Holistička hrana za pse-top 17 Best Food 2022

Prijatelj s četveronogom je izvanredna sreća i u isto vrijeme velika odgovornost koja pada na ramena vlasnika psa. Izuzetno je važno stvoriti dobre životne uvjete, provoditi preventivna cijepljenja u vremenu, kao i organizirati uravnoteženu prehranu kućnog ljubimca, odaberite najbolju suhu hranu za psa. Prema vodećim veterinarima i uzgajivačima, hrana za kućne ljubimce trebala bi sadržavati potrebne elemente u tragovima, vitamine i isključivo prirodne komponente. Svi gore navedeni zahtjevi ispunjeni su u vrhunskoj klasi hranjenja holistički.

Što je hranjenje holistički za pse

Holistički znači “integritet”. Ovaj je izraz primijenio ovaj izraz na njihove proizvode, podrazumijevajući da zdravlje pasa ovisi ne samo o pravilnoj prehrani, već i o dobi, pravilnoj njezi, pasmini i okruženju u kojem se životinja odgaja.

Kholistička klasa Feed

Važno! Holistička – pseća hrana koja se sastoji od prirodnih sastojaka. Ovo je uravnotežena, holistička prehrana bez štetnih aditiva.

Koja je razlika između holističkog unosa drugih vrsta

Farmin: Hrana za pse malih i velikih stijena

Naravno, kompozicija. Za početak, hrana za životinje je podijeljena u četiri vrste:

 1. Ekonomska klasa.
 2. Premium klasa.
 3. Super premijumska klasa.
 4. Holistička klasa.

Četvrta opcija često se zbunjuje s trećim, ali proizvodi su u sastavu potpuno različiti. U robnim markama holističke klase u prvom mjestu, njihov postotak i pogled nužno su naznačeni. Meso i riba mogu se čuvati u holističkoj hrani i u svježem i dehidriranom (sušenom) obliku. Minimalni broj njih je 45%, a prosjek 55%, dok proizvod super-premium klase sadrži do 45%komponente mesa ili ribe.

Sastav hrane Akana

Recenzije

Ispod možete pročitati recenzije vlasnika o krmi Akana:

Elena, Yekaterinburg: “Kad se u našoj kući pojavilo štene, postavilo se pitanje: hraniti hranu s našeg stola ili kupiti hranu. Po savjetu veterinara odabrali su posljednji. Ali zbog činjenice da je štene često liječilo goste i rodbinu sa stola, odbio je suhu hranu. Nije bilo lako odabrati onaj koji mu se sviđa. Kao rezultat toga, odlučili su ponuditi mješavinu Akane. Naš buldogu se jako svidio, s vremenom su primijetili da vuna postaje bolja, čak je i malo stekao težinu. Iako je hrana prilično skupa, zaustavili su se na njoj, a osim toga, veliki paket izlazi ekonomski.””

Olga, Perm: “Iako su uvijek pokušavali hraniti psa visokim hranjenjem, počela je manifestirati probleme sa želucem. Pokušao ići u Akanu. Nekoliko mjeseci smo je nahranili, situacija se poboljšala.””

Tatyana, Ryazan: “Za svoja dva psa kupila sam različite vrste Akanove hrane. Sada jedemo mješavinu janjetine i jabuke. Nakon prehrane s piletinom, ovaj se jede s velikim uspjehom, tako da morate kontrolirati veličinu porcija. “.

Suha hrana za štenad

Holistička hrana prikladna je za konzumaciju ne samo za odrasle pojedince, već i štenad, počevši od mjesečne dobi. Ako djeca još nisu rezala zube, onda je hrana natopljena vodom. Suha hrana za štenad podijeljena je u kategorije u skladu s pasminom: mala, srednja i velika.

. Da biste to učinili, trebali biste kupiti hranu koja sadrži prolaznu minimalnu preradu svježeg mesa, ribe, voća, povrća i jaja. U takvoj prehrani postoji velika količina proteina, što je korisno za izgradnju mišićne mase štenaca. Ali broj ugljikohidrata u takvim dovodima je minimalan.

“Grandorf”

Ovaj je brend istoimenog belgijske tvrtke uvijek zaslužio samo pozitivne kritike kupaca, neki negativni komentari bili su povezani s manifestacijom alergija kod pasa na određeno meso u prehrani, tako da ne računaju. Proizvodi se nekoliko različitih sorti hrane s mesom, pticama i stokom, dok ima puno mesa – najmanje 60%. Za hranjenje ugljikohidrata obično se uzimaju slatki krumpir, usjevi žitarica u prehrani su odsutni.

Čitaj više  Top 10 najboljih monitora do 15.000 kuna za 2021. -2022

Prednosti hrane za pse:

 • Puno prirodnog mesa;
 • Nema usjeva zrna;
 • Sačuvani su prirodni vitamini;

Mane:

 • Ne možete svugdje pronaći, možda ćete morati naručiti putem interneta;
 • Cijena.

Pros i minusi holističkog hranjenja

AVVA: Hrana za pse malih pasmina, holistički, premium

Prednosti prehrane pasa su sljedeće:

 • Hrana se izrađuje samo od prirodnih proizvoda pogodnih za ljudsku upotrebu.
 • Visok sadržaj proteina i životinjskog proteina.
 • Uravnotežiti. Svi proizvodi testiraju Udruženje kontrole prehrane (u SAD -u).
 • Proizvod se razvija uzimajući u obzir potrebe kućnih ljubimaca. Uzgaja, dob, uvjeti sadržaja, fizička aktivnost i drugi čimbenici uzimaju se u obzir.
 • Proizvodi holističkih klasa mogu se pohraniti do 1. godine. Konzervativci su vitamini C i E, kao i ulje ružmarina.

A sada ukratko o nedostacima. To je samo jedan, ali značajna je cijena proizvoda, jer doseže 10 tisuća po vrećici težine 13 kg. Ne može si svaki vlasnik priuštiti takvu hranu, posebno velikog psa.

Britanac

Brit iz češke tvrtke vafo praha s.r.O. Početak za početak reklamiranih marki. Proizvođač čip – Izlaz za sušenje u različitim kategorijama cijena.

Brit je objavljen u 4 vrste:

 1. Carni ljubav. 50 – 60% sastoji se od mesnog brašna, patke, janjetine, fazana, lososa ili svinja. Ostatak udjela dodijeljen je bobicama, povrću, ljekovitim biljem.
 2. Briga superpremij. . Najbolji suhi feed u ovoj kategoriji cijena je 417 do 552 r. za 1 kg.
 3. Premija. Sastav je sličan prethodnoj vrsti. Ali jeftiniji na štetu zrna: zob, kukuruz, pšenica. Oni često uzrokuju alergijske reakcije.
 4. Sitni. Dizajniran za ukrasne stijene. Sastoji se od 50% mesnih proizvoda, ostatak je zauzet riža, krumpir,

  Prednosti:

  • Možete odabrati prikaz bilo kojeg novčanika;
  • Proizvođač proizvodi oko 100 vrsta granula – namijenjene su različitim pasminama, dobima, veličinama i potrebama kućnih ljubimaca;
  • U bilo kojoj vrsti Britaca najmanje 30% mesa.

  Mane:

  • Nema svježih i sirovih mesnih proizvoda;
  • Nije svugdje prodano.

  Neusvet-Office: „Preporučujem Brit Carni ljubav prema psima koji žive u ptičima uključeni su u lov, sport ili u službi. Za kućne ljubimce granule su previsoke -kalorijske “.Mama-exidna: “Hravam se šest mjeseci. Draga jede sa zadovoljstvom, jede sve do posljednjeg krekera. Vuna izgleda sjajno. Pas u tijelu nije tanak, nije masti. Nema problema s toaletom “.

  Za velike pasmine

  Hrana za velike pasmine treba uravnotežiti tako da je pas dovoljan za energiju, ali ne dobije višak kilograma. Za dugotrajne velike pse preporučuje se preventivni tip kako bi se spriječili problemi s kožom.

  Popularna hrana za holistiku za velike pasmine:

  • Acana baština odrasla velika pasmina.
  • Samit Holistički.
  • Sada prirodni holistički bezernovski oblik “Kontrola težine.
  • Laje glave.

  Važno! . Pretilost velikog psa brz je put do zatajenja srca i artritisa.

  Kriteriji za kvalitetu

  Prije nego što razgovarate o kriterijima kvalitete, potrebno je spomenuti vrste ovih proizvoda:

  • Hranite holističkom za štenad.
  • Za odrasle pse.
  • Za starije pse (od 7 godina).
  • Hranite holističkom za pse za male, srednje i velike stijene.
  • Terapeutski.
  • Suho.
  • Mokar.

  Bosch hrana za pse malih pasmina: Opis

  Vlasnici, u pravilu, daju sklonosti suhoj hrani, oni su isplativije vrijednosti nego mokra.

  Bilješka! Za pse sklone alergijama postoje hipoalergena hrana koja se bavi pivom na temelju ribe.

  A sada o kriterijima kvalitete. Odabir proizvoda za malog ili odraslog ljubimca, oslanjajte se na sljedeće kriterije:

  1. Potrebna količina hranjivih sastojaka.
  2. Tvari bi trebale biti u krmi u obliku u kojem ih psa lako apsorbira.
  3. Uravnotežena prehrana i dobar ukus.

  Paket mora naznačiti:

  • imena hrane;
  • neto težina;
  • sastojci u redoslijedu njihovog održavanja u proizvodu;
  • sadržaj proteina, proteina, masti, hranjivih sastojaka;
  • pasmina životinje za koju je namijenjena hrana (mala, srednja ili velika);
  • Adrese proizvođača i distributera.

  Suha hrana za pse
  Vrijedno je razmotriti detaljnije točke na sastojcima i sadržaju proteina.

  Na prvom redu, kao što je već spomenuto, u hrani holističke klase postoji meso ili riba. Slijedi ih povrće, voće i zdravi vitamini. Sadržaj prvih pet sastojaka označen je kao postotak, ostatak se jednostavno spominje.

  Isto se može reći i o sadržaju masti, proteina, proteina i hranjivih sastojaka. Obvezni interes je obvezan, spominjanje vitamina, elemenata u tragovima, aminokiselina po 1 kg proizvoda je plus plus.

  Primjer: Wolfsblut hrana (“vuk krv”) s puretinom. . Kao što se može vidjeti iz sastava, naznačeni su tip mesa i njegovog postotka, kao i količina proteina – 26%, masti – 16%, vlakna – 3,5%, pepela – 8,5%, kalcij – 1,13, fosfor – 0, 0, 0, 6%.

  Pseća hrana “Origen”

  Orijen

  Osnovne informacije o feedu
  Producirajući zemlju: Kanada
  Cijena hrane:
  • 2.3 kg – 1800 r.
  • 6.8 kg-3000-4000 r.
  • 13 kg – 6800 r.

  Najskuplji kholistički dodjeljivanje hrane za Rusiju. Značajka proizvodnje je odobreni slogan, čija je suština da je hrana izgrađena prema formuli prirodne prehrane. To znači da će pas primiti iste tvari koje bi mogle ući u divljinu. Karakterističan sadržaj proteina (30-40%), neki veterinari smatraju to štetnim. S druge strane, pas je grabežljivac. Proizvodi su dobri za velike aktivne pasmine, iako se za male kućne ljubimce proizvode zasebni proizvodi.

  Prednosti hranjenja su razumljive -sastojci visoke kvalitete, svježe meso, nedostatak konzervansa i ugljikohidrate s lošim kvalitetom. Nedostaci – prikladno samo za aktivne životinje, ne preporučuje se alergijama, niskim sadržajima vlakana i visokim troškovima.

  Recenzije kupaca

  Za male pasmine

  Feed za male pasmine povećao je sadržaj kalorija. Što je pas manji, češće se smrzava, jer je u donjim, hladnim slojevima zraka. Pored toga, mali psi imaju vrlo brz metabolizam. Povećana kalorijska hrana omogućuje psu da se zagrije i ostane aktivan.

  Popularna hrana za holistiku za male pasmine:

  • Sada prirodni holistički.
  • Belcando Finest Light – Holističko.
  • Laje glave.
  • Acana baština odraslih mala pasmina.

  Bilješka! .

  Na što se treba usredotočiti prilikom odabira

  Prije svega, na kategoriji sastava i cijena proizvoda. . Kada kupujete hranu za kućnog ljubimca, trebali biste usredotočiti da su meso ili riba stajali na prvom mjestu, naznačeni su omjer vrste proizvoda i postotka. Ti bi sastojci trebali slijediti povrće, zatim žitarice i voće.

  Bilješka! Ako je drugo mjesto zauzimalo riža, rižino brašno i druge žitarice, tada je ovaj proizvod daleko od holističke klase, unatoč proglašenoj cijeni.

  Što se tiče troškova, lei.

  Ocjena najboljih feedova klase za hranjenje

  Navedeno je spomenuto da su holistika za pse i super premijske sheme često zbunjene. Možda će prikazani popis iznenaditi čitatelje, ali izgleda kako slijedi.

  1. U prvom redu, hrana “vuk krv” ili wolfsblut, Proizvodnja Njemačke. Hrana sadrži od 50% mesa, što se može vidjeti čitanjem sastava. Prilično visok sadržaj proteina i masti, posebno je prikladan za sportske pse i kućne ljubimce koji vode aktivni način života. Wolfsblut proizvodi su nekoliko vrsta – suha hrana, mokri u obalama i pauku (mali paket, težit 100 grama). Hrana je razvijena uzimajući u obzir potrebe kućnih ljubimaca različitih pasmina, dobi i razine tjelesne aktivnosti.
  2. Na drugom mjestu je marka proizvedena u Kanadi – Orijan. Hrana sadrži više od 50% mesa, postoje ribe, jaja, svježe povrće i voće. Kao primjer, sastav holističke klase Orijen za pse i štenad svih pasmina: svježe meso piletine (13%), svježe pureće meso (7%), svježa cijela jaja (7%), svježa pileća jetra (6 %), svježa cijela haringa (6%), svježi cijeli lepršač (5%), svježa pureća jetra (5%), svježi vrat piletine (4%), svježe srce piletine (4%), svježe srce puretine (4%), piletina (dehidrirana 4%), puretina (dehidrirana 4%), cijela skupa (dehidrirana 4%), cijela sardina (dehidrirana 4%), cijela haringa (dehidrirana 4%), crvena leća, zelena leća, zelena grašak.
  3. Acana-kanadijski proizvodi, vrlo popularni među vlasnicima pasa svih pasmina i uključeni u vrh hrane holističke klase. Sastav je prilično dobar, kao i u prethodnim brandovima, Akana sadrži oko 40% mesa. Približni sastav izgleda ovako: sirovo janjeće meso (8%), svježe patke meso (8%), svježa integralna jaja (8%), dehidrirano janjeće meso (8%), dehidrirana cijela haringa (7%), dehidrirano pureće meso (Turska. 7%), Čvrsti zeleni grašak, cijela crvena leća, cijela slanutak, svježa sjeverna štuka (4%), sirova jetre janjetine (4%), svježe patke (jetra, srce, bubrezi) – 4%, svježe Turska meso bez kostiju (4%), janjetina (4%), cijela zelena leća, cijeli grah, cijeli žuti grašak.
  4. Još jedna elegantna hrana koju proizvode pedantni Nijemci je Isgrim. Ima više od 50% mesa. Sastav izgleda ovako: sušena divljač (31%), svježe pileće meso (25%), krumpir (16%), peradska masnoća (konzervirana miješanim tokoferolima i ekstraktom ružmarina, 9%), pire od bobica (borovnice, brusnice, maline ) četiri %.
  5. Marke holističke urovnyje uključuju Efect Products of Mira Natures, proizvođač Njemačke. Ovako izgleda sastav hrane: patka mesa (40 %, svježe), pahuljice krumpira (31 %), protein patke (10 %, osušeni), komadi mrkve (6 %, osušeni), protein od mrkve.
  6. Talijanski proizvod primordijal može se preporučiti za svakodnevno hranjenje psa. Sastav ovih proizvoda uživa u oko: svježa tuna (35%), dehidrirana janjetina (18%), grašak, krumpir, pileća mast (10%), dehidrirana svinjetina (8%), obični grah, sjeme lanenog sjemena (2%) (2%)
  7. Vlasnici pasa dobro govore o marki češke Brit Care. Doista, sastav proizvoda je impresivan: svježa piletina je 40%, dehidrirana piletina (25%), krumpir (8%), pileća mast (konzervirani tokoferoli), zob, heljda (3%). Ovako izgleda sastav hrane za štenad s piletinom i krumpirom.

  Nahrani “Akana”
  Prve tri marke na ljestvici holističkih pasa su najbolje. Sljedeće malo zaostaje, unatoč visokom sadržaju mesa u njima. Činjenica je da u svim tim hranjenjima ima krumpira, što je dobro. Krumpir se ne preporučuje psima u velikim količinama, ima previše škroba, a reakcija tijela na proizvod može biti dvostruko. Neki će se kućni ljubimci savršeno nositi s asimilacijom hrane koja sadrži krumpir, dok će drugi započeti probleme s gastrointestinalnim traktom.

  Bilješka! Trebali biste biti oprezni, dajući psu proizvode s piletinom. Ovaj je proizvod najjači alergen, unatoč prehrambenim svojstvima. Ako je pas počeo svrbeti, imao je crvenilo u ušnim školjkama i na koži, morate obratiti pažnju na sastav proizvoda.

  Savjeti za veterinare

  Što veterinari misle o psećem hrani? Koja je najbolja hrana za pse po njihovom mišljenju? Čak se i stručnjaci razlikuju u odnosu na marke, ali jednoglasni u nastavku:

  • Kosti, brašno od mesa -kost ne postavlja se u dobar proizvod. Marker “Animal Products” također sugerira da je ova hrana najbolje ostavljena u trgovini. Samo meso: svježe, filete ili dehidrirano.
  • Trebali biste znati iz kojih se granule izrađuju. Jetra i srce bit će korisni psu. Perje, rogovi, kopita i kosti vjerojatno neće učiniti kućnog ljubimca jačim i zdravijim.
  • Riža, ječam, zobene pahuljice i zob – asimilirane žitarice. U idealnom slučaju, oni ne bi trebali prelaziti 30% kompozicije. Pšenica i kukuruz su prihvatljivi u potpuno malim dozama.
  • Umjetni konzervansi, okusi i pojačala okusa – nešto što ne bi trebalo biti u zdjeli od kućnog ljubimca.
  • Postotak nečistoća minerala ne bi trebao biti veći od 10. U idealnom slučaju pepeo bi trebao biti 6-8%.

  Da biste razumjeli koliko je hrana visoke kvalitete, pogledajte svakodnevne standarde konzumacije. Što je veći dio, proizvod je još gore apsorbiran i manje čistog mesa u njemu.

  Summit Holistic (Kanada)

  Kanadski proizvođač koristi jedinstvenu kombinaciju sastojaka visoke kvalitete, koji se razlikuju prirodnim ukusom, različitim sastavama, maksimalnom prehrambenom vrijednošću i lako se apsorbiraju. Nema offlal -a, boja, soje, kukuruza, mesa uzgajanih na hormonima. Glavna glumaca:

  • meso (piletina, janjetina, govedina, losos, puretina, patka, zec);
  • povrće, voće, alge) uklanja toksine, sadrži puno željeza);
  • laneno ulje i kanonsko ulje;
  • CHELAT minerali;
  • uravnoteženi kompleks masnih kiselina omega 6 i omega 3;
  • prirodni antioksidanti;
  • brusnice za prevenciju ICD -a;
  • Osnovni vitamini i minerali.

  Svaka krma sadrži nekoliko vrsta mesa za zasićeniji sastav i veći sadržaj prirodnih vitamina i aminokiselina.

  Proizvođač koristi meso koje se uzgaja na prirodnim hranicima, izvodi potpuno čišćenje radionica, redovito se podvrgava provjeri u neovisnom NSF laboratoriju.

  Čitaj više  Top 15 najboljih zimskih guma Nazire18: ocjena 2021-2022 i koje gume je bolje odabrati
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Slaven Izgraden

Pozdrav svima! Ja sam Slaven Izgraden i s oduševljenjem dijelim svoju strast prema popravku i instalaciji opreme s vama. Kao autor na ovoj web stranici, vodi me moja ljubav prema tehnologiji i želja da pomognem drugima da razumiju i rješavaju probleme vezane uz svoju opremu.

Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: