Odabir prijenosne konzole za igre. Top 5 najboljih konzola 2022

Nintendo Switch

, a model koji se sprema za izlazak bit će gotovo dvostruko skuplji!

Pametni telefon

U osnovi, bilo koji pametni telefon može se pretvoriti u ručnu igraću konzolu. U tom slučaju možete koristiti kontrole na dodir ili spojiti kompatibilni gamepad na uređaj (Ace i ACE podržavaju mnoge modele kontrolera, uključujući gamepad iz Ace i Ace) i upravljati pomoću palica.

Što se tiče biblioteke igara, ona je gotovo neograničena. Od besplatnih i plaćenih igara predstavljenih u trgovinama do mogućnosti oponašanja drugih ručnih konzola, pametni telefon igračima pruža brojne mogućnosti. Pa, kapaciteti modernih vodećih modela nadmašuju čak i” velike ” konzole prošlih generacija.

Pros

 • Veliki izbor uređaja za svaki proračun
 • Divovska knjižnica igara
 • Višezadaćnost
 • Podrška za gamepad

Kontra

 • Veliki broj nekvalitetnih igara
 • Upravljanje dodirom u igrama nije baš prikladno
 • Stvarno moćni pametni telefoni prilično su skupi

PlayStation Vita

Nevjerojatno ambiciozan prefiks s tužnom sudbinom, ali danas nećemo plakati za njezinom sudbinom. Na kraju, na stranici imamo odličan materijal na ovu temu.

Jedina stvar koja nije uspjela. Zašto je umro Carpenter?

Opširnije

Prije nekoliko godina, Ainace je prestao proizvoditi konzolu, tako da sada cijena nove konzole počinje s troškovima ainte-a, a ako želite konzolu u neobičnim bojama, riskirate da se izdvojite za model ainte-a! Najrazumniji izbor bio bi nastaviti s trgovačkim platformama s rabljenom robom i odabrati prefiks po svom ukusu. Ovdje je važno obratiti pažnju na reviziju: prve konzole bile su opremljene ia zaslonom i izrađene su od boljih materijala, a ia verzija, iako je počela biti izrađena od jeftinije plastike i dobila je jednostavniji zaslon, prestala je koristiti vlasnički priključak za punjenje i počela je bolje ležati u rukama. Također, konzola prilično dobro drži punjenje, dajući u svim igrama čak i s” zasađenom ” baterijom oko 3-5 sati.

Igre na konzoli zapravo su prilično brojne, ali većina se može igrati na drugim platformama. Mnogi osnovne exclusives preselio na “velikog brata” PS4, poput Gravity Rush i Tearaway, a preostalih Uncharted: Golden Abyss, Killzone: Mercenary ili Resistance: Burning Neba zainteresirani ne sve.

Također, konzola se može pohvaliti mogućnošću pokretanja starijih igara s ACE i ACE1. Konzola ima ovu funkcionalnost čak i bez hakiranja-igre se prodaju izravno na internetu, iako je raspon tamo ograničen. Pod pritiskom javnosti, te godine nije zatvorio trgovinu, pa su vlasnici konzole na sigurnom. Do sada.

Retro Arcade

Ironias privlači svojim dizajnom: konzola je izrađena u obliku minijaturnog arkadnog stroja – sa zaslonom, nizom gumba, pa čak i osmerosmjernim štapom!

Uređaj oponaša stare konzole i reproducira klasične igre na zaslonu od tri inča. Također se može upariti s televizorom kako biste uživali u retro igranju na velikom ekranu.

Pros

 • Impresivan izgled
 • Veliki izbor igara
 • Može se spojiti na TV

Kontra

 • Skromna izvedba

Nintendo 3DS

Ova konzola također ima mnogo revizija koje se razlikuju u masi parametara. Glavna značajka u jednom trenutku bila je stereoskopska slika — slika se mogla “izbiti” sa zaslona čak i bez upotrebe posebnih naočala. Mnogi, međutim, nisu koristili ovu funkciju, a zatim je Iasiphis objavio pojednostavljenu verziju konzole bez nje, koja se zove 2 iasiphas.

Čitaj više  9 najboljih televizora s dobrim zvukom – ocjena 2022

Po broju hit igara na platformi 3, može se natjecati samo kandidat sa sljedećeg mjesta. S obzirom na potpunu kompatibilnost unatrag s bibliotekom iPhone, za relativno skromnu cijenu može se dobiti samo tona igara od velikog iphinea, od kojih je dio desetljećima visio u prvih 100. Vrijedno je, naravno, uzeti u obzir specifičnosti, jer je konzola izuzetno male snage, a grafika u igrama na njoj prikladna.

New Nintendo 2DS XL

Ace 2 Ace je srednja karika u liniji Ace 3 ACE. Konzola pokazuje poboljšane performanse i dizajn za Ace 3 Ace, ali odustaje od mogućnosti 3 Ace u korist niže cijene. Kao i New 3DS XL, New 2DS XL opremljena sa C-Stick i dva dodatna gumbima, i može igrati sve 3DS i DS osim nekoliko ekskluzivna novost 3DS. The ina 2 Ina veličina zaslona povećana je s 3,5-inčnog gornjeg zaslona i 3-inčnog donjeg zaslona na 4,8-inčni gornji i 4,1-inčni donji zaslon.

Preklopni dizajn Ama 2 Ama manje je prikladan za malu djecu, ali besprijekoran faktor oblika i niža cijena čine uređaj zaista atraktivnom alternativom za ljude koji nisu zainteresirani za 3 Ama.

Pros

 • Sklopivi dizajn
 • Puno sjajnih igara
 • Veliki zasloni

Kontra

 • Krhki poklopac
 • Visoka cijena

PSP

Legendarna ručna konzola iz Interneta. Sada više nema razlike koju reviziju uzeti: “debelu”, “tanku”, pa čak ni na koji način. Unatoč činjenici da su igre za iPhone još uvijek dostupne za kupnju na iphone3 i iPad, preuzimanje na samoj konzoli sada će biti problematično, zbog čega ostaje samo kupnja rabljenih iPad diskova ili hakiranje.

No, to će definitivno biti nešto za igranje: hrpa ekskluziva i puno prenesenih igara zadovoljit će igrače s bilo kojim preferencijama. Nema smisla posebno dugo razapinjati o zaslugama televizora, jer je konzola dobro poznata u Rusiji i najbližoj inozemstvu, kao i sve njene prednosti i nedostaci.

Nintendo Game Boy Advance SP

Ikonična televizija popularna je i sada: programeri i dalje objavljuju igre za nju, a trgovine elektronikom još uvijek imaju ponude s ovom ručnom konzolom. Jednostavan je za rukovanje, Dugo radi na bateriji i zauzima vrlo malo prostora kada se sklopi. A ako spojite četiri uređaja na mrežu kabelom, možete čak i igrati igre za više igrača!

Osim toga, na ovoj je platformi dostupno mnogo ekskluzivnih igara, no vrijedi napomenuti da je licencirani sadržaj za nju prilično skup.

Pros

 • Klasik, testiran vremenom
 • Nove igre izlaze do sada
 • Vrlo jednostavan za rukovanje

Kontra

 • Nije uključen mrežni kabel
 • Igre su skupe

Pričvršćivanje telefona na gamepad

Prije nego što se okrenemo prijenosnim konzolama s NASA-om, predlažemo da još jednom razmislite o izvedivosti zasebnog uređaja. Moderni pametni telefoni (posebno oni koji se temelje na IAS-u) nude široku paletu emulatora, zahvaljujući kojima se može igrati većina igara s IAS-om, IAS-om, ias64 i IAS-1.

Osim toga, mnoge igre s konzola i računala prenesene su na pametne telefone (posebno s interneta): govorimo o hrpi dijelova Interneta, i svim klasičnim trodimenzionalnim, pa čak i o oceanu. Također možete igrati u klasika CRPG poput Baldur’s Gate, Planescape: Mukama, Icewind Dale i čak Knights of the Old Republic. Svi moderni pametni telefoni podržavaju gamepads od asa i asa kada su povezani s Asa, pa bi ova opcija mogla biti najzanimljivija u pogledu cijene/kvalitete.

Čitaj više  Kućni niskotonci: vrste, princip rada, najbolji proizvođači

Prefiksi nisu uključeni u ocjenu

iPega PG-9090

Igraća konzola za video igre-9090 podržava Android i internet, pogodna za računalo i pametni sustav. Možete igrati do 10 sati zahvaljujući bateriji od 300 mAh, uređaj će raditi do 30 dana u stanju čekanja. Kada vam je potrebna prijenosna konzola na Androidu-internet-9090 najbolji izbor.

Možete povezati pametne telefone širine od 45 do 80 mm. A računalo definira kao 360. Tijekom punjenja možete igrati

Pogled na oceane

Palmexx SUP Game Box 400 in 1

Krenimo od same proračunske opcije. Ručna konzola za izuzetno skromnu svotu koja reproducira 8-bitne igre na Internetu. Konzola ima ugrađenu bateriju koja vam omogućuje upotrebu u pokretu i kod kuće. Uključen je i kabel za povezivanje s televizorom, što će vam omogućiti čak i igranje nekih igara u suradnji.

Prilikom kupnje obratite pažnju na kvalitetu izrade određene instance. S obzirom na cijenu i zemlju proizvodnje, vrijedi to shvatiti ozbiljno. Također, korisnici se žale na ponavljajuće igre u katalogu-unatoč imenu, ne biste trebali računati na 400 jedinstvenih igara.

U svakom slučaju, ovaj proizvod za svoju cijenu pruža optimalan omjer cijene i performansi, dajući igračima puno retro igara u prikladnom faktoru oblika po najnižoj mogućoj cijeni.

Ručna konzola – igrati ili ne igrati?

Subjektivno mišljenje o objektivno važnim stvarima. Portal Ina-Ina i dalje ruši stereotipe, otkriva misterije i govori o zanimljivim uređajima. Danas ćemo govoriti o prijenosnim konzolama.
Igrati svugdje, igrati svugdje-to je naš moto! Moda na konzoli rođena je prilično davno. To potvrđuju brojni muzeji postignuća u igrama, gdje konzole zauzimaju čitave dvorane, milijune igara, Stotine platformi i stotine proizvođača.

Ovo je vrlo ozbiljno područje industrije igara, a kraj će doći vrlo brzo. Ali ovo je zabava za dom, ali što učiniti na dugom putu do posla ili škole? Kako provesti vrijeme na dosadnim sastancima, parovima, lekcijama?

Možete isprobati igre na pametnom telefonu. Nije loše, ali nije to. Nije baš prikladno igrati, a nekako nije geek. Postoji dobra opcija za kupnju gamepada za vaš pametni telefon. Kako pravilno pristupiti ovom pitanju, detaljno sam opisao u svojim recenzijama 10 najboljih gamepada za Android i najboljih gamepada za internet.

Ovdje se kvaliteta igre značajno povećava, možete sigurno igrati svoje omiljene televizore, a ne tetrise s jednim gumbom. Ali što ako nemate normalan pametni telefon, ili sjedi tako brzo da ni prva razina Mario ne prođe, ili želite nešto posebno?

Najbolji izlaz iz ove situacije bila bi kupnja prijenosne konzole. To je gadget koji je dizajniran posebno za igru, idealno je da ima snažnu bateriju, kompatibilnost s velikim brojem igara i praktične kontrole. Igrati tako jednostavno nikada nije bilo. Ako ste već odlučili da je “vrijeme za uzimanje!”, onda shvatimo kako odabrati najbolju prijenosnu konzolu i na što prvo treba obratiti pažnju.

 • NAJBOLJE RUČNE KONZOLE U 2022 1. Nintendo Switch
 • 2. Sony PSP Vita
 • 3. SEGA Genesis Gopher 2
 • 4. Palmexx SUP Game Box 400 in 1
 • 5. Nintendo Switch Lite gray

SEGA Genesis Gopher 2

Mnogo kvalitetnije rješenje koje vam omogućuje da igrate klasike ne samo s oceanima, već i s oceanima, kao i s oceanima. Konzola se može naći u različitim konfiguracijama, ali dolazi s najmanje 500, a u nekim verzijama i 700 igara. Ako iznenada u setu nema dovoljno projekata koji vas zanimaju, uvijek možete proširiti memoriju pomoću interneta.

Čitaj više  Top 9 najboljih šivaćih strojeva na temelju recenzija kupaca

Vrijeme rada je oko 7 sati, postoje razne funkcije emulatora, poput spremanja bilo gdje. Ovo puno kvalitetnije rješenje očito će trajati dulje od prethodnog izazivača, ali košta i znatno više.

ODROID-GO Super

Zatim ulazimo u sklisku padinu punu konzola ne baš poznatih marki. Sklizak je jer takvi uređaji mogu sadržavati emulatore prijenosnih konzola i nelicencirane verzije igara. Ili možda ne sadrže-sve ovisi o iskrenosti proizvođača i korisnika.

ODROID-GO kombinira Super zaslon, četverojezgreni mobilni procesor, grafiku Mali-G31 MP2 i bateriju kapaciteta 4000 mah, nosi na brodu priključci za microSD kartice i USB , kao i priključak za slušalice. Uređaj radi pod kontrolom OS-a, a na njega možete instalirati sve što želite.

Pros

 • Lakonski dizajn
 • Nije loša izvedba
 • Fleksibilnost prilagodbe i prilagodbe
 • Veliki set konektora

Kontra

 • Baterija je slaba

X12 plus

Ovaj izvanbračni sin asa i Asa može se pohvaliti 7-inčnim 720 asa zaslonom (baš kao i na Asa) i podrškom za igre s Asa 1. Prema tradiciji, na ugrađenom 16 GB memorije nalazi se hrpa igara, ali konzola također podržava proširenje memorije uz pomoć Interneta.

Osim funkcionalnosti igara, proizvođač nudi gledanje filmova i čitanje e-knjiga u nekoliko formata. Smiješno je, ali konzola praktički ponavlja funkcionalnost prošivenog interneta. S obzirom na približno usporedive troškove (kada naručujete izravno s internetom, možete ga kupiti čak i za manje od 3000 kuna), njegova glavna prednost je zaslon s većom dijagonalom.

SUP Gamebox

Ova džepna konzola izvrsna je za djecu i pruža im priliku da ih upoznaju s retro igrama: na brodu nosi više od 400 igara s klasičnih konzola. Ovdje postoje hitovi kao što su Oceanside., IAS, IAS i još mnogo toga. Ne biste trebali razgovarati o pitanjima licenciranja, ali možete igrati zajedno uz pomoć dodatnog gamepada, pa čak i povezati konzolu s televizorom!

Pros

 • Prekrasan dizajn
 • Može se spojiti na TV
 • Puno igara

Kontra

 • Imate pitanja o licenci za korištenje igara

Na čekanju

Steam Deck

2022. godine Iasni je objavio namjeru da objavi svoju prijenosnu platformu. Dobio je ime Ponamine i u osnovi je punopravno igraće računalo koje može pokretati mnoge igre s visokih grafičkih postavki.

AMAP dolazi s unaprijed instaliranim prilagođenim OS-om temeljenim na AMAP-u, međutim, konzola je otvorena za prilagodbu, tako da na nju možete instalirati bilo koji operativni sustav, uključujući AMAP-ove, i koristiti ga ne samo za igranje igara, već i za rad, gledanje sadržaja i druge zadatke.

Što se tiče igračkih performansi, uređaj radi na prilagođenom procesoru s arhitekturom IPA 2 i grafičkim čipom IPA 2, a bez problema pokreće naslove kao što su IPA 3, IPA, i mnogi drugi, što ga čini jednom od najmoćnijih ručnih konzola našeg vremena.

Playdate

Iphine je vrlo znatiželjna ručna konzola koju je razvio startup iphine. Njegova glavna značajka bila je prisutnost ručke s kojom možete kontrolirati neke igre poput analognog kontrolera. Uređaj je dobio jednobojni zaslon, D-pad i dva gumba, ugrađeni zvučnik, Ice-ine i Ace, a na početku će podržavati više od deset igara. Indie konzola s indie naslovima: uređaj izgleda niša, ali sigurno će pronaći svoju publiku.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: