozapisi snimaju zvukom. Model je pouzdano zaštićen od prodiranja vlage ispod kućišta.

Više: Top 9 najtraženijih grafičkih tableta

Prednosti:

 • Pristojan domet senzora pokreta;
 • Snažno infracrveno pozadinsko osvjetljenje;
 • Kamuflirano bojanje;
 • Uređajem možete upravljati putem pametnog telefona.

Nedostaci:

 • Ne dolazi s adapterom za napajanje fotoaparata.

FALCON EYE FE-AC400G

Zamka kamere Sokol+

Fotografija sokola

Jedna od proračunskih opcija za zamke kamera u cijelom našem pregledu, osim toga, ovo je kamera domaće proizvodnje. Unatoč prilično prihvatljivoj cijeni, takav uređaj ni na koji način nije inferioran u pogledu svoje pouzdanosti i operativnih karakteristika u odnosu na skupe proizvode. Postavljanje će potrajati minimalno vrijeme, cijelo sučelje je potpuno rusificirano. Snimanje se vrši na AINASIN karticu, čiji volumen ne smije prelaziti 32 GB. Ovdje je ugrađena litijeva baterija i punjač za nju. Dolazi s steznim remenom, zahvaljujući kojem možete pričvrstiti kameru na drvo. Kućište je u potpunosti zaštićeno od prodora vode i drugih fizičkih utjecaja. Ova zamka kamere sposobna je snimati visokokvalitetne snimke čak i sa znatne udaljenosti-oko 20 m u potpunom mraku.

Sustav pozadinskog osvjetljenja uključuje 42 infracrvena odašiljača koji neće uplašiti životinje ili, naprotiv, privući njihovu pažnju. Kako bi proizvodi bili manje vidljivi, kućište ima maskirnu boju. Proizvodi rade u temperaturnom rasponu od -30 do +70 stupnjeva. Postoji nekoliko priključaka za povezivanje vanjskih uređaja-Izlazna i izlazna utičnica. Maksimalna razlučivost matrice je 12 MP. Kamera snima u formatima .jpeg ili .internet, zvuk se ne snima. U stanju čekanja uređaj može raditi do 3 mjeseca. Ako je potrebno, možete prilagoditi učestalost slika, bez obzira na rad senzora pokreta – od 1 s do 24 sata.

Dodatni popust od 30% na kozmetiku za njegu kože do 31. ožujka putem promotivnog koda za proizvode s ove stranice 235! Promocija može završiti rano.

Prednosti:

 • Tu je zaslon s tekućim kristalima koji prikazuje način snimanja i stanje napunjenosti baterije;
 • Danju snima u formatu u boji, noću se dobivaju crno-bijele fotografije;
 • Maksimalno trajanje videozapisa je 90 sekundi;
 • Pristojan broj emitera za rad tijekom noćnih sati;
 • Potpuno Vodootporno kućište.

Nedostaci:

 • Sam slučaj je malo slab – na njemu se formiraju čipovi čak i uz manje fizičke utjecaje.

Zamka kamere Sokol+

Orao sova 120

Orao sova 120 fotografija

Zamka kamere zajednički je razvoj Hrvatskih i kineskih inženjera. Ima ugrađeni MODULPREMA, uz pomoć kojeg se slike i videozapisi odmah šalju putem mobilnog ili internetskog kanala na telefon vlasnika. To omogućuje vlasniku kamere da cijelo vrijeme ima ažurne informacije. Dizajn funkcionira stabilno – svi senzori pokreta rade vrlo brzo, potrebno je oko 0,1-0,15 s, nakon čega započinje samo snimanje. Karakterizira ga velika popularnost među ljubiteljima lova uglavnom zbog prihvatljive cijene i pristojnih radnih parametara.

Ovdje je samo jedan, ali uvijek radi ispravno, ali njegov je domet nešto niži od parametra granice infracrvenog osvjetljenja. Zbog toga na kunaovima raspona osvjetljenja možda neće pokupiti pokrete, pa bi neki zanimljivi Snimci mogli proći pored korisnika. Međutim, svi snimci koji će biti snimljeni, uključujući i noću, ispasti će prilično jasni i izražajni. Vrijedno je napomenuti da ovaj fotoaparat dolazi s daljinskim upravljačem, tako da će biti puno lakše upravljati kamerom čak i ako je već pričvršćena na drvo na pristojnoj visini.

Prednosti:

 • Zanimljiv izgled i dobra kamuflaža;
 • Dugotrajni rad na baterijama;
 • Visoka razina pouzdanosti pričvršćivanja;
 • Dobra kvaliteta i jasnoća snimaka.

Nedostaci:

 • Nije prevelik raspon senzora pokreta.

Orao sova 120

SITITEK IHUNT

SITITEK IHUNT foto

Kao i prethodni model, opremljen je daljinskim upravljačem – ne morate svaki put uklanjati kameru s nosača i podešavati je izravno na kućištu. Uređaj je opremljen matricom veličine 12 MP, a tu je i zaslon s tekućim kristalima dijagonale 2 inča. Sučelje je rusificirano, pa je vrlo prikladno raditi s takvom kamerom. Kutovi gledanja su reda veličine 100 stupnjeva. Raspon senzora pokreta – 25 metara. Videozapisi i fotografije spremaju se na memorijsku karticu formata AIP, koja može doseći 32 GB, a kopije se šalju na e-poštu ili mobilni telefon vlasnika. Za rad noću kamera ima infracrveno osvjetljenje koje se sastoji od 36 emitera. Uređaj može raditi na 8 AA baterija ili na vanjskoj

Kamera je savršena za promatranje životinja, pronalaženje krivolovaca i tako dalje. Postoji utičnica za internet, kroz koju se svi podaci prenose na osobno računalo, a putem izlaza za internet možete gledati snimljene podatke izravno na televizoru. Kvaliteta slike je vrlo visoka. Status same kamere može se provjeriti slanjem odgovarajuće SMS poruke na određeni broj. Dolazi s remenom za pričvršćivanje na drveće ili druge slične površine. Da bi prijem staničnog signala bio što stabilniji i kvalitetniji, kamera ima dovoljno dugu antenu.

Više: IPA 11 i IPA 11 IPA — pregled pametnih telefona

Prednosti:

 • Diskretan uređaj zbog kompaktnih ukupnih dimenzija;
 • Pristojna razlučivost;
 • Optimalna vrijednost za novac;
 • Niska potrošnja energije pri radu na baterije;
 • Fotografije visoke kvalitete, ne otkrivaju se bljeskovi.

Nedostaci:

 • Slab dizajn upravljačke ploče.

SITITEK IHUNT

SCOUTGUARD SG2060-X

2060-fotografije

Danas je to jedna od najnaprednijih zamki za kamere u svom cjenovnom segmentu. Korisnici prije svega primjećuju visoku razlučivost kamere, koja iznosi 20 MP. Zahvaljujući ovom parametru, možete snimati videozapise s razlučivošću oceana i dobiti fotografije s jasnoćom od 1600h1200 do 4320h3240 megapiksela. Noću se aktivira infracrveno osvjetljenje, čiji je domet 30 metara. U ovu kameru možete instalirati memorijske kartice formata ama ili ama, čija maksimalna veličina može doseći 64 GB. Snimanje započinje automatski kada se otkrije motorička aktivnost, osim toga, kamera se može uključiti prema određenom rasporedu – ovaj je format rada optimalan za područja u kojima postoji velika aktivnost.

Karakteristike kućišta odgovaraju razini zaštite OPINI54, tako da će sva elektronika zamke kamere biti u radnom stanju u temperaturnom rasponu od -30 do +70 stupnjeva. Potrošnja baterije je vrlo ekonomična, pa će čak i uz visoke parametre mogućnost autonomnog rada ostati šest mjeseci. U konfiguraciji nije predviđen modul. Kut gledanja je dovoljno pristojan na 57 stupnjeva, a kamera također ima zaslon dijagonale 2 inča. Osjetljivost senzora pokreta može se prilagoditi prema potrebi. Maksimalno trajanje videozapisa je 60 sekundi.

Prednosti:

 • Kamera visoke razlučivosti i za fotografiranje i za snimanje videozapisa;
 • Dugo trajanje baterije;
 • Pristojan raspon pozadinskog osvjetljenja;
 • Povećana količina podržanih memorijskih kartica.

Nedostaci:

 • Nedostaje modul NASA.

SCOUTGUARD SG2060-X

Kako odabrati zamku kamere?

Budući da je zamka za kameru prilično složen uređaj, u opisu bilo kojeg modela možete vidjeti mnoge tehničke karakteristike. Neki od njih nisu od temeljne važnosti. Prilikom odabira zamke za kameru za lov, glavna stvar koju treba uzeti u obzir su sljedeći parametri.

Broj piksela

. Naravno, bolje je odabrati zamku kamere s dobrom rezolucijom, ali ne biste trebali juriti previsoke performanse. Obično je dovoljno 5-8 megapiksela. Slijedi neopravdano povećanje cijene, jer se s pretjeranim povećanjem razlučivosti osjetljivost uređaja smanjuje i baterija se brže prazni.

Učinkovit domet

. To je udaljenost od zamke kamere do objekta koji daje stvarno kvalitetne slike. SPECIFIKACIJE obično navode udaljenost detekcije. Ako je 30 metara, dobar jasan okvir dobit će se na udaljenosti od 10-15 metara, a ne dalje.

Kut gledanja

. Sve ovisi o zadacima lovca. Objektiv zamke kamere može biti standardni ili širokokutni. Prvi snima fotografije na udaljenosti od 9-10 metara, drugi 3-4 metra, ali ima veću pokrivenost.

Vrsta pozadinskog osvjetljenja

. Zamke za kamere koriste infracrveno osvjetljenje. Glavna razlika u različitim modelima je valna duljina. Uređaji s rasponom od 850, životinje su vidljive, ali imaju veliku svjetlinu, što je dobro za snimke visoke rezolucije. Valna duljina 940.

Kamere koje pripadaju premium klasi

Veber SG-8.0 mmS

Internet-8.0 fotografija

Otvara ovaj odjeljak našeg pregleda najboljih zamki za kamere godine Digitalni proizvodi, karakterizirani visokom kvalitetom izrade, montaže i vrlo dugim vijekom trajanja. Pomoću ovog proizvoda možete dobiti videozapise sa zvukom i fotografije izvrsne razlučivosti. Vrijedi napomenuti da je ovaj model razvijen i proizveden u Rusiji. Kamera ima minimalno vrijeme odziva. Domet senzora pokreta je 15 metara. U principu, to nije previsoka brojka, ali zahvaljujući ovom pristupu fotografije su vrlo jasne. Postoji ugrađeni modul za prijenos putem kojeg će se sva snimka poslati na korisnikovu e-poštu ili mobilni telefon.

Kamera se može konfigurirati tako da se podaci šalju korisniku jednom dnevno u određeno vrijeme. Kao infracrveno pozadinsko osvjetljenje koristi se kompleks od 60 emitera. Svaka slika ili valjak ima pečat s vremenom, datumom, temperaturom okoline i mjesečevom fazom. Kamera može raditi autonomno u stanju čekanja do 12 mjeseci, podržava memorijske kartice formata Ace i ACE. Fotoaparat se lako može zaštititi od onemogućavanja i neovlaštenog pristupa informacijama pomoću četveroznamenkaste digitalne lozinke. Kao i većina modela zamki za kamere, i ovdje se nalazi zaslon s tekućim kristalima dijagonale 2 inča. Cijeli je izbornik rusificiran, korisnik ga neće morati dugo razumjeti i prilagoditi proizvode.

Prednosti:

 • Dobra snaga infracrvenog pozadinskog osvjetljenja;
 • Visoka kvaliteta proizvodnje i montaže;
 • Radi s različitim formatima memorijskih kartica;
 • Vrlo dugo može raditi autonomno u stanju čekanja;
 • Jednostavno sučelje.

Nedostaci:

 • Mnogi korisnici primjećuju ne previše funkcionalnosti modela po tako visokim troškovima.

Veber SG-8.0 mmS

Bushnell Trophy Cam HD Aggressor 20MP No-Glow

Bushnell Trofej Cam HD Aggressor 20MP No-Glow foto

Sljedeću poziciju u našoj ocjeni zauzela je kamera koju su stvorili američki inženjeri, a koja vam omogućuje snimanje slika visoke razlučivosti u bilo kojem svjetlu i u svim vremenskim uvjetima. Snimanje je automatsko, uređaj je opremljen matricom rezolucije 20 megapiksela, infracrvenim pozadinskim osvjetljenjem za rad u mraku, a razina njegove svjetline može se mijenjati. Njegov radijus djelovanja je 24 m, ali senzor pokreta može se aktivirati na udaljenosti do 30 m, tako da u apsolutnom mraku pokretni objekti koji se nalaze na značajnoj udaljenosti od leće neće biti previše jasno vidljivi. Zamka za kameru opremljena je monokromatskim zaslonom, čija je veličina 21h30 mm. Interval zatvarača može se podesiti u rasponu od 1 s do 60minuta. Video snimanje se vrši u kvaliteti. Danju maksimalna duljina videozapisa može doseći 2 minute, noću – do 1 minute, snimanje se vrši u formatu .avi.

Osigurano je serijsko snimanje od najviše tri okvira, postoji hibridni način rada, kada će se koristiti simultano fotografiranje i video snimanje. Kamera ima instaliran modul za snimanje koji će na okvire primijeniti koordinate slike. Maksimalno trajanje baterije – do 12 mjeseci u stanju čekanja. Uređaj pokreće 8 AA litijevih baterija. Ako je potrebno, kamera se može montirati na stativ – za to postoji posebna utičnica, tu je i priključak za internet, kao i utor za memorijsku karticu za do 32 GB. Ovdje je instalirano 48

Više: Top 7 najboljih proizvođača telefona s tipkama

Prednosti:

 • Napredna funkcionalnost proizvoda;
 • Video i fotografije visoke rezolucije;
 • Senzor pokreta može uhvatiti pokrete na udaljenosti od 30 m;
 • Masa uređaja je samo 290 grama.

Nedostaci:

 • Prilično skupo.

Bushnell Trophy Cam HD Aggressor 20MP No-Glow

Acorn Ltl-6511MG

Internet-6511 fotografija

Na trećem mjestu u ovom dijelu ljestvice je jedan od najnovijih modela, koji se pojavio u širokoj prodaji tek prošle jeseni. Jedna od glavnih značajki uređaja je da može raditi izvan mreže na jednom setu baterija do tri godine. Zahvaljujući najnovijem pristupu pitanju opskrbe energijom (uz standardne AA litijeve baterije dodane su i baterije veličine 18650), bilo je moguće značajno povećati učinkovitost uređaja. Osim toga, u zamku kamere ugrađen je originalni senzor pokreta asa (asa) – karakterizira ga dvostupanjski algoritam za aktiviranje. Pomoću ove tehnologije isključeni su lažni pozitivni rezultati. U stanju čekanja kamera troši samo 60ua.

Zamka za kamere također je opremljena modulom 4 IPA / IPA koji omogućuje brzinu prijenosa podataka do 50 Mbit, tako da će se fotografije i videozapisi gotovo trenutno prenositi na korisnikov mobilni telefon ili elektroničku pristiglu poštu. Odlučeno je da se dijagonala zaslona poveća u odnosu na standardnu-iznosi 2,36 inča, u blizini se nalaze gumbi za podešavanje i prikaz podataka, zamka je povezana s računalom pomoću sučelja Iris-IAS. Kamera radi u temperaturnom rasponu od -45 do +70 stupnjeva. Standard za zaštitu od prašine i vlage UMPINA66 – uređaj može izdržati značajnu vlagu, kišnicu ili snijeg na kućištu.

Prednosti:

 • Vrlo visoka brzina prijenosa podataka;
 • Najnoviji senzor pokreta;
 • Može lako izdržati čak i vrlo teške klimatske uvjete.

Nedostaci:

 • Osim visoke cijene nije pronađena.

Acorn Ltl-6511MG

FoResTCAM LS-177 4G

Internet-177 4 fotografije

Ovo je vrlo pouzdan dizajn skenirajućeg i infracrvenog tipa, čije se funkcije mogu kontrolirati pomoću naredbi poslanih putem SMS-a s mobilnog telefona. Senzor pokreta vrlo osjetljiv, pasivnog tipa. Fotografije se snimaju pomoću kamere čija je razlučivost 16 megapiksela, tako da su slike prilično jasne, videoisječci se snimaju u formatu .kvaliteta slike 1080p kvaliteta slike. Komunikacijski modul ima visoku brzinu rada, tako da se podaci šalju odmah. Kako bi se uštedjelo trajanje baterije, Slanje se vrši jednom dnevno, a vrijeme slanja odabire sam korisnik.

Kamera je opremljena dvoinčnim zaslonom s tekućim kristalima u boji, a tu je i mikrofon za snimanje zvuka. Izvorno rješenje bio je laserski pokazivač, s kojim je vrlo prikladno prilagoditi položaj kamere i odabrati njezinu orijentaciju. Zamka kamere dobro radi u svim vremenskim uvjetima.

Prednosti:

 • Ugrađene su Led Diode Za Dnevno svjetlo, što praćenje životinja čini praktičnijim;
 • Može raditi u svim vremenskim uvjetima;
 • Gotovo nevidljive boje;
 • Senzor visoke osjetljivosti koji hvata i najmanji pokret na udaljenosti do 25 m.

Nedostaci:

 • Prilično skup model.

FoResTCAM LS-177 4G

Seelock S358

358 fotografije

Najuspješniji model za ljude koji se bave lovom kao amateri, ali pogodan je i za profesionalne lovce. Izgled uređaja dizajniran je na takav način da uopće ne privlači pažnju. Proizvodi su opremljeni kamerom od 12 megapiksela, kvaliteta videozapisa prilično je u skladu s onim što je u skladu s onim što je u skladu s brzinom od 30 sličica u sekundi. Senzor pokreta je vrlo osjetljiv. Važna točka je prisutnost modula 3 u uređaju, koji će, za razliku od ostalih modela, potrošiti minimalnu količinu električne energije. Zamka je u stanju poslati vlasniku do 5 slika u minuti na e-poštu, a njihova razlučivost bit će 1,3 megapiksela. To je daleko najveća brzina od svih modela dostupnih na tržištu.

Zamka radi na 12 standardnih baterija za prste. Istodobno, proizvođač preporučuje ugradnju litijevih baterija, jer alkalne baterije mogu brzo propasti kada su na niskim temperaturama. Maksimalna veličina poslanog videozapisa je 50 MB – ova veličina je dovoljna za slanje jednog videozapisa s rezolucijom od 720p, čije je trajanje 30 sekundi. Uređaj je prilično pouzdan, karakteriziran dugim vijekom trajanja. Važna točka je prisutnost uputa u potpunosti na ruskom jeziku.

Prednosti:

 • Izvrsna brzina aktiviranja;
 • Visoka kvaliteta fotografija i video zapisa;
 • Odmah šalje snimljene fotografije korisniku.

Nedostaci:

 • Na kućištu nedostaje vanjski zaslon koji bi trebao olakšati postavljanje hardvera.

Seelock S358

⑤ Izvanmrežna zamka za kameru ACE700 ACE

Ocjena: 4.8, Ovaj demokratski trošak, zajedno s visokom kvalitetom i lakoćom prilagodbe, odredio je popularnost proizvoda ovog proizvođača. Svi modeli imaju prikladan izbornik na ruskom jeziku i mogu raditi s bilo kojom memorijskom karticom kapaciteta ne više od 32 GB. Za napajanje se koriste baterije za prste, svi podaci o uređaju prikazuju se na LCD-u, trajanje videozapisa je maksimalno 9 sekundi, svaka datoteka je označena datumom i vremenom.

kako djeluje zamka kamere

“Sova sova”

Ovo je Hrvatski proizvođač koji po pristupačnoj cijeni pruža vrlo visoku kvalitetu proizvoda. Trenutno su najviše kupljeni sljedeći modeli-pametni, 120 mm IPA, 3 IPA, IPA. Prosječni trošak varira od 3.500 do 11.000 kuna, privlači kupce jednostavnošću postavki i prikladnim izbornikom na ruskom jeziku. Ovi modeli imaju veliki broj infracrvenih emitera (30-40 komada), što ovu kameru čini posebno osjetljivom noću. Kućišta modela otporna su na udarce, prekrivena maskirnim spojem. Savršeno podnose značajne promjene temperature, bilo kakve oborine i jak vjetar. Mnogi su modeli opremljeni sustavom daljinskog upravljanja.

postavljanje zamke kamere

ScoutGuard SG2060-X

Ovu kameru proizvodi tvrtka, a cijena počinje od 16.000 kuna. Ali njihov se trošak u potpunosti isplati njihovom visokom funkcionalnošću i pouzdanošću. Kamera je sposobna pucati na udaljenosti od 30 metara tijekom dana, noću je domet 25 metara, što je vrlo visoka brojka. Uređaj ima funkciju snimanja zvuka i prošireni raspon temperaturnih uvjeta. Opremljen visokokvalitetnim grafičkim zaslonom s intuitivnim sučeljem.

foto zamka za životinje
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: