Top 10 najboljih kamera za strujanje, snimanje videa i skakanje

Učenje Korisni članci najbolje kamere za streaming

Dodatna lijepa značajka je mogućnost autorizacije pomoću prepoznavanja lica. Arensi525 je skuplji od arensi310, ali i sofisticiraniji u svim pogledima. S druge strane, s postavkama ove kamere i ambijentalnom rasvjetom morat ćete se malo duže petljati, ali rezultat je vrijedan truda.

Kamera s pozadinskim osvjetljenjem lica

Još jedna opcija, zasluženo uključena u naše vrhunske kamere za streaming. Slika je ovdje, ali na 30 sličica u sekundi, već na 60 FPS. Zvuk je dovoljno dobar. Bolje nego na kamerama s interneta, ali još uvijek nedovoljno za stvaranje sjajnog sadržaja. I što je najvažnije-pozadinsko osvjetljenje. Napravljen je u obliku malog svjetlećeg kruga koji oponaša meku kutiju. Takvo rješenje nije dovoljno za izgradnju dobrog svjetla. Ne postoji markirana aplikacija, ali kamera dobro funkcionira s A-I I A-i, gdje se mogu izvršiti sve potrebne prilagodbe. Kao rezultat toga, ovo je dobar konkurent modelima kamera C920 – 930 iz Interneta.

№5 – Logitech HD Webcam C310

Još jedna kamera s interneta. INTERNET310, kao što i samo ime govori, podržava razlučivost 1280 * 720 i daje više nego pristojnu sliku. Iasinina310 zadivljuje izvrsnim dinamičkim rasponom i preciznom ravnotežom bijele boje, s kojom mnoge kamere slične cjenovne kategorije imaju problema. Ono što je važno, kamera se dobro pokazuje u uvjetima slabog osvjetljenja.

Ako je sa slikom sve u redu, onda se to ne može reći o nosaču — kamera se jednostavno iseljava s mnogih monitora. Inače-diskretan, možda čak i neprimjetan dizajn, funkcija praćenja lica, kabel od jednog i pol metra, mogućnost snimanja fotografija od 5 megapiksela, izvrstan ugrađeni mikrofon. Internet310-jaka i kvalitetna sredina, gdje kvaliteta slike u kombinaciji s cijenom nadoknađuje nedostatke.

Kombinirani uređaj

To nije samo kamera, već cijeli sustav za streaming: iz kamere, mikrofona i pozadinskog osvjetljenja. Svi su elementi pričvršćeni na jedan stup. Ima prekrasan dizajn.

Kamera ima maksimalnu rezoluciju od 1080. Mikrofon nije loš, iako ima nedovoljne pragove za uklanjanje frekvencija, ali streameru to nije potrebno. Svi zvukovi škripanja i zveckanja bit će uklonjeni samim mikrofonom. Međutim, za streamove sviranja instrumenata takav mikrofon neće raditi.

Pozadinsko osvjetljenje ovdje je zanimljivije nego u slučaju Interneta: krug je veći, svjetlost je svjetlija, a prisutnost svjetlosnih filtera u kompletu omogućuje vam podešavanje svjetlosne nijanse.

Stalak ima razne tipke i gumbe. Kamera i mikrofon okreću se u različitim smjerovima, ali postoji jedan važan nedostatak – nema podešavanja visine nosača. Dakle, ovaj se uređaj teško može nazvati “profesionalnim” . Umjesto toga, opcija za početnike koji žele dobiti sve uređaje u jednom. Ali trošak vašeg uređaja uopće ne opravdava.

Savjeti za kupnju kako dobiti najbolju kameru za streaming

Evo nekoliko savjeta za kupnju koje treba razmotriti prije ulaganja u sljedeću kameru za streaming.

Rezolucija je bitna, ali ne toliko koliko mislite

Kad čujemo riječi “rezolucija”, odmah pomislimo da je veće bolje. Iako niste pogriješili, vrlo je malo razloga zašto biste trebali ulagati u kameru ultra visoke razlučivosti ako ćete kameru koristiti isključivo za streaming.

Platforme poput Facebook, Facebook i Facebook poznato je da komprimiraju prijenose uživo na svojim platformama kako bi korisnicima olakšali preuzimanje i gledanje igara bez prekida. Imajući to na umu, kvaliteta 4-a zapravo neće biti 4-A.

Staklena leća ili plastična leća — što je bolje?

Leće kamere izrađene su od plastike ili stakla. Plastične leće često se koriste u jeftinijim mrežnim kamerama, dok se staklene leće koriste u kvalitetnijim proizvodima. Općenito govoreći, staklo je bolje jer može pružiti kristalno jasniju i oštriju sliku u usporedbi s plastikom.

Čitaj više  TOP 12 najboljih dječjih duda [Ocjena i vodič za odabir]

Ako imate veliki proračun, svakako bismo vam preporučili da kupite kameru sa staklenim lećama. S druge strane, ako imate proračun i želite troškove svesti na minimum, kamera s plastičnim objektivom izvrsno funkcionira.

Set uređaja za streaming 311

Postoji još jedna opcija bez prefiksa, ali košta više. Set se sastoji od kamere, mikrofona i uređaja za snimanje videozapisa. Svi su elementi odvojeni, ali leže u jednoj kutiji. Kamera snima 1.080 oceana pri 30 fps ili 720 oceana pri 60 fps. Mikrofon je usko fokusiran, kondenzatorski, baš kao i mikrofon, a clipside smanjuje dno i strop frekvencija. Što je za govorne streamove samo plus, a za glazbene tokove minus.

Kartica za snimanje videozapisa ovdje se može činiti zanimljivom. To je uređaj za obradu i prijenos slike na računalo. Njegova je poanta snimiti što se događa na ekranu, ako, na primjer, slabo računalo ne povuče istodobnu igru i snimanje slike streamera. Uređaj za snimanje sam će transkodirati videozapis u prihvatljiv format i vratiti ga na računalo. Ostaje poslati zapis na mrežu. Sve se radnje događaju u stvarnom vremenu.

Također možete snimiti sliku s igraćih konzola, prenijeti je na računalo i organizirati streaming videa pomoću posebnih programa. Dodajte trake za donacije, logotipe i druge interaktivne stvari i pokrenite sliku na streaming platformama. To je posebno korisno za starije konzole na kojima nije implementirana mogućnost streaminga. Na primjer, možete zamisliti prolazak prvih kornjača s prefiksa kicoš ili Shogi.

Kako postaviti kameru+mikrofon 311.

Najbolje kamere za streaming

Kamere

Logitech C920 HD Pro

Sadržaj snimljen na Acepa 920 Acepa moći će ostaviti veliki dojam. Kamera pruža živopisne boje i visoku jasnoću zahvaljujući 1030.

Ova kamera ima staklenu leću s pet elemenata s razlučivošću oceana, a vrhunski autofokus može se prilagoditi tako da video ostane u formatu oceana tijekom cijelog emitiranja.

Uz automatsku korekciju osvjetljenja, kamera prilagođava kvalitetu slike i prilagođava se različitim uvjetima osvjetljenja kako bi video izgledao oštro i svijetlo čak i kad snimate na tamnim mjestima. Animi ima stereo mikrofone (s obje strane kamere) koji smanjuju pozadinsku buku i hvataju realistične zvukove iz svih smjerova. Kao rezultat toga, zvuk postaje glasniji i jasniji.

Microsoft Lifecam HD-3000

Ako tražite jeftin fotoaparat bez ugrožavanja kvalitete slike, Ovo je opcija za vas — kamera će vam pružiti svijetle i šarene snimke.

Dizajniran u korporativnom stilu serije asa iz asa, asa-3000 podržava video od 720 asa za autentičnu kvalitetu asa. Uz to, format širokog zaslona 16: 9 nudi vrhunsku kinematografsku sliku. Kamera koristi tehnologiju iPhone za stvaranje svijetlih, šarenih videozapisa u svim uvjetima osvjetljenja.

Kamera ima univerzalno postolje za stolno ili prijenosno računalo, kao i fleksibilnu glavu za jednostavno podešavanje kuta gledanja.

Logitech C930e Full HD

Internet930 Internet može se opisati kao poslovna verzija Interneta 920. Opremljen naprednom tehnologijom, pruža oštar video i zvuk u svim uvjetima, uključujući i slabo osvjetljenje. Dizajniran za poslovne zadatke, ima 1080 razlučivost, kompresiju videozapisa.264 i široki kut gledanja od 90 stupnjeva za jednostavne video konferencije.

Koristite Aip930 AP kako biste pokazali svoju najbolju stranu tijekom video poziva, konferencija i prijenosa uživo. C930e podržava H.264 s skalabilnim video kodiranjem i kodiranjem 1.5. To osigurava da uređaj može nastaviti snimati čak i s ograničenim računalnim ili mrežnim resursima.

Najbolji DSLR / fotoaparati bez zrcala za streaming

Canon EOS 80D

Af 80 Af popularan je među blogerima zbog gotovo savršenog raspona Af-a, video načina s naprednim dinamičkim rasponom (Af), kao i mogućnosti autofokusa-kamera ima sustav automatskog fokusiranja u 45 točaka u križnom stilu, koji omogućuje precizno i brzo automatsko fokusiranje u svim uvjetima osvjetljenja.

Ova kamera je svestrana i može se koristiti gotovo bilo gdje. 80. godine, A. S., uključuje pametno tražilo koje pruža 100% pokrivenost kadra, kao i sveobuhvatne slikovne podatke.

Snažni 24,2-megapikselni (Ace-Ace) Ace senzor i ACE za snimanje u načinu rada Ace daju impresivnu kvalitetu slike. Nakon snimanja možete spremiti videozapis u formatu amapi4 i prenijeti ga bežično.

Čitaj više  Podni jeftini kvalitetni modeli toaleta u 2022

Panasonic Lumix GH4

Ovaj se model kamere najbolje može opisati kao hibridna kamera s izvanrednim foto i video performansama. Ovo je najbolja kamera bez zrcala za streaming jer ima 16,05 megapiksela i 4 CPU. To znači da na nju možete računati prilikom snimanja fotografija i videozapisa u formatu visoke razlučivosti i visoke razlučivosti.

Ona snima video zapise Ace 4 ACE kinematografske kvalitete s maksimalnom razlučivošću od 4096 ACE 2160 pri 24 fps. Također s lakoćom snima video zapise ama 4 ama brzinom do 30 sličica u sekundi i video zapise 1080 ama pri 60 sličica u sekundi.

Za maksimalnu pouzdanost, Ice-Ice4 ima Vodootporno kućište od legure magnezija. Također nudi poboljšanu razlučivost na monitoru i elektroničkom tražilu.

Panasonic Lumix GH5

AMAP-amap5-ažurirani model prethodnika Amapi4. To su visokokvalitetni videozapisi i fotografije u kompaktnom paketu. Neke su značajke slične AMAP4, ali u središtu ove kamere je 20,3-megapikselni senzor AMAP, kao i Novi CPU AMAP. Kamera vam omogućuje snimanje 4-A video zapisa do 60 sličica u sekundi, videozapisa u formatu do 180 sličica u sekundi i stvaranje kontinuiranog snimanja do 12 sličica u sekundi.

Internet također proširuje svoje mogućnosti za pohranu i prijenos slika. To je opremljen sa dva utora za SD kartice UHS-II i može se povezati s mobilnim uređajima preko Wi-Fi i Bluetooth.

Sony Alpha a7 III

Digitalni fotoaparat bez zrcala Aim7 Aimas iz Aimas je svestrana kamera pogodna za fotografiranje i video snimanje. Djeluje super brzo pri slabom osvjetljenju. Opremljen je 24,2 MP senzorom slike u cijelom kadru i CPU-om za obradu slike. To znači da se na nju možete osloniti za autofokus, pouzdano praćenje predmeta i široku pokrivenost kadra.

Osim poboljšanja brzine i autofokusa, njegov vrhunski procesor smanjuje buku za veću jasnoću slike.

Najbolje video kamere za streaming

Panasonic HC-V770

ACE-ace770 može snimati 1080 ACE video pri 60 sličica u sekundi i ima izlaz ACE. Sadrži 20-struki optički zum i sustav leća s 4 pogona, tako da možete snimati oštre slike s velike udaljenosti. Svjetlosni senzor potiskuje buku — to osigurava oštre slike snimljene pri slabom svjetlu.

IAS – ias770 također poboljšava slike snimljene u područjima koja su presvijetla ili tamna zahvaljujući značajci IAS. Ona potiskuje sjene i prekomjerne ekspozicije.

Kamera također ima ugrađeni IAS, 5-osnu stabilizaciju slike, daljinski nadzor i ugrađene priključke za mikrofon i slušalice.

Canon XA15

Ako tražite najbolju video kameru za streaming, ne tražite dalje od 15. Izvrsna je kamera koja je dobra i za streaming, kao i za pokrivanje događaja i snimanje dokumentarnih filmova.

Snima kvalitetan video visoke razlučivosti zahvaljujući moćnom procesoru slike 4 i 20-strukom optičkom zum objektivu. Također možete bez problema strujati nekomprimirani video sa zvukom i vremenskim kodovima zahvaljujući terminalu Ace / Ace-Ace.

Lagan, ali robustan, Amera15 ima LCD zaslon osjetljiv na dodir i elektroničko tražilo od 1,56 milijuna točaka, što mu omogućuje da radi dulje vrijeme, bez obzira na uvjete. Ova svestrana i kompaktna video kamera pruža performanse potrebne za danonoćni rad.

Panasonic AG-UX180

Ina-ina180 idealan je za profesionalno snimanje jer je opremljen naprednim optičkim stabilizatorom slike i inteligentnom funkcijom automatskog fokusiranja. Model ima napredni kompaktni objektiv sa širokim kutom gledanja od 24 mm, 20 puta optičkim zumom i visoko osjetljivim mos senzorom tipa 1.0.

Možete se prebacivati između formata okvira od 59,94 i 50 Hz za besprijekornu integraciju s različitim televizijskim sustavima. Uz to, kamera uključuje značajku korekcije boje sa 16 osi za fino podešavanje boje-značajku koju često ne nalazite u standardnim video kamerama.

Najbolja kamera srednjeg segmenta

Ova je kamera najavljena još 2010. godine, ali u Rusiji nije stekla popularnost među recenzentima. Nije ga previše aktivno plasirao na tržište za privatnu upotrebu, već ga je uglavnom opskrbljivao organizacijama. Međutim, uređaj je dostupan u trgovinama za kupnju i prilično je pristojan u pogledu cijene i kvalitete.

Kamera snima, kao i većina takvih uređaja, s maksimalnom razlučivošću od 1080. godine na 30 K\ \ S, ali izvorni upravljački programi mogu snimati samo na 720. Ova ograničenja možete zaobići pomoću softvera treće strane. Kvaliteta slike je prosječna. Ako se poigrate s postavkama balansa bijele boje i svjetline, možete dobiti prilično prihvatljivu sliku. Zvuk kamera piše normalno.

Čitaj više  Rad — odabir filtra za omekšavanje vode za perilicu kunalja

Koje kamere obično koriste streameri?

Streameri koriste široku paletu kamera za svoje prijenose uživo. Od DSLR-a i akcijskih kamera do Kamera pametnih telefona i vrhunskih kamera — možete koristiti gotovo sve.

Izbor fotoaparata svodi se na Postavke, cijenu i funkcionalnost. Ako želite nešto prijenosno, najbolje su akcijske kamere. Ako emitirate sa stacionarnog mjesta i želite visoku kvalitetu slike, DSLR-ovi su izvrstan izbor. A za jednostavnu i jeftinu početnu opciju dovoljna je pouzdana kamera.

Hit s Interneti800

Među kineskim kamerama najpopularniji je model. Sposoban je snimati u oceanu s gotovo kinematografskim 25 K \ \ S i kutom gledanja od 60 stupnjeva. Kamera se ne može okretati vodoravno. Slika i zvuk nisu loši, a u pogledu kvalitete slike ova kamera zaobilazi proračunski Iphine270 i čak je malo usporediva s Ipaineom C920.

Fotoaparat nema automatsko fokusiranje, žarišna duljina se postavlja ručno okretanjem leće. U principu, automatsko fokusiranje nije posebno potrebno u internetskim kamerama. Uređaj nije bez kineskih inovacija. U kameru su umetnute 4 svijetle LED diode koje se uključuju gumbom na stražnjoj strani kamere. Svjetlost od njih je presvijetla i u praksi je malo primjenjiva. Ova se kamera može kupiti u Rusiji, ali već traže oko 5000 kuna za nju, a takav novac, naravno, ne vrijedi.

Odabrali kameru?

Ne zaboravite preuzeti program za obradu videozapisa:

  • Brza montaža videozapisa i fotografija u jedan film
  • 130 + prijelaza, čuvara zaslona, naslova i pozadina
  • Zamjena pozadine videozapisa (chromecake efekt)
  • Obrezivanje, spajanje i rotiranje isječaka

Kako smo odabrali

Da bismo odabrali osam najboljih kamera za streaming, pregledali smo ih:

Vidno polje

Kao Streamer, vjerojatno imate poštene sklonosti prema tome koliko želite pokazati svojoj publici. Napokon, vaša igraća stanica ujedno je i vaš osobni prostor.

Kako bismo osigurali dovoljnu svestranost, uključili smo nekoliko kamera koje nude širok raspon vidnih polja iz kojih možete birati.

Vrsta leće

Leće vašeg fotoaparata izrađene su od stakla ili plastike. Staklene leće poznate su po tome što pružaju mnogo čišći i jasniji Video, zbog čega većina kamera od 1080 i više imaju staklene leće. S druge strane, plastične leće su mnogo jeftinije i često se postavljaju na skuplje kamere.

Budući da svaka vrsta leća ima svoje prednosti, odlučili smo uključiti kamere koje dolaze s jednom od dvije.

Mogućnosti ugradnje

Da biste svojoj publici pružili visokokvalitetni stream, morat ćete osigurati da cijela igraća oprema radi i radi. Nemojte objesiti kameru na takav način da je lagano trese stol.

Zbog toga mnogi streameri ili pričvršćuju kameru izravno na monitor ili čak nabavljaju zasebni stativ, sprječavajući podrhtavanje kamere tijekom intenzivnih trenutaka igranja.

Kako bismo vam olakšali život, odabrali smo kamere koje su prilično fleksibilne u pogledu mogućnosti njihove instalacije.

Korekcija slabog osvjetljenja

Kada su u pitanju kamere i kamere općenito, potrebno im je svjetlo za rad s maksimalnom učinkovitošću. Koliko god kamera bila skupa, nije prikladna za rad u uvjetima slabog osvjetljenja, tada ćete dobiti nezadovoljavajuće rezultate.

Kako bismo riješili ovaj problem i prevladali ga, pobrinuli smo se da sve kamere predstavljene u našem današnjem pregledu imaju neke korekcije pri slabom osvjetljenju ili da općenito rade prilično dobro u mraku.

Autofokus

Kupnja fotoaparata s Af značajkom u početku bi mogla biti dobra ideja, ali ako nabavite proizvod koji nije dobro izveden, iskustvo vaše publike koja struji može biti uništeno, pogotovo ako Af lako izgubi fokus.

Da biste izbjegli takve scenarije, svaka kamera koju smo uključili u naš konačni odabir ima dovoljno pristojan autofokus da ne uzrokuje probleme tijekom vaših streamova.

Kvaliteta mikrofona

Ako tek započinjete s streamingom i nemate veliki proračun za ulaganje u najbolji mikrofon za igre za streaming uživo , lako se možete osloniti na ugrađeni mikrofon kamere.

Pobrinuli smo se da pružimo niz fantastičnih kamera, svaka opremljena mikrofonom visoke razlučivosti, kako bismo vašoj publici pružili izvrsnu razinu zvuka.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: