Tablet & # 171; Lenovo& # 187; (7 inča): specifikacije i recenzije

Lenovo Tab 2 A7 20F 8GB

Prvi model koji će se razmotriti u okviru ovog članka naziva se Ainz 2 Ainz720 Ainz 8 Ainz. Opisani uređaj smatra se jednim od najpristupačnijih među cijelom linijom tableta ovog proizvođača. Ovaj gadget ima prilično dobar zaslon, čija će se razlučivost svidjeti mnogim korisnicima. Izvedba tableta može ugoditi, to potvrđuju recenzije potrošača. Uređaj radi na procesoru koji je dobio 4 jezgre. Djeluju i na frekvenciji od 1,3 GHz. Memorija odgovorna za performanse uređaja (RAM) je samo 1 GB, ali ugrađena memorija je 8 GB. Ako je potrebno, možete promijeniti raspoloživi volumen pomoću posebne flash kartice, čija maksimalna veličina ne smije biti veća od 32 GB. Ovaj tablet “Lenovo” (7 inča) ima svoj vrhunac koji je osvojio kupce. Govorimo o posebnoj funkciji koja vam omogućuje da zvuk učinite voluminoznijim i što jasnijim. Sam gadget dobio je prilično dugo trajanje baterije. Također je imao pristojne performanse.

Lenovo tablet 7 inča

Lenovo Tab 4 TB-7304i 16Gb

7-inčni 4-A-7304-a-16-A-A

Jeftina opcija za one koji žele pouzdan i kvalitetan uređaj. Za taj novac dobit ćete procesor od proizvođača TV-a. Brzina takta jezgara ne veća od 1,1 GHz, kao i jedan gigabajt RAM-a na brodu. Kao video čip proizvođač izbora Ina-Ina 720. Naravno, ovdje se ne može igrati nešto moćno, ali za mnoge aplikacije i surfanje internetom tablet računalo je u redu. Razlučivost zaslona u ovom slučaju je 1024 600, ali za ovu cijenu je sasvim optimalna.
Prednosti:

 • imati 16 gigabajta unaprijed instalirane memorije s mogućnošću instaliranja memorijske kartice od 128 gigabajta
 • pametan dizajn
 • Sedma verzija
 • niska cijena

Nedostaci:

 • niska razlučivost zaslona
 • kamere postavljene na kvačicu

Lenovo Tab 2 A7 30DC 8GB

Sljedeći će biti opisan tablet “Lenovo Tab” (7 inča) 2 Ainz7 30 AINZ 8 AINZAS. Ovaj se uređaj može kupiti po cijeni od 7500 kuna. Uređaj radi na procesoru koji funkcionira na četiri komponente (jezgre). Imaju frekvenciju od 1,3 GHz. Memorija brzine (RAM) bila je 1 GB, a interna 8 GB. Podržana je mogućnost rada s vanjskim pogonima. Baterija izvrsne snage – 3.450 mah. Ovaj tablet je dobar, iako se odnosi na proračunsku verziju. Za malu cijenu možete dobiti prilično kompaktan i prikladan uređaj koji ima kapacitivnu bateriju, dobru kvalitetu zaslona, kao i izvrsne zvučnike. Omogućit će vam da sa zadovoljstvom slušate glazbu, razgovarate telefonom sa sugovornikom. Opisani tablet “Lenovo” (7 inča) podržava internetski modul, A može funkcionirati i s mrežom 3. Stoga je ovaj uređaj definitivno vrijedan pažnje potrošača.

tableta Lenovo Tab 7 inča

Lenovo Tab 3 Plus 7703X 32Gb

Svjetski poznati proizvođač Interneta nedavno je predstavio još jedan tablet koji je dobio ime Ace 3 ACE 7703 Ace 32 Ace. Ovaj uređaj od 7 inča radi s 3 modula za prijenos, a može komunicirati i s modulom za prijenos podataka. Zaslon je prilično udoban i dobro se pokazuje prilikom gledanja videozapisa. Procesor je četverojezgreni, a svaka komponenta radi na frekvenciji od 1,4 GHz. Ovaj telefon-tablet “Lenovo” (7 inča) dobio je količinu memorije performansi koja se razlikuje od ugrađene u prethodne modele. U gadgetu je RAM 2 GB. Radi s videopozivima koji su lako izvedivi zbog prednje kamere. Njegova razlučivost je 2 megapiksela. Međutim, to je dovoljno samo da biste udobno i udobno razgovarali telefonom, ali ne biste trebali računati na visokokvalitetne slike. Glavna kamera ima matricu koja snima fotografije u rezoluciji od 5 megapiksela, poput mnogih drugih 7-inčnih tableta “Lenovo”. Ovaj uređaj radi dobro, brzo i savršeno obavlja sve funkcije koje potrošač zahtijeva od njega. Zamrzavanja se ne primjećuju, niti se primjećuju kvarovi softvera.

tablete Lenovo 7 inča recenzije

Lenovo Miix3 8 32Gb

A ovaj će uređaj biti zanimljiv onim korisnicima koji žele dobiti mali tablet temeljen na mobilnom operativnom sustavu, a to će biti od interesa za one korisnike koji žele dobiti mali tablet temeljen na mobilnom operativnom sustavu. Istina, uzmite u obzir činjenicu da je zaslon ovdje malo veći-dijagonala mu je 7,85 inča s 1024 razlučivosti od 768 točaka.

Procesor-Ia3735 iapa, 3 GB RAM-a, 32 GB interne memorije koja se može proširiti utorom za memorijsku karticu.

Nažalost, ne postoji podrška za 3 mreže.

 • Dijagonala zaslona: 7,85 inča
 • Razlučivost zaslona: 1024 768
 • Težina: 375g
 • Procesor: Aposina3735 Aasinas
 • Memorija: 32 GB
 • Kapacitet RAM-a: 2 GB
 • Kapacitet baterije: ~4000mAh
 • Stražnja kamera: 2 MP
 • Podrška za memorijske kartice: postoji
 • Prijenos podataka: Ace-Ace 802.11n

Lenovo IdeaTab A3300

Dalje, treba reći o malom, ali dobrom modelu, koji je dobio ime Pointe 3300. Procesor radi na 4 ćelije, a baterija je 3.500 mah. Glavna kamera dobila je matricu rezolucije 2 megapiksela, što se ne može reći za prednju. Ona stvara fotografije kao 0,3 MP. Tablet ima standardni softver, u njemu nije instalirano ništa novo. Neugodne i negativne emocije ne nastaju u interakciji s uređajem. Mnogi potrošači izvještavaju da tijekom cijelog jamstvenog razdoblja nema problema s ovim uređajem i naknadno se ne pojavljuju zahtjevi za njim. Zvučnici su izvrsni, zaslon se savršeno pokazuje, ali mnogi primjećuju koliko su strašne instalirane matrice ugrađene u ovaj tablet “Lenovo” (7 inča). Recenzije jasno pokazuju da je ovaj nedostatak jedini.

Lenovo tablete 7 inča SPECIFIKACIJE

Lenovo Phab PB1-750M 16Gb LTE

To nije baš standardni tablet, nazvali bismo ga tabletofonom jer vam omogućuje upućivanje poziva. Možete reći da je čak i s običnog tableta lako nazvati nekoga i biti u pravu. Međutim, na običnim tabletima ne postoji aplikacija “Telefon”, osim toga, njihov je oblik takav da je držanje takvog uređaja blizu uha nezgodno. The Iphone1-750 iPhone 16 iPhone tanki su okviri, tako da nije tako širok kao uobičajeni Tableti.

A ostatak uređaja je zanimljiv. Na primjer, ovdje je veća razlučivost zaslona (1280. 720. točka), postoji podrška za televizor, lijepo i elegantno kućište je savršeno sastavljeno, koriste se ugodni završni materijali. Ukratko, ako vam je potrebna zamjena i za tablet i za pametni telefon, IPA 1-750 IPA 16 IPA može biti izvrstan izbor.

 • Dijagonala zaslona: 7 inča
 • Rezolucija: 1280 720
 • Težina: 250g
 • Procesor: Časopis8916
 • Memorija: 16 GB
 • Kapacitet RAM-a: 1 GB
 • Kapacitet baterije: 4250mah
 • Stražnja kamera: 13 MP
 • Podrška za memorijske kartice: postoji
 • Podrška za mreže 4-a: postoji

Lenovo IdeaTab A1000

Nema potrebe zaobići još jedan jeftini proračunski tablet od 7 inča. Riječ je o 1000. Prodaje se u bilo kojoj specijaliziranoj trgovini, jer je prilično uspješan model koji je u velikoj potražnji. Tablet radi na dvojezgrenom procesoru. Frekvencija njegovih komponenata je 1,2 GHz. RAM je dobio samo 1 GB, ali to je dovoljno za učinkovito obavljanje svih funkcija. Radi na mrežama 3. A., A u njega je ugrađen i modul A. A. A. Prednja kamera ostavlja mnogo željenog. Rezolucija mu je 0,3 MP. Ali kao što ste već primijetili, ovaj je tablet namijenjen samo surfanju internetom i uobičajenom gledanju videozapisa. Na njemu neće biti moguće izvršiti neke ozbiljnije zadatke. Vrijedno je napomenuti, međutim, prilično dobru bateriju, s kapacitetom od 3.500 mah. Potrošači hvale fino kućište: dovoljno je čvrsto i nije ga lako razbiti. Ista je situacija sa zaslonom: prekriven je posebnim zaštitnim slojem koji vam omogućuje da ne deformirate zaslon pri prvom padu. Baterija zaslužuje poštovanje jer tablet može s lakoćom raditi neprekidno oko 5-6 sati. Kvaliteta izrade-vrhunska.

Lenovo telefon tablet 7 inča

Detaljne specifikacije

Marka i model

Marka i model uređaja, kao i alternativni nazivi (ako postoje).

Čitaj više  Proizvodi za njegu kose: Najbolji najbolji i savjeti za odabir
Marka

Tvrtka proizvođač uređaja.

Lenovo
Model

Naziv uređaja.

Tab 7
Alternativni naslovi

Ostali nazivi modela, ako postoje. Ponekad se model naziva drugačije, ovisno o zemlji ili zbog narodnih pseudonima.

TB-7504N TB-7504X

Dizajn

Izgled uređaja koji uključuje dimenzije, težinu, volumen, boje i materijale.

Širina

Vodoravna strana uređaja kada se koristi u standardnoj orijentaciji.

193 mm (milimetri)
Visina

Okomita strana uređaja kada se koristi u standardnoj orijentaciji.

98.7 mm (milimetri)
Debljina

Veličina poprečnog presjeka uređaja.

8.4 mm (milimetri)
Težina

Koliko uređaj teži bez kućišta, SIM kartica i memorije i drugih dodatnih elemenata.

260 g (grama)
Volumen

Približna vrijednost izračunata formulom: duljina pomnožena sa širinom i pomnožena s visinom.

160.01 cm3 (kubični centimetri)
Boje

U kojim se bojama uređaj proizvodi.

Crno Bijelo
Materijali kućišta

Od kojih je materijala izrađeno tijelo.

Plastika

Sustav na čipu (internet)

Sustav na čipu, sustav s jednim čipom (IAS, IAS) – to je kada je nekoliko sustava koji obavljaju različite funkcije uređaja spojeno na jedan kristal.

Sustav na čipu (internet)

Sustav s jednim čipom koji sadrži komponente kao što su procesor, grafički akcelerator, memorijske jedinice, komunikacijska sučelja itd.d., kao i softver za funkcioniranje sustava.

MediaTek MT8735B

Središnja procesorska jedinica (CPU, IPHINE)

Središnja procesorska jedinica (CPU, IPHINE)

Glavna komponenta uređaja odgovorna za računanje i obradu podataka.

ARM Cortex-A53
Tehnički postupak

Kojim tehnološkim postupkom se proizvodi čip. Što je proces manji, to bolje-čipovi troše manje energije i proizvode manje topline.

28 nm (nanometri)
Kapacitet procesora

Bit procesora je parametar koji označava koliko bitova podataka procesor obrađuje u 1 ciklusu takta. To je obično 32 ili 64 bita.

64 bita
Arhitektura skupa naredbi

Arhitektura skupa uputa (IAS, IAS) – programabilni dio jezgre mikroprocesora koji softver koristi za kontrolu rada procesora.

ARMv8-A
Broj procesorskih jezgri

Procesor može biti jednojezgreni ili višejezgreni. Performanse procesora ovise o broju jezgri (niti) . Što više jezgri istodobno radi, to je veća potrošnja energije, tako da se u mobilnim uređajima sve jezgre koriste samo pod velikim opterećenjem.

4
Brzina takta procesora

Brzina takta je broj operacija u sekundi koje procesor ili njegova jezgra mogu doseći. Što je frekvencija veća, to je veća brzina uređaja u cjelini, ali brzina također ovisi o arhitekturi procesora i broju jezgri.

1300 MHz (megaherci)

Grafička procesorska jedinica (iPhone)

Grafička procesorska jedinica (iPhone)

Grafički procesor (ira-ira) služi za obradu i izlaz grafike-3 ira efekata, igara, sučelja i drugih vizualnih elemenata. Zbog cjevovodne arhitekture, oceani su nekoliko puta učinkovitiji u grafičkoj obradi od procesora.

ARM Mali-T720 MP2
Broj GPU jezgri

Slično procesoru, IASIN može imati jednu jezgru ili više njih. Izvedba i količina obrađenih informacija ovise o broju jezgri (niti) . Što više jezgri, to bolje.

2

Memorija s slučajnim pristupom (internet)

Količina RAM – a (internet)

Memorija sa slučajnim pristupom (Ace, Ace, Ram) je privremena memorija (radi samo dok je uređaj pokrenut) koja pohranjuje podatke i kod za RAM programe ,aplikacije. Što više RAM-a, to se više programa može istodobno pokretati bez gubitka performansi (bit će manje “kočnica”).

2 GB (gigabajta)
Vrsta RAM – a (internet)

Informacije o vrsti RAM-a koji uređaj koristi.

LPDDR3
Broj RAM kanala

1 je jednokanalni način rada RAM-a, osnovni kada se koristi 1 memorijski modul. 2 Ovo je već dvokanalni način rada-paralelni način rada 2 modula ili parova modula, memorijskih kanala – ovaj način rada je 2 puta brži od jednokanalnog. 3-trokanalni način rada je 3 puta brži od jednokanalnog.

Jednokanalni

Ugrađena memorija

Većina mobilni uređaji imaju ugrađenu Memorija za um koji se koristi kao pohrana podataka sustava, operativnog sustava, kao i korisničkih podataka – fotografija, videozapisa, snimaka i još mnogo toga.

Količina ugrađene memorije

Što je veća količina ugrađene memorije, to će više igara, programa, glazbe, videozapisa i drugih datoteka stati u uređaj, posebno je količina memorije važna kada uređaj ne podržava memorijske kartice.

16 GB (gigabajta)

Operativni sustav

Mobilni operativni sustav (OS, iPhone) je unaprijed instalirani softver s pametnim sučeljem za upravljanje korisničkim funkcijama uređaja.

Operacijski sustav (internet)

Operativni sustav koji je prema zadanim postavkama instalirao proizvođač uređaja, kao i njegova verzija.

Android 7.0 Nougat

Baterija

Mobilni uređaj za svoj autonomni rad treba bateriju koja napaja sve njegove komponente.

Kapacitet baterije

Glavna karakteristika baterije je njezin maksimalni kapacitet, odnosno naboj koji može pohraniti. Kapacitet se mjeri u ma * h (TV, miliamper-sat). Što je veći kapacitet, to mobilni uređaj može duže raditi.

3500 mAh (miliamper sati)
Vrsta baterije

U prijenosnim uređajima korištene su mnoge vrste baterija, ali se već smatraju zastarjelim (nikal-kadmij), Arens (nikal-metal hidrid), a još više Arens (olovne baterije) . Umjesto njih u modernim mobilnim uređajima koriste Li-Ion (li-ion) i Li-Pol, Li-Poly (litij-polimer) baterija.

Ama-ama (litij-polimer)
Adapter za napajanje

Karakteristike punjača (adaptera, napajanja) standardnog mobilnog uređaja. Ili bolje rečeno, izlazni napon u voltima (oceani) i izlazna struja u amperima (oceani).

5V ( volti) / 1a (pojačala)
Trajanje razgovora na mreži 2 AAS (AAS, AAS)

Otprilike koliko će vremena trebati da se potpuno napunjena baterija isprazni kada razgovarate u načinu 2. Približno, jer na to vrijeme utječu mnogi čimbenici, na pr. operater, jačina signala, aktivne aplikacije i tako dalje.

10 h (sati) 600 min (minute) 0.4 dana
Mrežno vrijeme čekanja 2 AAS (AAS, AAS)

Otprilike koliko će vremena trebati da se potpuno napunjena baterija isprazni ako se mobilni uređaj ne koristi i ako je spojen u načinu 2.

336 h (sati) 20160 min (minute) 14 dana
Trajanje razgovora na mreži 3 AAS (AAS, AAS, AAS2000)

O tome koliko dugo će se potpuno napunjena baterija isprazniti tijekom razgovora na mrežama treće generacije. Približno vrijeme, jer na njega utječu različiti čimbenici, sve do temperature okoline.

10 h (sati) 600 min (minute) 0.4 dana
Mrežno vrijeme čekanja 3 asa (asa, asa, asa 2000)

O tome koliko dugo će se potpuno napunjena baterija isprazniti ako je mobilni uređaj u stanju pripravnosti i priključen na mreže treće generacije.

336 h (sati) 20160 min (minute) 14 dana

Zaslon

Zaslon (zaslon) je osnovni element za izlaz grafičkih informacija.

Tehnologija

Tehnologija pomoću koje se izrađuje zaslon. Postoje mnoge vrste izrade zaslona s vlastitim prednostima i nedostacima.

IPS
Dijagonala

Dijagonala zaslona uređaja mjeri se u inčima (IAS, IAS ili jednostavno”), a 1″ je 2.54 cm.

6.98 NASA (inča) 177.29 mm (milimetri) 17.73 cm (centimetri)
Širina

Približna širina zaslona

154.52 mm (milimetri) 15.45 cm (centimetara)
Visina

Približna visina zaslona

86.92 mm (milimetri) 8.69 cm (centimetara)
Omjer slike

Omjer slike na zaslonu (iPhone) je omjer kraće strane zaslona, koja se smatra 1, prema duljoj strani, koja je označena decimalnim razlomkom koji označava omjer prema kratkoj strani.

1.778:1 16:9
Razlučivost zaslona

Razlučivost zaslona je broj piksela (točaka) vodoravno pomnožen s brojem piksela okomito. Što je veća razlučivost, slika će biti detaljnija.

1280 720 piksela
Gustoća rasporeda piksela

Broj piksela po inču ili una (IPA) označava gustoću piksela po 1 inču (2.54 cm.) zaslona. Što je veći televizor, to je slika jasnija, kao i manje vidljiva oku ili uopće nije vidljiva “kvadratići i točkice” (pikseli).

210 (piksela po inču) 82 (piksela po centimetru)
Dubina boje

Dubina boje odnosi se na to koliko se bitova koristi u 1 pikselu za prikaz boje (bit po pikselu, Ocean).

24 bita 16777216 boja
Područje koje zauzima zaslon

Približna korisna površina koju zauzima zaslon na prednjoj strani uređaja. Što je veći postotak, to su okviri oko zaslona uži ili je “brada s šiškama”manja.

70.74 % (postoci)
Zaslon osjetljiv na dodir

Zaslon osjetljiv na dodir (zaslon osjetljiv na dodir, internet) je uređaj koji obično pokriva zaslon i alat je za unos dodirom. Zapravo, u mobilnim uređajima zaslon osjetljiv na dodir zamjena je tipkovnice s mišem.

Da
Vrsta zaslona osjetljivog na dodir

Postoje mnoge vrste zaslona osjetljivih na dodir, sa svojim prednostima i nedostacima. Kapacitivni zasloni osjetljivi na dodir često se koriste u mobilnim uređajima, ali tehnologije ne miruju i pojavljuju se nove vrste senzora.

Kapacitivni
Multitouch

Podržava zaslon osjetljiv na dodir s dva ili više dodira. Na primjer – zumiranje fotografija s dva prsta.

Da
Svjetlina

Svjetlina zaslona mjeri se u kandelama po kvadratnom metru (cd / m2, una/una2). Što je veći ovaj pokazatelj, svjetlina zaslona će biti svjetlija i manje će utjecati na ambijentalno osvjetljenje. Udobna svjetlina za video i Igre smatra se 300 ili više cd / m2.

350 cd / m2
Čitaj više  Ocjena 3 ina pisača 2022: 6 najboljih modela za dom

Glavna kamera

Ugrađena, obično u stražnji dio uređaja, glavna kamera koja je dizajnirana za stvaranje foto i video sadržaja.

Maksimalna razlučivost slike

To je maksimalni broj piksela (točaka) vodoravno i okomito. Što je veća razlučivost, slika će biti detaljnija. Također, razlučivost se može naznačiti u megapikselima — to je ukupan broj piksela koji može biti na slici, izračunava se formulom: pikseli okomito pomnoženi s brojem piksela vodoravno i rezultirajući iznos podijeljen s 1 milijun.

2592 1944 piksela 5.04 MP (megapiksela)
Vrsta matrice

Postoje dva osnovna tipa , to je CCD (Charge-Coupled Device) i CMOS (Complimentary Metal-Oksid Semiconductor). U mobilnim uređajima uglavnom se koristi a televizor matrica-treba joj manje prostora, ima malu potrošnju energije i grijanje. U posljednje vrijeme počele su se pojavljivati nove vrste senzora, na pr.

CMOS (complementary metal-oxide semiconductor)
Otvor blende

Otvor blende (broj otvora blende, internet) služi za kontrolu svjetlosnog toka koji prolazi kroz leću. Otvor blende označen je razlomkom, a što je manji razlomljeni broj, to će biti veći otvor blende koji prolazi kroz leću. Što više svjetla prolazi kroz objektiv, to je općenito bolje, manje šuma na fotografijama i bolje noćno snimanje.

f/2.4
Maksimalna razlučivost za video

To je maksimalni broj piksela (točaka) vodoravno i okomito. Što je veća razlučivost, slika će biti detaljnija.

1280 720 piksela 0.92 MP (megapiksela)
Video snimanje u maksimalnoj razlučivosti

IP (IP, frekvencija okvira) – to je broj okvira koji se mijenja u 1 sekundi. Što je veći broj sličica u sekundi, slika će biti glatkija. U ovom slučaju, to se odnosi na broj okvira koje kamera može postići pri svojoj maksimalnoj razlučivosti, što je niža razlučivost – to veći može biti.

30 sličica u sekundi (FPS)
Prisutnost bljeskalice

Uvođenje bljeskalice u mobilni uređaj omogućuje vam fotografiranje u uvjetima slabog osvjetljenja. Stvara potrebnu rasvjetu i nadoknađuje nedostatak prirodnog svjetla.

Da
Digitalni zum

U digitalnom zumiranju (oceans, zoom), približavanje objekta događa se softverskim algori slika. Što je veće povećanje pri digitalnom zumiranju, to će biti lošija kvaliteta slike (šum, zamućenje) u usporedbi s ne uvećanom.

Da
Fokusiranje na lice

Značajka automatskog otkrivanja živih objekata i automatsko fokusiranje na njihovo lice ili glavu.

Da
Panoramski način snimanja

Panoramsko snimanje je niz okvira u kojima je svaki sljedeći okvir nastavak prethodnog, na kraju snimanja svi su okviri zalijepljeni na programskoj razini stvarajući panoramsku fotografiju. Okviri se mogu snimati okomito ili vodoravno, a mogu biti široki i do 360 stupnjeva. Ova vrsta snimanja koristi se kada kut kamere nije dovoljan za snimanje cijele scene.

Da
Način snimanja

Tijekom fotografiranja, tehnologija iPhone snima brzi niz slika sa svijetlim, srednjim i tamnim polutonima, a zatim ih kombinira u jedan kadar s proširenim dinamičkim rasponom.

Da
Balans bijele boje

Balans bijele boje je postavka koja pomaže osigurati da se boja pravilno reproducira na slici određivanjem temperature boje

Da
Podešavanje ISO

To je razina fotosenzibilnosti. Što je niži u odnosu na internet, to je senzor svjetla fotoaparata najmanje osjetljiv i ravnomjernija slika s manje buke. Što je veći Ocean, veća je osjetljivost na svjetlost, ali veća je buka, zrnatost ili smanjena oštrina.

Da
Dodatne informacije

Više informacija o značajkama i specifikacijama fotoaparata.

Automatsko fokusiranje rafalno snimanje geografske oznake fokusiranje na dodir Kompenzacija ekspozicije samookidač način odabira scene

Prednja kamera

Prednja kamera mobilnog uređaja (selfie kamera, stražnja kamera) – kamera na prednjoj strani koja obično služi za video komunikaciju, prepoznavanje gesta ili lica, selfie fotografije.

Rezolucija fotografije

Maksimalna razlučivost slike koju kamera može dati. Kako se razlučivost povećava, tako se povećavaju i detalji slike. Također, razlučivost se može naznačiti u megapikselima (ukupan broj piksela od kojih se slika može sastojati) – to su pikseli okomito pomnoženi s pikselima vodoravno i podijeljeni s 1 mn.

1600 1200 piksela 1.92 MP (megapiksela)

Memorijska kartica

Memorijska kartica – flash kartica) – vanjski uređaj za pohranu podataka koji se koristi u mnogim uređajima za povećanje memorije.

Vrsta i formati memorijske kartice

Postoje 3 vrste memorijskih kartica koje se obično koriste u mobilnim uređajima-a-i, A-i i najčešći a-i. Svaka vrsta ima svoje formati koje uređaj podržava.

microSD microSDHC microSDXC

Karta interneta

Modul za identifikaciju pretplatnika (IAS — IAS) koji se koristi u mobilnim uređajima za identifikaciju pretplatnika u mobilnim mrežama.

Vrsta, veličina karte

Redovna (iPhone) kartica mjeri 25 iPhone 15 mm. Internet — 15h12mm. Nano SIM — 12.3×8.8 mm. Veličine SIM kartica su različite i nisu zamjenjive. Tu je i IP (virtualna, elektronička IP Karta), ona je ušivena u uređaj i ne zauzima prostor.

IAS-IAS (4 IAS-četvrti faktor oblika, od 2012., 12.30 x 8.80 x 0.67 mm) Ace-Ace / Ace
Broj karata za internet

Koliko iPhone kartica podržava uređaj.

2

Mobilne mreže

To je sustav u kojem se vrši komunikacija i prijenos podataka između pretplatnika, od kojih se mjesto jednog ili više mijenja. U ovom su odjeljku navedeni podržani standardi i frekvencije mobilne komunikacije.

GSM

AMAP (AMAP) – druga generacija digitalnog mobilnog staničnog standarda 2 AMAP s vremenom i frekvencijom podijeljenim kanalima. IPHINE je došao zamijeniti analognu mobilnu mrežu 1 iphine (prva generacija).

GSM 850 MHz GSM 900 MHz GSM 1800 MHz GSM 1900 MHz
UMTS

IAS (IAS-univerzalni mobilni telekomunikacijski sustav), također se naziva i 3 IAS-standardna mobilna komunikacija treće generacije (3 IAS) koja se temelji na radijskom sučelju iOS.

UMTS 850 MHz UMTS 900 MHz UMTS 1900 MHz UMTS 2100 MHz
LTE

LTE (Long-Term Evolution, često označen kao 4G LTE) — standard za bežični prijenos podataka, koji je, iako se odnosi na mrežama četvrte generacije (4G), ali u stvari je prijelazni stadij od 3G do 4G, puno brži brzina prijenosa podataka. Standard ima poboljšanu verziju IRA (IRA-Ira) koja se već može smatrati punopravnom mrežom 4. generacije.

LTE 800 MHz LTE 900 MHz LTE 1700/2100 MHz LTE 1800 MHz LTE 1900 MHz LTE 2100 MHz LTE 2600 MHz LTE-TDD 2300 MHz (B40) LTE-TDD 2600 MHz (B38)

Standardi prijenosa podataka u mobilnoj mreži

Koje standarde prijenosa podataka u mobilnim mrežama podržava uređaj, kao i njihovu brzinu.

Tehnologije prijenosa podataka

Tehnologije za primanje i prijenos podataka, kao i njihova maksimalna brzina.

UMTS (384 kbit/s ) EDGE GPRS HSPA+ (HSUPA 5.76 Mbps , 42 Mbps ) 4 (51.0 Mbit/s , 150.8 Mbit/s )

Wi-Fi

Ace-Ace (Ace) je tehnologija bežičnog LAN prijenosa podataka među uređajima temeljenim na Ace 802 standardima.11.

Podrška za Standard Ina-Ina

Protokol IAC-IAC omogućuje izravno spajanje više uređaja, zaobilazeći upotrebu usmjerivača ili pristupnih točaka.

Da
Wi-Fi Hot-Spot

Hot spot je pristupna točka Ice-ine. U mobilnom uređaju, Ace-Ace prevodi pametni telefon u pristupnu točku ACE-a, u osnovi čineći usmjerivač sposobnim za distribuciju Interneta.

Da
Wi-Fi

Podržani standardi bežičnog umrežavanja.

802.11b (IEEE 802.11b-1999) 802.11g (IEEE 802.11g-2003) 802.11n (IEEE 802.11n-2009)

Bluetooth

Arenov (arenov, Bluetooth (h), “plavi zub”) je bežična komunikacijska mreža kratkog dometa (do 10, povremeno 100 metara) koja radi na radio valovima za prijenos glasa, podataka između uređaja.

Verzija Bluetooth

Tehnologija se aktivno razvija i od 1998. neprestano ažurira verzije standarda. Svaka sljedeća verzija donosi jedno ili više poboljšanja brzine razmjene podataka, dometa, olakšava uparivanje, smanjuje potrošnju energije ili uvodi neke nove protokole i profile rada. Što je veća verzija Bluetooth-to bolje. Također, tehnologija je kompatibilna unatrag, na primjer, ako vaš mobilni uređaj ima verziju 5.0, tada će raditi s priborom verzije 4.2 i niže, ali poboljšanja uvedena u verziji 5 neće raditi.0, oni će raditi samo ako i uređaj i pribor 5. verzije.

4.0
Profil A2DP

Asa profil asa 2 Asa stvoren je za prijenos visokokvalitetnog dvokanalnog stereo signala preko Bluetootha na bežične slušalice, zvučnike i drugu akustiku.

Da
Čitaj više  Valovito glačalo za korijenski volumen kose: značajke i pravi izbor

Senzori i senzori

U modernim uređajima postoji mnogo senzora i senzora koji pomažu u mjerenjima, uzrokuju aktiviranje funkcija i čine upotrebu uređaja ugodnijom.

Svjetlosni senzor

Senzor svjetla reagira na razinu osvjetljenja i na temelju toga može automatski podesiti svjetlinu zaslona. To je potrebno kako bi se smanjila potrošnja energije i upotrebljivost uređaja.

Da
Senzor blizine

Senzor blizine reagira na približavanje mobilnog uređaja nekom objektu. Na primjer, senzor se koristi kada razgovarate telefonom za isključivanje zaslona, što štedi energiju i sprječava pritiskanje gumba uhom ili obrazom.

Da
Akcelerometar

Akcelerometar je senzor koji mjeri prividno ubrzanje, odnosno određuje položaj i udaljenost koju mobilni uređaj pomiče u prostoru. Na temelju podataka s ovog senzora radi promjena orijentacije zaslona, pedometar, upravljanje nagibima i gestama u igrama i aplikacijama itd.d.

Da
Dodatni senzori i senzori

Audio

Audio karakteristike i mogućnosti mobilnog uređaja u smislu zvuka.

Glazbeni zvučnik

U mobilnim uređajima postoje dvije vrste zvučnika – slušni i glazbeni. Slušni zvučnik (iPhone) služi za razgovor, glazbeni zvučnik (iPhone) za reprodukciju glazbe, zvukova.

Zvučnik

Radio

Radio u mobilnom uređaju može biti ugrađen od strane proizvođača (hvata lokalne radio kanale, internet nije potreban, često radi samo sa slušalicama (kao antena), ali ne uvijek) ili instaliran kao internetska aplikacija (zahtijeva internet, ali više kanala i često bolju kvalitetu).

Ugrađeni radio

Je li radio tuner integriran u mobilni uređaj.

Da

Lokaciju određuju satelitski navigacijski sustavi koji prate autonomno geoprostorno mjesto uređaja na više točaka. Najčešći satelitski navigacijski sustavi smatraju se Is, GLONASS, kao i kineski is.

GPS

Asa (ama) – Globalni satelitski navigacijski sustav koji može odrediti položaj mobilnog uređaja, izgraditi rute i pronaći željeni objekt na karti s točnošću od nekoliko metara.

Da
A-GPS

Ace-Ace (Ace) pomoćna tehnologija koja vam pomaže da brzo pronađete lokaciju svog mobilnog uređaja bez čekanja na satelitske podatke, što je posebno važno u prostorijama i gradovima. Lokacija se određuje na različite načine, na primjer, Pristupne točke IAC-a, tornjevi mobilnih tvrtki, IAC-a i još mnogo toga.

Da
Dodatni navigacijski sustavi

USB priključak

IAS (IAS-univerzalna serijska sabirnica) je serijsko sučelje za povezivanje perifernih uređaja s računalima, pametnim telefonima, prijenosnim računalima i još mnogo toga. Sučelje vam omogućuje razmjenu podataka i napajanje perifernog uređaja energijom, kao i povezivanje nekoliko perifernih uređaja odjednom s jednim priključkom za internet.

Vrsta priključka

Koja se vrsta konektora koristi u uređaju.

Micro USB
Standard USB

Što je standard veći, to je brža propusnost, točnije brzina razmjene podataka. Od standardne verzije 3.0 povećao jačinu struje na 0.9A, zbog čega nije potrebna dodatna snaga za neke uređaje.

2.0
USB Mass Storage

Povezivanje mobilnog uređaja putem Interneta kao uređaja za pohranu podataka. Odnosno, kada uključite ovaj način rada, vaš se uređaj može koristiti kao flash pogon.

Da
Podrška za USB OTG

IPhone je mogućnost povezivanja porta vašeg uređaja s iPhoneom putem adaptera ili izravno perifernih uređaja, kao što su tipkovnice i miš, flash pogon, čitač kartica i još mnogo toga. Možete spojiti uređaje koji ne zahtijevaju specijalizirane upravljačke programe i dodatno napajanje.

Da
Dodatne haraketristike

Dodatne mogućnosti za priključnice, kao što su priključci, podržava li se veza, perifernih uređaja i dodatne memorije.

Punjenje putem interneta

Priključak za slušalice

Priključak za slušalice (ili utičnica (IPA)) uobičajeni je standard za poslužiteljske priključke za prijenos audio signala. Promjer se razlikuje po promjeru (6.5 mm), Ace-Ace (3.5 mm) i Ace-Ace (2.5 mm). U mobilnim uređajima 3 su se smatrala najpopularnijim i najčešćim.Priključak od 5 mm, ali nedavno su počeli uklanjati, ostavljajući samo priključke za internet, kroz koje se slušalice spajaju s odgovarajućim utikačem ili pomoću adaptera.

3.5 mm priključak za slušalice

Ima li uređaj 3 audio priključak.5 mm.

Da

Povezivanje i sinkronizacija

Opcije za sinkronizaciju mobilnog uređaja i povezivanje s drugim uređajima.

Povezivanje, sinkronizacija

Vrste tehnologija sinkronizacije i povezivanja koje podržava uređaj.

Computer sync OTA sync Tethering

Preglednik

Preglednik je preglednik za pregledavanje stranica i njihovog sadržaja na internetu. Kroz preglednik možete otvoriti stranice, tražiti informacije, preuzeti potrebne datoteke, gledati streaming video, igrati igre preglednika itd.d.

Tehnologija

Jezici označavanja i programiranja podržani ugrađenim (standardnim) preglednikom. Za mobilne uređaje možete instalirati dodatne aplikacije preglednika ako vam standardni nešto ne odgovara.

HTML HTML5 CSS 3

Formati / kodeci zvučnih datoteka

Mobilni uređaji podržavaju mnoge formate audio datoteka, kao i kodeke za njihovu reprodukciju.

Zadani formati

Navedeni su formati koje mobilni uređaj podržava izvan okvira. Ali ako uređaj ne podržava format koji vam je potreban, možete pokušati dodati njegovu podršku. Ponekad podrška ovisi o tehničkim karakteristikama uređaja (“hardver”) i ovdje nećete ništa dodati, ali često mogućnost obrade jednog ili drugog audio formata ovisi o softverskom dijelu. Možete zasebno instalirati drugi audio uređaj ili skup kodeka.

AAC (Advanced Audio Coding) AMR / AMR-NB / GSM-AMR (Adaptive Multi-Rate, .amr, .3ga) eAAC+ / aacPlus v2 / HE-AAC v2 FLAC (Free Lossless Audio Codec, .flac) MIDI MP3 (MPEG-2 Audio Layer II, .mp3) OGG (.ogg, .ogv, .oga, .ogx, .spx, .opus) WMA (Windows Media Audio, .wma) WAV (Waveform Audio File Format, .wav, .wave)

Formati / kodeci video datoteka

Formati video datoteka koje uređaj podržava i može dekodirati i reproducirati.

Zadani formati

Formati video datoteka koje uređaj može reproducirati standardnim firmverom i standardnim (ušivenim) skupom programa. Nisu svi formati podržani prema zadanim postavkama, ali možete instalirati video uređaj treće strane i / ili skup kodeka.

3GPP (3rd Generation Partnership Project, .3gp) AVI (Audio Video Interleaved, .avi) H.263 H.264 / MPEG-4 Part 10 / AVC video MKV (Matroska Multimedia Container, .mkv .mk3d .mka .mks) MP4 (MPEG-4 Part 14, .mp4, .m4a, .m4p, .m4b, .m4r, .m4v) WebM WMV (Windows Media Video, .wmv) Xvid

Lenovo IdeaTab A3500

Sljedeći tablet koji ćemo pogledati nazvan je Aposini3500. Ovaj je uređaj također jeftin. Uređaj je prilično jednostavan i pouzdan. Vrijednost za novac je izvrsna. Zbog toga je stekao ogromnu popularnost među potrošačima. Tablet radi na procesoru s frekvencijom od 1,3 GHz. 4 jezgre funkcioniraju. Instaliran je poznati operativni sustav koji se zove Internet. Glavna kamera je 5 MP, prednja-2 MP. Baterija je dobila snagu od 3.450 mah. Memorija performansi, koja se obično naziva RAM, bila je samo 1 GB. Potrošači napominju da uređaj savršeno drži punjenje, radi brzo, bez i najmanjeg kvara, ima lijep dizajn i izdržljivo kućište. Za izradu zaslona korištena je poboljšana matrica. Ali treba napomenuti da u igrama, posebno kada je riječ o aplikacijama koje zahtijevaju velike resurse, tablet počinje “usporavati” i primjetno. Kamera u instrumentu ne igra gotovo nikakvu ulogu, jer snima užasne slike, čak i sa svojim prosječnim specifikacijama. Model ima povećane performanse, pa se preporučuje za kupnju djeci ili zauzetim ljudima koji trebaju brzo čitati vijesti na internetu ili gledati videozapise.

7 inčne tablete Lenovo

Lenovo IdeaTab 2 A7 30HC 16GB

Zatim ćemo napraviti kratki pregled na tabletu ” Lenovo “(7 inča) asa 2 Asa 7 30 asa. Zbog svoje cjenovne kategorije ne razlikuje se od gore opisanih modela. Prodaje se u trgovinama za oko 7500 kuna. Radi na dobro poznatoj softverskoj ljusci-televizija. Ima ugrađenu memoriju od 16 GB, dok je RAM bio samo 1 GB. Može raditi s oba Ace-Ace i 3 ACE. Ponekad multitouch ne funkcionira, ali ovaj je problem rijedak i u pravilu se sastoji samo u tvorničkom nedostatku. Recenzije Vam omogućuju da shvatite da zaslon, budući da je široki zaslon, savršeno funkcionira. Savršeno prikazuje slike i videozapise. Mnogi potrošači kažu da ovaj tablet “Lenovo” (7 inča) zapravo ne odgovara njegovoj cjenovnoj kategoriji, jer je bolji i mnogo je prikladniji za upotrebu, kao da ovaj uređaj zauzima poziciju u srednjem segmentu (10-15 tisuća. kuna).

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: