Proboj u fotografiji. Internet će početi izdavati kamere koje će snimati visokokvalitetne fotografije u boji čak i u mraku

Canon u ovoj godini već je najavio EOS-1D X Mark III, flagship , novu kameru entry-level EOS 850D i najavio razvoj Canon
EOSR5
.

U ovom smo članku saželi sve informacije koje trenutno imamo o mogućim najavama novih proizvoda tvrtke.

Prođimo kroz karakteristike!

Canon EOS RP

 • 26.2MP Dual Pixel CMOS sensor
 • Wi-Fi
 • 4. / 24. (s usjevima 1.7x )
 • 4 K / S s praćenjem Af ( 5 bez praćenja)
 • Automatsko fokusiranje oka u načinu praćenja
 • Digic 8 processor
 • 2.36 tražilo za animaciju
 • Potpuno okretanje 1.04 zaslon osjetljiv na dodir
 • Dva upravljačka kotača
 • Cijena 1 ‘ 300$ kamera bez objektiva

Pogledajmo novu zamisao iz NASA-e! I usporedivo s drugim igračima! Što nam nude za 1 ‘ 300$, ili bolje rečeno, ono što smo lišeni za taj iznos! ŠTO STE UŠTEDJELI!

“Najmanja kamera punog kadra na svijetu”

Iphine (u sredini) teži 440G, u odnosu na 650g i 660g u IP 7 IP! A dimenzije su u biti iste!
Pa, to nije tako u veličini, kamera se pokazala malo manjom od oceana, pa čak i više od oceana! Tu je plus, hvat je ostao udoban u širini kao i kod interneta, ali kamera je postala niža u visini, pa ako imate veliku ruku, mali prst će visjeti.

Za 75 dolara možete kupiti mini ručku ina-ina1 koja će poboljšati hvat! Ne zaključava vrata odjeljka za baterije.

Dalje više, obično ozbiljne kamere imaju jednodijelno tijelo od legure magnezija koje čvrsto štiti unutrašnjost od udara! I Zaštita od vlage, što znači da su svi zglobovi i gumbi gumirani za snimanje na kiši! Nema ništa od toga! U principu, Amateri to ne trebaju, a ako vam to omogućuje uštedu, onda je sjajno! Kamera je postala lakša za 200 grama!

Na vrhu je lijevano kućište, na dnu, a jedini komad metala je nosač bajoneta! ako ispustite kameru s pristojne visine ili je morate dobro pogoditi, definitivno neće preživjeti!

Ali ono što je stvarno uvredljivo je da je tražilo postalo osjetno gore! Imajte na umu da se nije smanjila samo razlučivost unutarnjeg zaslona s 3.6 internet prije 2.4 IPA (IPA-milijuna točaka t.e. slika neće biti tako jasna) ali i sama veličina zaslona. Osim toga, uklonili su složeni optički krug koji poboljšava sliku, zamijenivši ga običnim staklom s povećanjem. Sada, kao strašan rad kroz tražilo neće raditi!

smanjena razlučivost, veličina i povećanje-t.e jasnoća, jasnoća i praktičnost!

Ali ni ovdje nije važno, u većini slučajeva Amateri snimaju na ekranu! Kad smo već kod njega, i on se pogoršao, smanjio se s 3.2 ” do 3.0 ” i razlučivost se smanjila za 2 puta, s 2100 tisuća piksela na 1000. Ali s druge strane, ostaje mogućnost okretanja zaslona u bilo kojem smjeru, čak i prema sebi! I čini se da je to savršena kamera za blogera da se snima i vidi što snimate! Ali nažalost, jedan okretni zaslon nije dovoljan! Zašto ova kamera nije prikladna za blogere, odmah ispod, kada pogledamo video mogućnosti!

Idealna opcija za blogera, ostatak Full-Frame i 1,5 usjeva bez ogledala ne mogu okretati zaslon , ali nažalost, ovoj kameri nije suđeno da postane opcija za blogere!

Ono što je stvarno tužno je da je ovdje gurnuta sićušna baterija iz asa 800 asa!

Baterija Ace-Ace17 iz nižih DSLR-ova ACE 750 ACE / 800 Ace ima mali kapacitet! Ako DSLR ne troši energiju, senzor se uključuje samo u trenutku snimanja, a takva baterija je dovoljna za 1000 sličica, tada bez ogledala — senzor je uvijek uključen. Odnosno, njezin je okvir dovoljan za 450, a još manje na hladnoći.

The iPhone-baterija od 5 iPhone / 6 iPhone i kamera lako snima više od 1200 sličica jednim punjenjem!

A tu je i još jedno veliko svinjsko ograničenje od NASA-e!

Recite mi, tamo je ista mala baterija u Iphone6400! Da, ali postoji velika razlika! Iphone6400 (poput ostalih iPhonea) može se puniti iz banke tijekom snimanja, priključio je bateriju od 10 000 iPhonea i snimajte cijeli dan, baterija se neće isprazniti! Odnosno, kameru mogu napuniti i bilo kojim kabelom s telefona!

Čitaj više  Najbolji proizvodi za laminiranje kose Za profesionalnu i kućnu upotrebu

The Doihpor od toga nije! Morate nositi sa sobom je ogroman naboj! Da, sada se II II mogu puniti iz II konektora u kameri, ali samo od posebnog punjenja za 200 dolara i samo pod uvjetom da je umetnuta originalna baterija! Samo zbogom, NASA!

Matrica je ovdje iz as 6 as I to je sranje!

Nije tajna da su matrice IPA u kvaliteti (buka i dinamički raspon) osjetno inferiorne u odnosu na matrice iz IPA (koje se nalaze u svim modernim kamerama IPA 750 ili IPA 6, IPA 1 itd.e)

Ali matrica 6 od TV-a je zasebna tema razgovora, to je najgora matrica na tržištu od svih full-frame, ali čak je i inferiorna u odnosu na crop!

Obratite pažnju, 6. iPhone snima još gore od svog brata s izrezanom matricom od 80!

Detaljan članak s primjerima

Slika na internetu je potpuno sranje, ali kako su stvari s ostatkom? Da, isto)

Što tražiti u novoj kameri

 • Dizajn-odabir pravog dizajna za vaše potrebe je neophodan. Ne posegnite za glomaznim DSLR-om ako ćete koristiti samo standardni objektiv; razmislite o drugim opcijama, poput kompaktne, lakše kamere s fiksnim objektivom. Svakako odaberite dizajn koji se ne srami ponijeti sa sobom – i zapamtite da veća kamera nije uvijek bolja!
 • Zum – hoćete li zumirati udaljene objekte novom kamerom? Ako je to slučaj, razmislite o kameri s moćnim značajkama zumiranja. Ako razmišljate o kupnji DSLR-a ili modela bez zrcala, znajte da standardni objektiv obično nije previše moćan u usporedbi s ugrađenim 50-strukim zumom u nekim kompaktnim fotoaparatima.
 • Senzor – sve kamere na našem popisu imaju dovoljno megapiksela da bilo koga oduševe ispisima veličine plakata, ali uzmite u obzir kvalitetu senzora i ono što želite učiniti s njim. Na primjer, dok su neki od naših prijedloga izvrsni u snimanju videozapisa, drugi usredotočuju svoje snage prvenstveno na statične fotografije.

Pričajmo o videu?

Ako vam se čini da to nije važno! “Ovo je fotik, a ne Video kamera.”!”Vjerujte mi, budućnost su hibridne kamere.”! Danas ne postoji takva stvar kao što su fotografije ili videozapisi, postoji koncept sadržaja! I on je drugačiji! Ako vam to sada ne treba, sigurno će vam trebati sutra!

Zaboravite na 4 interneta —ovdje ga ne smatrate!

Kamera snima u načinu rada 4. / 24. godine, ali s velikim usjevima od 1,7-to dovodi do činjenice da ćete morati pomnožiti fokus s 1,7 (na primjer, ako stavite 50. godine leća će postati 85 mm), štoviše, slika uvijek izgleda bučnije i lošije kvalitete!

Ovo je područje koje će Kamera izrezati ako snimite 4K

Ali to nije najgore! U 4./24. načinu rada, fazni senzori neće raditi (brzi avfotofokus) i kamera neće normalno pratiti objekt ili se jasno fokusirati okom!

Dalje više! Uklonjeno 24 fps na 1080!!! T.e. ili 30 ili 60!! Sve!!!

SLIJEDI JOŠ VIŠE! Ako nosite obrezanu leću ACE-a, ne možete snimiti 1080 ACE!! Samo 720 ili 4! Potpuna glupost!

Povrh svega, užasno jak a-to jest, pomicanjem kamere lijevo / desno dobit ćete efekt žele slike!

I nema usporenog videozapisa od 120 fps, ali nakon onoga što je gore opisano, tko će se toga sada uopće sjećati!

Općenito, ovo je najgora opcija za snimanje videozapisa, a ovdje se ne može govoriti ni o kakvoj “kameri za blogere” !

SLR kamere

Canon EOS 5D Mark V

Tvrtka bi mogla predstaviti novu Ina 5 ina na prijelazu 2020-2021. Do sada nema detaljnijih informacija.

Canon EOS 6D Mark III

Kamera is 6 is is očekuje se sljedeće godine. A ako se Iphine ne zaboravi na svoje DSLR fotoaparate, tada će ažuriranje dobiti senzor od 30 megapiksela i 4 načina snimanja videozapisa.

Canon EOS 1600D

Kamera od 1600. godine, prema najnovijim glasinama, očekuje se da će biti krajem 2020. ili na samom početku 2022. godine. Ali njezin će izgled postati apsurdan.

Canon EOS 200D III

Ako sve bude išlo po rasporedu, za otprilike godinu dana, 2022. godine, bit će predstavljena i treća verzija prilično popularnog ulaznog kompaktnog SLR fotoaparata Acepa 200 Acepa.

Automatsko fokusiranje i rafalno snimanje!

Autofokus je ovdje, Što znači da je sve brzo i jasno! Ali ….. primijetili smo koliko ali u ovoj kameri?

Automatsko fokusiranje okom, zbog čega volimo bez ogledala, djeluje izuzetno loše, ali napokon su dodali mogućnost fokusiranja na zjenicu, u načinu praćenja automatskog fokusiranja! (The Internet to još uvijek nema, što čini taj autofokus očima beskorisnim!) Ali djeluje na zjenicu, izuzetno loše!

Dodajte tome sporo rafalno snimanje od samo 4 fps u načinu praćenja ( u načinu praćenja 5, ali nafik je općenito potreban u načinu praćenja), gdje je zapravo stvarna brzina 2,5 FPS. Ovdje uopće ne može biti govora o bilo kojem sportu i izvještavanju.

Na kraju

Imamo kameru potpuno lišenu svih prednosti bez ogledala! Pa, osim veličine, iako se i ovdje kamera pokazala velikom!

Čitaj više  Evolucija konzola domaćih divljači. Pripovijetka.

Nema punjenja na internetu, nema Tihog snimanja, autofokus na oku potpuno smeće, video je sranje, senzor je najgori na tržištu!

Ali onda 1 ‘ 300$ na početku prodaje! Čak i po toj cijeni, kamera je sranje!

No, unatoč svemu gore navedenom, neiskusni korisnici i dalje će pasti u marketinšku zamku za um! I u velikim količinama kupit će ovo smeće!

No, za razliku od situacije od prije 15 godina, gdje je internet napravio veliki poticaj za cijelu industriju u strongu ozbiljnih digitalnih fotoaparata za svakoga, danas imamo glupo nagađanja, damping i prevareni korisnici…..

P.S.

Najavljena je i hrpa cool profesionalnih leća!

Linija leća za IPHINE do sredine 2022. već će imati 10 leća, od kojih je 8 vrhunskih profesionalnih leća!

Najzanimljivije je da imamo hrpu cool o lećama, ali ne jednu o kameri, štoviše, niti jednu pristojnu kameru koja odgovara tim lećama!

A leće su samo šiljaste! Ovdje je ispred svih NASA-e!

Postojeće leće:

 • RF 35mm f/1.8 IS Macro STM — 500$
 • RF 50mm f/1.2L USM — 2’300$
 • RF 28-70mm f/2.0L USM — 3’000$
 • RF 24-105mm f/4L IS USM — 900$

Nove leće:

 • RF15-35mm f/2.8L IS USM
 • RF 24-70mm f/2.8L IS USM
 • RF 70-200mm f/2.8 L IS USM
 • RF 85mm f/1.2L USM
 • RF 85mm f/1.2L USM DS (defocus smoothing)
 • RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

Pogledajte cijeli raspon leća za svaki ukus zatvoren je u profesionalne svrhe (osim super televikera), možete zamisliti koje će cijene biti!

Imajte na umu da je veličina 70-200/2,8 2 puta kraća od bilo koje postojeće na tržištu!

Prvi put kada vidimo prednost velikog bajoneta u praksi!

Autor članka-fotograf Stanislav Ivanitski Stanislav ne samo da se profesionalno bavi fotografijom, već i objavljuje korisne videozapise na svom kanalu na Internetu

Najbolji izbor fotoaparata iz Interneta

Internet740 – najbolji zum

Približite se akciji s moćnim 40-strukim optičkim zumom, 440, kamerom s dugim zumom i snažnim senzorom.

Objektiv s optičkim zumom ima novi tanki dizajn s tehnologijom optičke stabilizacije slike koja automatski uklanja bilo kakvo podrhtavanje tijekom snimanja. Bez obzira pokušavate li snimiti fotografiju divljih životinja ili sportsku igru u djeliću sekunde, vaš će snimak i dalje ispasti sjajan.

Snažna leća kombinira se s 20,3 megapikselnim senzorom i ACE 8 ACE koji su sposobni stvoriti prekrasne slike i nevjerojatan video 4 Ace. Svoje snimke možete odmah podijeliti s ugrađenom tehnologijom Ace-Ace i Aceas.

Što nam se svidjelo:

 • 40 puta zumiranje
 • Izvrsna kvaliteta fotografija i videozapisa
 • Visokokvalitetni senzor

Što nam se nije svidjelo:

 • Teška
 • Nema zaslona osjetljivog na dodir
 • Malo je teško povezati se putem Ace-Ace

“Mislim da je ovaj fotoaparat savršen za strastvene putnike koji žele snimiti bolje fotografije nego što bi to učinili s prosječnih pametnih telefona”, rekao je jedan ispitivač – “to je također izvrsna kamera za fotografe početnike”. Konkretno, korisnici vole izvrsnu kvalitetu slike i videozapisa, značajku zumiranja od 40 puta i izgled “high-end”.

Na drugom kraju spektra, testeri obraćaju pažnju na veliku težinu. Jedan je korisnik također poželio da ima mogućnosti zaslona osjetljivog na dodir: “budući da mnogi tehnološki proizvodi danas imaju zaslone osjetljive na dodir”, rekao je, ” stalno sam pokušavao dodirnuti i promijeniti postavke putem zaslona.”. I na kraju, prema riječima jednog korisnika, bilo je malo teško shvatiti kako ga povezati putem Ace-a.

190 – najbolji proračun

Ovaj fotoaparat može imati proračunsku cijenu, ali njegove specifikacije čine ga vrijednim ulaganjem i poboljšanjem čak i u usporedbi s najboljim od najboljih kamera za pametne telefone.

Dostupan je u crnoj, plavoj ili crvenoj boji i dovoljno je tanak da udobno stane u džep jakne. Njegova matrica od 20 megapiksela i procesor od 4 megapiksela kombiniraju zadivljujuću kvalitetu slike i video zapisa visoke razlučivosti 720.

Iasini će pametno odabrati optimalni otvor blende i brzinu zatvarača za bilo koji snimak, a snažni 10-struki optički zum snimat će s velike udaljenosti s nevjerojatnom stabilnošću.

Što volimo:

 • Jeftin
 • Fotografije dobre kvalitete
 • Jednostavno se povezuje s pametnim telefonima

Što nam se ne sviđa:

 • Nejasne upute

Jedan korisnik smatra da je najbolja značajka ove kamere bila njegova sposobnost bežičnog prijenosa fotografija na pametni telefon: “kamera ima vlastiti signal za povezivanje s vašim telefonom, tako da je ne morate povezivati s ACE-a-Ace”. Drugi korisnik je također o, plus “proizvodi bolje fotografije i videozapise od većine pametnih telefona srednje klase”.

Jedini pravi nedostatak je što upute nisu bile lako razumljive: “rekao bih svima koji kupuju ovaj fotoaparat da idu na mrežu i gledaju video upute za postavljanje svih značajki bežične veze”.

Ina 5 ina-najbolji visokokvalitetni DSLR fotoaparat

Profesionalni fotografi i nadobudni umjetnici vole visokokvalitetne DSLR-ove serije 5. Novost dolazi s 30,4-megapikselnim full-frame senzorom za slike studijske kvalitete s nevjerojatnim detaljima i bojama. Napredni sustav automatskog fokusiranja u 64 točke i Af kombiniraju gladak i besprijekoran Af za nevjerojatan video 4 Af i snimanje u načinu rada.

Čitaj više  Top 20 najboljih prijenosnih računala do 60.000 kuna: ocjena 2021-2022 u omjeru cijene i kvalitete i koji model odabrati

Napredni procesor od 6 + pruža kontinuirano snimanje pri 7 sličica u sekundi, dok 100-32000 (s mogućnošću zumiranja na 50-102400) osigurava nevjerojatno snimanje pri slabom osvjetljenju, idealno za fotografe amatere prirode ili one koji trebaju snimati najvećom mogućom brzinom zatvarača.

Ako želite visokokvalitetnu kameru i tražite najnovije ažuriranje, Ina 5 ina neće razočarati.

Ama9 amapino-najbolji ” usmjeri i pucaj “

Aima9 Aimaa9 je pravi dragulj linije aimaaaaa, dostojan nasljednik običnog starog Aima9 Aimaaaaa. Vrlo osjetljiv 1,0-inčni senzor za snimanje i snimanje s 20,1 megapiksela, a kamera polira te fotografije pomoću aposin 7.

Objektiv/2.0 sjedi vrlo skromno izravno na kameri, a tanko kućište i džepna težina omogućuju veliku pokretljivost. Dodana je bežična veza putem Ace-A i Ace-a, a postoji čak i ugrađena Kompatibilnost Ace-a koja vam omogućuje jednostavno povezivanje i prijenos medija na druge ACE uređaje.

Na stražnjoj strani nalazi se 3-inčni zaslon osjetljiv na dodir za kontrolu i pregled fotografija, a objektiv ima 3-struki optički zum. Snima u različitim video načinima od ama4 do neobrađenog videozapisa u formatu ama, a brzina zatvarača je 8,2 fps za brže pokretne objekte.

Konačno, postoji mnoštvo ugrađenih kontrola od filtara za obradu do pretvarača datoteka, što vam omogućuje da svaki put dobijete sjajne fotografije koje su odmah spremne za preuzimanje i dijeljenje.

80-najbolji SLR fotoaparat na ulaznoj razini

80. T. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. O. Sustav automatskog fokusiranja u 45 točaka omogućuje brži autofokus i odabir lokacije, ovisno o tome snimate li kroz tražilo ili stražnji zaslon.

Kad smo već kod tražila, Aisni ga naziva inteligentno tražilo, budući da su ga dizajnirali da pruži 100% vidljivost (tako da nema “mrtvih točaka”). Senzor mine-mine pruža rezoluciju od 24,2 megapiksela, a tijelo snima pri 7 sličica u sekundi.

Tehnologija Ama omogućuje vam pretvaranje visoke razlučivosti i velike brzine zatvarača u video mogućnosti, što vam daje mogućnost snimanja s 1080 ama. Raspon od 100 do 12.800, a ugrađeni procesor za slike od 6 omogućuje poboljšanu kvalitetu snimaka.

Značajke praćenja boja od 7560 piksela ina + IPA pružaju jasniju i svjetliju dugu odziva slike. I dok ovaj određeni uređaj ne dolazi s objektivom, kompatibilan je s cijelom obitelji DSLR objektiva.

540 najbolji spoj cijene i kvalitete

Ama540 Amapa je jedna od najprodavanijih digitalnih fotoaparata i nije teško razumjeti zašto. Po cijeni manjoj od 20.000 kuna, opremljen je snažnim objektivom s 50-strukim optičkim zumom koji može snimiti nevjerojatne slike visoke razlučivosti s velike udaljenosti.

16,0 megapiksela i procesor za obradu slike 4 + mogu učiniti mnogo, posebno po ovoj cijeni. Oni mogu snimati videozapise u 1080. formatu s namjenskim gumbom za snimanje videozapisa, a veliki LCD od tri inča pruža prekrasan pogled na sve što želite snimiti.

Ugrađeni Ina-Ina omogućuje vam bežični prijenos slika na bilo koji pametni uređaj. Ostale lijepe značajke uključuju ugrađenu bljeskalicu i pametni Af program koji radi čak i pri 50 puta zumiranju.

100 – Najbolja kamera bez zrcala

100-najnoviji član obitelji bez zrcala. Započnimo s najhladnijom značajkom snimanja: Af s dvostrukim pikselom, koji dolazi s Af detektorom koji je radio s AF-om koji omogućuje velike brzine Af-a.

Senzor mine-mine pruža potrebnu razlučivost od 24,2 megapiksela, a optimiziran je u laboratorijskim uvjetima za gotovo svaku situaciju osvjetljenja koju možete stvoriti.

3-inčni zaslon u početku se može činiti prosječnim, ali s 1,04 milijuna piksela šokirat ćete se koliko istinito predstavlja fotografije visoke razlučivosti izravno na uređaju. Zaslon se također naginje za 180 stupnjeva za snimanje pod blagim kutom, a zaslon s više dodira pruža impresivnu intuitivnu značajku dodira s fokusom.

Video mogućnosti pružaju razlučivost od 1080 inča i brzinu od 60 sličica za slike koje se brzo kreću. Postoji kreativni asistent i način autoportreta za lijepo izvođenje uz pomoć tehnologije na brodu. Osim toga, s pristupom objektivima Ace i Ace, nikada se nećete požaliti da nemate odgovarajući radijus fokusa ili mogućnost zumiranja za bilo koju situaciju.

Najbolji visokokvalitetni fotoaparat bez zrcala

Novi IPA iz IPA uvodi široko prilagodljivu kameru bez zrcala. Stavljanje kontrole u ruke korisnika, tri dodatna adaptera za montažu čine uređaj kompatibilnim s bilo kojim objektivom i/o.

Izbor opcija ne bi trebao biti iznenađenje, s obzirom na to da postoji 5655 položaja fokusa, može se automatski fokusirati do-6 Apa, a raspon apa je od 100 do 40 000, što omogućuje snimanje u gotovo svim scenarijima osvjetljenja.

Oni, u kombinaciji s 30,3-megapikselnim senzorom visoke razlučivosti i procesorom slike 8, pružaju impresivnu osjetljivost. Tijekom snimanja videozapisa, as minimizira podrhtavanje fotoaparata, a 4 as 10-bitni izlaz 4: 2: 2 putem as pruža veću kontrolu nad bojom.

Fizički, kamera ima sofisticirani izgled i vrhunsku konstrukciju, s robusnim kućištem od magnezijeve legure otpornim na prašinu i vlagu. To je ujedno i prvi uređaj koji podržava iPhone-objektive koji su manji i brži od svojih zrcalnih kolega.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: