Ocjena pametnih satova za djecu: najbolji modeli, recenzije

ocjena dječjeg pametnog sata
pregled

Za dijete je pametni sat samo moderan uređaj. Zauzvrat, za roditelje je to jedinstveni uređaj koji svojoj djeci omogućuje višu razinu sigurnosti. Ovi će vam uređaji pomoći u upućivanju i primanju telefonskih poziva, kao i u praćenju lokacije vašeg mališana na karti. Budući da se pametni sat mora nositi na zapešću, rizik od nesreća je minimaliziran. Otkrijmo zajedno kako odabrati dječji pametni satii osigurati sigurnost djeteta.

U ovom ćete članku pronaći:

 1. Top 10 najboljih pametnih dječjih satova 2022:
 2. Treba li vašem djetetu pametni sat?
 3. Koje značajke imaju dječji Pametni satovi?
 4. Kako nazvati dijete na pametnom satu?
 5. Pametni satovi za djecu-najvažniji parametri pri odabiru
 6. Pitanja I Odgovori
ocjena dječjeg pametnog sata

U našem ćete članku saznati koji se Pametni satovi preporučuju za djecu. Ako ste već odabrali pravi model, sada vrijedi provjeriti kako se nositi s njim kako bi i roditelj i dijete imali koristi. U ovom dijelu vodiča saznat ćete Koje značajke imaju dječji Pametni satovi i kako rade.

Pametni satovi za djecu uređaji su koji podsjećaju na tradicionalne ručne satove, ali zahvaljujući svojim elektroničkim sustavima mogu pružiti niz dodatnih zanimljivih značajki. Pokazat ćemo vam koji će pametni sat za dijete biti najbolji i na što biste trebali obratiti pažnju prilikom odabira sata za dijete s internetom.

Pametni satovi za djecu-najvažniji parametri pri odabiru:

dječji pametni sat

Pametni satovi najčešće su opremljeni značajkama kao što su:

 • Prijenosnik-najvažnija značajka-ugrađeni prijenosnik — Dječji sat s internetom omogućit će vam da pratite svoje dijete i osigurate da je tamo gdje treba biti,
 • Ugrađeni budilnik-sat za dijete s budilicom omogućit će djetetu da se rano probudi za školu i podsjetit će vas na važne događaje, jer pametni sat osim budilice obično ima funkcije organizatora i kalendara.
 • Funkcija zvona-ova vrsta sata ponekad je opremljena telefonom-sat za dijete s telefonom omogućit će vam da uvijek budete u kontaktu s djetetom.

Prikaz

dječji pametni sat

Kako dijete ne bi imalo problema s radom pametnog sata, potreban vam je uređaj s dovoljno velikim zaslonom. Obično je dijagonala 0,9, maksimalno 1,3 inča, što je više nego dovoljno za čitanje vremena ili odabir određene značajke. Veliki i oštar zaslon osjetljiv na dodir obilježje je najboljeg pametnog sata za djecu. Također bi trebao biti šaren i osjetljiv na dodir, inače ga neće biti baš prikladno koristiti.

Baterija

dječji pametni sat

Pametni sat napaja se baterijom, obično litij-ionskom, kapaciteta nekoliko stotina miliamper sati. Dobro je ako ga ne morate puniti svaki dan, jer to brzo može postati problem. Obično bi Dječji sat trebao biti priključen na punjač svakih nekoliko dana. Vrlo je uobičajeno da roditelji na telefon dobiju obavijest o praznoj bateriji. Ovo je praktična značajka jer odraslima daje samopouzdanje da dječji Pametni satovi uvijek rade pouzdano.

Možda će vam se svidjeti Top 10 najboljih bežičnih punjača za 2022. godinu

Težina i dimenzije

dječji pametni sat

Težina sata važan je čimbenik koji utječe na udobnost nošenja. Pametni sat ne bi trebao težiti više od 400 g, inače će djetetu previše smetati tijekom svakodnevnih obaveza ili igranja. Također morate provjeriti dimenzije uređaja. Uređaji s prevelikom omotnicom i dalje se mogu uhvatiti za odjeću, što će također biti neugodno.

Materijal

dječji pametni sat

Obično su dječji Pametni satovi izrađeni od plastike, ali to ne znači da nisu jako izdržljivi. Kvalitetna plastika je izdržljiva i neće puknuti ili ogrebati. Osim toga, plastični sat je lagan i dostupan je u mnogim zanimljivim bojama, tako da mališan može odabrati model koji odgovara njegovim željama.

Međutim, nije važan samo materijal kućišta kada odlučujete koji je pametni sat najbolji za djecu. Jednako je važno od čega je napravljen sam remen. To je obično silikon. Sat ne može iritirati bebinu osjetljivu kožu jer ga brzo prestaje nositi.

Odašiljač

dječji pametni sat

Kao što roditelji naglašavaju, pametni sat za dijete trebao bi biti opremljen odašiljačem za prijenosnike. Zahvaljujući njemu možete provjeriti gdje je beba. To vam daje sigurnost da je dijete sigurno i da nije u opasnosti. Ponekad je odašiljač toliko precizan da možete odrediti mjesto djeteta na karti s točnošću od nekoliko metara.

Čitaj više  Top 10 najboljih šampona za njegu fine kose

Temeljitost

dječji pametni sat

Tijekom igre mališani zasigurno neće obraćati puno pažnje na sat, pa je važno da bude otporan na udarce, mehanička oštećenja i, što je najvažnije, na vlagu.

Ako kućište nije vodootporno, pametni sat će se brzo pokvariti, dovoljan je kratki kontakt s vodom tijekom kiše ili neoprezno pranje ruku. Visok stupanj nepropusnosti, kao što je OPINI67, osigurava da se sat ne pokvari čak i nakon uranjanja u vodu nekoliko desetaka minuta (do određene dubine).

Glavne značajke

dječji pametni sat

Poput pametnog sata za odrasle, model namijenjen djeci ima nekoliko osnovnih korisnih značajki. To uključuje budilicu, štopericu, pedometar i mjerenje vremena. Većina opreme za malu djecu omogućuje upućivanje i primanje telefonskih poziva, tako da ne morate kupiti pametni telefon za svoje dijete. Također, provjerite ima li pametni sat gumb za gledanje. Nakon što kliknete na odabrani telefonski broj, šalje se obavijest da dijete treba pomoć. Da bi sat funkcionirao kao pametni telefon, morate instalirati kartu za gledanje.

Kompatibilnost pametnog telefona

dječji pametni sat

Da biste mogli provjeriti lokaciju djeteta, daljinski isključiti zvuk pametnog sata ili pratiti stanje baterije, prvo morate instalirati namjensku aplikaciju na svoj pametni telefon.

Jednostavan je za upotrebu, ali možda nije kompatibilan sa svim telefonima. Morate provjeriti radi li odabrani pametni sat sa softverom instaliranim na našem pametnom telefonu. Srećom, dječji Pametni satovi u osnovi su kompatibilni i S is-om.

Dodatne značajke

dječji pametni sat

Moderni pametni satovi ne koriste se samo za provjeru gdje se dijete nalazi. Imaju i nekoliko drugih, dodatnih značajki koje će se sigurno svidjeti roditeljima i samim mališanima. Prije svega:

 • ugrađena kamera-omogućuje vam fotografiranje (uključujući selfije), djeca mogu u bilo kojem trenutku snimiti trenutke koji su im važni;
 • sigurna zona-omogućuje vam da odredite sigurnu zonu za boravak djeteta. Ako se prekorače njegove granice, roditelji se odmah obavještavaju i mogu reagirati;
 • alarm za uklanjanje sata — kada dijete odluči skinuti sat sa zapešća, na telefone roditelja šalje se Obavijest;
 • daljinsko prisluškivanje-ponekad samo modul za prijenos nije dovoljan da biste bili sigurni u sigurnost svog djeteta. Značajka daljinskog slušanja također može biti korisna za to. Jednom omogućeno, može se čuti što se događa u okruženju u kojem se dijete nalazi;
 • adresar — u njemu možete spremiti nekoliko ili čak desetak brojeva na koje dijete može kontaktirati ako je potrebno;
 • dječji glazbeni uređaj može slušati svoju omiljenu glazbu, a ponekad i radio stanicu. Nije potreban uređaj sa slušalicama.
 • dizajn

POGLEDAJTE PAMETNI DJEČJI SAT PO NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA

dječji pametni sat

Problemi s internetskom vezom 50

Moguće je da ako je AIP kartica kupljena posebno za aip50 i nije korištena u” odraslom ” uređaju, morat ćete na njoj postaviti internet. Da biste to učinili, na telefonski broj sata morate poslati posebnu servisnu poruku o internetu. Brojevi 123456 ne zamjenjuju nijednu drugu kombinaciju, već se koriste “onakvi kakvi jesu”.

p, blockquote 45,0,0,0,0 —>

Za Rusiju: MTS: asa, 123456,asa,asa.,aposs,Aass # Beeline: Aass, 123456,Aass,Aass.,beeline,beeline# Megafon: pw,123456,apn,internet,gdata,gdata# Tele2: pw,123456,apn,internet.# Eta: 123456, 123456,123.internet # smarts: internet, 123456,internet,internet.# Baikalvestkom: asa, 123456,asa,asa.,AAS,AAS # motiv: AAS, 123456,AAS,AAS.,motiv#

p, blockquote 46,0,0,0,0 —>

Za Ukrajinu: Kijevstar: asa, 123456,asa,asa.ab.# : pw,123456,apn,internet# MTS: pw,123456,apn,internet#

p, blockquote 47,0,0,0,0 —>

Nakon što sat primi SMS naredbe i Primijeni ih, odgovor bi trebao stići na vaš telefon. To znači da je postavljanje bilo uspješno. Sada ponovno pokrenite (isključite i uključite) Ocean50. Sada bi Internet trebao ispravno raditi na njima.

p, blockquote 48,0,0,0,0 —>

Ako vam odgovor ne stigne dugo, pokušajte ponovo poslati naredbu, ali zamijenite brojeve 123456 s 523681.

p, blockquote 49,0,0,0,0 —>

Također preporučujemo da redovito provjeravate status računa i dostupnost internetske veze.

p, blockquote 50,0,0,0,0 —>

Popularni tragači u zapadnim zemljama

Tracker Ina-Ina1-Ina. Najjednostavniji senzor, dostupan po cijeni od 20 dolara. To je jedna od mnogih kineskih fantazija na temu dječjeg tragača. Radi isključivo u kompletu s kartom ia: SIM kartica je potrebna za povratne informacije s roditeljima klijentima. Uređaj ne može stalno prenositi podatke o mjestu objekta. Šalje ih samo kad ga nazovete. U tom će Vam trenutku internet poslati SMS s koordinatama djeteta.

Čitaj više  Top 10 najboljih slušalica za TV prema recenzijama kupaca

Izgleda kao jednostavna crna kutija, ne najmanja-ali stane na dlan. Potrebno ga je staviti u džep ili ruksak djeteta, odakle će uređaj “emitirati”. Istina, postoji jedna stvar, ali: ovaj tracker ne koristi najjači senzor koji se nalazi u oceanu. A previše debeli zidovi mogu ubiti njegov signal za svih 100%. Stoga proizvođači preporučuju upotrebu senzora samo na otvorenom. Na primjer, tijekom šetnje.

Slažem se, uređaj je prilično slab. Ali ima “gumb za paniku” i funkciju definiranja” kućnih “i” stranih ” zona, normalnu zaštitu od vode. A točnost nije najgora – 5 metara. Istina, može potrošiti do 45 sekundi na određivanje lokacije…a to više nije dobro.

Među sličnim kineskim “izumima” postoje modeli skuplji za 5-10-15 dolara. Svi imaju slične karakteristike. Je li to da je netko naučio kako se “probiti” kroz zidove i slati poruke e-poštom. Ali svejedno – rizično ih je kupiti. Na kraju se mogu slomiti u bilo kojem trenutku. A oni također nemaju vlastitu “bateriju”, morate umetnuti zamjenjive baterije nekoliko puta dnevno… – ogroman nedostatak modernih uređaja.

Skuplja opcija-44 dolara za 44 dolara. To je barem gadget s dizajnom… zaobljeni uređaj u boji koralja može se koristiti kao privjesak za djevojčice, pa čak i djevojke. A dečki… a dečki, samo ga mogu držati u džepu ili ruksaku.

Pred nama je očito moderniji uređaj, koji je čak i prijatelj s OS-om i uslugom Carpona. Također je otporan na vodu, ima gumb za internet.O.S. i tipkom za hitni poziv. Takva mrvica definitivno ne zauzima puno prostora: promjer joj je 4 centimetra s malom debljinom od nekoliko milimetara. Smiješno je, ali ova urednost nije privukla samo mlade roditelje na gadget. U različitim recenzijama možete pronaći zahvale vlasnika automobila, dronova, kvadrokoptera koji su im opskrbljivali internet ‘ om. Kažu: “lagan, kompaktan i dobro radi-hvala vam na tome”. Također je savršeno “prijatelj” s navigacijskim softverom treće strane za roditelje. Općenito, najviše za svoj novac.

Još uvijek nije impresivno? Pogledajmo još jednu cijenu trackera – od 100 USD i više. Ovdje, za granični iznos od 119 dolara, nalazimo jedan od najpopularnijih gadgeta za praćenje:. Tajna uspjeha ovog uređaja leži u njegovoj jednostavnosti i minimalizmu. Sam senzor prenosi se djetetu u obliku minijaturnog privjeska za ključeve bez zaslona, pa čak i LED dioda. On i iskusni otmičar neće primijetiti ako se nešto dogodi: pa, plastika visi za sebe, uopće ne izgleda kao gadget. Takav je uređaj vrlo teško izgubiti, ne opterećuje “čuvara”, ne privlači nepotrebnu pažnju. Ovdje se nema što ni slomiti: uređaj nema žice ili gumbe.

Zapravo, ova stvar nije tako jednostavna. Roditeljima daje dovoljno informacija da bi ih markirana Marka mogla pretvoriti u korisnu infografiku. Govorimo o vrlo opsežnim podacima: ovo je stalno praćenje djetetovih kretanja na karti s pristojnom memorijom, izvještaj o tome koliko je i kamo otišao, prepoznavanje “hodanja”, vožnje automobilom i javnog prijevoza… gadget obraća pažnju na vrijeme mirovanja osobe na jednom mjestu, početak i kraj njegovog kretanja… sve se to provodi na zaslonu pametnog telefona pod” jabučnim ” OS-om ili Androidom. Pomoću interneta Možete pogledati dnevnik praćenja za 60 dana, a punjenje gadgeta živi oko tjedan dana.

Postoji jedno, ali: većina naprava od 100 dolara i više zahtijeva ne samo jednokratno ulaganje novca prilikom kupnje uređaja. Morate ih plaćati svaki mjesec, baš kao i mobitel. Ne radi se o najvećim iznosima (13 USD mjesečno u našem slučaju). Usmjereni su na pružanje usluge robne marke. Usput, i stranica i softver ove stvari su stvarno lijepi. Ovdje je stvarno povećati kartu grada do najveće veličine: na njoj ćete vidjeti mjesto na kojem se nalazi “objekt” s visine od 10-12 metara! A također možete kontrolirati barem cijelu obitelj u jednoj aplikaciji: glavna stvar je kupiti “privjesak za ključeve”za svakoga

Na tržištu postoji mnogo naprava ove vrste: ali “Pocket Finder” ima bolno profitabilan oblik, a ljudi su se nekako zaljubili.

Kako nazvati dijete na pametnom satu?

dječji pametni sat

Da biste pozvali dječji pametni sat, birajte broj na mobitelu koji se nalazi na karti s tintom umetnutoj u sat. Cijeli je postupak isti kao i pozivanje drugog telefona. Dijete odgovara na poziv na svom pametnom satu pritiskom na zelenu slušalicu na zaslonu ili namjenski gumb na kućištu. Razgovor se vodi preko zvučnika.

Čitaj više  Ocjena top 11 tableta s olovkom: pregled i ocjena najboljih modela 2022

Imajte na umu da dijete mogu zvati samo osobe navedene u telefonskom imeniku. Osim toga, vaše dijete može odabrati brojeve samo od onih u svom imeniku. Ne morate se brinuti da će vašu djecu maltretirati telemarketeri ili drugi neželjeni ljudi. Sat je puno lakši za upotrebu od telefona, tako da vas dijete može brzo nazvati.

dječji pametni sat

Većina pametnih satova za djecu također ima značajku chat koja vašem djetetu omogućuje slanje kratkih glasovnih poruka koje roditelj može slušati na svom pametnom telefonu. Mama ili tata također mogu djetetu poslati poruku s interneta koju dijete čita na satu. Ovo je vrlo zanimljiva opcija koja vam omogućuje jednostavnu komunikaciju bez poziva.

Koje značajke imaju dječji Pametni satovi?

Pametni sat omogućuje djetetu da ostane u stalnom kontaktu s roditeljem. Mama i tata mogu kontrolirati svoje dijete čak i kad je daleko od kuće. To je moguće zahvaljujući lokaciji temeljenoj na oceanu koja vam omogućuje da točno odredite gdje se dijete nalazi u bilo kojem trenutku. Korisna je i opcija tzv.

To omogućuje definiranje granica područja izvan kojeg naše dijete ne bi trebalo ići. U slučaju prelaska određenog teritorija, roditelj na telefon prima obavijest o potencijalnoj opasnosti. Promjer mjesta za ovu vrstu uređaja je od 200 m do 2 km.

dječji pametni sat

Još jedna značajka koja omogućuje roditeljima da nadgledaju svoju djecu je daljinsko prisluškivanje. Kad roditelj čuje da bi mališan mogao biti u opasnosti ili ga stariji prijatelji uvjere da radi stvari koje roditelj zabranjuje, može odmah reagirati.

dječji pametni sat

Dječji Pametni satovi obično se isporučuju s kartom s brojevima, tako da je to sat i mobitel sve u jednom. Na kartici možete dodijeliti nekoliko brojeva koje dijete može nazvati ako je potrebno. Značajka iPhone također povećava osjećaj sigurnosti. U trenutku opasnosti dijete može pritisnuti poseban gumb koji automatski upozorava roditelja, omogućujući mu da brzo reagira.

Pratimo djecu bez interneta

Obećali smo vam da ćemo vas upoznati s modelima koji se u svom radu ne oslanjaju na standard onamo? Molim te! Proizvođači dječjih tragača redovito traže pomoć od stare tehnologije radio valova.

Roditelji najmanjih mrvica najbolje su upoznati s takvim uređajima. Jasno je da radio valovi nisu u stanju kontrolirati kretanje osobe na velike udaljenosti. Ali pratiti dijete u jednoj kući ili čak malom dvorištu-mogu. A najbolji primjer na ovom području je u vezi s astronomijom. To je pravi prodajni hit i miljenik brižnih Mama.

Tvorci ovog uređaja dugo su radili sa statistikom dječjih nesreća i gubitka. I otkrili su da bebe vrlo često upadaju u nevolje u neposrednoj blizini roditelja. Prema njihovom mišljenju, ili roditeljska pažnja ili njihov “anđeo čuvar”mogu spriječiti gubitke. Internet prati platformu na udaljenosti od 10 do 50 metara od roditelja koji u rukama imaju daljinski upravljač(u novim verzijama – do 160 metara). A beba sa slatkom privjeskom za igru može mirno puzati oko njih. Ali čim izađe iz dopuštene zone, roditelji će čuti odgovarajući signal. Ako u ovom trenutku ne vide dijete, tada će im indikatorska lampica pokazati u kojem smjeru se kretati. Kao u igri ” hladno-vruće — – svijetlit će samo kad krenu pravim putem. Ovaj uređaj košta oko 40-50 dolara.

Zanimljivo je da su se programeri pobrinuli za velike obitelji. Po povoljnoj cijeni od njih možete odmah kupiti set s 4 svjetionika za djecu.

Još jedan primjer dječjeg tragača koji radi bez IAC – a-projekt IAC-a. Program radi na principu poznatom korisnicima interneta na primjeru usluge “Pronađi moj iPhone”. Ova se aplikacija može staviti na apsolutno bilo koji pametni telefon za malu količinu (u Britaniji – 5 funti). U isto vrijeme, telefon možda nema ozloglašeni senzor za internet. Program će i dalje izračunati mjesto objekta: ovaj će Princip biti učinkovit samo ako dijete počne nositi gadget sa sobom! Pa, i drugi uvjet – trebali biste imati isti program. Ipak, ovo je internetska usluga, a da bi pronašli kćer ili sina, roditelji će morati ići na internet. Čini se da je sve jednostavno, ali u tome postoji značajan nedostatak: za razliku od mnogih klasičnih senzora, Internet će biti potpuno beskoristan s minus internetskim računom na vašem mobitelu.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Slaven Izgraden

Pozdrav svima! Ja sam Slaven Izgraden i s oduševljenjem dijelim svoju strast prema popravku i instalaciji opreme s vama. Kao autor na ovoj web stranici, vodi me moja ljubav prema tehnologiji i želja da pomognem drugima da razumiju i rješavaju probleme vezane uz svoju opremu.

Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: