koji aparat za kavu odabrati za dom Delonghi ili Philips

Sadržaj članka
 1. Prednosti obje marke
 2. Značajke Philips Saeko
 3. Prema snazi
 4. Prema broju modela
 5. Po izgledu
 6. Prema dizajnu
 7. Koji je aparat za kavu s kapsulama bolji? SPECIFIKACIJE:
 8. Značajke Delonge
 9. Snaga
 10. Sorte
 11. Proizvodni materijali
 12. Značajke dizajna
 13. Na koje parametre treba obratiti pažnju prilikom odabira uređaja
 14. Usporedba troškova
 15. Delonga Modeli
 16. Popisi najboljih!
 17. Cijena / kvaliteta-Ainza60 Ainzaini
 18. Najbrži aparat za kavu-internet.6 plus s100
 19. S funkcijom paralelnog kuhanja-Acea830 Aceainea
 20. AIP ili AIP: koji su aparati za kavu bolji?
 21. Usporedne karakteristike proizvođača
 22. Pouzdanost
 23. Snaga instrumenata
 24. Dizajn aparata za kavu
 25. Raspon cijena:
 26. Raznolikost aparata za kavu:
 27. SAECO PicoBaristo Deluxe SM5573/10
 28. Prednosti i nedostaci proizvođača
 29. DeLonghi
 30. Philips
 31. Top 5 modela proizvođača
 32. Philips
 33. Philips EP3243 Series 3200 LatteGo
 34. Philips EP1220/EP1222/EP1223/EP1224 Series 1200
 35. Philips EP2035 Series 2200 LatteGo
 36. Philips EP5315 Series 5000
 37. Philips HD8848 4000 Series
 38. DeLonghi
 39. De’Longhi Nespresso Essenza Mini EN 85
 40. De’Longhi Magnifica ECAM 22.110
 41. De’Longhi Autentica ETAM 29.660 SB
 42. De’Longhi Nespresso Pixie EN 124
 43. De’Longhi ESAM460.80.MB
 44. Nespresso C30 Essenza Mini
 45. AAS, AAS ili AAS – usporedba najboljih aparata za kavu s aparatom za kapučino 2021
 46. Sadržaj:
 47. Snaga i tlak
 48. DeLonghi ECAM 370.95 S Dinamica Plus
 49. Bolja brzina rada
 50. Najbolji Aparati za kavu s kapsulama prema recenzijama korisnika u 2022
 51. Xiaomi Capsule Coffee Machine S1102
 52. De’Longhi Nespresso ENV 155
 53. Bosch TAS 1407 Tassimo
 54. Krups Dolce Gusto KP 1708 Infinissima
 55. Dimenzije i oprema
 56. Siemens EQ.9 s700

Odabirom automatskog aparata za kavu, većina korisnika teško može zamisliti kako se uređaji razlikuju od različitih marki. Najčešće prije kupnje obratimo pažnju na dizajn, a također se usredotočimo na cijenu i dimenzije opreme. Ali kvaliteta gotovog pića, brzina kuhanja, razina buke tijekom rada i drugi najvažniji parametri ovise o unutarnjoj strukturi aparata za kavu. U ovom ćemo pregledu pokušati usporediti aparate za kavu marki ASA ‘ s, Asa, asa i asa kako bismo vidjeli koji je od ovih proizvođača najbolji u 2022. godini.
Anketa: koji aparat za kavu želite kupiti?

Prednosti obje marke

Philips Saeko i Delonghi imaju veliko iskustvo u proizvodnji aparata za kavu. Neki i drugi proizvode razne modele-gejzir, kapanje, rog, kapsule i automatski. Možete odabrati za svaku prigodu i po različitim cijenama.

Postoje i poslovni modeli-poluautomatski Aparati za kavu s otvorenim vratima s mnogim funkcijama koje mogu izdržati danonoćni rad. To mogu biti superautomobili ili poluautomatski uređaji, skupi u troškovima, ali se plaćaju u poslu. S tim u vezi, iz nekog razloga Saeko ima više prednosti – manje popravaka, stabilan rad uz dobru njegu. Tako barem pišu kupci.

Uobičajene prednosti su:

Usporedba aparata za kavu asa i asa mora se provesti sa stajališta da neki modeli postupno napuštaju tržište, pa će biti teško dobiti dijelove za njihov popravak, na primjer, nakon 5 godina-morat ćete promijeniti uređaj. Ako je aparat za kavu dobar i nije jeftin, bit će šteta baciti ga tako brzo. Bolje je kupiti ažurirane verzije starih provjerenih modela.

Značajke Philips Saeko

Tvrtka Saeko započela je svoje putovanje 80 – ih godina prošlog stoljeća. Mlađa je od delonge, ali brzo je osvojila tržište. Neki kupci ne prepoznaju drugu tehniku kave osim Saeko. Karakteristične značajke uređaja su:

Komponente i sklopovi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, pa njihov vijek trajanja premašuje poznate slične modele.

Prema snazi

Snaga uređaja Philips Saeko, ovisno o modelu, počinje od 1.400 vata i završava s 1.850 vata. Prvi su dizajnirani za kućnu upotrebu, drugi su dizajnirani za povećana opterećenja.

Automatski modeli mogu kuhati 120 šalica espressa na sat. Njihova potrošnja električne energije je veća, ali za rad u kafiću ili brzoj hrani to je preduvjet, inače se ustanova neće nositi s velikim brojem posjetitelja.

Prema broju modela

U liniji Philips Saeko 6 automatskih aparata za kavu. Ostali su rogači stvoreni za potrebe kućanstva ili ureda. Razlikuju se po snazi, izgledu, broju funkcija i načinu postavljanja.

Po izgledu

Nekoliko modela aparata za kavu Saeko Philips dolazi u kućištu od nehrđajućeg čelika, ali su troškovi znatno veći. Ako odaberete za kućnu upotrebu, možete to učiniti s plastičnim, jer nitko neće ispustiti i pobijediti aparat za kavu kod kuće. Težina jedinice je prilično velika, postoje gumene usisne noge koje drže stroj na stolu, sprječavajući ga da se kreće u trenutku pričvršćivanja roga.

Možete odabrati boju. Plastični modeli uglavnom dolaze u crnom kućištu. Čelik – u srebrnoj, zlatnoj boji.

Prema dizajnu

Saeko se odlikuje dizajnom ugrađene mlinice za kavu, čiji su mlinski kamen izrađeni od keramike. Ovaj se materijal ne zagrijava tijekom rada, tako da mljevena zrna nemaju gorak okus zbog prekomjerne temperature pri mljevenju.

Svi uklonjivi dijelovi lako se odvajaju i ispiru ispod slavine. Ako se radi redovito, stroj će uvijek biti čist. To se posebno odnosi na cappuccinator-ugrađeni ili Panarello. Zbog osušenih kapi mliječne masti, cappuccino može imati specifičan miris. Možda zato mali kafići radije kupuju aparate za kavu s parnom cijevi – lakše ih je održavati.

Koji je aparat za kavu s kapsulama bolji? SPECIFIKACIJE:

Kapsule. to je kutija s labavom ili prešanom kavom u prahu težine od 6 do 10 grama. Izrađen je od ekološki prihvatljivog materijala i napunjen je inertnim plinom, što omogućuje očuvanje okusa pića. Aparat za kavu radi samo s određenom vrstom kapsula, tako da morate odlučiti o sustavu aparata za kavu u prvoj fazi kupnje;

Tlak pumpe. Većina uređaja određuje stupanj jačine pića. Mora biti najmanje 15 bara. Zasebno, vrijedno je spomenuti i sustav asa tvrtke asa, koji kuha izvrsnu kavu pod pritiskom manjim od četiri bara;

Snaga. Što je snažnija, brže se priprema kava. Vrijedno je razmotriti modele s razinom iznad 1000 vata;

Dimenzije i materijal kućišta. Dimenzije aparata za kavu s kapsulama omogućit će vam da procijenite mogućnost njegove ugradnje u kuhinju. Većina modela izrađena je od plastike, ali postoje i skuplji od metala;

Volumen spremnika za vodu. Parametar određuje količinu kave koju aparat za kavu s kapsulama može pripremiti odjednom. Ako će uređaj koristiti nekoliko ljudi, onda je bolje razmotriti modele s spremnikom od 0,7 litara;

Težina samog stroja. Varira od dva do četiri kilograma, ovisno o modelu i marki;

Cappuccinator. Priprema mliječnu pjenu za cappuccino, latte i macchiatto. Aparati za kavu s ugrađenim aparatom za kapućin su skuplji, ali mogu napraviti mnogo različitih toplih napitaka;

Njega uređaja. Prednost treba dati modelima s automatskom dekalcifikacijom i uklonjivom ladicom za kapanje.

Značajke Delonge

Odlučiti koji je aparat za kavu bolji – Delonghi ili Philips – nemoguće je bez pregleda najpopularnijih aparata za kavu na Internetu-njihove kvalitete, prepoznatljivih karakteristika modela, ocjene.

Prvo morate odlučiti za koji trošak planirati kupnju, jer u asortimanu tvrtke postoji ogroman broj modela:

Ne možete očekivati da će jeftini aparat za kavu napraviti dobar espresso, inače će novac biti bačen u vjetar. Ljubiteljima espressa savjetuje se da ne kupuju jeftine uređaje za kapanje.

Bilo bi lijepo prvo negdje probati kavu, a zatim pitati koliko košta takav aparat za kavu. U asortimanu delonge postoje modeli kapsula – ovdje postoje nijanse:

Automatski Najbolji Aparati za kavu na Internetu vrlo su skupi-ne mogu si svi kupci priuštiti kupnju stroja za 2 tisuće dolara s punom funkcionalnošću. Optimalna cijena za obični ručni aparat za kavu od rogača je od 500 dolara. Ne preporučuje se jeftinije uzimati-okus će patiti.

Proizvođač ne dopušta ugradnju kućanskih aparata za kavu u poslovne objekte, u kojem slučaju kupac gubi pravo na jamstvene popravke.

Snaga

Usporedba espresso aparata može se provesti prema kapacitetu jedinica. Za kućnu upotrebu dovoljno je 1.400 vata. Za kafiće i druge ugostiteljske objekte potrebno je više, jer snaga utječe na brzinu zagrijavanja vode i broj porcija po jedinici vremena. Delonghijev aparat za kavu od 1.850 vata može proizvesti više od 100 espressa na sat.

Sorte

U Rusiji možete pronaći više od 40 različitih modela koji se razlikuju u troškovima, funkcijama. Vodeći superautomobili odlikuju se činjenicom da tvrtka daje jamstvo od 5 godina za rad jedinica. Preporučuju se za posao, jer se rijetko lome i jeftiniji su za popravak.

Novost u delonghijevom aparatu za kavu je funkcija Americano-a-to je piće koje sadrži 2 šalice espressa umjesto jedne. Nisu svi agregati na Internetu još uvijek opremljeni ovom funkcijom. Ako ste zainteresirani za nju, morate pročitati upute, jer se asortiman često ažurira. Od ovog pisanja, samo jedan delonghijev aparat za kavu može napraviti vruću čokoladu od kakaa i Americano long-a-6904.

Ocjena Delongi aparata za kavu za dom može se sastaviti prema veličini jedinica. Za veliku kuhinju možete kupiti veliki uređaj, ali na malom svaki centimetar igra ulogu, tako da morate odabrati mali uređaj. Važno je da veličina ne utječe na okus espressa, jer je to glavno piće koje privlači kupce.

Usporedba Aparati za kavu ili Aparati za kavu također se vrši prema dizajnu cappuccinatora. Može biti podesiva ili obična. Da biste to učinili, postoji nekoliko inženjerskih rješenja – o svakom možete saznati u specijaliziranoj trgovini ili u uputama. Kupci često nemaju pojma kako rade različite vrste cappuccina, pa se možete obratiti pitanju u kafiću u kojem vam se sviđa kako se priprema cappuccino.

Proizvodni materijali

Materijal izrade važan je ako je jedinica instalirana na javnom mjestu, postoji opasnost od slučajnog oštećenja-ogrebotine – čips. U ovom slučaju, bolje je kupiti u metalnom kućištu i ne brinuti se o unutarnjim dijelovima.

Za kućnu upotrebu prikladan je plastični model. Buka tijekom rada aparata za kavu bit će glasnija, ali trošak je manji.

Više pažnje treba posvetiti unutarnjim detaljima. Izrađeni od kvalitetnih materijala, trajat će dulje. Činjenica je da kamenac i redovito čišćenje oštećuju rezervne dijelove, moraju se povremeno mijenjati. Dobro je ako se to ne dogodi uskoro.

Marka Delonghi postavlja čelične mlinske kamenje na ugrađene mlince. U tom se slučaju mljeveno zrno više zagrijava, prekuha i može imati gorak okus u piću. Ulje kave koje ostane na metalu dovodi do njegove oksidacije i hrđe. To treba imati na umu.

Značajke dizajna

Prema dizajnu, svi delonghijevi Aparati za kavu pripadaju nekoliko sorti:

Sve tri platforme međusobno se razlikuju u načinu upravljanja, položaju kapucinatora i ostalih blokova. Postoje različite vrste grijača. O njima detaljnije: ako upute za proračunski aparat za kavu kažu da stvara tlak ne veći od 4 bara, to znači da se unutar njega nalazi vrsta grijaćeg elementa bojler.

Izlijevanje vode vrši se vodom koju istiskuje para. S takvim dizajnom bit će nemoguće napraviti kvalitetan ukusni espresso. Piće iz aparata za kavu više je poput slabog americana.

Delonghi Aparati za kavu razlikuju se oštrijim i gorčijim okusom od Saeka, jer termostat ispušta vodu iznad temperature, a mlin za kavu prekuhava zrna. Kao rezultat toga, više gorčine ulazi u piće.

Na koje parametre treba obratiti pažnju prilikom odabira uređaja

Pritisak je možda jedan od glavnih elemenata na koji treba obratiti pažnju u trenutku kupnje. Zagrijana voda pod visokim tlakom prolazi kroz već mljevenu kavu i iz nje izvlači okus i aromu. Tijekom ovog procesa oslobađaju se male količine proteina i masti.

U najboljim ekspresnim vlakovima stvara se određena količina pjene, koja ne samo da daje određenu privlačnost izgledu, već i pomaže u očuvanju arome dulje vrijeme. I tako, da bi napravio stvarno dobar espresso, aparat za kavu mora osigurati pritisak od najmanje 9 bara. Što je veća vrijednost ovog parametra, to je sigurnije da morate probati piće u kojem su otkrivena sva najintimnija svojstva zrna kave. Aparati za kavu koje smo predstavili, ili bolje rečeno neki od njih, mogu imati čak 15 barova.

Koji aparat za kavu odabrati? Ocjena najboljih modela 2

Grijanje – sustav toplinske potpore, koji je opremljen jedinicom, odgovoran je za održavanje potrebne temperature vode koja teče. U automatima za kućnu upotrebu koriste se posebni grijači, termoblokovi. U skupljim modelima koriste se dvostruki sustavi grijanja. Zašto? Voda, mlijeko, mora se zagrijati na višu temperaturu, tako da je jedan termoblok odgovoran za zagrijavanje, a drugi pomaže u održavanju visoke temperature vode.

Uređaj za mućenje mlijeka obavezan je element za pripremu mliječnih napitaka na bazi kave. Stroj je obično opremljen zasebnim spremnikom ili čak sustavom za usisavanje mlijeko izravno iz pakiranja u uređaj. Pjenjenje se događa potpuno automatski. Postoje Aparati za kavu pod pritiskom koji vam omogućuju podešavanje količine pjene, ovisno o vašim željama.

Koji aparat za kavu odabrati? Ocjena najboljih modela 3

Ugrađena mlin za kavu – dobro mljevena kava osnova je za stvaranje visokokvalitetnog napitka, pa je mlin za kavu obavezna oprema svakog aparata za kavu. Prilikom odabira jedinice vrijedi obratiti pažnju od kojeg je materijala izrađena ugrađena mlin za kavu. Postoje čelične konstrukcije, koje su, naravno, trajnije i otpornije na oštećenja, a postoje i keramičke, koje su poznate po tome što pružaju vrlo kvalitetno mljevenje, ali su istovremeno ranjivije.

Automatski sustav čišćenja-u aparatima za kavu, kao i u drugim uređajima za grijanje vode, postoji problem stvaranja kamena ili, kako kažu, kamenca. Stoga, naravno, jedinicu treba stalno čistiti. Postojeća funkcija koja pomaže u automatskom obavljanju ovog posla redovito ispire sustav i pažljivo osigurava da su sve komponente i kapaciteti jedinice čisti.

Za sigurniji rad jedinica je opremljena posebnim filtrom koji dovodi pročišćenu vodu u sustav i značajno smanjuje mogućnost kamenca. Njegova prisutnost značajno utječe na okus dobivene kave. Obratite pažnju na sustav za čišćenje, jer s njim, stroj će biti u dobrom stanju za dugo vremena. Vrijedno je napomenuti da su skupi analozi opremljeni sustavom za pročišćavanje vode, odnosno filtrima.

Koji aparat za kavu odabrati? Ocjena najboljih modela 4

Dodatne funkcije – u jedinicama niske cjenovne kategorije možete pronaći niz korisnih, dodatnih funkcija. Ako vaša obitelj ima različite ukuse za napitke koji sadrže kavu, znajte da prije kupnje svakako biste trebali saznati koje sposobnosti posjeduje model koji vam se sviđa. Postoje uređaji koji mogu proizvesti do 10 različitih vrsta kave. Aparat za kavu, ako se koristi u prisutnosti znatne tvrtke, mora imati funkciju pripreme dvije šalice kave istovremeno. Ovo prikladno rješenje smanjit će vrijeme pripreme vaših omiljenih pića i neće vas predugo čekati na trenutak nebeskog užitka!

Aparat za kavu je vrlo jednostavan za korištenje, zahvaljujući funkcijskim tipkama za upravljanje i svijetlom zaslonu. Na zaslonu ćete pronaći sve potrebne informacije potrebne za pripremu Vašeg omiljenog, aromatičnog napitka. Uz njegovu pomoć, vi ste poput operatera, moći ćete korak po korak provesti postupak održavanja stroja.

Usporedba troškova

Saeko i Delongi po cijeni mogu ponuditi slične modele, zbog čega su uzeti za usporedbu. Pitanje je da po istoj cijeni uređaji daju pića slične kvalitete. Ponekad se novi proizvodi prodaju po napuhanoj cijeni, ničim opravdanim – postoje stari modeli koji imaju više funkcija i ergonomije u upotrebi.

Jedinstveni dizajn može precijeniti cijenu – ponekad tvrtke izdaju ekskluzivne modele u čast obljetnice ili nekog drugog praznika. Nije potrebno preplatiti boju kućišta.

Delonga Modeli

Od automatskih modela, najproračunskiji je 350.15.The u nizu dinamika. Njegov trošak je oko 35 tisuća kuna. Može se prilagoditi prema vlastitim željama. Kapucinator u obliku Panarello cijevi jednostavan je za njegu. Preporučuje se kupnja ažuriranih modela za vaš dom, jer se prethodni postupno ukidaju iz proizvodnje.

Video: koji je aparat za kavu bolji

Serija Magnifika koštat će malo više. Ovi strojevi su izravni konkurenti Saeku. Možete zagrijati mlijeko bez mućenja, prilagoditi parametre pića. To su najjeftiniji mliječni automatski modeli.

U ovoj seriji možete pronaći čelični Panarello, kao i drugu boju kućišta ako je potrebno. U seriji Magnific postoje uređaji s dvostrukim termičkim blokom koji ne troše vrijeme na zagrijavanje vode prvo za espresso, a zatim za mućenje mlijeka – to se radi istovremeno.

Serija autentičnost-proračunski jednostavni modeli s običnim ručnim kapućinatorom bez podešavanja visine pjene. Njihova širina je mala-oko 20 cm, ali jedinice su više izdužene u dubinu – to se mora uzeti u obzir. Autopuchinator košta više – oko 45 tisuća kuna.

Uređaji Caffe Corzo i Caffe Venezia smatraju se sporim i bučnim. Njihova je veličina također veća od ostalih aparata za kavu sa sličnom funkcionalnošću. Oba modela mogu se kupiti od 19 do 30 tisuća kuna.

Za sve modele možemo zaključiti da proizvođač ugrađuje funkcionalnost premium aparata za kavu u jedinice srednje klase, tako da ne morate birati između visokih troškova i dobrog ukusa.

Popisi najboljih!

Prema našem mišljenju, nepravedno nismo naveli još nekoliko modela vrijednih pažnje i kupnje. Predlažemo da se upoznate s najboljim modelima u ovim kategorijama.

 • cijena / kvaliteta-Ainza60 Ainzaini;
 • najbrži aparat za kavu-internet.6 plus s100;
 • s funkcijom paralelnog kuhanja-Acea830 Aceainea.

Razmotrite svaki uređaj.

Cijena / kvaliteta-Ainza60 Ainzaini

Aparat za kavu portugalske tvrtke Mara ima sve potrebne funkcije: digitalno upravljanje, kapucinator s spremnikom za mlijeko, spremnik za otpadnu kavu, regulator temperature i tlaka.

Trošak: 49.990 kuna.

Najbrži aparat za kavu-internet.6 plus s100

EQ.6. ivani100 – aparat za kavu 21. stoljeća. Opremljen digitalnim zaslonom osjetljivim na dodir za postavke, sposoban je pripremiti kavu u 12 sekundi zahvaljujući radnom tlaku od 19 bara. Ima auto kapucinator s funkcijom mućenja mliječne pjene.

S funkcijom paralelnog kuhanja-Acea830 Aceainea

Ainsa830 Ainsa-visokotehnološki uređaj s tlakom pumpe od 15 bara. Pritisak jedne tipke na dodirnom izborniku dovoljan je da nakon petnaest sekundi dobijete šalicu aromatičnog pića. Postoji funkcija kuhanja kave dvostruke jačine.

Koštat će 49.880 kuna.

AIP ili AIP: koji su aparati za kavu bolji?

Koliko je različitih modela aparata za kavu predstavljeno na međunarodnom tržištu? Koliko proizvođača, koliko dodatnih značajki? Na ta se pitanja ne može dati jasno sročen odgovor. Ali, ako pogledate gornje pozicije u uvjetnoj ocjeni proizvođača, tamo možete vidjeti “Internet” i “Internet”.

Nizozemska i talijanska tvrtka proizvode kvalitetne kućanske aparate već dugo vremena. Aparati za kavu ovih marki nalaze se u kafićima i domovima ljubitelja okrepljujućeg pića. Moderan dizajn uređaja, izvanredan okus kave, jedinstvene dodatne funkcije i pouzdanost sastavni su dio posjetnice međunarodnih marki.

Ovaj članak sadrži korisne informacije koje će vam pomoći u određivanju modela aparata za kavu koji proizvodi jedna od gore napisanih tvrtki.

Usporedne karakteristike proizvođača

Pouzdanost

Obje marke kupcima pružaju samo kvalitetne aparate za kavu. Oni vjerno služe dugi niz godina, kako kod kuće, pripremajući dvije šalice pića dnevno, tako i u kafiću s dnevnim prometom od stotinu šalica kave.

Snaga instrumenata

Raspon pokazatelja “snaga” i u ama i u Ama kreće se od 1.400 vata do 1.850 vata. Donja vrijednost sasvim je dovoljna za kućnu upotrebu. A gornja granica prikladnija je za kafiće i restorane. S kapacitetom stroja od 1480 vata, moguće je pripremiti više od 100 šalica pića na sat bez kvarova strojeva.

Dizajn aparata za kavu

Oba proizvođača nude izbor boja: Plastični, jeftini modeli uglavnom su crni; a čelični uređaji dolaze u srebrnoj i zlatnoj boji. Pažljivo izrađeni detalji i graviranje, čak i na jeftinim uređajima. Sve značajke dodaju težinu tehnici koja je prilično teška – ali gumene noge će je držati na mjestu. Prilikom odabira vrijedi obratiti pažnju na kvalitetu korištenog materijala. Metalno kućište trajat će dulje, ali košta više. Vjeruje se da je plastični premaz također prikladan za kućnu upotrebu, jer je najvažnija briga vlasnika.

Raspon cijena:

Raznolikost aparata za kavu:

Obje marke imaju široku paletu aparata za kavu. Možete odabrati automatsku, rog, kapanje i kapsularnu opremu. Lako je odabrati pravi model ovisno o odabranom vrijednom rasponu, dodatnim funkcijama, materijalu kućišta i drugim karakteristikama.

SAECO PicoBaristo Deluxe SM5573/10

Espresso aparat za kavu može napraviti svaku kavu koju pokušate — ali hoće li vam se svidjeti njezin okus? Sve detalje o uređaju potražite u našoj recenziji.

Luksuzna oprema i veliki izbor recepata

Uz sve nedostatke u okusu kave, automobil je izuzetno naoružan. U zajedničkoj poteškoći postoji 12 unaprijed postavljenih vrsta pića. Sasvim je moguće kvalificirati broj kave i mlijeka na temelju vlastitih preferencija i spremiti te podatke za sljedeću upotrebu. Ukupno je u memoriji stroja sasvim moguće spremiti do 75 vlastitih recepata. Vrijeme zagrijavanja je 74 sekunde-to je, iskreno, prilično dugo vrijeme. Za 1 šalicu kave stroj će trebati još 40 sekundi.

Ima pravilno čitljiv zaslon

Uređivanje aparata za kavu je jednostavno. Zaslon joj je obojen i intuitivno jasan, međutim, da je malo veći, bilo bi puno prikladnije. Spremnik za vodu je velik — 1,7 litara, spremnik za žitarice je također prilično velik — za 250 g. Sasvim je moguće instalirati filtar za vodu u stroj, što će omogućiti da se ne provodi ili odgađa složena vježba uklanjanja kamenca.

Ako pokušate napiti kavu iz sjajno šalice, tada ćete se suočiti sa zadatkom. Sasvim je moguće staviti šalicu visine najviše 10,5 cm ispod mlaznice. Osim toga, stroj djeluje uvjetno bučno, ali unatoč svemu gore navedenom, koristimo energiju u stanju pripravnosti-samo 1,9 vata.

Radno intenzivno održavanje i čišćenje

Prednosti i nedostaci proizvođača

DeLonghi

Talijanski proizvođač kvalitetnih kućanskih aparata za kavu poznat je svakom gurmanu koji svim srcem voli ritual pripreme okrepljujućeg napitka, a zatim ispijanja kave. Ova se marka pojavila na tržištu ranije od interneta, ali brzo je osvojila visoko mjesto na ljestvici međunarodnih marki kućanskih aparata.

Na tržištu postoji mnogo kvalitetnih aparata za kavu, ali postoje i uređaji koji su loši u svemu. Sva oprema, uključujući aparate za kavu, ne pripadaju posljednjem opisu. Najčešće na internetu postoje sretni korisnici koji pozitivno govore o ovoj marki. Ali, naravno, svaki kućanski aparat ima svoje nedostatke, koji su navedeni u nastavku.

Automobili ove marke instalirani su i u malom stanu i u profesionalnim kafićima. Dakle, možete probati latte ili cappuccino prije kupnje u kafiću ispod kuće.

Prednosti:

Nedostaci:

Philips

Nizozemska multinacionalna tvrtka koja proizvodi kućanske aparate za ured i dom osvojila je dobre pozicije na ljestvici marki koje proizvode aparate za kavu. Internet proizvodi moćnu tehniku koja se razvija u korak s vremenom. Nove značajke, moderan dizajn koji izgleda dobro u bilo kojem interijeru-ovo je” vrhunac ” Nizozemske marke. Opsežan asortiman predstavlja aparate za kavu s različitim principima rada: Rogač, gejzir, kap po kap, kapsula, automatski.

Svjetski poznata marka kućanskih aparata i elektronike djeluje u gotovo svim cjenovnim segmentima, pružajući robu u više od 100 zemalja svijeta.

Prednosti:

Nedostaci:

Top 5 modela proizvođača

Philips

Philips EP3243 Series 3200 LatteGo

Automatski uređaj predstavljen je u srebrno bijeloj boji. Moderni Zaslon s pozadinskim osvjetljenjem omogućuje vam podešavanje temperature, jačine kave.

12 stupnjeva mljevenja automatski se prilagođava ovisno o piću koje odaberete: cappuccino, espresso, latte macchiato, Americano. Snaga od 1500 vata dovoljna je čak i za pripremu kave u specijaliziranim restoranima.

Uklonjiva čaša za mlijeko pojednostavljuje postupak pranja. Ostatak čišćenja stroj će obaviti sam prije i nakon početka rada.

Philips EP1220/EP1222/EP1223/EP1224 Series 1200

Vrlo lijep mat crni aparat za kavu istovremeno će pripremiti i proliti kavu u 2 šalice. Potpuno Automatski uređaj s spremnikom od 1,8 litara omogućuje vam da ne brinete da je vrijeme za dodavanje vode.

Tlak od 15 bara daje kavi ugodnu bogatu aromu. Zaslon osjetljiv na dodir prikazuje mnoge funkcije i vrste pića. U nekoliko dodira možete odabrati stupanj mljevenja zrna od dvanaest mogućih, jačinu i temperaturu okrepljujućeg napitka.

Philips EP2035 Series 2200 LatteGo

Aparat za kavu predstavljen je u boji od dvije nijanse, nestandardne za ovaj uređaj na trgovačkom tržištu: crno-smeđa.

Pritiskom na jedan gumb možete automatski pripremiti espresso, cappuccino ili lungo. Prisutnost kapucinatora i spremnika za mlijeko omogućuju vam da napravite stabilnu, ali nježnu latte pjenu.

Ovaj će uređaj voditi brigu o vašem novčaniku: ako se ne koristi, automatski se isključuje. Ovisno o željenoj jačini osvježavajućeg napitka, možete odabrati razinu mljevenja zrna u ugrađenom mlincu za kavu.

Philips EP5315 Series 5000

Proizvođač je izumio aparat za kavu prikladniji za profesionalce barista. Prilično glomazan uređaj teži više od 7 kg.

Metalni materijal kućišta: naime, nehrđajući čelik-osigurava trajnost i pouzdanost uređaja. Očito će trajati više od jedne godine, a izgled će ostati isti kao i prvog dana korištenja.

Ogroman izbor dodatnih funkcija omogućuje prilagodbu aparata za kavu prema vašim zahtjevima. Grijač kotla omogućuje vam podešavanje temperature kave, a jedinstvene značajke uključuju Ina Filter za vodu i protiv kamenca.

Philips HD8848 4000 Series

Ovaj je model teško pripisati proračunu, već je iz klase “Premium”. Mat plastično kućište u crnoj boji smatra se pokazateljem da uređaj radi tiše od ostalih.

Funkcionalnost se gotovo ne razlikuje od prethodno opisanih: tlak od 15 bara, istodobna Distribucija za 2 šalice, podešavanje dijela vode. Ova tehnika štedi novac potrošen na plaćanje računa za struju, samostalno se isključuje ako se ne koristi.

Izrazita karakteristika modela je automatsko uklanjanje kamenca. Intuitivno korištenje pruža zaslon s jakim pozadinskim osvjetljenjem.

DeLonghi

De’Longhi Nespresso Essenza Mini EN 85

Plastično kućište aparata za kavu lako se čisti i ne zagrijava zbog prisutnosti automatskog isključivanja kada se ne koristi.

Tihi aparat za kavu s kapsulama pružit će ukusno okrepljujuće piće cijeloj obitelji u nekoliko minuta. Oni koji su kupili uređaj mogu samostalno odabrati vrstu pića od ponuđenih: na primjer, espresso ili lungo. Za tako mali izum snaga se smatra velikom – 1150 vata.

De’Longhi Magnifica ECAM 22.110

Moderni automatski aparat za kavu dolazi u dvije boje plastičnog kućišta: Crnoj i srebrnoj. Vrlo pouzdan stroj može pružiti kavu u različitim mogućnostima kuhanja cijeli ured.

Ne morate dugo razumjeti postavke ovog uređaja – upute detaljno opisuju djelovanje svih gumba, ali općenito je model konfiguriran prema standardnim pokazateljima od trenutka kupnje. U njemu nema zaslona, ali postoji tajmer. Jedinstvena funkcija je podešavanje tvrdoće vode.

De’Longhi Autentica ETAM 29.660 SB

Priprema savršenog cappuccina ne postaje slučajnost, već svakodnevno zadovoljstvo!

U aparatu za kavu nalazi se poseban najnoviji razvoj”Interneta”. Tehnologija vam omogućuje da iz mlijeka dobijete homogenu nježnu pjenu, a gustoću i konzistenciju možete urediti pomoću gumba.

Usput, možete stvoriti nekoliko predviđenih postavki. Zaslon osjetljiv na dodir odgovoran je za kontrolu jačine kave, njezine temperature i dijela tople vode.

De’Longhi Nespresso Pixie EN 124

Drugi model s jedinstvenim bojama je ovaj proračunski kućanski aparati. Asortiman uključuje crvenu i sivu nijansu plastičnog kućišta.

Aparat za kavu s kapsulama značajno će uštedjeti vrijeme ujutro, koje obično trošite na pripremu aromatične kave – napitak će ispasti što zasićeniji.

Uređaj male veličine savršeno će se uklopiti u bilo koji interijer, a težina od 3 kg neće naštetiti preuređivanju kuhinje barem svaki dan!

De’Longhi ESAM460.80.MB

Automatski aparat za kavu s potpunim upravljanjem pomoću zaslona s pozadinskim osvjetljenjem izvrstan je izbor za ljubitelje osvježavajućeg pića.

Veliki izbor funkcija, na primjer, podešavanje stupnja mljevenja zrna, omogućuje vam prilagodbu okusa kave za sebe. Sam pametni stroj sugerira da je ponestalo vode, da je potrebno napuniti žitarice, da je vrijeme da se spremnik očisti od kolača.

I” IPA ” i ” IPA ” međunarodni su brendovi s izvrsnom reputacijom. Ne moraju dokazivati svoje mjesto među konkurentima, jer sretni korisnici, neograničeni asortiman i jedinstvene patentirane značajke govore sve za proizvođače. Širok raspon cijena, ugrađene funkcije, izgled i drugi pokazatelji omogućuju vam odabir samog aparata za kavu koji vam odgovara!

Aparat za kavu s kapsulama MN1 Mn3 Mn10 mn

Pros: mali aparati za kavu 1201 Ipaina bili su na pregledu mnogih stručnjaka, gdje su dobili izvrsne ocjene za moderan dizajn, dobru ergonomiju i kvalitetu pripremljene kave. Specijalizacija aparata je espresso i cappuccino, koji se po ukusu teško razlikuju od svježe kuhanog u Turku.

Spremnik vode, zapremine 0,8 litara, dovoljan je za 3 srednje šalice pića. Vrijedno je napomenuti da se količina tople vode u piću može samostalno prilagoditi, a također možete koristiti i asa 1201 asa kao termopot s malim spremnikom.

Za pripremu kave nije potrebno više od 60 sekundi, nakon čega se stroj automatski isključuje u roku od 5 minuta, štedeći energiju. Dizajn stroja omogućuje podešavanje načina posluživanja kave i omogućuje upotrebu šalice bilo koje veličine. Aparat za kavu u kapsuli Amain 1201 Amain je jedan od najpopularnijih među korisnicima za kupnju na platformi Jandeks.Tržište.

Protiv: nema testnih kapsula. Kućište i žica za napajanje različitih boja.

Nespresso C30 Essenza Mini

Najpopularniji model među ljubiteljima kave

Aparat za kavu s kapsulama asa 30 asa

Pros: moderni model aparata za kavu s kapsulama asa 30, koji je osvojio nekoliko međunarodnih nagrada za dizajn, kombinira minimalističku eleganciju, jednostavnost upotrebe i visoku kvalitetu pripremljene kave s kapsulama asa. Širina od 8 centimetara čini ga nevidljivim u kuhinji ili uredu.

Tijelo aparata za kavu izrađeno je od sjajne plastike. Spremnik za vodu sadrži 0,6 litara vode, što je dovoljno za pripremu dvije šalice kave. Troši Ama30 Ama 1310 vata, dajući 19 bara tlaka. Količina vode po obroku može se podesiti ručno.

Upotrebljivost uključuje funkciju automatskog isključivanja 9 minuta nakon posljednjeg pokretanja, kabel za napajanje uvučen u kućište modela, kao i spremnik za korištene kapsule od 6 komada. Ako razmišljate o tome koji aparat za kavu s kapsulama kupiti, tada će asa 30 asa biti dobra opcija za kupnju kuće.

Protiv: malo bučno

AAS, AAS ili AAS – usporedba najboljih aparata za kavu s aparatom za kapučino 2021

Godišnje se proizvedu deseci uređaja za pripremu kave od zrna kod kuće. Modeli s automatskim kapućinatorom nisu jeftini, ali mogu napraviti razna pića. To štedi puno novca na posjetima kafićima i drugim objektima. Kako ne biste trošili novac, važno je pristupiti kupnji što ozbiljnije i odgovornije-proučiti karakteristike, recenzije na internetu itd.d. Ne možete bez usporedbe, pogotovo ako trebate birati između aparata za kavu u istom cjenovnom rangu.

U ocjenu smo uključili sljedeće modele:

KRUPS
EA894EvidencePlus
– aparat za kavu s rusificiranim jelovnikom i 15 ugrađenih recepata za piće.

Philips
5400Series
– senzacionalna serija uređaja s automatskim aparatom za kapućiniranje i tehnologijom.

DeLonghi
ECAM370.95SDinamicaPlus
– moderan aparat za kavu kojim se može upravljati pametnim telefonom.

Sadržaj:

Snaga i tlak

Ako govorimo o tehničkim specifikacijama, najvažniji su snaga i tlak. Brzina pripreme kave ovisi o prvoj, dok druga utječe na otkrivanje okusa graha i jačine pića. S tim u vezi, Delonghi je bila ugodno iznenađena, jer je sposobna raditi pod pritiskom od 19 bara, a ne 15, poput ostalih modela. Phillips je pokazao najbolju snagu – 1500 vata omogućit će vam uživanje u piću za par minuta. Karakteristike Krups-a mogu se smatrati zlatnom sredinom u svijetu aparata za kavu-prilično velika snaga i pritisak, ali ne i idealan.

KRUPS EA894 Evidence Plus

Philips 5400 Series

DeLonghi ECAM 370.95 S Dinamica Plus

DeLonghi ECAM 370.95 S Dinamica Plus

Bolja brzina rada

Najbolji Aparati za kavu s kapsulama prema recenzijama korisnika u 2022

Xiaomi Capsule Coffee Machine S1102

Pametni stroj s telefonskom aplikacijom

Aparat za kavu s kapsulama 1102

Pros: Aparati za kavu za kavu povezuju se s kućnom mrežom za kavu, a ujutro možete napraviti šalicu kave bez ustajanja iz kreveta. Glasnoća, Jačina i temperatura pića odabiru se putem aplikacije Iphine. Uklonjivi spremnik za vodu ima kapacitet od 580 mililitara.

U usporedbi s tradicionalnim aparatima za kavu s rogačem ili automatskim aparatima za kavu, on ima kompaktne dimenzije-širina je samo 10, a visina 26 centimetara. Ključne značajke: vlastita električna pumpa stvara tlak od 19 bara, tu je spremnik za otpad, osvijetljeno područje za posluživanje kave i dva načina kave-za espresso i Americano.

Zahvaljujući odvojenom sustavu opskrbe toplom vodom, aparat za kavu s kapsulama može se koristiti kao termopot za kuhanje čaja. Nakon nekoliko minuta neaktivnosti, uređaj se isključuje, a putem telefonske aplikacije možete pokrenuti automatsko čišćenje.

Uklonjivi stalak može se podesiti po visini ili potpuno ukloniti ako je potrebno postaviti šalicu maksimalne veličine. Dva pakiranja kapsula od 10 dolaze u kompletu s Iphineom kako biste uvidjeli prednosti jednog od najboljih aparata za kavu.

Protiv: upute na Engleskom i kineskom jeziku.

De’Longhi Nespresso ENV 155

Za ljubitelje velikih šalica kave

Aparat za kavu s kapsulama Aina ' Aina 155

Pros: za one koji više vole kavu velike količine, idealna kupnja bit će aparat za kavu s kapsulama Ina ‘ Ina 155. U asortimanu linije, u ponudi su pića velikog volumena (230 ml) i vrlo velikog volumena (414 ml). Crtica primijenjena na kapsule koju čita aparat za kavu omogućuje automatsko pokretanje optimalnog programa za količinu vode, temperaturu i vrijeme ekstrakcije.

Značajka Ina ‘ Ina 155 je upotreba patentiranog sustava Ina, koji vrti kapsulu u kutiji do 7000 okretaja u minuti za interakciju s vodom, okus i aroma pića su zasićeniji.

Veliki spremnik za vodu omogućuje vam kuhanje do pet šalica kave zaredom kod kuće. Stroj za kapsule teži pet kilograma, što ga čini vrlo stabilnim i izuzetno tihim u radu.

Protiv: nije otkriveno

Bosch TAS 1407 Tassimo

Proračunska opcija za početnike ljubitelje kave

Aparat za kavu s kapsulama 1407

Pros: popularan među korisnicima 2022. godine, aparat za kavu u kapsuli poznatog njemačkog brenda Tvina. Najkompaktniji predstavnik sustava. Savršena kupnja za dom, ured, mali studio ili spavaonicu.

Ljubitelji kave početnici moći će cijeniti okus kave s kapsulama, koja je ocijenjena boljom od oceana. Svaki t-disk s kavom u prahu opremljen je barkodovima prema kojima aparat za kavu postavlja optimalne i uravnotežene parametre za pripremu pića.

Podesivi stalak, koji je ujedno i ladica za kapanje, održat će uređaj čistim, a prilikom izrade Lattea kavu uliti u visoku čašu, kako to zahtijeva recept.

Dostupno je ručno podešavanje količine tople vode i jačine pića. Posebne kapsule omogućit će vam pripremu tople čokolade.

Protiv: mali spremnik vode. Sustav interneta nema kapsule za višekratnu upotrebu.

Krups Dolce Gusto KP 1708 Infinissima

Izrađuje osvježavajuća pića

Aparat za kavu s kapsulama 1708

Pros: aparat za kavu s kapsulama za dom 1701. Model je na tržištu aparata za kavu već 3 godine i dobio je mnogo pozitivnih povratnih informacija od stručnjaka i kupaca u internetskim trgovinama.

Snaga uređaja od 1500 vata, jedna od rekordnih u svojoj klasi, omogućuje vam pripremu kave u 30 sekundi. Pumpa osigurava tlak od 15 bara. Izrazita karakteristika modela je sposobnost pripreme bezalkoholnih pića. Za to će biti potrebne kapsule označene kao IP i hladna voda u spremniku u koji stane 1,2 litre.

Automatski sustav podsjetnika za čišćenje aparata za kavu i ugrađeni pretinac za potrošene kapsule olakšavaju upotrebu uređaja. Trošak od 1701. u internetskim trgovinama-optimalna cijena za početni aparat za kavu s kapsulama.

Protiv: visoka konstrukcija utječe na stabilnost.

Dimenzije i oprema

Čak i najkompaktnije aparate za kavu nije lako smjestiti u svaki dom, što možemo reći o strojevima pune veličine s automatskim aparatom za kapućin. Svi sudionici u ocjeni razlikuju se u približno istim dimenzijama, samo što Delongi teži gotovo 10 kilograma. Zbog toga će ga biti teško premjestiti nakon instalacije. Što se tiče dimenzija, ovdje nema boljeg-neki su uređaji ispali uski, ali visoki i obrnuto.

Prijeđimo na konfiguraciju. Svaki uređaj dolazi s filtrom, a Isinea je također osigurao test traku koja vam omogućuje provjeru tvrdoće vode. Okus pića ovisi o kvaliteti baze, tako da marka dobiva dodatne bodove. Spremnik za mlijeko predviđen je u svim modelima, ali samo Krups ima tablete za čišćenje. Delonghi se pak može pohvaliti da ima uklonjivu posudu za kapanje, a Philips mjernu žlicu za zrno.

KRUPS EA894 Evidence Plus

Filter za vodu, tablete za čišćenje, metalni spremnik za mlijeko

Philips 5400 Series

Mjerna žlica, Filter za vodu, traka za ispitivanje tvrdoće vode

DeLonghi ECAM 370.95 S Dinamica Plus

Filter za vodu, vrč za mlijeko, uklonjiva posuda za kapanje

Siemens EQ.9 s700

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: