Necnotte pod profesionalnim podovima

  Profesionalni podovi – materijal lako, glatko, udobno u instalaciji, i stoga, u potražnji. To je stvarno lako raditi s njim, ali samo ako je pričvršćivanje točan i kompetentno pripremljen temelj. Baza je, uključujući svjetiljku. Ako to nije dovoljno da bude dovoljno, listovi će se okrenuti ako odaberete pogrešan materijal za svoj dizajn, to također neće rezultirati profesionalnim podovima i neće biti kvalitativna osnova.

  Osobine

  Slučaj ima dvije glavne funkcije – obavljati ulogu baze ispod fiksacije završnog materijala, a još uvijek biti sloj između vodootporni i vanjski krovni sloj. Posebni oblici oblici VENTKAANAL, koji ne dopuštaju krov platno da pogorša svoje stanje kondenzatom, da se truli i značajno smanjio svoj život.

  Nenavac ispod tradicije tradicije konstruiran je iz drva, ali postoje i opcije od metalnih ili armiranobetonskih ploča.

  Metalni dizajn je izabran ako su listove profesionalnih podnica debljih 0,7 mm i ako je padina klizaljke potpuno mala.

  Usput, čak i prije izrade izračuna, potrebno je kretati se u robnim markama korištenog materijala, razmisliti o pristranosti krova. Svakako ćemo se uzeti na razmatranje snijega i vjetra u stvarnoj regiji.

  Doom može biti dvije vrste.

  • Drveni. Za nju je traka snimljena ili rezanja ploča crnogoričnih pasmina. Jeftinije od metalnih struktura gotovo uvijek, a to je lakše instalirati.

  • Metal. Za operativne kvalitete, to je u velikoj mjeri bolje od drvenog – pomaže u smanjenju tlaka vjetra, organizira slobodan pristup krovnim elementima, ne gori i ne trune, ima savršenu glatkoću.

  Tijekom izgradnje sanduka, osim krovne nagibe, određuje se valna duljina i debljina budućeg premaza. Od toga će ovisiti o obliku sanduka. Proizvođači profesionalnih podova obično nisu lijeni i primijećeni u pratećim dokumentima popis zahtjeva za polaganje materijala. Na primjer, rustikalna konstrukcija obično je poželjna za profil s visinom od 35 mm, izrađena od čelične ploče s debljinom od 0,7 mm. I ovaj materijal je savršeno čelik na sanduk, sastavljen u koraku od jednog i pol metara (uzimajući u obzir činjenicu da se krov izračunava na opterećenju do 600 kg po kvadratu). Na ovom krovu možete se sigurno kretati prilikom popravka ili potrebno čišćenje.

  Vrste slojeva

  Uređaj uvjerljivo položenog krova uključuje korištenje različitih vrsta sanduka: standard, rijetkih, jednostavan. Izbor vrste okvira ovisi o klimatskim uvjetima regije, krovne nagib i, naravno, brand profilnog lista.

  Čvrst

  Obično se ova vrsta okvira vrši na krovovima koji imaju minimalnu nagib nagib (do 15 stupnjeva). I to uzima u obzir činjenicu da se koriste profilirani listovi brandova C8, C10 i C20. Takav materijal ne razlikuje visok stupanj krutosti. Ista vrsta sanduka koristi se ako je potrebno raditi na problematičnom sektoru krova – na primjer, oko perimetra potkrovlja prozora. Shop pomaže u jačanju ovog dizajna.

  Korak čvrstog sanduka nema jasnu regulaciju. Važno je ostaviti dovoljan jaz, maksimalno oko 1 cm, između susjednih ploča. Zašto je potrebno spasiti takvu udaljenost: materijal ima svojstvo mijenjanja dimenzija pod utjecajem pokazatelja toplinske magazina.

  Ako ne postoji takav kompenzacijski jaz, postoji rizik od deformacije drva, svjedok sanduka će biti u opasnosti.

  Valjan

  Ovaj se dizajn smatra optimalnim za posebno krute radne fliste, obilježene HC-35 i više. Ovaj sanduk ima korak do 1000 mm (ali ne manje od 600). Za standardni profil, takav interval je neprihvatljiv, čak i ako je krov opremljen prilično velikom pristranom.

  Ova vrsta sanduka koristi rezane drvene šipke i ukočenost. Glavni uvjet za njih je minimalna vlažnost, a ne viša od 20%, kao iu odsutnosti različitih vrsta deformacija, kuja i zavoja.

  Ovaj sanduk mora biti obrađen od strane antiseptičkog, moguće je i antipiren.

  osim, Podignuta vrsta podova koristi pocinčani profili P-oblika. Ovaj sanduk je opremljen u jedan ili dva sloja, ali je pod profesionalnim podovima da je jedan sloj dovoljan.

  Uobičajen

  Tako kažu o sanduku, učestalost odbora u kojima je jednak od 200 do 500 mm. Takva sorta okvira uključuje ako je potrebno da pokrije krov koji ima nagib od 15 stupnjeva. Koristili su valoviti C10, C20 i C21.

  Izračun materijala

  Krovni uređaj iz profilnih listova za jednu tablicu, kovčeg krova zahtijeva kvalitativni izračun cerebralnog intervala, koji ovisi o nekim čimbenicima.

  • Klimatski uvjeti. Izbor savršenog kutka klizaljke konstruiran je relativno strujni vjetar i opasnost snijega. Hladnjak same krova, lakše će snijeg snositi, voda će odlaziti (i od kiše i taline). No, za strukture s strmim pristrasnim i građevinskim materijalima morat će uzeti više, to jest, izračunati broj materijala za nove uvjete. Na primjer, na krovu pod kutom od 45 stupnjeva bit će potreban jedan i pol puta više rezani drvo nego na rasporedu ravnog krova. U područjima gdje se u sezoni ima mnogo snijega, a vjetar je mali, možete napraviti cool krovove. I gdje je vjetar ozbiljan, bolje je napraviti blagi krov.
  • Smanjenje kuta nagiba. Zahtijeva smanjenje koraka između struktura sanduka. Ako to ne učinite, premaz će voziti nakon prvog snijega. Na blagim krovovima snježnog pokrivače puno idu, a on je, osobito u mokar, definitivno ne lagano. Na strmog krova, interval može doseći 900 mm, ali specifični brojevi ovise o označavanju profesionalnih podova.

  Međutim, ne svatko vjeruje da bi se veličine koraka trebale ozbiljno računati. Na nekim građevinskim forumima, majstor (češće anonimni) uvjerite da će iskusni majstor učiniti sve “na oku”. Ali to je opasan način.

  Ako ne napravite izračune, cijena krova je elementarna može se povećati.

  Konačno, što je opasnije, krov ne može izdržati prvi ozbiljan snijeg, pa čak i vjetar. A ako je potrebno korijen, bit će potrebno krenuti na to problematično.

  Preostali izračuni su malo usporedivi s brojevima, odnose se na izračune na kvaliteti materijala – što čini sanduk učiniti, a ne vrlo skupo, au snazi ​​izgradnje nije bilo sumnje. Ako je ovo drvo, bolje je zaustaviti izbor na hrast, joha ili jesti. Materijal se mora savršeno osušiti, a ne imati pukotine, vizualno biti i homogeni. Prije montaže drvenih elemenata, oni su prekriveni posebnim antisepticima i pripravcima koji pomažu u izbjegavanju truljenja.

  Ali izračunati koliko je to visoko kvalitetno stablo potrebno, trebate se osloniti na širinu i duljinu klizaljke, određivanje samog koraka. I na tečaju postoji elementarna matematika. Ne bi zaboravio da uz klizaljku i nadstrešnice također pričvršćuju ploče iz koje se broji korak. U regiji Vencon, cijevi i drugi dodatni elementi, svjetiljka je nužno poboljšana.

  Također je važno da izračun količine stabla uključuje djelomični gubitak materijala, koji će biti bačen u obliku obrezivanja. Budući da će već izračunati količinu drva morati dodati oko 15% rezervnog materijala.

  Montaža

  Najodgovorniji stupanj – instalacija. Instaliranje sanduka Prvo treba da se “pomaknite u glavu”, to jest, teoretski shvaća kako će se instalacija održati, od kojih se dijelovi sastoje. Kada je opća shema razumljiva, pomaknite se na vježbanje lakše.

  Upute za korak po korak za montažu sanduka pomoći će vlastitim rukama.

  1. Proizvodnja izračuna i kupnja materijala. Točni izračuni će uštedjeti, ne troše suvišnu (i novac, i vrijeme za potencijalnu izmjenu). Mjera se pretpostavlja širini i duljini klizaljke, svaka od izmjerenih vrijednosti podijeljena je u odabrani interval sanduka. Materijal se dodaje u dobivenu količinu, koja se primjenjuje na obavezno kruti sanduk u zoni dimnjaka i sličnih elemenata. Stečeni materijal se obrađuje antiseptičkim i sredstvima za odbojnu vlagu.
  2. Prikupljanje glavnih elemenata okvira. Pretpostavlja se da su konj i rogovi već na mjestu – svjetiljka i elementi povezani s njom su montirani na njih.
  3. Polaganje hidroizolacija. Ovaj materijal je obično fiksiran građevinskim klamericom i nosačima.
  4. Trake za pričvršćivanje na rogove. To su 50 za 50 mm barova, na štetu od kojih je organiziran ventilacijski jaz. Potrebno je za stručni list.
  5. Postavljanje dodatne trake hidroizolacije. Ona je u skijalištu. Hidroizolacijska traka štiti dio klizaljke od vode.
  6. Pričvrstite kuke potrebne za ugradnju drenažnih oluka.
  7. Montaža Counterbalxtec. Učvršćivači ploča počinju odvajati nokat unaprijed. Koristi se za ovaj vijak za samostažupanje. Prvo, elementi su postavljeni u blizini strehe, a zatim uzimaju u obzir izračunati korak, preostali dijelovi sanduka.
  8. Označavanje na Brukesu. Primjenjuje se na praktičnost za određivanje koraka drvenog sanduka. Međutim, možete koristiti Twine.
  9. Fiksiranje ploča. U tu svrhu uzimaju nokte ili samo-tapkanje vijci, njihova je duljina tri puta više od debljine ploče u sanduku. Ako odaberete druge veličine pričvršćivača, opterećenje vjetrom može biti kritično za dizajn. Ali ako situacija pretpostavi da se svjetiljka mora lemiti duž duljine, spojevi se predlažu da imaju podršku (i to će biti bar). Ovo je isti bar koji je prethodno bio fiksiran na grede. Stručnjaci ne savjetuju spojiti dvije susjedne serije paralelno. To znači da se zglobovi trebaju staviti u redoslijed kontrole. Te okolnosti rade na pouzdanosti krova.
  10. Uz dio klizaljke, barovi sanduka su fiksirani.

  10

  Fotografije

  Stručni savjeti mogu biti korisni za pomoć kompetentno uštedjeti na sanduku, bez pogoršanja kvalitete budućeg dizajna.

  • Slijedi ploču radionice. I to je stvarno profitabilno: ove se daske su jednake rezanoj sorti, ali poprečni presjek ima 5 mm manje. To jest, u jednom kubičnom metru ploča, bit će više, i stoga uštede na stablu mogu nadoknaditi svih 20%.
  • Piljenje za kupnju ne na visini sezone. I to je također logično – u to vrijeme postoji manje potražnja za njom, što znači da možete računati na pristojne popuste. Da, i drvo koji se čuva za zimu smatra se ugodnim u razvrstavanju: oštećenje i deformacija odmah juri u oči.
  • Kupiti materijale veleprodaja koja je uvijek jeftinija. To se također odnosi na nacrt i glavnu ribinu.

  Ali kupite ploče niža ocjena nije uvijek profitabilna. Iako je razlika u cijeni i iskušava, ali još uvijek niskokvalitetni proizvod zahtijeva naknadnu ozbiljnu obradu: bit će potrebno smanjiti, izvući sve čvorove, poljski. A to su također skupi događaji u vezi s vremenom i snagom i novcem.

  Kontrolna pitanja trebala bi biti dopuštena na struci pod profesionalnim podovima, jer se svi ne slažu s onim što je potrebno.

  Ali stručnjaci savjetuju da ne odustaju od protutužbi.

  Njegova nužnost je zbog brojnih aspekata.

  • Ova vrsta krova posebno treba slobodno unos zraka. Smješten na vrhu hidroizolacije kontrolira se organizira istom ventilacijom, stoga su krovni elementi zaštićeni od deformacije i truljenja. Relevantnost tih informacija povećava se kada se krov riješi obnovom s niskim valom.
  • Protupovijesti mogu biti podržani hidroizolacijom, ne daju materijalu za stavljanje. Protutužba također pomaže vodootporniku da ostane glatko, ne propustite odgovarajuću razinu napetosti i savršeno se nositi s vlastitim zadatkom.
  • Ako se rogovi ne tretiraju s visokom kvalitetom, rođeni iznad njih, poravnajte elemente krova ležaja.
  • Konačno, ovaj sustav neće dati šanse da kontaktiraju vodootporni s sandukom, što znači da akumulacije kondenzacije, koje su izašle iz izolacije, bez problema s ostakljenjem u kaplji. To jest, šteta za sustav i izolator nije.

  Složio protutužbu bez posebnih poteškoća. Nakon što je vodootporan, na gornjem rubu duž oborine, daske su punjene (unaprijed se pripremaju). Širina šipki je nešto manje od istog parametra prijevoznika, a debljina doseže 4 cm. Bruksi se beru tako da su parametri visine klizaljke ležali 3 uz daske s intervalom od 15-30 cm.

  Polist za pričvršćivanje

  Kada je svjetiljka konačno izgrađena, vrijeme je da popravite profesionalca. Za pričvršćivanje platna, posebni vijci za samo-tapkanje su potrebni na temelju gumene brtve. Koliko je potrebno pričvrstiti, možete izračunati unaprijed: 1 kvadratna mjerna računa za najmanje 5 vijaka. Plahte su složene prema gore, top platno treba doslovno pokrivati ​​ispod ruba.

  Tako da to čine da višak vode nije stajao u zglobovima i mirno naočale s krova.

  Što će biti širina Allena, riješenog ovisno o kutu krovnog nagiba. Lisni zglobovi nužno obrađuju bitumenski mastiks koji osigurava željeni indikator hidroizolacije.

  Učvršćivač profila na osnovu pretpostavlja da će se vijci za samo-tapkanje biti pričvršćeni u donju varuju, u zonama adolescencije – u gornjem dijelu. Na uzdužnim zglobovima potrebno je kako bi se zaštitio dizajn od kvara vjetra i poravnati krov. Ipak, krov bi trebao biti vizualno homogen.

  Ako je odabrana metalna verzija, fiksacija lišća može biti malo teška. I točku u karakteristiku samog metala. To bi se trebalo podsjetiti Preporučljivo je da sanduk preuzme isključivo profile s debljinom metala ne viša od 2 mm, ako je metal deblji, opterećenje na strukturu Rafter će biti pretjerano. Stoga zaključak i samoskrivanja: oni imaju na kraju vježbe, dopuštajući im da ih zajebe u metal bez stvaranja rupa samo kada debljina nije iznad 2 mm. Tako da proces nije beskrajno dugotrajan, možete samo pričvrstiti profesionalne podove na takav “lagan” metalni sanduk. Preostale opcije (s debljim profilerom metala) nisu jednostavne za uporabu ne vrlo ispravne, ali i opasne.

  Učvršćivači također imaju vlastite zahtjeve: ako se brtveni jastučići, koji su opremljeni samo-tapkanje vijcima, suhim i ispucajte, krov će teći. Stoga, treba ga kupiti brand brand pričvršćivač na glavi. Sumnjiva samodostatnost može pretvoriti u gubitak kvalitete cijelog dizajna sanduka s fiksnom slamom.

  Kako napraviti sanduk pod profesionalnim podovima, naučit ćete u sljedećem videu.

  Ocijenite članak
  ( Još nema ocjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: