Top 15 najboljih kolica za transformatore: ocjena 2021-2022 i koju odabrati za bebu

Ova ocjena transformatorskih kolica na našim stranicama izvrsna je opcija za brzi odabir željenog modela. Za lakšu navigaciju podijelili smo ljestvicu u kategorije:

 • Najbolja kolica s kabrioletom po cijeni / kvaliteti za 2021. -2022.
 • Najbolja transformatorska kolica s kotačima na napuhavanje.
 • Najbolja transformatorska kolica s okretnim kotačima.
 • Najbolja transformatorska kolica s uključenom torbom.
 • Najbolja transformatorska kolica s nosiljkom za bebe.

Udobna i upravljiva kolica za bebu ključ su dobrih šetnji. Udobna kolica ne bi trebala biti samo za dijete, već i za roditelje.

Modeli transformatora imaju snažan dizajn, savršeno se mogu kontrolirati i omogućuju vam da se snađete s jednim kolicima za cijelo razdoblje, kada dijete i roditelji trebaju.

Sastavili smo ocjenu najboljih modela kolica za transformatore za 2021. -2022., u kojoj smo pokušali uzeti u obzir tehničke značajke, prednosti i nedostatke svake opcije.

Top 15 najboljih kolica za transformatore 2021-2022

Mjesto Ime Cijena
Najbolja kolica s kabrioletom po cijeni / kvaliteti za 2021. -2022
1 Astro kolica-transformator “internet” Saznajte cijenu
2 Farfello Joy Saznajte cijenu
3 Teddy Diana PKLO Saznajte cijenu
Najbolja transformatorska kolica s kotačima na napuhavanje
1 Indigo Sancho Len Saznajte cijenu
2 Teddy Diana PKL RO 03 Saznajte cijenu
3 Adamex Young Saznajte cijenu
Najbolja transformatorska kolica s okretnim kotačima
1 Farfello Aimile 608B Saznajte cijenu
2 RANT Azure RA147 Saznajte cijenu
3 Babyhit Winger Saznajte cijenu
Najbolja transformatorska kolica s uključenom torbom
1 Indigo Capri PCO Saznajte cijenu
2 2020 Saznajte cijenu
3 Teddy Diana Prime PKLO Saznajte cijenu
Najbolja transformatorska kolica s nosiljkom za bebe
1 Smile Line ALF I Saznajte cijenu
2 Alis Amelia Saznajte cijenu
3 Indigo Maximo Saznajte cijenu

Sadržaj:

 • Top 15 najboljih kolica za transformatore 2021-2022
 • Kako odabrati kolica transformatora u omjeru cijene i kvalitete?
 • Najbolja kolica s kabrioletom po cijeni / kvaliteti za 2021. -2022
 • Astro kolica-transformator “internet”
 • Farfello Joy
 • Teddy Diana PKLO
 • Najbolja transformatorska kolica s kotačima na napuhavanje
 • Indigo Sancho Len
 • Teddy Diana PKL RO 03
 • Adamex Young
 • Najbolja transformatorska kolica s okretnim kotačima
 • Farfello Aimile 608B
 • RANT Azure RA147
 • Babyhit Winger
 • Najbolja transformatorska kolica s uključenom torbom
 • Indigo Capri PCO
 • 2020
 • Teddy Diana Prime PKLO
 • Najbolja transformatorska kolica s nosiljkom za bebe
 • Smile Line ALF I
 • Alis Amelia
 • Indigo Maximo
 • Koju tvrtku odabrati?
 • Recenzije kupaca
 • Mišljenje eksperta
 • Korisni video

Koju tvrtku odabrati?

I od stručnjaka i od kupaca, sljedeće tvrtke smatraju se najboljim transformatorskim kolicima:

 • Internet-srednjobudžetna kolica-transformatori, odlikuju se konfiguracijom, dobrom prohodnošću i upravljivošću, ugodnim dizajnom. Transformatorska kolica ove tvrtke praktična su i prikladna u bilo koje doba godine, a kvaliteta materijala omogućit će dječjoj posadi da služi vrlo dugo;
 • Internet je neovisna marka – prilično mlada, ali već je uspjela pridobiti poštovanje kupaca. Europska kvaliteta s prilagodbom na zahtjeve ruskog potrošača, konfiguracijom i izvrsnim pokazateljima upravljivosti i sposobnosti trčanja postala je ključ popularnosti. Slaba točka kolica je amortizacija;
 • Internet – univerzalna kolica za transformatore dizajnirana uglavnom za stariju djecu, ali prikladna i za novorođenčad. Snaga postaje ugodan dizajn i lakoća gradnje, kao i pouzdani nosači i kotači. Njihov jedini nedostatak je glomaznost.

Kako odabrati kolica transformatora u omjeru cijene i kvalitete?

Kada kupujete transformatorska kolica, važno je proučiti glavne parametre u smislu praktičnosti i praktičnosti:

 1. Oprema. Smanjit će stavku dodatnih troškova i povećati mogućnosti roditelja. Pa, kada se u kompletu nalazi prijenosna kolijevka, korisno je posjetiti kliniku ako je dijete zaspalo. Obavezna je košarica za kupovinu (duboka, s lakim pristupom), torba za sitnice i igračke. Navlaka za noge grijat će bebu po hladnom vremenu, dok će kišna jakna zaštititi od snijega ili kiše. Ne smijemo zaboraviti na branik, za koji će se beba Držati već sjedeći u kolicima.
 2. Dimenzije kolica. Kapacitet kolijevke važan je kriterij odabira. Trebao bi biti dubok i ne ometati djetetove pokrete. U tom slučaju kolica moraju proći kroz vrata, dizalo, biti presavijena u prtljažnik ili ostavu.
 3. Kotači. Za veću upravljivost preporučuje se odabir kolica s plastičnim kotačima, a za područja s lošim cestama ili u regijama s obilnim snježnim padalinama bolje je ostati na modelima s kotačima na napuhavanje. Dobro je da su prednji kotači okretni, s mogućnošću zaključavanja u jednom položaju.
 4. Značajke dizajna. Proučite broj položaja naslona, baca li se ručka ili će se blok morati preurediti, koliko je udoban oslonac za noge, koliko nisko kapuljača pada.
 5. Amortizeri. Najčešće se opruge koriste kao amortizeri, ali postoje i opruge koje se smatraju pouzdanijima i izdržljivijima. Obje opcije dobro smanjuju tresenje tijekom kretanja i osiguravaju glatko kretanje i miran san djeteta.

Glavni elementi

 1. Bassinet – koristi se od rođenja do dobi dok dijete ne nauči samopouzdano sjediti. Sa strane su ušivene ručke koje vam omogućuju ručno nošenje omotnice bilo gdje. Paket također može sadržavati madrac koji se postavlja na dno;
 2. Blok za hodanje-ostaje ako uklonite kolijevku omotnice. Na dnu je postavljen zaštitni prag, a leđa mijenjaju svoj položaj. Za sigurnost i fiksiranje djeteta, kolica osiguravaju prisutnost 5 pojaseva;
 3. Napa – može promijeniti svoj položaj. Izrađen od vodootpornih materijala, na vrhu se nalazi prozor za gledanje, kao i džep s patentnim zatvaračem i čičak trakom. Mreža protiv komaraca obično je pričvršćena patentnim zatvaračem;
 4. Košara-obično se može ukloniti, možete je oprati ili potpuno ukloniti;
 5. Sklopivi sustav – obično se kolica presavijaju u “knjigu”. To je lako učiniti kako bi ga mama mogla sama presaviti i raširiti.

Mišljenje eksperta

Anastazija

Čitaj više  Top 15 najboljih alarma s automatskim pokretanjem: ocjena 2021-2022 po cijeni / kvaliteti za automobil

Happy Baby Mommer, green

Iskustvo korištenja: manje od mjesec dana dostojanstva: dobio sam ono što sam želio! Gledao sam ovaj model nekoliko mjeseci i napokon odlučio… kompaktan, upravljiv, lijep i što je najvažnije, nevjerojatno udoban transformator bez zamjenjivih blokova i nepotrebnih dijelova. I naravno trošak, jeftin i vrlo kvalitetan model. Hvala HB!

Svetlana

Farfello Aimile 608B

Prije svega, tražili smo okretna kolica s velikim kotačima, a ne teška. Nemamo lift, moramo se popeti na 3. kat i uske stepenice. U početku smo se bojali da je visoka, ispostavilo se da je tako udobna i upravljiva. I na našem ulazu prolazi vrlo dobro. Lako je sklopiti šasiju, ukloniti kolijevku, savršeno se uklapa u prtljažnik automobila. Prostrana torba za mamu i velika košarica s patentnim zatvaračem, kolica imaju prozor za gledanje na udobnoj visini. Maskitna mreža štiti bebu. Postoji kišna jakna. Vrlo je prikladno gledati bebu kroz prozor. Naše je dijete veliko, slobodno je u kolicima i u toploj odjeći. Još jedna prednost koju vjetar ne puše, t.k. zatvara se patentnim zatvaračem. O kotačima na kolicima želim reći odvojeno. To su super kotači! Oni su gel, visoki, otporni na habanje.dobro se brišu, a ne zaprljaju.jako mi se sviđa dizajn kolica – moderan, lijep. Vrlo zadovoljan kvalitetom kolica.

Ivanova I.

Happy Baby Mommer

Prvo smo kupili dionice Iksplori 5, jureći za dizajnom i popustom. Od prvog tjedna korištenja shvatili su da su pogriješili s izborom, t.k. često šetamo šumom i idemo izvan grada. Kad je pao prvi snijeg, konačno su došli do zaključka da su potrebna prohodnija kolica. T.k. prvi se nije mogao prodati, drugi je odabran jeftinije. Cijena je dogovorena, naručena na službenim stranicama, sve je došlo u jednoj lijepoj kutiji. Ide lako. Provjetravali smo nekoliko dana na balkonu, miris plastike bio je. Dizajn je kontroverzan, bake nisu cijenile (razmažene su već Stockeovim dizajnom). Svidjela mi se mekša amortizacija i velika sposobnost trčanja. Dobro se pokazala za svoj novac. Kompaktan i jednostavan za sklapanje baze. Dok se kolijevka nije pretvorila u blok za hodanje, rano. Kupili smo i skije na kotačima, prolazi kroz nečisti snijeg s praskom! Skije su univerzalne, prikladne za mnoga kolica. Pojavila se ideja da se skije mogu proširiti po površini tako da utiru put stražnjim kotačima. Ideja za proizvođača. Kabanica je udobna, lako se stavlja i skida na zatvoreni poklopac motora. Koristimo 4 mjeseca.

Katarina

RANT Azure RA147

Lijepa kolica. Dugo smo tražili lagana puna kolica. I evo je. Težina je stvarno oko 9 kg. Bez napetosti spuštam je na ruke stepenicama. Manevar. Kontrolirano jednom rukom bez napora. Tihi potez. Ništa ne zvecka. Ručka nije podesiva, ali (!) Dizajniran je na takav način da je s visinom od 160 cm i 190 cm prikladno koristiti kolica. Male dimenzije omogućuju vam slobodno manevriranje gradom. Kolica u kutiji dolaze rastavljena. Upute u prilogu na ruskom i sa slikama. Od minusa kupljene žute boje. Zapravo, ispostavilo se da je boja narančaste traperice. Nije kritično, ali pomalo uvredljivo. Malo strše niti. Na pješčanim stazama parka malo se trese dijete. Što se tiče cijene / kvalitete — cijena je precijenjena. Gotovo 10.000 je skupo za takav koliaksi. Dno crta: dobra kolica za kretanje po gradu (asfalt).

Čitaj više  Najbolje leće za oči — top 10 ocjena 2022.

Olga

Internet, siva

Dugo sam gledao transformatore, htio sam kupiti još starijeg. Nisam našao takvu opciju da mi se sviđa. A kolica za kolica odmah su se svidjela izvana. A karakteristike su mu odgovarale, pogotovo što je dno čvrsto. Vozim je nešto više od šest mjeseci. Za to sam vrijeme otkrio da nije teško kontrolirati radost, u ravnoj liniji se nosim s jednom rukom. Kolica su lagana za model 2 u 1 (manje od 13 kg), lagano se voze, slobodno se okreću, dijete se ne trese izvan ceste — transformira se lako, brzo i jednostavno. Bez naramenica i tako dalje.p. čvora. Na dnu haube nalazi se mala poluga, povlačenjem koje lako pretvaram bassinet u šetnju. Sada imamo takvu dob da su i spavaći i sjedeći blokovi relevantni. I vrlo mi je ugodno što možete čak i u pokretu transformirati oceane. Samo to treba učiniti pažljivo kako bi se dijete naglo naslonilo i ne uplašilo se. – vez je udoban, prostran, s mekim madracem. U gornjem dijelu na njega su ušiveni jastučići za zaštitu glave, s tri strane. Madrac se uklanja, a ako se ukloni, u kolijevci će biti još više prostora. – kapuljaču bih osobno učinio autentičnijom. Ne, nije mali, standardni, ali volio bih da se spusti još niže. Možda je to jedina stvar koja bi se popravila u vezi s oceanom. Da, blok za hodanje je reverzibilan, postavljen i okrenut prema meni i leđima. Ručka je podesiva, prilagođavamo je našem suprugu različite visine. Kotači su veliki, izdržljivi, ne boje se probijanja i dobro apsorbiraju udarce na neravninama. Branik je uklonjiv, iako ga ne možete ukloniti, samo ga otkopčajte s desne ili lijeve strane. Nadstrešnica izolirana, s patentnim zatvaračem. Prostrana košara. Okvir je čvrst, brzo se preklapa s dva pokreta. Stane u prtljažnik i još uvijek ima mjesta za druge stvari. Također mi se svidjelo što je kočnica pomaknuta udesno i uopće ne ometa hodanje. I svi su mehanizmi obojeni u drugu boju, vizualno se ne gube. Dječja kolica transformator Iphine pojavila su se kod nas krajem siječnja, Imam recenziju na ” 5 “.

Aleksandra

Alis Amelia

Iskustvo korištenja: više od godinu dana dostojanstvo: prohodnost mi se sviđa. Cijena je niska. Teško je ubiti ova kolica. Ako ruke rastu iz normi mjesta, možete ih odmah popraviti. Podnosi 3 djece (ako mirno sjede). Na prečke kolica stavljam dasku i na nju vozim najstarije dijete. Kolica mirno podnose ovo opterećenje.

Barbara

Farfello Pristina

Iskustvo korištenja: manje od mjesec dana Prednosti: lagana, topla, reverzibilna jedinica, jednostavno sklapanje, velika košara, postoji držač za čaše nedostaci: nisam našao što staviti u minus komentar: kolica su izvrsna, po mom ukusu i boji. Koristimo Internet nešto više od 2 tjedna, nisam našao nedostatke. Lako se kontrolira, kolijevka se jednostavno i brzo pretvara u šetnju. Sklopi se kompaktno, može se sklopiti čak i sa sjedećim blokom. Posebno je zadovoljan što su kolica izolirana, a jedinica za spavanje prostrana. Osim toga, on se, poput šetnice, može postaviti i okrenut prema sebi i okrenut prema svijetu. Zadovoljan sam transformatorom, savjetujem

Daria

(S nošenjem), (A) 06

Iskustvo korištenja: manje od mjesec dana dostojanstva: što se tiče modela ove kolica, već je druga, s najstarijom kćeri bila je ista, boja je bila samo drugačija. Kompaktan za nošenje, ručke se lako preuređuju, jednostavan za rukovanje i lagan, unatoč činjenici da je težina same kolica 15 kg. Ne kolica, već užitak! Nedostaci: Nedostaju!

Nada

Teddy Diana PKL, RO 04

Iskustvo korištenja: nekoliko mjeseci dostojanstva: izvrsna pomoćnica!!! Pogotovo ako se penjete i spuštate bez dizala! Izvrsna sposobnost trčanja po snijegu i blatu. Velika košara.Veliki plus transformatora nije puhao vjetar i vrlo je stabilan.

Vladimir

(S nošenjem), (A) 06

Iskustvo korištenja: manje od mjesec dana prednosti: dobra kolica, koristim ih nekoliko tjedana, dok sve odgovara, dijete zaspi, obična kolica, postoje sve potrebne 2 torbe, Na dnu ima mjesta za stvari, transformator, lako se rasklapa nedostaci: nema mehanizma za okretanje kotača, morate podići kolica za okretanje, ali to nije kritično, ručka se ne presavija komentar: Sviđa mi se kolica, preporučujem, cijena je najniža

Čitaj više  Kako odabrati teleskop za početnike-detaljan vodič

Maria Kruglova

Farfello Aimile 608B

Iskustvo korištenja: manje od mjesec dana Prednosti: jako mi se sviđa dizajn kolica. Nedostaci: još nisu pronašli komentar: isporučeno za 1 dan, što ne može a da ne zadovolji. Ova kolica su transformatorska kolica, što je u našem slučaju bio Plus. Dijete je samouvjereno već sjedilo u 5,5 mjeseci i više nismo koristili kolijevku. Prilično lagana kolica, teška samo 11 kg. Okretni kotači s funkcijom zaključavanja. Prikladna kočnica. Kolica su univerzalna, mogu se koristiti i ljeti i zimi. Kolica ne puše! Ogroman plus: reverzibilna jedinica. U mnogim kolicima dijete se može kotrljati samo okrenuto prema sebi, moj sin uopće ne vozi tako, pa je reverzibilna jedinica postala naš ključ za mirnu šetnju. Ručka je podesiva po visini. Izuzetno uspješna kupnja koja nije jako pogodila obiteljski proračun. Kako izgleda na ulici, među ostalim kolicima, jako mi se sviđa. Zadovoljan sam

Alena

Babyhit Winger

Tražio sam kolica za trasformer i dimenzije za usko dizalo — i sada sam pronašao! Udoban, upravljiv, lagan! Beba je rođena krajem ožujka, tako da nismo uhvatili snijeg. Ali mislim da to ne bi bio problem. Sama tkanina je tanka, ali ne nosite golo dijete na ulicu. Dovoljno je staviti pokrivač u kolica i propuh nije strašan. Transformator je jednostavan i brz, sve do prvih koraka je u redu. Prema ostalim sitnicama postupam mirno. Za tu cijenu sve je sjajno.

Što je kolica

Transformatorska kolica su univerzalnog dizajna. Može se koristiti i u sjedećem i u ležećem položaju. Kolijevka se može odvojeno otkačiti kako bi bilo prikladnije prevoziti bebu u automobilu. Kolica imaju tri načina rada: sjedeći, ležeći i polusjedeći.

Jeftina kolica za transformatore omogućuju vam kupnju jednog modela do treće godine života, dok se dijete ne počne samostalno kretati. Tako se štedi proračun i nema potrebe razmišljati o tome gdje pohraniti prijevoz.

 • Transformatorska dječja kolica često se brkaju s modelom 3 u 1.
 • Ovo je druga sorta koja u strukturi koristi blokove koji se razlikuju od prvog tipa i njegovu strukturu.
 • 3 u 1 podrazumijeva da za svaku dob postoji vlastiti blok koji se postavlja na šasiju.

Transformatori imaju samo kolijevku koja se postavlja na bazu ili uklanja s nje. Mekan je i nije fiksiran ni na koji način.

Sezonalnost

Ova je opcija prikladna ne samo za šetnje ljeti. Sasvim je moguće izaći s njom zimi. Transportni materijal za dijete je vodoodbojan, tako da je svaka vrsta oborina sasvim prihvatljiva.

 • Kapuljača strukture je gusta, tako da će beba biti zaštićena od vjetra.
 • Noge su također prekrivene zaštitnim ogrtačem koji vam omogućuje hodanje bez straha da će se dijete smrznuti.
 • Kotač je obično velik na takvim modelima, a šasija velika i stabilna, tako da se lako može doći i ljetnom stazom i zimskom stazom.

Kako bi ljeti bilo ugodnije hodati, mreža protiv komaraca, kapuljača i pokrivač u slučaju kiše koriste se kao dodaci s bilo kojim modelom.

Što gledati prilikom kupnje

Postoji nekoliko nijansi koje treba uzeti u obzir prilikom kupnje.

Oni će vam pomoći da napravite izbor u korist određenog modela:

 1. Morate provjeriti koliko se kolica lako pretvaraju u kolijevku i natrag. I također, hoće li to biti prikladno učiniti jednom;
 2. Ako živite u kući s liftom, pogledajte hoće li se sredstvo za kretanje provući kroz njegova vrata;
 3. Obratite pažnju na težinu kolica. Imajte na umu da će se povećavati kako dijete odrasta. Maksimalna težina koju mama može podići je 15 kg;
 4. Okvir mora biti krut kako bi se kralježnica pravilno oblikovala;
 5. Bočne strane kolijevke ne smiju biti preniske, inače dijete riskira da ispadne iz kolica dok odraste. Također imajte na umu da će dijete voziti u njemu ne samo ljeti, već i zimi, kada će nositi puno odjeće. Stranice ne bi trebale biti samo visoke, već i jake, tako da se ne savijaju pod težinom djeteta;
 6. Sustav amortizacije trebao bi raditi dobro i stabilno. Sve nepravilnosti na cesti osjetit će dijete na njegovom još ne ojačanom tijelu. Stoga je njezin rad izuzetno važan;
 7. Uzmite model iz praktičnih materijala. Pogotovo ako je to kolica-transformator zima-ljeto. Trebao bi biti prikladan za svako godišnje doba i dobro očišćen od prljavštine.
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: