Koji je telefon bolji od interneta: top 13 popularnih i visokokvalitetnih modela pametnih telefona

Danas je iPhone s puno obožavatelja i obožavatelja, ali je li tako dobar nezamjenjiv? Pokušajmo to shvatiti. Otkrijmo koji je telefon bolji od iPhonea.

Telefonska industrija se mijenja, svakodnevno se ažurira, nadopunjujući liniju novim modelima. Stvoritelji interneta nisu iznimka.

Proizvođači drugih pametnih telefona ne zaostaju, dokazujući svaki dan da je njihov telefon bolji od iPhonea. To rade uspješno, naginjući još više korisnika prema sebi.

U ovom ćemo članku razmotriti mogućnosti pametnih telefona, usporediti ih s iPhoneima, nećemo zanemariti jeftine modele televizora, izvući zaključke o tome jesu li telefoni na tržištu bolji od televizora ili ne.

Prvo, obratimo pažnju na pametne telefone, koji su po karakteristikama hladniji od oceana.

koji je telefon bolji od iPhonea

HuaweiP20 Pro

telefon je bolji od iPhonea

Danas je to vrhunski pametni telefon u liniji za TV. Glavna prednost Ama20 Ama prisutnost trostruke kamere. Slike se mogu snimati ne samo danju, već i noću. Također postfokus, način “portret” i promjena dubine polja nakon snimanja.

Dizajn zaslona ima tanki okvir na vrhu, kao i sa strane, traku na dnu za gumb “Početna”, skener otiska prsta.

Flagship s RAM — om-6 GB i internom memorijom-128 GB. Zaslon na Ainza20 Ainzaima veći je od ainzaima i iznosi 6,1 inča, a ainzaima sustav i razlučivost 2440 AINZAIMA 1080 točaka.

Pametni telefon s izvrsnom kamerom 2022

Kamera je možda jedan od najvažnijih kriterija zašto se korisnici odlučuju za oceane. Ako ne možete zamisliti svoj život bez cool fotografija, onda biste definitivno trebali pažljivije pogledati asa 11 asa: ima trostruku jedinicu kamera koja vas definitivno neće razočarati-50 MP + 48 MP + 48 MP. Definitivno ćete htjeti fotografirati sve na takvom pametnom telefonu, jer u njemu nisu pumpani samo željezo, već i algoritmi: oni čine nijanse sočnijima, a na jakom suncu automatski mijenjaju postavke kako bi postigli najbolju kvalitetu.

Amain 11 Amain ima prepoznatljiv izgled zahvaljujući jedinici kamere

Pametni telefon s interneta opremljen je drugim zaslonom, koji se može koristiti ne samo za snimanje selfija i gledanje vremena ili odgovaranje na pozive – u načinu rada s internetom sve se informacije prenose na dodatni zaslon, zahvaljujući kojem gadget može trajati dva dana s 10% napunjenosti. Sada je snažni pametni telefon na 888. godini već pao na 80 tisuća kuna, što je prilično dobro za takvo čudovište.

Kupite 11

Odabrali Su 11? Možete se izravno pretplatiti na naš Jandeks.Zen!

SamsungGalaxyNote 5

telefoni koji su bolji od oceana

Danas je Samsung jedan od rijetkih naprava koji kombinira veliku veličinu, dovoljan broj potrebnih funkcija. Glavna prednost iPhonea i ono što ga čini boljim od iPhonea je prikladna Olovka za iPhone.

Olovka za olovke-olovka za olovke nalazi se u izrezu dna metalnog okvira, dovoljno je lagano pritiskanje vrha olovke da biste je izvadili. Boja i dizajn izrađeni su u stilu pametnog telefona. Olovku možete koristiti i kad je zaslon isključen. To telefon čini jedinstvenim u liniji sličnih pametnih telefona i iPhonea.

Koji je telefon bolji od interneta

Izvana, vodeći brod izgleda atraktivno u metalnom sjajnom kućištu i zakrivljenoj stražnjoj ploči, što je prikladno smjestiti u ruku.

Prisutnost nove značajke IAS omogućuje vam čitanje velikih tekstova, spremajući ih kao snimke zaslona, što štedi vrijeme korisnika.

Tehničke karakteristike Iasino 5 neće ostaviti ravnodušnim čak i izbirljivog korisnika:

 • Zaslon od 5,7 inča, s rezolucijom od 2560p do 1440p;
 • Procesor-8-jezgreni internet. Samsung;
 • Memorija u dvije varijante od 32 GB i 64 GB s mogućnošću povećanja;
 • Bežično punjenje baterije, Ice-Ice punjenje je također osigurano i brže je od ostalih pametnih telefona.
Čitaj više  Top 15 Gaming prijenosnih računala 2022. Kako odabrati jeftin, ali dobar model?

Rangiranje telefona koji su bolji od interneta

Fotografija Naslov Ocjena Cijena
#1
Vivo V17 Neo 6/128 GB ⭐ 4.95 / 5
25 glasova
Saznajte cijenu
#2
Huawei P30 Pro ⭐ 4.9 / 5
22-glasovi
Saznajte cijenu
#3
Honor 20 6/128GB ⭐ 4.9 / 5
16 glasova
Saznajte cijenu
#4
Xiaomi Mi Mix 3 5G 6/64GB ⭐ 4.9 / 5
12 glasova
Saznajte cijenu
#5
Samsung Galaxy Note 10 8/256 GB ⭐ 4.8 / 5
18 glasova
Saznajte cijenu
#6
OnePlus 7 8/256GB ⭐ 4.8 / 5
9-glasova
Saznajte cijenu
#7
Sony Xperia XZ3 4/64GB ⭐ 4.75 / 5
3-glasovi
Saznajte cijenu
#8
Google Pixel 3 XL 4/64GB ⭐ 4.7 / 5
3-glasovi
Saznajte cijenu
#9
Meizu 16th 6/64 GB ⭐ 4.7 / 5
5-glasova
Saznajte cijenu
#10
Nokia 8.1 4/64 GB ⭐ 4.65 / 5
5-glasova
Saznajte cijenu
#11
Motorola Moto G7 Plus 4/64 ⭐ 4.6 / 5
4-glasovi
Saznajte cijenu
#12
LG G7 ThinQ 4/64GB ⭐ 4.55 / 5
3-glasovi
Saznajte cijenu
#13
BlackBerry KEYone 3/32 ⭐ 4.55 / 5
9-glasova
Saznajte cijenu

Koji od telefona koji je bolji od interneta koji biste odabrali ili savjetovali da ga nabavite?

Sudjelujte u anketi

SamsungGalaxy Note9

Koji je telefon bolji od interneta

Upoznajmo se s Astini9, ovo je novi konkurentni model.

Posjeduje veliki zaslon -6,4 inča ASA s rezolucijom 2960 asa 1440 piksela. Dvostruka kamera s postfokusom. Procesor-9810. Prostrana RAM memorija (6 GB).

Glavna razlika i praktičnost je olovka koja se u 9. verziji koristi kao daljinski upravljač za slušanje glazbe i gledanje videozapisa. Uređaj podržava vanjske memorijske kartice do 512 GB.

Sony Xperia Z5 Premium

Ovaj je model predstavnik pete generacije u liniji i prvi je pametni telefon s 4 TV zaslona. U modelu Ina 5 Ina svaki centimetar na zaslonu podijeljen je na 80, opremljen mo6 piksela, što čini sliku jasnijom nego na drugim pametnim telefonima i iPhoneu.

Koji je telefon bolji od interneta

Ako napravite izbor između Ace i ace5 ACE, tada ćemo odabrati najbolju softversku platformu. Za proizvođača, On je univerzalan i napisan je za određeni hardver. Prednosti OS-a Astina5 su malo više:

 • više mogućnosti u promjeni sučelja, uz pomoć značajki koje nedostaju u oceana;
 • dostupnost besplatnih programa dostupnih na internetu i mogućnost instaliranja s uređaja za pohranu;
 • podrška za dvije karte.

Pažnja! Dok kreatori interneta govore o vodootpornosti modela, dizajneri ina5 inap-a oživjeli su ideju, napravili vodeći brod otporan na vodu, što je glavna prednost linije Inap-a.

BlackBerryPriv

Koji je telefon bolji od interneta

Neki su korisnici umorni od dugog, beznadnog rata između tržišnih divova, Ace i Ace skreću pozornost na ACE, vrlo dobar pametni telefon sa svojim čipovima, koji su se korisnicima svidjeli krajem 90-ih.

zanimljivo

Serija 14 IPA dobit će novi 5 IPA modem

Mobilni CPU — ovi su među najpopularnijim na tržištu

Proizvođači su se, kladeći se na promjenu operativnog sustava, na prelazak na modele osjetljive na dodir, ipak ostavili tipkovnicu s gumbom.

Jedinstvenost ovog modela je podrška tehnologiji Ice-Ice 2.0, omogućuje vam punjenje baterije u kratkom vremenu. Dovoljno je 30 min. za punjenje 50% baterije. Ako uzmemo u obzir tehničke karakteristike, tada je iPhone u većini njih superiorniji od iPhonea (veličina, proširenje zaslona, pokazatelji kamere).

Razlike između iPhonea i pametnog telefona

Danas je Amapa referentni konkurent s kojim se neprestano uspoređuju proizvodi različitih tvrtki koje proizvode proizvode temeljene na operativnom sustavu Amapa. I nema toliko razlika između interneta i interneta i pametnih telefona drugih proizvođača – vrijedi ih detaljnije razmotriti.

Kvaliteta zaslona

U pravilu, telefoni s interneta opremljeni su ekranima izrađenim pomoću tehnologije iphine. Razlikuju se u višoj kvaliteti slike, većoj svjetlini i zasićenosti boja.

No, telefoni Na internetu opremljeni su ekranima stvorenim pomoću tehnologije interneta. Oni su jednostavniji u usporedbi s internetom, malo su lošiji u kvaliteti slike, ali ih je lakše napraviti u tvornici, pa čak i po nižoj cijeni.

Kvaliteta zaslona određuje upotrebljivost pametnog telefona

Kamera (fotografije i videozapisi)

Općenito, u usporedbi s testiranjem fotoaparata na telefonima na i na internetu, možete otkriti upečatljive razlike u kvaliteti snimanja.

Na temelju rezultata testiranja, stručnjaci stranice Iasin mogu izjaviti sljedeće:

Pametni telefoni na i na i na i na jednako dobro rade većinu Cenarija prilikom fotografiranja, uključujući i način rada na ina ili noćne fotografije. Međutim, za snimke s prirodnim svjetlom, bolje se rukuje.

Što se tiče video – interneta i ovdje zaobilazi sve poboljšavajući jasnoću i stabilizaciju slike.

Kamera je važan kriterij za one koji često snimaju fotografije i videozapise

Čitaj više  Veliki uvijači ili kako napraviti luksuzne velike kovrče

Materijal kućišta

Danas se za svoj slučaj koristi metal koji dobro štiti telefon. No, modeli s interneta mogu koristiti ne samo njega, već i plastiku, koja se može naći na proračunskim telefonima.

Metal i plastika glavni su materijal za kućište telefona

Snaga baterije

Ima prilično zanimljivu osobinu u vezi s tim što ne može ukloniti bateriju. Ako ga treba zamijeniti, trebate kontaktirati samo ovlaštene servisne centre.

Važno! SPECIFIKACIJE često ne navode nazivni kapacitet baterije.

Telefoni koji se temelje na iPhoneu u nekim slučajevima mogu izvući bateriju. A ako pažljivo pogledate fiksne opcije, može se primijetiti da se takve baterije brže pune, a punjenje traje duže.

Baterija je” Ahilova peta ” mnogih pametnih telefona

Operativni sustav i softver

Ovaj je kriterij prilično subjektivan i na njega obično obraćaju pažnju napredniji korisnici. U većini slučajeva operativni sustavi i IAS i IAS nemaju puno razlika, osim u pristupu zadatku.

Na primjer, ljubitelji interneta preferiraju OS od njega zbog velike brzine reakcije i obrambenosti. Nedostatak ovog sustava je nemogućnost instaliranja željene aplikacije Ako nije preuzeta iz službene trgovine.

A ljubitelji interneta preferiraju ovaj sustav zbog njegove svestranosti i jednostavne prilagodbe prema njihovim potrebama. Tek sada su nedostatak ovog sustava unaprijed instalirane aplikacije koje često nisu potrebne, ali zauzimaju memoriju. U pravilu se ne mogu ukloniti i zato mnogi već dugo traže mogućnost njihovog uklanjanja.

Svaki operativni sustav ima svoje prednosti i nedostatke

Cijena

U cjenovnom rangu, internet je uvijek zauzimao posebno mjesto. Njihov je trošak prilično visok, ali možete pronaći i druge modele drugih proizvođača koji su po cijeni manji, a po funkcijama mogu biti i bolji od telefona s interneta.

Visoka cijena i jeftinost verzija Na internetu postoji nekoliko objašnjenja navedenih u donjoj tablici.

Kriterij Opis
Natjecanje Većina svih proizvođača pametnih telefona na Internetu mora stalno poboljšavati vlastite uređaje kako ne bi izgubili svoje mjesto u utrci za više korisnika. A cupertinci su monopolisti, jer koriste svoj položaj za povećanje cijena vlastitih proizvoda.
Komponente “Željezo” se oduvijek smatralo skupim dijelom troškova cupertinaca. Svaki put trebaju poboljšati čipset vlastite proizvodnje i ažurirati sve komponente u njemu, dok telefoni na IAS-u imaju mnogo više mogućnosti korištenja ove ili one komponente.
Otvorenost operativnog sustava Dosta vremena treba za stvaranje i ažuriranje softvera za mobitel. Razlog tome je zatvaranje sustava i ručna provjera novih i specijaliziranih aplikacija.

Cijena je najvažniji kriterij koji određuje budući izbor pametnog telefona. Štoviše, cijene za sve proizvode su prilično visoke u odnosu na ocean

Motorola Moto X 2nd gen

Koji je telefon bolji od interneta

Unatoč spajanju marki asa i asa, tvrtka je lansirala pametni telefon asa 2 Asa čiji je veliki plus izbor prilagođenog vanjskog dizajna (boja i materijal za kućište, okvir čak i punjač).

Prednosti ovog modela su kapacitet baterije, prisutnost brzog punjenja, niska stopa apsorpcije od strane oceana.

Kućište je izrađeno bez pravih kutova i pojednostavljeno. Prednja ploča izrađena od izdržljivog stakla na ivici 3 s pristupom na kunau. Na desnoj strani nalazi se prednja kamera, a na lijevoj strani dva senzora-blizina i osvjetljenje.

Treba napomenuti da je prema svojim karakteristikama ovo proračunska verzija pametnog telefona.

Možemo zaključiti da ako se želite izdvojiti iz gomile i imati na raspolaganju pametni telefon, karakteristike su bolje od oceana, budite sigurni — postoji mnogo toga za izabrati.

Glasanje: koji je telefon bolji od interneta?

Koji od telefona koji je bolji od interneta koji biste odabrali ili savjetovali da ga nabavite?

Vivo V17 Neo 6/128 GB

18.66 % ( 25 )

Huawei P30 Pro

16.42 % ( 22 )

Honor 20 6/128GB

11.94 % ( 16 )

Xiaomi Mi Mix 3 5G 6/64GB

8.96 % ( 12 )

Samsung Galaxy Note 10 8/256 GB

13.43 % ( 18 )

OnePlus 7 8/256GB

6.72 % ( 9 )

Sony Xperia XZ3 4/64GB

2.24 % ( 3 )

Google Pixel 3 XL 4/64GB

2.24 % ( 3 )

Meizu 16th 6/64 GB

3.73 % ( 5 )

Nokia 8.1 4/64 GB

3.73 % ( 5 )

Motorola Moto G7 Plus 4/64

2.99 % ( 4 )

LG G7 ThinQ 4/64GB

2.24 % ( 3 )

LG G7 ThinQ

Koji je telefon bolji od interneta

Ovaj model nije popularan među kupcima, ali zbog kombinacije prednosti vrijedi obratiti pažnju na njega. 4 GB RAM-a. Zaslon je veći od The televizor-6,1 inča, s omjerom slike-19,5:9.

Čitaj više  Top 11 najboljih igraćih tipkovnica: rang 2022

Glavna prednost ovog modela je prisutnost glasnog zvuka. Još jedan plus je opcijski modul sa širokokutnim objektivom. Model sa svjetlinom zaslona od 1100 cd / m2.

Sharp AQUOS Crystal

Koji je telefon bolji od interneta

Ovaj model uzima dizajn, zaljubljujući kupca na prvi pogled. Zaštitno staklo za zaslon pametnog telefona vizualno ga čini pojednostavljenim, što se čini bez okvira. To je njegova jedinstvenost i prednosti u odnosu na iPhone uređaje. Okviri su prisutni, ali minimalni, što daje osjećaj besprijekornog zaslona.

Širina kućišta, drugi parametar o kojem ovisi praktičnost rada s telefonom, iznosi 5 inča, poput iasnip 6, ali istodobno uređaj s velikom dijagonalom. Zahvaljujući zakošenim kunaovima, u rukama se osjeća tanak, udoban.

Prisutnost vertikalne kamere još je jedan plus, jer se na iPhoneu pojavila mnogo kasnije.

Model ne nudi dodirne, hardverske tipke ispod zaslona, samo gumb za uključivanje na vrhu, gumb za kontrolu glasnoće na lijevom kunau.

Za prijenos zvuka u internetu koristi se tehnologija (prijenos glasa pomoću vibracija zaslona). Danas takvu tehnologiju koriste mnoge tvrtke. Prednosti:

 • Dva načina prijenosa zvuka su zrakom i srednjim uhom;
 • Vanjski zvukovi se prigušuju tijekom razgovora;
 • Tijekom razgovora uho se može postaviti bilo gdje na pametnom telefonu

Rad s kamerom je racionalan, jer je jedan gumb odgovoran za sve postavke, poziva bez nepotrebnih izbornika, prijelaza. Uređaj radi na platformi za verziju 4.4.

Microsoft Lumia 950

Koji je telefon bolji od interneta

Ovaj je model vlasnik mobilne verzije 10. Ne samo da se to razlikuje od ostalih modela, već se ističe neobičnim dizajnom i bežičnim punjenjem.

Rijetkost ove linije telefona leži u operativnom sustavu, postali su prva ručna računala.

Prema tehničkim karakteristikama, 950 je sličan iPhoneu, i to:

 • Isti zaslon (5,2 inča) i razlučivost od strane televizor
 • Dostupnost RAM-a – 3 GB, Plus ugrađena memorija-32 GB
 • 2 kamere, glavna – 20 megapiksela, prednja-5
 • Grafički kontroler s podrškom za sučelje 11, Ugrađeni video kodeci.
 • Rad 2-a-carte u načinu rada-a-carte
 • Dostupnost WiFi podršku, GPS, Bluetooth.

XiaomiMi 8

Koji je telefon bolji od interneta

To je štedljiva opcija. Platforma-845, Plus 6 GB RAM-a, 64 i 128 GB vanjske memorije. Zaslon je veći-6,21 inča.

Za većinu kupaca bit će dobrodošao dodatak da postoji ljuska od ACE. Uključeno je brzo punjenje.

Postoji alternativa skupom pametnom telefonu, a isplati li se kupiti iPhone ili se zaustaviti na proračunskoj opciji, ovisi o vama.

Meizu MX4

Mnogo zanimljiviji telefon” poput šest ” je IPA4, predstavlja kineski programer ipaina. Za uspješnu izvedbu čak je stekao i slavu kineskog interneta.

Pogled s prednje, stražnje i bočne strane pametnog telefona Ipsin 4

Proizvode se iste tri vrste boja koje su poznate za internet: zlatna, svijetlo i tamno siva. Prva dva s bijelom prednjom pločom, posljednja s crnom.

Boja 4

Ovaj 5,3-inčni pametni telefon ima čime ugoditi kupcu. Dakle, opremljen je moćnom 8-jezgrenom platformom za internet 6595 i dva gigabajta RAM-a. Prekrasan kapacitivni zaslon-5.36″ daje jasnu i sočnu sliku, a sve zahvaljujući rezoluciji od 1152 do 1920 točaka. Posebno tanki okviri koji uokviruju zaslon zaslužuju posebnu pohvalu. Zbog toga telefon izgleda lakše i čini se da slika nema granica.

Smartphone Iphine4 i njegov zaslon

Također ima “u arsenalu” 16, 32 ili 64 GB-za odabir interne memorije. A s obzirom na izvrsnu kameru od 20,7 megapiksela, zajedno s prednjom 2 megapiksela, 208, verzija od 64 GB bit će najprikladnija za smještaj svih visokokvalitetnih fotografija. Iako model od 64 GB još uvijek nije predstavljen na ruskom mjestu tvrtke. To je šteta, jer tradicionalno, As (kao što je, zapravo, as) ne čini utore za memorijske kartice, tako da nema druge mogućnosti za proširenje memorije.

Baterija IPA4 prilično je prostrana – čak 3100 mAh (protiv 1810 — u “šestici” ili 2915 mah – u 6.) Iako, zapravo, može izdržati dan aktivne uporabe, poput iPhonea.

Sustav kojim upravlja Ocean. Možda se upravo zbog toga energija troši tako neučinkovito, a općenito se snažna baterija brzo isprazni.

I opet ugodno zadovoljan cijenom, gotovo upola manje od one “Amerikanca”. Dakle, na ruskom mjestu ovaj se telefon nudi u minimalnoj konfiguraciji za 23.990 kuna.

Tako se ovaj zgodni muškarac može sigurno” natjecati ” s prototipom. I vrlo je vjerojatno da u mnogim pokazateljima usporedba neće biti u korist potonjeg.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: