Top 10 e-cigareta za jednokratnu upotrebu 2022-popis

Hej, prijatelju! Danas ćemo pogledati najbolje e-cigarete za jednokratnu upotrebu. Ovo će biti ocjena ili vrh e-cigareta za jednokratnu upotrebu 2022. Sada na tržištu pušenja možete pronaći mnogo različitih elektronike za svaki ukus i džep. Naravno, možete dugo gledati, potrošiti puno novca i vremena. Ali zašto? Uostalom, ovdje već postoje vođe koji će vam se svidjeti. Prođimo kroz ono što će biti u članku:

 • Vidjet ćete ljestvicu ili top 10 jednokratnih e-cigareta 2020;
 • Pogledajmo detaljno svaku opciju;
 • Otkrijmo koju je elektroničku jednokratnu upotrebu bolje kupiti ovisno o preferencijama;

Pogledajmo ocjenu e-cigareta za jednokratnu upotrebu

Jednokratna elektronička cigareta – 10. mjesto

Prilično dobra opcija. Dečki iz Amapina nedavno su postali poznati po pokretanju proizvođač jeftiniji, ali ne manje kvalitetni patrone za amapine. Za to su dobro zaradili novac i ugled na tržištu pušenja.

Sada su NASA-i počeli proizvoditi svoje jednokratne e-cigarete koje se tek pojavljuju na tržištu.

Karakteristike koje mogu istaknuti:

 • NASA drži 150 do 400 napuhavanja. Slažem se, nema puno teških stvari. A veliki opseg opravdan je činjenicom da svaki potrošač ima svoj stil pušenja. Ako je potisak dublji i duži, tada će se vrijeme upotrebe jednokratne upotrebe brže smanjivati. Ali ako je vuča kratka i lagana, tada će uređaj zaista trajati 1-2 dana;
 • Niska cijena uređaja. To će vas koštati samo 230-250 kuna;
 • Standardno plastično kućište. Odlično leži u ruci;
 • Prilično velik izbor okusa tekućina pristojne kvalitete. Sigurno ću reći da nisu ništa lošiji od Juleovih.

Ovako izgleda ova elektronička cigareta za jednokratnu upotrebu

Dijamantna para

Kad je djevojka jednog ruskog oligarha odlučila prestati pušiti, htio joj je dati takav Vape kakav nema nitko na planeti. I naredio je tvrtki da smisli i napravi zadivljujući uređaj, upozoravajući da ga cijena ne zanima. Engleski obrtnici pristupili su poslu na veliko i nakon četiri i pol mjeseca predstavili su rezultat svog rada vrijednog 890 tisuća dolara. Vape je dobio ime po oceanu, dodajući ime proizvođača ime budućeg vlasnika ovog čuda. Sudeći prema činjenici da je tajanstveni klijent, koji je želio ostati anoniman, prethodno odobrio dizajn proizvoda, najskuplja elektronička cigareta u potpunosti mu je odgovarala.

Međutim, ova osoba ima očitih problema s ukusom, jer programeri nisu smislili ništa bolje od lijepljenja 246 dijamanata i 46 kristala na uobičajeni “njegov”, pa čak ni zlatni gumb od 24 karata neće promijeniti umjetničku bijedu onoga što se dogodilo. Uređaj također koristi venecijansko staklo, a dragulj od šest karata koji pokriva kraj baterije postao je kruna dizajnerske misli. U kliromizeru s zamjenjivim isparivačima pogađaju se značajke nepretencioznog Interneta, što je također iznenađujuće.

Nije poznato je li se Sofiji svidio poklon, koristi li ga za namjeravanu svrhu ili ga je za kišni dan sakrila u sef. Ako prijatelj oligarha zna puno o lebdenju, sigurno će više voljeti Ace ili Ace. Čudno je da stvarno vrijedni modeli nisu korišteni u izradi najskuplje e-cigarete, ali bogati su poznati po svojim čudima.

Pametni telefon koji možete pušiti

Od upaljača, svjetiljki i otvarača za ključeve, inženjerska misao došla je do Vape mobitela. Tvrtka asa nudi dvije mogućnosti za pametni telefon asa, konstruktivno u kombinaciji s elektroničkom cigaretom. Na službenim stranicama, cijena za verziju 3. Ama-299 dolara, za 4. ama-399 dolara. Firmver za internet, Zaslon za Internet, a inače je sve na vrhunskoj razini. Parni dio je uklonjivi dizajn koji se putem interneta povezuje s telefonom. Usnik izgleda poput antene koju imaju stari mobiteli. Posebno dizajnirana aplikacija vodi statistiku potrošnje različitih uložaka, broji zatezanje, upozorava na prekoračenje dnevne norme ako je korisnik postavi.

I čini se da je sve u redu, ali shvatite zašto je to potrebno. Jedini plus – tijekom telefonskog razgovora bit će prikladnije lebdjeti, jer je sve u jednoj ruci. Ali tko bi želio izvući posljednje sokove iz zakržljalog uloška kad negdje u blizini leži normalna e-cigareta? Pa čak i nije važno postoji li jedna ili dvije baterije: ako je uobičajena, njezino će se punjenje brzo potrošiti na dim, a uz odvojeno napajanje, kapacitet Vape baterije a priori će biti oskudan. Dakle, izgledi da postanete redoviti uređaj u vezi s oceanom približno su isti kao i u.

Ne kvalitetom, tako brojem

Jednokratna elektronička nargila je gizmo koji se ne koristi samo jednom, nakon čega odlazi u smeće, već se kupuje i samo jednom u životu. Što se tiče potrošačkih kvaliteta, ovo je jednostavno velika, štoviše, često prilično skupa “egoshka”, pa će je malo ljudi poželjeti ponovno kušati. I to je upravo ono što proizvodi nudi tvrtka TV sa solarne Floride. Očito je u nekom trenutku potražnja za njihovim proizvodom toliko pala da je bio potreban izvanredan marketinški trik.

akov je bio pojava novog uređaja s glasnim imenom NASA. Komad dolazi u elegantnom metalnom kućištu, što ga već čini privlačnim kao mogućnost darivanja. Unutra se nalazi nešto slično hrpi štapića dinamita, od čega će neznalica biti još oduševljena. U stvari, ovo je samo uređaj za prikupljanje šest jednokratnih elektroničkih nargila u snop kako bi se istodobno izvukli iz svih. Logika u takvom rješenju je prisutna, višecijevni “njegovshka” i dalje bi trebao dati opipljiv trothit, ali teško da ima smisla izdvojiti 500 dolara za takav kreativni rad. Pa čak i mogućnost lebdenja zajedno i kompatibilnost s bulbulatorima ne čine ovaj čudni uređaj privlačnijim.

Inače, cijela je ideja besramno ukradena od tvrtke Amapine, koja u sličnom koferu isporučuje boksmod amapine 134 u kompletu s raspršivačem. Ovaj uređaj izgleda kao dinamit bomba mnogo više od interneta, a to je puno korisnije u gospodarstvu. Nekome će se činiti čudnim i 134-ih, ali ovo je samo dobar mod-varivat s izvanrednim dizajnom.

Teška nargila

Shvativši da konkurencija na tržištu vapinga već nije slaba, mlada kineska tvrtka AMAPINOIS odabrala je vrlo neobičan dizajn za svoj prvi gadget. 2014. godine predstavila je elektroničku nargilu za nargile u faktoru oblika bilo boce ili igle. Ali više ne iznenađuje izgledom – ovdje je sve u redu, proizvod izgleda atraktivno-već težinom i dodatnim opcijama: Vape vuče 0,7 kilograma, opremljen je Bluetoothom i ugrađenim zvučnikom. Kao što kažu, možete ubiti.

Možda dečki s interneta nisu primijetili, ali dani “stvari postaju bolje s Bluetoothom” su prošli. I dok nargila može puštati glazbu s mobitela, birati posljednji pozvani broj i pružati spikerfon, to mu jedva dodaje bodove. Općenito, uređaj ne blista: podržava isključivo izvorne patrone, nema podešavanja snage, radni napon je samo 3,7 televizora. Ali tko bi znao za tvrtku AINEA da nije bilo ove igle, tako da je ainea.

Evo ih, najčudnije i najneobičnije elektroničke cigarete. Kao što je spomenuto na početku, od njih nema koristi, ali ima se o čemu razgovarati.

Jednokratne elektronske cigarete – 9. mjesto

Odmah ću spomenuti da sam svoju ocjenu jednokratnih elektroničkih cigareta sastavio u smislu cijene i kvalitete. I unatoč činjenici da je riječ o oceanu, još uvijek mi je došao.

To je apsolutno jednostavan sustav pušenja sa sljedećim karakteristikama:

 • Internet je ocijenjen za skromnih 300 puffs u prosjeku. To je samo 280 punjenje;
 • U nju se ulije tekućina od 1,3 ml. Dovoljno za ovih 300.;
 • Nije jako čvrst;
 • Aluminijsko kućište. To je, usput rečeno, ugodno iznenadilo;
 • Postoji veliki broj okusa od kiselog do slatkog, od slabog do svijetlog;
 • Cijena za internet-350 kuna.

Jednokratna elektronička cigareta

Elf Bar Lux

Ako imate žudnju za cigaretama, pokušajte s iPhoneom – živopisno iskustvo pušenja je zajamčeno! Ova cigareta, koja dolazi u kartonskoj kutiji, izrađena je od izdržljive plastike. Pri padu se ne lomi i ne ogrebe.

Ugrađena baterija ima snagu od 850 mAh, a sama cigareta dovoljna je za 1500 udisaja. Otprilike jedna cigareta dovoljna je za 5 dana. Vrlo je drago što se za paru koriste prehrambeni glicerin, propilen glikol i arome koje su prošle certifikaciju, a solni nikotin je manje štetan od pušenja običnih cigareta.

Pros:

 • cijena;
 • broj napuhavanja;
 • ugodno;
 • gustoća dima;
 • broj puffova.

Kontra:

 • Slaba baterija;
 • ponekad se osjeća gorčina.

Jednokratna elektronička cigareta – 8. mjesto

Ove jednokratne proizvode proizvodi ruska marka Cinema. Dečki su nam već poznati po prilično dobroj liniji tekućina s fiziološkom otopinom nikotina. A nedavno je proizvođač odlučio svojoj proizvodnji tekućina dodati proizvodnju elektroničkih cigareta za jednokratnu upotrebu. Iskreno, ispalo je vrlo dostojanstveno.

Pogledajmo SPECIFIKACIJE:

 • U prosjeku ima 300 napuhavanja od strane NASA-e. Ovo je svojevrsni standard na tržištu elektroničkih cigareta za jednokratnu upotrebu;
 • Vrlo neobičan dizajn i aluminijsko kućište;
 • Veliki skup okusa tekućine s dobrim bogatstvom;
 • Srednja tvrđava;
 • Trošak-oko 300 kuna.

Ove jednokratne cigarete dobro su pušile

LIO Boom

Još jedan predstavnik cigareta za jednokratnu upotrebu, koji impresionira svojim odvažnim bojama, je a! Osim svijetlog dizajna, uređaj se razlikuje u odnosu na konkurente s unaprijed postavljenim spremnikom velikih veličina.

Sve” jednokratne ” stvari u vezi s internetom izrađene su od aluminijske legure i plastike za hranu u Kini. Za svaki ukus-vlastiti dizajn na japansku temu. Broj vuča je 3500, što je još uvijek ugodno je baterija-1400 mAh.

Pros:

 • puno napuhavanja;
 • kapacitet baterije;
 • dobar okus;
 • dizajn.

Kontra:

 • nije otkriveno.

Jednokratne e-cigarete ASTINA9 – 7. Mjesto

To su jednokratne e-cigarete koje proizvodi velika tvrtka za proizvodnju interneta, koja je već postala poznata po ognjištu i vapeu. Ovaj put su se plasirali na tržište s APOSINI9.

Ime je čudno, a SPECIFIKACIJE su potpuno standardne:

 • Uređaj je ocijenjen za 300 napuhavanja. Ovdje se nalazi 280.;
 • Dizajn dolazi u dvije boje-crnoj i sivoj;
 • Aluminijsko kućište;
 • Visoka ABV-5% nikotina;
 • Samo klasični okusi, ali dobro se puše;
 • Trošak uređaja je – 350 kuna.

Svrstao sam ga na 7. mjesto u svojih 10 najboljih e-cigareta za jednokratnu upotrebu samo zbog kvalitete uređaja. Nisam našao ništa loše u tome, ali i nešto je teško istaknuti. AINSI9 iz Ainsiena me nije iznenadio.

Internet proizvodi prilično dobre e-cigarete za jednokratnu upotrebu

Ant Bar Zodiac

Ako želite prestati pušiti ili, obrnuto, pripremiti se za vape, možete započeti svoje upoznavanje s cigaretama s NASA-om. Ova e-cigareta ima širok izbor okusa (ima ih 10) i ima kapacitet od 1500 udisaja.

Cigareta za jednokratnu upotrebu izgleda poput kemijske olovke, od zanimljivih značajki može se razlikovati prisutnost podešavanja protoka zraka. Tijelo je ukrašeno autorovim ilustracijama koje prikazuju likove u stilu crtića-ugodno za oko!

Pros:

 • okus;
 • cijena;
 • podešavanje zatezanja;
 • poznata tvrtka.

Kontra:

 • slabi nikotin;
 • broj puffova.

Jednokratna elektronička cigareta – 6. mjesto

Vrlo specifična jednokratna. Specifičan je zbog okusa tekućina koje se koriste u proizvodnji uređaja. Usput, proizvodi se u Engleskoj. Tamo proizvođač stvara liniju vrhunskih tekućina.

Gledajući SPECIFIKACIJE:

 • Ova jednokratna upotreba dizajnirana je za 350 utega ili 1-2 dana korištenja;
 • Čvrsto povlačenje i srednja čvrstoća;
 • Kućište od crnog aluminija;
 • Nije loš ukus, ali pomalo čudan. Savršeno za one koji žele isprobati nešto novo;
 • Pronaći uređaj u Rusiji je teško, ali moguće. Trošak će biti oko 390-400 kuna.

Jedan od sudionika top jednokratnih e-cigareta-televizija

Postojeće vrste raspršivača

Isparivač ili raspršivač odgovoran je za funkciju stvaranja pare. Sve vrste raspršivača podijeljene su prema vrsti usluge:

 • servisirano, gdje korisnik može samostalno zamijeniti pamučnu vunu i zavojnice;
 • bez održavanja, uklonjivi ili zamjenjivi, ako korisnik ne želi samostalno mijenjati “potrošni materijal”, optimalno je odabrati ovu vrstu;
 • kombinirano – može se u potpunosti zamijeniti ili samostalno zamijeniti pamučnu vunu i navijanje.

Prema vrsti isparivača, postoji klasifikacija Vrsta elektroničkih cigareta.

 1. RDA. Servisirani isparivač, jedna od najjednostavnijih vrsta gdje se aromatična smjesa upija u fitilj. U narodu se raspršivač naziva “dripka”. Ukupni volumen je relativno mali — to će zahtijevati redovito nadopunjavanje tekućine. Prednosti dripke u jednostavnom i jednostavnom održavanju, maksimalnom okusu i velikom volumenu pare uz dobar protok zraka.
 2. RTA. Servisirani Tip raspršivača s spremnikom tekućine za pušenje. Smjesa se kapilarno prenosi na Koil, kroz pamučnu vunu.
 3. RDTA. Ovo je poboljšani analog, gdje se kombiniraju vrste IRA i IRA, servisirani raspršivač tipa kap po kap kombinira dripku i spremnik.
 4. Kartomizer. Njegova je osobitost u tome što strukturno kombinira uložak i zamjenjivi raspršivač za jednokratnu upotrebu. Postoje opcije s sintetičkim zimzelerom za pohranu tekućine. Duboko postavljanje grijača u uložak pomaže u stvaranju guste i zasićene pare. Nedostatak kartomizera je neprozirno kućište.
 5. Čistač. Jedna od najčešćih vrsta-kliromizer-kombinirala je spremnik za smjesu za pušenje u kombinaciji s komorom za isparavanje. Postoje tri vrste takvog raspršivača: zamjenjivi, servisirani, kombinirani. Prozirno kućište omogućuje vizualnu kontrolu ostatka tekućine. Kliromizer je pogodan za početnike: nerazdvojno kućište nakon radnog vijeka jednostavno se zamjenjuje novim.
 6. Bacomizer se tradicionalno sastoji od spremnika za aromatičnu smjesu za pušenje, spirale i komore za stvaranje pare.
 7. Tankomizer. Dizajn pretpostavlja zaseban spremnik za tekućinu.
 8. Postanak. Prilično složen isparivač izrađen u obliku rešetke. Takav raspršivač koristi se samo u skupim modelima.

Iskusni korisnici radije se odlučuju za poslužene vrste. Za početnike vapinga najbolje su kombinirane ili zamjenjive vrste.

Jednokratne e-cigarete-5. mjesto

Tvrtka UMPIN nedavno je započela proizvodnju svojih jednokratnih e-cigareta, ali već je osvojila američko tržište. Dečki iz interneta također proizvode Premium tekućine i, kao što znate, prema shemi koju su mnogi razradili, pune ih u svoje jednokratne proizvode.

Značajke:

 • Moderan dizajn i aluminijsko kućište;
 • 400 napuhavanja prilično je visok broj;
 • Uređaj ima veliku vuču i malo pare;
 • Srednja tvrđava;
 • Cool mješavine koje će vam se definitivno svidjeti;
 • Cijena ovog uređaja je oko 300 kuna.

Bez sumnje, reći ću da je NASA u potpunosti zauzela 5. mjesto u ovoj ocjeni elektroničkih cigareta za jednokratnu upotrebu.

Jednokratne e-cigarete Pop

O pušenju i cigaretama

Nikotin je najopasnija komponenta duhanskog dima jer je jak neurotoksin. U mikrodozama je endogeni (prirodni) nikotin potreban tijelu, jer, proizveden u jetri, podržava normalno funkcioniranje srca i regulira metaboličke procese.
U jednoj pušenoj cigareti doza nikotina nekoliko je puta veća od potrebne norme, a tijelo, pokušavajući minimizirati njegovu količinu, zaustavlja proizvodnju vlastitog nikotina. Kao rezultat toga, pušač “s iskustvom”, odbijajući cigaretu, doživljava nikotinski post, koji se očituje u neodoljivoj želji za pušenjem. Tako nastaje fiziološka ovisnost.

Osim toga, za mnoge ljude cigareta je i način da se smire, oslobode stresa, saberu misli kako bi razmislili o nekom važnom pitanju i jednostavno sredstvo komunikacije s istim pušačima. Osim fiziološke, postoji i psihološka ovisnost.

Druga opasna komponenta duhanskog dima su proizvodi Gorenje-otrovne smole, arsen, bizmut, cijanovodična kiselina, olovo, polonij. Oni nanose manje štete tijelu od nikotina, ali ne uzrokuju fiziološku ovisnost.

Jednokratna elektronička cigareta – 4. Mjesto

Maskiranje proizvodi prilično mlada tvrtka iz Kine. Dobro razvijen dizajn i dobri tehnički pokazatelji odmah su omogućili maskiranje da se probije na vrh tržišta. Konkretno, u Rusiji su čak uspjeli odgristi udio Ašeka i Izija. A to znači da potrošači jako ulaze. Idemo sada na SPECIFIKACIJE:

 • 6 verzija za jednokratnu upotrebu s različitim veličinama baterija u rasponu od 300 do 600, odnosno 300 do 1000+ pufova;
 • 37 okusa, od kojih je svaki relativno dobar. Možete pokušati;
 • Cijena od 350 do 700 kuna;
 • Kao i uvijek, na solni nikotin;
 • Mala veličina i lijepe boje.

HQD

Internet je tvrtka koja proizvodi Vape vrhunske kvalitete od 2015. godine. Iako njegovi proizvodi ne isključuju zdravstvene rizike, posebno ako se redovito koriste, programeri su uspjeli smanjiti količinu nusproizvoda nastalih zagrijavanjem tekućine koja sadrži nikotin. Uređaji ovog proizvođača izgledaju svijetlo i atraktivno. Zahvaljujući ergonomskom obliku kućišta i maloj veličini, jednostavni su i prikladni za upotrebu. Također, neosporna prednost je što tvrtka nudi raznolike i što bliže prirodnim ukusima. Mogu se podijeliti u tri skupine:

 • bobice-jagode, borovnice, trešnje;
 • voće-banana i breskva, Naranča i ananas, kao i mnoge druge mogućnosti;
 • izvorni-na primjer, cimet, kola i ružičasta limunada.
Jednokratna e-cigareta jogurt,šumsko voće 2%

Jogurt, divlje bobice

890 kuna.

Jednokratna e-cigareta grožđe 2%

Grožđe

890 kuna.

Jednokratna e-cigareta, jagode 2%

Jagode

890 kuna.

Internet-3. mjesto na vrhu jednokratnih e – cigareta

Opet Američki, ali vrlo kvalitetan i cool. Ima mnogo više od svojih kolega, ali ima i više čipova.

Značajke:

 • Ovaj je uređaj obično dovoljan za 250-300 napuhavanja;
 • Nerealno bogati okusi;
 • Postoji indikator punjenja koji vam omogućuje praćenje koliko je ostalo do kraja rada uređaja;
 • Postoji čak i gumb za uključivanje i isključivanje uređaja tako da odjednom ne radi u džepu i ne troši punjenje;
 • Prozirni uložak, u mački možete vidjeti koliko je tekućine ostalo;
 • Trošak ovog uređaja je oko 300 kuna.

Internet-ocjena jednokratnih e-cigareta, 3. mjesto

Penstyle (C)

Elektronske cigarete klase “penstile” namijenjene su zamjeni cijele kutije cigareta jednim punjenjem. Tijelo je po veličini slično uobičajenoj ručki: promjer do 1 cm, duljina ne veća od 17,5 cm. Prosječna veličina i uobičajeni oblik cigarete omogućili su vam da u uređaj stavite bateriju do 290 mah i prostrani uložak u koji možete uliti 0,9 ml aromatične smjese. Modeli ove klase izvana se razlikuju od uobičajenih cigareta po veličini, međutim, takav se uređaj lako uklapa u unutarnji džep bez stvaranja nelagode.

Penstile

2. mjesto na ljestvici e-cigareta za jednokratnu upotrebu

IPA je jedan od tvrtki u IPA. Stoga imaju puno sličnih značajki. Ovo je Premium član Top 10 jednokratnih elektroničkih cigareta, pa je njegov trošak opravdano visok.

Pogledajmo njegove specifikacije:

 • Dovoljno je za 400-450 napuhavanja;
 • Vrlo jak – 0,6% nikotina;
 • Mobilni i slatki dizajn;
 • Daje puno pare;
 • Cijena za jednokratnu elektroničku cigaretu na internetu je oko 450 kuna.

Drugo mjesto-jednokratne elektroničke cigarete

Povijest Vape

Prvo spominjanje uređaja koji podsjeća na modernu elektroničku cigaretu datira iz 1927. godine. Izum je u vlasništvu Josepha Robinsona, a u prijavi patenta pojavljuje se kao “električni isparivač “(ipais) – uređaj dizajniran za udisanje različitih grijanih lijekova.

Nakon Robinsona, patenti za slične uređaje zabilježili su:

 • Gene Cardosch, 1951. – uređaj koji je simulirao cigaretu. Bilo je namijenjeno djeci;
 • Otto Loble, 1954. – inhalator dizajniran za simulaciju pušenja;
 • Frank Bartolomeo, 1958. – uređaj za pušenje dizajniran za zasićenje tijela nikotinom;
 • Herbert Gilbert, 1963. – bezdimna cigareta.

Međutim, ti izumi nisu stekli posebnu popularnost. Izum e-cigarete kakav se danas koristi u vlasništvu je kineskog ljekarnika Hoku Lina. Kineza je, kao što znate, potaknula prerana smrt oca od raka pluća da radi na ovom uređaju.

Budući da je i sam pušač, Hok Lin tražio je jednostavan način da se odrekne ove ovisnosti. A sada je 2003. registrirao svoj izum. Naziva ga “elektronička cigareta bez plamena s raspršivačem”.

Odnosno, naziv “elektronička cigareta” uređaju je dodijelio sam njegov izumitelj. A njegova glavna svrha-zamjena analognog pušenja gura upravo ovo ime.

Internet – 1. mjesto na vrhu jednokratnih e-cigareta

O ovom uređaju već sam pisao u ovom članku. Ali ipak ću reći da je ovo neprikosnoveni lider na tržištu ognjišta za jednokratnu upotrebu. Po mnogim čimbenicima, internet zaobilazi svoje konkurente, jer za relativno nisku cijenu dečki nude izvrstan prijenos okusa, trajanje rada i visoku čvrstoću.

Mnoge opcije će vam omogućiti da odaberete točno ono što vam je potrebno za snagu, okus i cijenu. Izgled uređaja također je bezuvjetna značajka.

Značajke:

 • 300 napuhavanja;
 • Cool bogati okusi;
 • Visoka čvrstoća-0,5% nikotina;
 • Moderan dizajn od lagane plastike;
 • Košta samo 300 kuna.

Što se mene tiče, ovaj uređaj predstavlja najbolju vrijednost za novac. U ovom trenutku mogu sa sigurnošću reći da je ovo najbolja elektronička cigareta za jednokratnu upotrebu.

Prvo mjesto na vrhu e-cigareta za jednokratnu upotrebu 2022 – televizor

MASKKING

Pod ovim imenom proizvode se klasični Vape koji su podijeljeni u tri linije prema trajanju rada. Svaki uređaj sadrži solni nikotin, a raznolikost okusa omogućuje svima da odaberu opciju koja im se najviše sviđa. Tijelo je izrađeno od laganog i izdržljivog aluminija. Dizajn je koncizan, bojanje je obično svijetlo. Uređaji iz ] IPA [/IPA] površno nalikuju flash pogonima, a zbog svoje male veličine prikladni su za nošenje u džepu. Automatski se uključuju i isključuju, tako da im nisu potrebni gumbi. Proizvodna tvrtka brine o svojoj reputaciji. Stoga se na pojedinačnom pakiranju nalazi kontrolni kod pomoću kojeg nije teško utvrditi je li original ispred vas ili je lažan.

Jednokratna elektronička cigareta 2% lubenica

Jednokratna elektronička cigareta 2% lubenica

Lubenica

700 kuna.

Jednokratna elektronička cigareta 2% mješavina bobica

Jednokratna elektronička cigareta 2% mješavina bobica

Mješavina šumskog voća

700 kuna.

Jednokratna elektronička cigareta 2% banana

Jednokratna elektronička cigareta 2% banana

Banana.

700 kuna.

Koju je elektroničku cigaretu za jednokratnu upotrebu bolje kupiti?

Zapravo, pitanje je kontroverzno. Sve ovisi o tome što želite dobiti od uređaja. Na primjer:

 1. Ako želite dobiti okus i snagu, a zatim uzeti ACE ili ACE. Ali zapamtite da je cijena iznad prosjeka;
 2. Ako samo želite pariti bez jako izraženih okusa i male snage, onda uzmite Ace ili Ace. Mala cijena, uređaji nadoknađuju svoje troškove;
 3. Ako želite nešto otmjeno, onda krenite s oceanom. Malo gdje možete pronaći, ali trebalo bi iznenaditi;
 4. Ako želite sve i po niskoj cijeni, onda svakako treba dati prednost na internetu.

Nadam se da sam uspio odgovoriti na pitanje koju je e-cigaretu za jednokratnu upotrebu bolje kupiti. Sve opcije navedene u top jednokratne e-cigarete su pristojne i dobre za korištenje.

Inače, nedavno je objavljen članak posvećen najboljim aplikacijama za višekratnu upotrebu 2022. godine. Ako ste se odlučili za sebe u bliskoj budućnosti, onda morate pročitati!

Koju je elektroničku cigaretu za jednokratnu upotrebu bolje kupiti? Uzmi malo interneta i ne možeš pogriješiti

Podjela prema vrsti upravljanja

Prema vrsti upravljanja, sve vrste elektroničkih uređaja dijele se na automatske i ručne. Automatski se koriste na modelima za jednokratnu upotrebu i cigaretama klase “Mini” ili “penstile”. Uređaj se pokreće sa svakim puhanjem, dok se aktivira senzor potiska, impuls koji se prenosi iz mikroprocesora pali led pri udisanju (nalazi se tamo gdje obična cigareta ima ugljen). Automatske cigarete vrlo su jednostavne i jednostavne za upotrebu. Nema potrebe za bilo kakvim postavkama, Pritisnite tipke-inhalator možete jednostavno pušiti, poput obične cigarete.

Ručna i automatska cigareta

Ručni modeli, prema iskusnim vaperima, u početku nisu baš prikladni. Da bi se cigareta uključila, korisnik mora pritisnuti gumb. U ovom rasporedu postoji i njegova prednost-funkcionalnost. Vlasnik uređaja može prilagoditi stvaranje pare, povećati ili smanjiti dozu nikotina.

Vape trend u potpunosti podržava pojavu tehnoloških inovacija, što daje razlog za očekivanje ažuriranja linija modela u bliskoj budućnosti. Među šest postojećih vrsta, svatko će moći odabrati odgovarajuću opciju, Bilo da se radi o jednokratnoj cigareti “za testiranje” ili funkcionalnoj cigareti koja može generirati čitave oblake mirisne pare.

Što je štetnije-ES ili obični

Analizirajmo sastav oba.

Sadržaj elektroničkog uređaja već je rastavljen, ostaje vidjeti što se krije unutar uobičajenog.

Sastav obične cigarete:

 • Nikotin i katran;
 • Ugljični monoksid;
 • Amonij;
 • Metanol;
 • Ugljični monoksid;
 • Heksamin;
 • Kadmij;
 • Arsen;
 • Metan;
 • Ljepilo;
 • Boja;
 • Papir.

Proces pušenja stvara dim koji sadrži:

 • Ugljični monoksid;
 • Aceton;
 • Amonij;
 • Cijan;
 • Nitrozodimetilamin;
 • Acetaldehid.

Te su tvari štetne za tijelo. Često pušenje dovodi do njihovog nakupljanja, što uzrokuje rak.

Konvencionalne cigarete u usporedbi s elektroničkim uzrokuju veću štetu tijelu. Ako još uvijek ne možete potpuno napustiti cigarete, elektronički će biti izlaz.

Da biste smanjili štetu, možete koristiti ES s nultom smjesom. Glavno pravilo kada ih koristite je da ne povećavate koncentraciju kako ne biste uzrokovali predoziranje i trovanje.

Korištenje alternativnog pušenja uzrokuje znatno manje štete tijelu od običnih cigareta.

Nemaju katrana i produkte gorenje, ali je prisutan nikotin. Njegov sadržaj nije toliko značajan u običnim cigaretama, ali zbog toga ne prestaje biti otrov za tijelo.

Možete započeti s nikotinskom smjesom, postupno prelazeći na nulu i na kraju potpuno napustiti

Nezaslađene tekućine

Skupinu nezaslađenih smjesa otvara asa “asa”. Sastav ima okus kiselosti, nadopunjen svijetlim notama acaija. Proizvođač je proizveo gnojnicu od suhog voća i Grenadina ” internet “.

Bez slatkoće postoje benzinske postaje tvrtke Aina, tropsko voće.

Svježi okusi su pričvršćeni na:

 1. Internet-ledena dinja “internet”.
 2. IPA-čokolada + metvica “Ina ‘ IPA”.
 3. Internet-višeznačni osvježavajući kokos “internet”.
 4. Internet-punjenje dražeja Ina “Ina”, jabuka hladno “ina”.
 5. Internet-lagani miris manga i lišća mente pod nezaboravnim nazivom “Internet”.
 6. Iphine-izražen mentolni okus ” iphine “.
 7. Ama “ama” s dodavanjem koncentrata čaja.
 8. Aina ‘ s “amaina” – mješavina borovih iglica, smrznute metvice, smreke.

Na policama vape trgovinama nalaze prašak ukuse (Atmose “OSK”, Bad Kapati “Cereal Trip”, Tattoo “Wisdom”).

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: