Pronađena vanjska baterija s utičnicom. Pregled od 150 do 40.000 mAh

Tržište Nazipina sada je toliko veliko da na njemu možete pronaći vanjsku bateriju za gotovo sve potrebe. Proizvođači su odavno počeli izdavati napredne modele poput ogromne” limenke ” za punjenje Interneta ili Prijenosne baterije s bežičnim punjenjem za internet.

Danas ćemo vam reći o jednoj od najmoćnijih baterija-modelu Acepa-150 Acepa

Što se nalazi unutar oceana-150 oceana

Impresivna veličina i težina sugeriraju da se suočavamo ne samo s napumpanim oceanom, već i s pravim ozbiljnim uređajem koji može biti koristan u različitim situacijama.

To je ono što ova zvijer ima unutra:

▸ Kapacitet: 40 000 mah (144) ▸ Efektivni kapacitet: 26 000 mah (5V/1A) ▸ Ulaz/izlaz Type-C: 45 (5V/3A, 9V/2A, 12V/2A, 20C/2.25A) uz podršku Power Delivery (uključujući i za punjenje iPhone 18 W i Macbook 45 W) ▸ Izlazi USB: Quick Charge 5V/2A, 9V/2A ▸ Izlaz utičnica 220 v: max. snaga 140vt, 50Hz asa ulaz asa 12-24V: priključak 5,5 mm h 2,5 mm (kompatibilan s napajanjem prijenosnih računala različitih proizvođača) asa dimenzije: 220 asa 98 asa 88 mm. Težina: 1,7 kg

Izbor 9 Paver banaka s utičnicom i izlaznim naponom od 220 V na rasprodaji u Kini

Pozdrav svima! I sam je imao mnogo slučajeva kada je bilo potrebno napajati bilo koji električni uređaj, ali nije bilo mogućnosti (ugasili su svjetlo ili putovali). Rješenje problema prilično je jednostavno-sa sobom nosite prijenosni punjač koji može isporučiti 220 V. Da, s takvog uređaja neće biti moguće u potpunosti koristiti glačalo ili računalo visokih performansi, ali za punjenje prijenosnog računala uključite

ORICO PB120-1A4U

Saznajte cijenu

Paver bank od svih poznatih tvrtki, as. Kapacitet Paver banke je 39.000 mah. Prisutna su 3 konektora za internetsko punjenje, od kojih jedan podržava Brzo punjenje prema protokolu za internet. Izdvojen je jedan Ice-Ice konektor s 60-Vatnom podrškom za ice. Dodatno instalirani 12V priključci. Na stražnjoj strani nalazi se i svjetiljka.

Čitaj više  Ocjena TOP 10 najboljih monopoda: veličina, koju Kupiti, Cijena, Usporedba s analogima

Orico PA500-2A4A

Verzija od 300 vata verzija od 500 vata

Čudovište s ogromnom izlaznom snagom od 500 vata i kapacitetom baterije od 156.000 mah. USB portovi imaju sljedeće: 3 Type-A (jedan s podrškom za QC), Type-C (podrška PD do 60W). Postoje 2 utičnice. Kako bi se izbjeglo pregrijavanje, par ventilatora ugrađen je u Opera 500 za hlađenje pretvarača i samih baterija kako bi se produžio njihov vijek trajanja.

ENIKOL ATP-168

Saznajte cijenu

Kompaktni model s niskom izlaznom snagom — 100 vata. Kapacitet baterije je 40.000 mah. Instalirani su sljedeći priključci: Ace-Ace 3 komada (od kojih 1 podržava Ace) i Ace-Ace. Tu je i svjetiljka. Upravo je ovaj model usmjeren na planinarenje, jer teži otprilike 1.7 kg i ne zauzima toliko prostora kao ostali modeli iz ove kolekcije

X-DRAGON 200W

Saznajte cijenu

Paver banka, koja me osobno podsjeća na kantu za smeće. Nisam čuo za marku, pa izjavljujem visoku kvalitetu ili iskrenost kapaciteta baterije. Za prikaz % napunjenosti koristi se prilično veliki zaslon s velikim zaslonom, sa stražnje strane — svjetiljka. Za punjenje je moguće koristiti 4 porta (3-A-A, od kojih jedan podržava A-A i 1 A-A-A). Deklarirani kapacitet baterije je 54.000 mah, maksimalna snaga je 200 vata.

ALL POWER AP-SS-005-BLA

Saznajte cijenu

Paver banka s hrpom značajki. Postoje 2 univerzalne utičnice, 2 svjetiljke, zaslon s Ivicom s izlazom informacija o Bluetooth vezi, informacijama o hlađenju, broju vata (primljenih ili danih). Uz to, na gornjoj strani, nalazi se bežično punjenje prema protokolu ACEP. Kapacitet modela je 78.000 mah, izlazna snaga je 300 vata, ali vrhunac može biti i do 500 vata.

Soulor 200W

U crnoj boji u crvenoj boji kućišta

Paver banka s minimalnim skupom svega. Kapacitet baterije u ovom slučaju je do 55.000 mah. Maksimalna snaga u normalnoj uporabi je 200 vata, a vršna snaga 250 vata. Vi priključci ovdje su minimalni set: 12V izlaz i ulaz, 2 konektora od kojih je jedan podržava. Dodatni zaslon s prikazom razine napunjenosti i baterijske svjetiljke.

GKFLY 300W

Saznajte cijenu

Kombinirana Paver banka s funkcijama Jump startera za automobil s početnom strujom do 600A. Kapacitet modela je pristojan-80.000 mah. Maksimalna snaga tvrdi se na 300 vata. Postoji podrška za do 100 za do 100 za do 100 za a na redovnim za do sada postoji i podrška za brzo punjenje na temelju protokola za do sada. Dodatno, Paver banka održava hlađenje za normalan rad pretvarača napona i nema zagrijavanja baterija (što dovodi do brze degradacije, zbog čega se gubi kapacitet baterija). Proizvođač nije zaboravio staviti svjetiljku.

Čitaj više  Monopod za selfie — koji odabrati: 10 Pro i kontra svake vrste

Zašto je takva baterija korisna

Takva vanjska baterija može napuniti ili napajati apsolutno sve.

Prvo, par 3-a-portova.0 će vam pomoći napuniti pametne telefone ili tablete. Za brzo gorivo postoji podrška za tehnologiju Iasin 3.0 i astrologija.

Drugo, putem Interneta-s Portom možete puniti gadgete za internet. Za pametne telefone, od modela 8, dostupne su tehnologije za brzo punjenje. To će napuniti bateriju pametnog telefona za pola sata za 50%.

Treće, banka napajanja omogućuje vam punjenje bilo kojeg prijenosnog računala. Za računala i druga prijenosna računala s podrškom za punjenje putem modernog porta za internet, osigurano je punjenje putem interneta-s 45 vata. Preostala prijenosna računala mogu se puniti pomoću izvornog napajanja kroz utičnicu od 220 V.

Četvrto, ako imate punjač za automobilsku bateriju iz mreže od 220 V, akumulator automobila moći će se napuniti iz ove moćne “limenke”. Ovo je izvrsna zamjena za takozvane skakače.

Punjenje povezujemo s internetom i punimo akumulator automobila. Pola sata je dovoljno čak i za mrtvu bateriju da možete pokrenuti automobil. To je mnogo sigurnije za električnu energiju automobila od velike startne struje Jump startera. Teški akumulator automobila neće se morati nositi kući.

Peto, možete napajati bilo koji električni uređaj kroz utičnicu od 220 V snage do 140 vata. To može uključivati prijenosni hladnjak, električni alat, televizor, rasvjetnu opremu i druge uređaje. Možete se povezati pomoću utikača europskih, američkih ili britanskih standarda.

Kada radite na terenu, vanjska baterija može puniti četverokopter, kamere, baterije alata.

U određenim scenarijima, asa-150 Asa može osigurati osvjetljenje u zemlji ili rezervnu snagu za sustav grijanja seoske kuće.

Kao bonus, na kraju je osigurana svijetla diodna svjetiljka snage 5 vata.

Princip rada i uređaj

Uređaj banke.
Princip rada ne razlikuje se od ostalih vrsta baterija. Ispod kućišta skrivene su baterije, serijski povezane u jedan krug. Kapacitet, broj limenki izravno ovisi o snazi oceana. Izvana je predviđeno nekoliko priključaka: jedan za punjenje Prijenosne baterije, jedan ili više za napajanje priključnih uređaja.

Čitaj više  TOP 12 najboljih monitora za oči prema recenzijama kupaca

Baterije su spojene u zajedničku banku prema paralelnom krugu, osiguravajući povećanje kapaciteta. Na završnom poklopcu nalaze se konektori za prebacivanje vanjskih potrošača i montirane su kontrolne LED diode koje prikazuju razinu napunjenosti ugrađenih baterija.

Za zaštitu banke predviđen je modul koji blokira punjenje u slučaju pregrijavanja, kratkog spoja u mreži.

Kako napuniti tako prostranu bateriju

Ne brinite, internet-150 Internet ne mora biti priključen na utičnicu za tjedan dana napuniti energiju.

Programeri su odjednom osigurali tri mogućnosti za punjenje uređaja.

1. IPhone SE puni iz napajanja putem kabela iPhone-iPad. Prikladni su punjači s tableta ili prijenosnih računala snage 10\ \ 18\ \ 30\ \ 45 vata.

Na primjer, za punjenje smo koristili adapter za napajanje s interneta. Potpuno ispražnjena “limenka” napunjena je za 7 sati. Kada koristite punjenje od 18 vata, trebat će vam oko 2.5 puta više vremena.

2. Baterija se može puniti adapterom od 12-24 V (nije uključena) iz uobičajene utičnice. U tom će slučaju trebati oko 7-8 sati da se potpuno napuni.

3. Daleko od utičnice, vanjska baterija može se puniti pomoću solarnih panela, na primjer, punjenjem od sunca od 15 15 vata. Ovdje će vrijeme punjenja već uvelike ovisiti o svjetlini sunca i položaju ploča.

Koliko puta će se naplatiti Ace i ACE

Najveći modeli poput 11 IPA ili IPA od 0 do 100% napunit će se 8 puta!

Manji modeli s interneta mogu se puniti 9-10 puta. Pametni telefoni drugih proizvođača s baterijom od 3000 mAh također mogu očekivati 9 ciklusa punjenja.

Tablet će, ovisno o modelu, moći napuniti 1.5-2 puta. Internet će se moći napuniti dva puta iz takve baterije, 13-inčni “firmver” jedan i pol puta, a snažni 15-16-inčni MacBooks dobit će jedno potpuno punjenje.

Baterije većine modela četverokoptera mogu se puniti najmanje 2-3 puta.

Kako koristiti Pover banku

Internet-visokotehnološki uređaj koji zahtijeva od korisnika da slijedi niz preporuka proizvođača:

  • Ako je oprema dugo bila pod utjecajem negativnih temperatura, prije upotrebe potrebno ju je zagrijati na sobnu temperaturu. To će eliminirati mogućnost kratkog spoja uzrokovanog kondenzatom koji strši kada dođe do nagle promjene temperature.
  • Nova baterija nakon prvog potpunog punjenja mora se isprazniti pomoću male snage
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: