Značajke mangalla s električnim pogonom

Moderni čovjek je dugo bio ugrađen u svakodnevnoj urbanoj vrevi i rutinski. Polazak u prirodu – dugo očekivano spašavanje duše i tijela. Svatko od nas voli jako kvalitetan odmor u prirodi, ali ponekad uvjeti za to će postići preteško.

Najčešće, polazak izvan grada završava činjenicom da 80% vremena radimo, naime, vruće kebab. Uostalom, nemoguće je jednostavno staviti ražnjiće na brazier i otići na odmor. Morate biti lako ostati pored, slijedite kost i okrenite meso na vrijeme, tako da se ne uklapa i ne razmažena. I samo kad se sve meso nosi, možemo priuštiti da konačno sjednemo i jedemo. To jednostavno nije imalo vremena pogledati natrag, i vrijeme je da odem kući.

Sve to iscrpljujuće procese je lako izbjeći. Samo naučiti kako koristiti električni mangal. A sve kuhanje kebaba bit će potaknuti vatru i zamijeniti kuhano meso za nove dijelove. Uostalom, Brazier s električnim vožnjom je izumljen kako bi olakšao olakšavanje hrane na ražnjićima. Automatsko kuhanje će vam pružiti priliku da se dobro odmorite, provodite vrijeme s voljenima, a ne u blizini vatre u dimu.

Ovaj članak će opisati takvu vrstu opreme za kuhanje na terenu, kao manbon s električnim pogonom. Većina korisnika (oko 90 posto) koji je zauvijek testirao uređaj dao je preferencije i nikada se nije vratio na korištenje jednostavne, mehaničke mangale.

Što je?

Električni brand izumljen prije nekoliko godina. U ovom trenutku postoji nekoliko osnovnih vrsta mangalnog dizajna s električnim pogonom, od kojih je svaki jedinstven na svoj način. Ako dajete prednost gotovom modelu, koji se može kupiti u trgovini, vaš će asistent moći pripremiti nekoliko jela na roštilju u isto vrijeme, pa čak i na žaru s posebnom rešetkom.

Jednostavan za korištenje takve opreme odmah vas čini ventilatorom modernog kuhanja kebaba, Uostalom, morate staviti oštri kraj ražnjaka u posebnu rupu i poslati ručke na zube u kućište mangala pogona. Kada je električni pogon uključen, mehanizam se aktivira pomoću električnog motora, zvijezde počinju kretati, zupčanici se pokupljaju, tako da se krug počinje rotirati, noseći ražnjiće s mesom, u Burberu zove pljuvanje.

Opcionalno za kupnju gotovog električnog branda u trgovini. Možete ga sami konstruirati, jer dizajn nije tako težak, kao što se čini na prvi pogled. Ostavit ćete malo vremena na proizvodnji Mangale, ali donijeti radost od korištenja poboljšanog branda za mnogo godina. I uvijek možete ukloniti dizajn iz mange i nastaviti pržiti kebab u starijim, ručno.

Ako ste se odlučili samostalno stvoriti električni brand, prije svega, morate se upoznati s vrstama opreme i sheme kako biste odabrali model koji najviše voli.

Ako planovi uđu u planove za poništavanje jednostavnog branda, poboljšajte svoj električni pogon, a zatim U vašem arsenalu mora postojati takve alate:

 • Električni motor;
 • Bugarski;
 • Pogonski pojas može se zamijeniti lancem iz bicikla, ali onda će remenice biti zvijezde;
 • Vrata su najbolji električni;
 • remenica;
 • Zupčanici u takvoj količini, koliko će ražnjići izračunati vaš brand.

Kako to učiniti sami?

Ne bi trebalo biti poteškoća u proizvodnji električnih panela, jer već imate brand. Vi samo trebate pričvrstiti električni motor za njega tako da se ražnjići neovisno okreću.

Koraci prikupljanja snage uključuju nekoliko koraka.

 • Trebate napraviti praznine – dva pravokutna ploča izrezana iz metalne lime. Da biste to učinili, trebat će vam bugarski. Od njih gradite stanovanje. Veličine su odabrane prema parametrima roštilja.
 • Učinite propeleri na vrhu ploča namijenjenih za ugradnju ražnjica. Jaz između probula ne smije biti manji od veličine opreme.

 • Da biste sastavljali mjenjač na brazier, morate pričvrstiti remenicu na motor. Ako koristite lanac od bicikla, remenica je zamijenjena zvjezdicom. Na komad koji je više od ostalih, morate se boriti s opremom. Cijeli dizajn mora biti pričvršćen na osovinu koja je već fiksirana na ploči. Unaprijed pokupi zvjezdicu, jer se oblikovači s kebabom treba okretati ne češće od 2 puta minutu, inače meso to neće učiniti ispravno ili neaktivan.
 • Osigurajte drugi stupanj prijenosa na poleđini osovine.
 • Za svaki šampon, pričvrstite opremu prikladnom za veličine za zupčanike iz remenice ili zvjezdice, ovisno o tome što ste koristili.

 • Nakon što ste prikupili električni pogon, odaberite prikladno prikladno mjesto za pričvršćivanje srca cijelog dizajna – motor. Obično je vezan za noge mangale. Nakon instalacije motora, povucite lanac na malu remenicu na veliki, fiksiran u kućištu od pogona. I osigurajte drugi lanac za zupčanike u kućištu i na veliku zvijezdu. Potrebno je postaviti vodoravno.
 • Učinite rupe u kutovima metalnih ploča. Iskoristite vijke i spojite ploče tako da je cijeli mehanizam za rotaciju skriven unutar.
 • Za praktičnost, zavarivanje posebne kuke za podršku električnom pogonu.
 • Napravite potporu ražnjićima s obrnute strane brazier, napravite rupe u njemu.

Odabir motora

Zapravo, imate širok izbor motora koji mogu biti prikladni za električnu manga. Na primjer, motor iz stakla za pranje, od domaćina. Vi ćete odgovarati bilo kojem motoru sličnog tipa, glavna stvar je da snaga nije bila manja od 12V. Strana rotacije nema.

Ručni motor ima svoje prednosti, jer će dati sposobnost reguliranja brzine rotacije, brzine ili na svim radu u različitim načinima.

Prednosti

Mangal s automatskim dizajnom – poboljšana metoda kuhanja mesa u prirodi. Šapuristi se automatski okreću i zahvaljujući tom ravnomjerno rimovom mesu na svim stranama bez pomoći osobe. Kuhar mora samo pravodobno ukloniti meso na vrijeme, tako da nije spaljen i nikada ne preplavljen.

Možete mnogo o prednostima takvog hiking asistenta, ali označavamo glavne prednosti.

 • Kompaktni uređaj – uvijek možete baciti marku u deblu prije vožnje u prirodi. I nakon završetka kuhanja – dajte hladnu opremu i vratite ga kući. Možete pohraniti takav dvostruki, kao i uobičajeni – na balkonu, na ulici ili u podrumu, po vašem nahođenju.

 • Okus kebaba kao u restoranu. Zaboravite na paljenicu, obrubljeno meso, koje trebate, jer se žalite. Nije ni čudo da je u prirodi teško konstantno pratiti pripremu kebaba. I često se događa da se udaljava od mange za samo minutu, vratit ćete se i staviti spaljeno meso, jer je planirano okretanje ražnjaka propustio. S električnim mangalom, takvi problemi više neće nastati. Cijeli dizajn je dizajniran da minimizira kontrolu nad pripremom kebabsa s ljudske strane. Dovoljno je samo zapaliti vatru, voziti meso na ražnjićima, instalirati ih u dizajn i pokrenuti mehanizam. I onda možete učiniti punopravni odmor, a ne udisanje dima u blizini mangale. U isto vrijeme, meso je savršeno za korijen, nevjerojatan okus i bez mnogo truda.

 • Sposobnost samostalnog stvaranja električnog branda. Navedeno opisuje algoritam proizvodnje opreme. Ništa nije dovoljno komplicirano samo da bi imao potreban alat. Svatko će se nositi s zadatkom.
 • Čišćenje električnog mangala praktički se ne razlikuje od čišćenja uobičajenog. Dajte hlađenje Barbill nakon kuhanja kebabs, pažljivo odvojite sve ostatke ugljena iznutra. Obično dovoljno. Ali također možete oprati opremu ako ste zarobili dovoljnu količinu vode.

  Mnogo se spominje o minimalnoj kontroli procesa kuhanja mesa, ali još jednom označavamo ovu prednost. Nema kontrole pripreme kuhanja roštilj – glavni razlog zašto je elektroverter potreban za stacionarne mangale.

  O značajkama Mangalov s električnim pogonom, pogledajte sljedeći video.

  Ocijenite članak
  ( Još nema ocjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: