Mangal u obliku lokomotive: izvorni dizajn na vašoj web-lokaciji

  Brazier u obliku mangale-pare lokomotive može se naručiti u posebnim trgovinama ili od strane majstora, ali je obično skupo. Takav brand može se obaviti neovisno. Možete izgraditi potpuno različite oblike, sve ovisi o vašoj mašti. Mangal-Locomotive je jedan od najuspješnijih oblika mangala, ima mnogo funkcija, estetski ugodno, može se učiniti nekako u posebnom kreativnom kreativnom.

  Mangall-Locomotive će biti vrlo neobičan detalj vaše kolibe. Najrazličitiji dizajn može biti, štoviše, prilikom projektiranja, pojavljuje se još više prostora i prostora za kreativnost i dizajn.

  Ready Mangal Locomotive je vrlo zgodan i višenamjenski, ali se odlikuje visokom cijenom. Međutim, ako znate kako raditi s metalom, onda možete jednostavno učiniti sami, štedi novac. Provesti ovu ideju, bit će potrebno unaprijed učiti o konstrukciji detaljnije o potrebnim materijalima. Sa strane mangalne parne lokomotive izgledat će kao minijaturni vlak.

  Glavna funkcija mange je kuhati ukusnu hranu na njemu. Dizajn lokomotive manga-pare ima mnogo više prednosti i bonus funkcija i mogućnosti zbog korištenog materijala.

  Potrebni alati

  Osnovni alati za izgradnju mangala osoblja: crteži, stroj za zavarivanje, odvijač, kliješta, vatrostalne boje, vijci. Crtanje se može učiniti samim, ako imate ideju, koji bi trebao biti, moguće je napraviti skice i pružiti im majstor ili povući sebe. Ali također možete prikupiti fotografije i već napraviti crteže. Za Mangala će vam trebati materijale ovisno o njegovom dizajnu.

  Mangala-lokomotivni dizajn

  Glavni element mangaal je, naravno, brazier, koji mora imati granu za spaljivanje materijala (to može biti ugljen, ili, drva za ogrjev). Ovaj odjeljak je određivao, bez njega, nema smisla u roštilju, postaje samo ukras. Glavna parna lokomotiva u Brazier je brazier.

  Ako je izbor pao na proizvodnju manga-lokomotive, tada bi cijev trebala biti prisutna na crtežima, Bit će u roštilju za ljepotu i dimnjaku.

  Za praktičnost daljnje uporabe mangale, potrebno je unaprijed postaviti mjesto gdje će se nalaziti jela i gdje bi meso trebalo biti marinirano.

  Možete konstruirati staju na takav način da vozite meso na pečenje, zahvaljujući kojem ne morate provoditi vrijeme hoda s jednog mjesta na drugo s odbačenim mesom, prikupljajući prašinu, prljavštinu i ljeto Moshkar.

  Proizvodnja

  Morate biti spremni za koliko vremena uzimate izgradnju manga-lokomotive: ako svakodnevno radite konstrukciju, onda u ovom tempu možete izgraditi dizajn mangaal za nekoliko dana, ali za prikupljanje cijelog branda u Jednog dana, najvjerojatnije, neće doći. Trebate imati to na umu.

  Prije početka izgradnje, svakako se pobrinite da sve vaše dobre kvalitete crteže, Oni uzrokuju sve točne oznake i veličine buduće mangale. Potrebno je razmisliti o tome je li vaša ugljična lokomotiva s kotačima ili bez obzira da li će biti još jedan vagon u dizajnu u kojem možete staviti materijale ili drva u budućnosti. Potrebno je usporediti svoje mogućnosti, doći do nekoliko opcija, odabrati najbolje od njih, zamislite kako kuhati meso, kao da je brand koji već imate, kako se čini. Sada je potrebno pogledati dostupne materijale, ako je potrebno, dodajte ih, kupite nešto i stalno se odnose na crteže ili skice, početak izgradnje zgrade.

  Najbolje od svega struktura ugljične marže se dobiva iz plinskih cilindara, glavni element će biti sama Brazier – izgleda kao vertikalni dio s cijevi i horizontalnim dijelom.

  Kako bi se napravilo pečenje, plinski cilindri su dobro prikladni.

  Slični modeli izrađeni su od različitih metala jer je najprikladniji za tu svrhu koji je istovremeno izdržljiv i izdržljiv materijal. Metal podnosi povećanu temperaturu, lako ga je obraditi i promijeniti. Ako kažemo još konkretnije, moguće je koristiti lijevano željezo ili čelik, ovi materijali su osnova svih elemenata strukture-lokomotive. To je svojstva tih metala koji će doprinijeti onome što će biti vrlo lako pripremiti sočno meso, koje će biti vrlo ukusno, s bajkom kore. Ovaj je dizajn vrlo izdržljiv i služi vama dugi niz godina.

  Ako želite dugo vremena i dobro služiti i poslužuje se, onda je važno odabrati optimalnu debljinu metala, nisu tanji, ali ne i deblji standardi. Te površine koje će biti izravan kontakt sa spaljivanjem tvari mora sigurno biti debljina od najmanje osam milimetara. Inače, ako ne budete u skladu s ovim uvjetima, metal može postati tako suptilan da će zbog svoje vlastite težine, vaš novi Brazovoz vratiti i deformirati pod težinom vlastite težine.

  Takvi mangali izvode mnoge funkcije, što je glavna dobra točka takvih složenih struktura. Maligno lokomotive s više grana pruža sve za kuhanje na prirodnoj vatri. Dakle, kebab na žaru, svježe povrće. Na roštilju pripremite odreske na mreži, koji mirišu poput mirisne izmaglice. Grane za roštilj koriste se za vruće dimljene. Ako manga-parna lokomotiva ima bočnu kameru, tada se koristi kada je hladno dimljena.

  Kako rastaviti sigurno plinski cilindar?

  Opasno je raditi s plinskim cilindrom odjednom, posebno da ga izreže, najprije je potrebno oslobađanje ostataka zraka od tamo, kao i plinovi. Potrebno je biti oprezan jer je cilindar bio pod tlakom, a kada rezanje započne eksploziju zbog ostatka plina u plinski cilindar.

  Potrebno je okretati dizalicu iz cilindra, možda ako je podlegao koroziji i da više nije podložan, bit će potrebno primijeniti ključ za plin. Zbog starosti i hrđe može biti podložno prelazima iz cilindra do dizalice. Korištenje kapaljke, unutar cilindra koji je potrebno za ulijevanje vode, tada voda gura preostali plin iz unutrašnjosti kapacitivnosti, kao i zrak. Zbog činjenice da je adapter rupa premale, potrebno je ulijevati vodu u balon samo u pričvršćen položaj, inače je otvor blokiran, a zrak neće moći izaći iz balona. Ako se to dogodilo, u slučaju gužve zračnog prometa, ostaje samo da sipajte vodu s malim dijelovima, a zatim će zrak biti objavljen dijelovima.

  Vrlo je važno da je voda potpuno napunila balon.

  Oblikovati

  Manderi mangala snažnu količinu. Zahvaljujući metalu i značajkama izgradnje mozga preuzima mnogo specifičnih ukrasnih dijelova.

  Tako da je brazier drugačiji, dizajni su zavareni oko njegovih korpusa koji ga čine sličnim stvarnom lokomotivom. Dodatni kovani i lijevani elementi mogu biti prisutni u mantalnom dekoru. Ovisno o dizajnu gljivične funkcije promjene. Ali u malom modelu moguće je stati sve što vam je potrebno, a izgled ne utječe. Pa, kada Mangala ima dodatne mogućnosti.

  Kotači, osobito kada opsežan dizajn može pomoći u premještanju mange na teritoriju.

  Potrebne materijale

  Za proizvodnju manga-pare lokomotive, potrebno je mnogo metala u različitim verzijama. Da biste napravili kućište, okvir, kotači, krovitelj, bit će potrebno: cijev, spremnik, bačva, prazni cilindri, limeni i drugi dizajni. Zabilježiti potrebne materijale da odlučite što ćete učiniti sami, i što bolje dati majstoru pod narudžbom. I to je također prikladnije nego zadržati sve u mojoj glavi kad dođete u trgovinu da biste kupili materijale.

  Za liječenje materijala, trebat će vam posebni uređaji: strojevi, brusilice, datoteke, razne marke za zavarivanje strojeva, maljka i vježbi, kao i čekići.

  Trebate zapamtiti – ne sve što morate kupiti, na primjer, čak i stroj za kovani dekor možete napraviti ruku. Zahvaljujući stroju za šipke, čine razne kovrče. Od preostalih cijevi za obrezivanje čine kotačima. U mangala okvir je izdržljiv, možete uzeti profilirane cijevi ili armaturne trake ili kutove.

  Zavarena rama

  Odmah odredite sve točne dimenzije i koliko će dizajna biti potrebno, neće raditi, točan iznos može se odrediti samo tijekom crteža. Morate razumjeti gdje će se pričvrstiti kotači, okvir i pomoćne strukture. Pojedinosti su spojeni pomoću stroj za zavarivanje, a zatim se šavovi očišćeni, a tijekom nedostataka postupka se ponavlja, a metalni je odsječen.

  Okvir

  Na kućištu mangale možete eksperimentirati i dati volju fantazije, ali to može biti standardni izveden. U tako horizontalnom roštilju, kao i vertikalnom kameru. Za roštilj možete uzeti cijevni ili plinski cilindar.

  Potrebno je smanjiti materijal pod veličinom, izrezati vrh cijevi, dobrodošli na petlju, postavite kao poklopac, napravite ručku. Bočni komora može se izraditi od čeličnog lima i kuhati u obliku kutije. Kutni profil se koristi za stvaranje okvira, koji na strani zatvara metalni lim.

  Kotači i dekor

  Kotači se najbolje izrađuju prije izgradnje mange, napravite zavarivanje s okvirom, dok se slučaj nije instaliran. Trebate tri ili četiri para kotača, materijal za njih je cijevi.

  Kao dekor, šipke, zakovice, kovrče i još mnogo toga, sve ovisi o vašoj mašti i željama. Za nakit manga-pare Locomotor, možete smisliti mnogo novih elemenata i prekrasnih dizajna, a zatim ukrasiti brazier i diviti se mesom dok kuhate.

  Uz pomoć kovrče od metalnih štapova, strane su ukrašene i unutar dizajna, što ga čini još jedinstvenim. I jedinstvenost govori mnogo o svom vlasniku i radost korištenja prekrasnog mangala kao što će svi imati više.

  Danas se kovane strukture postaju sve popularnije. Oni nisu samo lijepi, već i vrlo izdržljivi i poslužit će vam nekoliko desetljeća.

  Dodatni uređaji

  Osim glavnog, postoje i drugi mangalni dizajn koji ga koriste svaki dan ugodniji i praktičniji. Možete napraviti kuke, dimnjake i polica s nadstrešnicama.

  Kuke su zavarene na stranama ili na vrhu do okvira, prikladni su jer noževi ili nocherman visi na njima. Police pomažu spremište drva. Nadstrešnica štiti od vode.

  Domaći dimnik – lokomotiva se odlikuje njegovom originalnošću i funkcionalnošću. Potpuno je lako napraviti vlastite ruke, ako slijedite naše preporuke. Pratite unaprijed sve potrebne materijale i alate.

  Brazier mora biti obojen kako bi se zaštitio od hrđanja i proširenja vijek trajanja, za ovu vatrostalnu količinu topline. Bolje je odabrati kvalitetan sastav iz dokazanog proizvođača. Kada odlazite na takav neobičan brand, radovat će vam se dugo vremena s ukusnim jelima, a možete se opustiti u prirodi i komunicirati s prijateljima!

  Kako napraviti Brazier u obliku isparavanja iz dijelova automobila i plinskog cilindra, pogledajte sljedeći video.

  Ocijenite članak
  ( Još nema ocjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: