Suptilnosti pričvršćivanje trake na zid

  Od ispravne usklađenosti s tehnologijom pričvršćivača građevinskog bara do zida i drugih montažnih elemenata, čvrstoća i pouzdanost cijelog dizajna ovisi. To je važno i tijekom popravka, a za vrijeme izgradnje novih struktura. Ovaj proces ima svoje nijanse, koje trebate znati, radeći s takvim materijalom.

  Osobine

  Upotreba drvene šipke u izgradnji je relevantna pri podizanju zidova od betona, metala, plinskih blokova, cigala i drugih materijala. Uspješno se primjenjuje zbog činjenice da je u stanju izdržati ozbiljne mehaničke opterećenja. Ovaj građevinski materijal se često kupuje za prijevoznika i među-kata struktura.

  Prije početka instalacije morate ispitati zid. Ako ima neravnu ili deformiranu površinu, trebate razmisliti o uklanjanju tih nedostataka. To možete učiniti odabirom elemenata za pričvršćivanje u visini, a također je važna veličina poprečnog presjeka bara.

  Od ova dva parametra, ovisi određena udaljenost između pričvršćivača materijala. Izračunajte praznine između dijelova za pričvršćivanje profila, ovisno o odabranoj završnoj završnoj obradi: to je obloge koji određuje veličinu građevnog materijala. Općenito, montaža trake je relativno jednostavan proces, ako znate pravila i ograničenja na njegovoj instalaciji.

  Ekološki prihvatljivi, praktični, izdržljivi i jednostavan za predaju drvo, definitivno je idealan podloge materijal za izgradnju zemlje. Međutim, ovaj materijal za stablo je neprihvatljivo da bi se ulije u betonsko rješenje, montirano u opekom ili postavljanjem.

  Metode

  Za pristajanje trake do zidova uzima u obzir stupanj fizičkog utjecaja na drvo. Ako je opterećenje mala, koristite meke metode pričvršćivanja, sa značajnim opterećenjima je prikladniji za montiranje teške metode. U oba slučaja, to će zahtijevati P-oblikovane zagrade.

  Fiksiranje drva provodi se na različite vrste okrenutih i zidni materijal s različitim dijelovima za montažu. Neki važni parametri utječu na izbor pričvršćivača, na primjer, veličinu profila, dimenzije i težinu strukture, kao i debljinu okrenutog.

  Ovisno o parametrima, odabrane su vremenske mogućnosti.

  • Polaganje pod temeljem.
  • Pričvršćivanje od tiple.
  • Pomoću metalnih nosača.
  • Montaža na opekom.
  • Implementacija šipke u utoru.

  Budući da se drvo koristi ne samo za montažne particije, grede, kutije za vrata i prozore, ali i kao podršku za montirani namještaj, oni će ga popraviti kao horizontalno i okomito. Stoga se zatvarači moraju strogo uskladiti svaki slučaj.

  Popis rabljenih metala, drvenih i drugih stezaljki je vrlo širok. To su metalni i plastični vijci, tiple, sidre, koji se najčešće koriste kada su pričvršćivi. Često u te svrhe su kožne šupljine, zagrade i uglovi. Nedavno se preporuča profesionalni graditelji za kupnju montažnih pjene i posebnog ljepila za Brudade čvora.

  Kako staviti ciglu?

  Kompetentno pričvrstiti drvo na zidove opeke, trebate proučiti kvalitetu površine i temeljito ga izmjeriti. Brick se odlikuje određenom krhkošću, tako da uvijek postoji rizik od pucanja na zid prilikom fiksiranja drveta. Prije svega, potrebno je napraviti oznaku i bušiti rupe za zatvarače. Dopušteno je koristiti samo bušilicu čvrstih legura s dijamantnim premazom.

  Za gramove od opeke za 3 varijablekoji pristaje s barom.

  • Učvršćivanje u utorima okvira sidrenih vijaka p-oblika. Dubina žljebova u kojima su krajevi Bruseva blizu 15 cm. Dodatno, brtvilo, izolacija i vrećica.

  • Ako je prvi kat cigla, a drugi se izvodi iz drva, onda je poželjno Koristite fiksaciju na zidar – tako montirana podrška za rogove i krunu. Kao što su pričvršćivači za oznake uzimaju sidra.

  • Montaža tehnologija podržava je osigurana kada je potrebno provesti podnice ili drveni strop u zgradi opeke. Takve su potpore fiksirane pomoću vijčanika.

  Prilikom spajanja trake do opeke, važno je uzeti u obzir nijanse.

  • Materijal je sposoban za pucanje i raspadanje. Ugradnja trake zahtijeva oprez. Morate izbušiti zidove bez žurbe, kako biste osigurali da bušilica ne otpušta s jedne strane na stranu.
  • Veličina greda ovisi o broju mjesta za fiksiranje drva. S dijelom bara 2-4 cm, treba ostaviti između 60 cm brusa, a ako je veličina veća od 4 cm, interval mora biti najmanje 65-70 cm.
  • Za svjetlosne strukture koriste titke od metala i plastike. Za teški materijal odaberite duge zatvarače. Savjetuje se da ih podmagnete ljepilom.

  Zbog tvrdih metoda fiksiranja, spoj se može smatrati najpouzdanijim, prikladnim za dugoročnu operaciju.

  Ugradnja na zid od drugih materijala

  Bez obzira na to što su materijali izgrađeni zidovi kuće, za čvora šipke, važno je odabrati visokokvalitetne spojnice i spojnice. Osim toga, važno je ispravno kombinirati površine, uzimajući u obzir tehnička i operativna svojstva svakog građevnog materijala.

  Ne smijemo to zaboraviti U termalnim izolacijskim materijalima i zidovima iz šljake, suhozida ili keramitbetona, različite debljine – od 50 do 620 mm. Skala različitih dizajna i njihova masa može se odrediti iu izboru alata i zatvarača za izgradnju.

  U nekim slučajevima koriste se metalni vijci, nokti ili plastični tiple, ali često za zatvarače je potrebno odabrati nosač, drvenu šipku ili kut. Važno je unaprijed razmišljati kakav će vrste ove vrste odgovarati izolaciji i kraju bara. Najbolja opcija – sidra u obliku slova p.

  Proces fiksacije u različitim materijalima zidova ima vlastite značajke.

  U gips

  Na ovaj materijal, koji je uglavnom obloženi građevinski materijal, Možete popraviti traku na plastičnim sidrama i vijcima. To je važno kada se instaliraju unutarnji stavovi, uključujući namještaj, elemente dizajna i kućanskih aparata. Varijanta se često koristi pomoću leptira – proizvodi s širim srednjim dijelom, koji, kada se zaustavi, osigurava čvrsto pritisak na fiksno drvo.

  Nažalost, ova metoda nije prikladna za previše znojenje suspendiranih struktura, tako da se grede moraju pričvrstiti na betonski temelj. U takvoj situaciji primjenjuju se duže i snažne sidra.

  Betonski

  Na betonski zid, barovi su fiksirani kroz zagrade, plastične četke ili sidra, ali vijci na vrhu ne smiju imati nit kako bi se povećala drvo do baze. Najbolje je koristiti Noktiju, koji su samo začepljeni u zid, kao što je beton nije podložan pucanju.

  Pravila rada s betonom zahtijevaju temeljito naselje opterećenja i usklađenosti s točnom dubinom i promjerom rupa pod pričvršćivanjem u stablu i betonu.

  Na drvo

  Bruški stablo fiksirano s samo-tapkanje i tiklima, ali to može biti čavli. Međutim, potrebno je ispravno koristiti – prvo se produbljuje u obliku žljebova u kojima je granica montiran nokat, I bolje – dva nokta. Fit i shill. Pažljivo stvorite tako potreban zglob tako da se pukotine ne događaju.

  Na beazoblok

  Na plin-blok-plastiku, meka i poroznu strukturu – stablo se može prikazati pomoću navojnih pričvršćivača, klinastih vijaka i samozad vijke.

  Ako trebate izgraditi strop s preklapanjem ili preklapanje katom, ojačani pojas je stvoren u polaganju aeriranog betona, a spremnik (vijke) se koriste za montiranje drvenog okvira.

  Ispada da su metode pričvršćivanja trake, uključujući i izbor pričvršćivača, zbog karakteristika zidova i konstrukcije strukture, od kojih je jedan od važnih parametara njezina snaga.

   O drugim suptilnosti pričvrstite traku na zid, pogledajte sljedeći videozapis.

   Ocijenite članak
   ( Još nema ocjena )
   Dodaj komentare

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: