Kako popraviti akcijsku komoru na kacigi?

Kako bi se uhvatilo svijetle trenutke života, trebate akcijska komora koja će stvoriti kvalitetne fotografije i videozapise u svim ekstremnim uvjetima. Proizvođači korisnicima nude veliki izbor za uređaje za takve uređaje, uključujući i s fiksiranjem na kacigi. Razmotrite pravila za njihovu instalaciju, kao i neke preporuke stručnjaka.

Vrste pričvršćivanja na kacigi

Razina dinamičkog i visokokvalitetnog videozapisa ovisi o opciji montaže. Najčešći izbor za pričvršćivanje akcijskih kamera smatra se mjestom na kacigi. Stoga se provodi sloboda djelovanja i osiguran je izvrstan kut gledanja. Učvršćivači su prikladni za motocikl, biciklističke i ski kacige ili skateboardere.

Postoje različite vrste fiksacije.

  • Remen. Elastične trake ili desni se osjećaju u posebnim rupama na kacigi, čime se popravlja fotoaparat.

  • Opcija pričvršćivanja pričvršćivanja Koristi se za dobivanje šireg kuta gledanja. Pričvršćivači imaju sposobnost preokreta 360 stupnjeva.

  • Produženje omogućuje uklanjanje kamere s kacige pomoću posebnog dizajna.

  • Ljepljiva platforma. Pričvršćivači na bazi ljepila osiguravaju pouzdanu fiksiranje fotoaparata. U ovom slučaju, držač se može koristiti s jakim vjetrom ili oborinama.

Biciklisti i nebo najčešće biraju Platforma za zatvaranje u obliku traka i gume. Kao i za kacigu možete koristiti zatvarače Čičak. Slične opcije pružaju mogućnost promjene položaja i kuta pregleda. Univerzalni nositelji Pogodno za različite modele kaciga i akcijskih kamera.

Pričvrsni uređaji s ventilacijskim rupama proizvoditi za ski luku. Oni koriste trake iz elastičnog materijala koji se koriste kroz rupe i popraviti. Ova se opcija može koristiti za biciklističke kacige i skateboardere. Ali vrijedi s obzirom na to Vrsta fiksacije nije primjenjiv za kacige za motocikle. U tom slučaju odaberite Neobičan štand, koji je pričvršćen na površinu kacige pomoću bilateralnog viskija. Mount šarke stvara mogućnost rotiranja fotoaparata za 360 stupnjeva. Kao i uređaj ima poseban koljeno Za promjenu položaja.

Za motocikl možete odabrati Fiksacija s zakretnim platformom. Postoje postavljeni modeli i stezaljke za plasman na kacige. Za ekstremne uvjete proizvode se posebni Brave s zasunom.

Šarkama može se isključiti samo kada udarate. Da ne bi izgubili uređaj, to je fiksno Osiguravajuće uže.

Za smještaj držača na vrhu kacige, vrijedi odabrati zatvarače s J-u obliku zasuna. Fiksacija će osigurati povećanje udaljenosti od pričvršćivača do fotoaparata, a kaciga neće spriječiti pregled.

Postoje udaljene platforme. Dizajn u obliku slova m je opremljen koljeno Za uklanjanje fotoaparata. Primjenjuje se u slučajevima gdje se potreba za uklanjanjem. Pričvršćivači su osigurani adhezivnom platformom. Također možete priložiti platformama na Velcru produženje. Dizajn će ne samo omogućiti uklanjanje sebe, ali i sve u pozadini u pozadini.

Pravila o instalaciji

Prije popravljanja uređaja morate odabrati mjesto na površini kacige, gdje će se izvesti maksimalni kontakt držača s kacigom. Mnogi modeli zaštitnih kaciga imaju reljefnu površinu. Reljef se može okretati okretanjem nekih dijelova platforme ljepljivog ljepila. To će dati najbolju spojku s površinom.

Nemojte popraviti fotoaparat daleko na leđima. Morate odabrati mjesto za optimalni kut kamere.

Prije popravljanja zaključavanja trebate Čisto kaciga. Da biste to učinili, koristite pamučni disk ili krpu u tekućini alkohola. Ne preporučuje se korištenje potentnih rješenja. To može oštetiti premaz. Takav postupak prije pričvršćivanja pružit će pouzdanije fiksacije na obrani i čistoj površini. Koristeći stezaljke na osnovi ljepila, potrebno je jasno slijediti upute proizvođača.

Kada instalirate pričvršćuje, morate ga pritisnuti na nagib. Trebate pažljivo i prilagoditi snagu pritiska. Držite uređaj potreban pola minute. Trebate slijediti Kontakt brave s površinom bio je najgušći. Nakon toga, kaciga je ostavljena za jedan dan za potpuno sušenje ljepila.

Najlakši način popravljanja akcijskih kamera na skijaškim i biciklističkim kacigama. Imaju posebne rupe u kojima je pojas pričvršćen. Rupe se nalaze na vrhu ili strani.

Savjeti i preporuke

Prilikom odabira držača za akcijske kamere, preporučuje se dodatno kupnja Skup samoljepljivih baza i linija za osiguranje. Ako postoji trenutak kada se uređaj iznenada može slomiti od pričvršćivača, dodatni pojas će spriječiti pad. Osiguravatelji, poput platforme, morate odabrati na Scotch 3m. Stavljanje sigurnosti, morate odabrati optimalnu udaljenost koja je odabrana na temelju duljine kabela osiguranja.

Prilikom odabira vrijedi pozornost na prisutnost gumiranih elemenata. Gumena baza eliminira mogućnost provjere stezaljke.

Za kacige je bolje prikladno Zakrivljena platforma. Visokokvalitetna platforma pruža pouzdane pričvršćuje akcijsku komoru i eliminira nepotrebne vibracije. U isto vrijeme, to čini sliku i video jasan i ugodan kada gledate. Ne bojte se da se pričvršćivanje leti ili će se slomiti. U proizvodnji uređaja ispituje se brzinom do 300 km / h. Osim toga, takvi su pričvrsni uređaji vrlo pouzdan u uporabi pod vodom.

Akcijske kamere omogućuju vam snimanje visokokvalitetnog sadržaja u svim uvjetima. Posebne brave koriste se za pouzdano pričvršćivanje uređaja koji se međusobno razlikuju na drugi način pričvršćivanja. Razmatra se najpovoljnija opcija Pričvršćivači akcijskih kamera na kacigi. To će vam omogućiti da uklonite dinamičke videozapise tijekom motokrosa, biciklizma ili skateboardinga. Izbor platforme ovisi o izravnoj namjeni i uvjetima u kojima će se koristiti uređaj.

U sljedećem videozapisu naučit ćete kako ispravno pričvrstiti akcijska komora na skijaškoj kacigi.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: