Top 5 spiralnih pločica za uvijanje kose, jednostavno i učinkovito oblikovanje kod kuće

Želite dodati malo volumena svojoj kosi, poput Beaunsea ili Božikovine? Kupite si spiralno uvijač.

Bez obzira želite li začiniti svoju ravnu ili plavu valovitu kosu za zabavu ili bilo koju drugu funkciju, spiralni uvijač može vam dati savršenu šminku i samo izgled koji želite.

U ovom ćemo članku raspravljati o osnovama korištenja spiralnog uvijača, kako odabrati onaj koji je savršen za vaše potrebe i naših pet najboljih izbora spiralnih uvijača za kosu dostupnih na tržištu.

Opće karakteristike

Spiralno uvijač (fotografija predstavljena u nastavku) po principu svog rada sličan je običnom uvijaču. Postoje razlike između njih, međutim, temperaturni učinak na kovrču koristi se u obje vrste uređaja.

Spiralno kovrčavo željezo fotografija

Pramen je namotan na šipku. Nakon toga, zagrijana površina uvijača uvija kosu. Širina uvojka ovisi o promjeru šipke. Za dugu kosu trebao bi biti dovoljno velik. Ako je kosa relativno kratka, tada uvijač može biti kratak.

Spiralna raznolikost uređaja ima udubljenja na svojoj osovini, u koja je umetnuta kovrča. To omogućuje da kovrče budu ujednačene. Vrsta frizure postaje originalna i moderna. U ovom slučaju, takav uvijač nema stezaljku. Uvojak se rukom drži za vrh. Ovaj je uređaj široko korišten u modernoj industriji ljepote. Međutim, nije bez određenih nedostataka. Treba ih razmotriti prije kupnje.

Kako odabrati najbolji spiralni uvijač za kosu

Ne možete zgrabiti prvi uvijač koji vidite na polici. Postoji nekoliko važnih čimbenika koje biste trebali uzeti u obzir.

Vrsta uvijača za kosu

Obično, kada zamolite prodavača da vam pokaže glačalo za uvijanje, dobit ćete tri mogućnosti na izbor: jednostavnu šipku, spiralnu šipku za uvijanje i šipku za stezanje. Sad kad ste upoznati s sortama ploeka, možete se pobrinuti da dobijete pravu, ovisno o tome što više volite!

Toplinska stabilizacija

Budući da ste odlučili potrošiti novac na spiralno uvijač, bolje je ako odaberete onaj s najviše postavki. Odaberite opciju koja dolazi s gumbom za grijanje ili gumbom za višu temperaturu i nižu temperaturu. Uz mogućnost podešavanja temperature, možete bolje kontrolirati svoje uvijač.

Pouzdanost

Još jedan vitalni čimbenik koji morate uzeti u obzir je pouzdanost. Ako puno Koristite svoje uvijače, tada će vam izdržljivo i kvalitetno spiralno uvijač dugo trajati. Dakle, umjesto da kupujete nekvalitetno željezo, uvijek iznova uzmite u ruke visokokvalitetno željezo koje će vam poslužiti dovoljno dugo i dovoljno dobro da bude vrijedna investicija.

Glavne kvalitete uređaja

Spiralni uvijači za uvijanje kose zasebna su vrsta uređaja. Međutim, može se predstaviti i u obliku mlaznice. Prije upotrebe mora se staviti na obične okrugle kliješta. Spiralna kovrča odlikuje se jasnim oblikom, koji izgledom podsjeća na trajnu. Istodobno, veličinu kovrča možete sami odabrati prilikom kupnje uvijača (od 10 do 40 mm).

Spiralni uvijač za kosu

Udaljenost između zavoja spirale također se može razlikovati. O ovom parametru ovisi Mogu li se velike ili male niti namotati na šipku. Važno je uzeti u obzir strukturu vaše kose. Ako je gustoća velika, bit će teško modelirati frizuru tankim uvijačem s malim razmakom između zavoja. Na tankoj kosi kovrče će izgledati neprirodno ako su namotane na šipku sa širokim uvojcima.

Također morate obratiti pažnju na duljinu šipke. Ako je kosa duga, trebala bi biti velika. Kratki uvijači primjenjivi su samo za kovrče srednje duljine. Inače će biti teško koristiti uređaj prilikom modeliranja frizure.

Prednosti i nedostaci

Spiralni uvijač za kosu ima i niz prednosti i nedostataka. Prednosti predstavljene vrste uređaja uključuju mogućnost stvaranja vlastite frizure ne gore nego u kozmetičkom salonu. U ovom slučaju ne trebate ni napustiti kuću. Da, i kovrče zadržavaju oblik dovoljno dugo.

Spiralni uvijači za kosu

Međutim, uvijač spiralnog tipa ima neke nedostatke. Duljina kose nakon uvijanja vizualno se uvelike smanjuje. To se mora uzeti u obzir prilikom navijanja kose. Ako kovrče nisu duže od ramena, ova metoda oblikovanja se ne preporučuje.

Također, uvijač značajno termički utječe na kosu. To negativno utječe na njihovo zdravlje. Česta upotreba spiralnog uvijača presušuje niti. To je posebno vidljivo na obojenoj oslabljenoj kosi. Mogu se slomiti, zbog čega se gustoća frizure primjetno smanjuje. Stoga se uvijač rijetko koristi.

Sorte

Postoji nekoliko vrsta spiralnih pločica za kosu. Razlikuju se u materijalu premaza šipke. Spiralne sorte uređaja mogu biti obložene metalom, turmalinom, titanom. Također se nalaze šipke obložene teflonom ili keramikom.

Kako koristiti spiralno uvijač

Metalni uvijači imaju najprihvatljiviji trošak. Međutim, oni najviše oštećuju kosu. Najsigurnije su turmalinske šipke. Kada se zagrije, ovaj materijal oslobađa negativne ione. Uklanjaju statički elektricitet na pramenovima. To vam omogućuje često korištenje uvijača. Zdravlje kose nije narušeno čak ni čestom uporabom.

Najtrajniji su kombinirani uređaji. Njihova šipka izrađena je od titana u kombinaciji s keramikom. Također su sigurni za upotrebu.

Također, uvijači se razlikuju u snazi. Ako je ova brojka 50 vata, površina šipke će se zagrijati za otprilike 1 minutu. U prodaji možete pronaći uređaje snage od 25 do 90 vata.

Savjeti za odabir

Kako odabrati:

 1. Prije nego što kupite uređaj, uzmite ga u ruku i držite ga neko vrijeme. Pokušajte je li vam ugodno držati.
 2. Unaprijed biste trebali saznati dolazi li stalak u kompletu s uređajem koji će vam omogućiti postavljanje vrućeg uvijača na bilo koju površinu.
 3. Odaberite stil s rotirajućim kabelom, duljine najmanje 2 metra.
 4. Bolje je kupiti uređaj s funkcijom “automatskog isključivanja”, koji će zaštititi od opeklina i mogućeg požara.
 5. Preporučljivo je kupiti uređaj s termostatom, koji vam omogućuje održavanje zdravlja kose.

Vijeće. Obratite pažnju na prisutnost digitalnog indikatora koji će vam pomoći pratiti razinu grijanja uređaja.

Upute za uporabu

Postoji jednostavna tehnologija kako koristiti spiralno uvijač. Prvo morate oprati glavu. Bolje je koristiti balzam nego masku. Kad se kosa osuši, tretira se posebnim balzamom. Zaštitit će kovrče od negativnih toplinskih učinaka.

Recenzije spiralnog uvijača

Dalje, uređaj treba zagrijati. Nakon toga, kovrča se odvaja, čija debljina treba odgovarati veličini udubljenja na šipki. Kosa bi trebala ležati ravno. Ne bi trebali stršiti, nabijati se. Stoga je pramen pažljivo položen u udubljenje. U tom se slučaju mora držati za vrh.

Čitaj više  TOP 12 najboljih četkica za kosu s rotirajućom mlaznicom: ocjena 2021-2022 i pregled prednosti uređaja + recenzije vlasnika

U udubljenju kovrča ostaje dok se dobro ne zagrije. Trajanje ovisi o vrsti kose, kao i karakteristikama samog uređaja. Tijekom postupka pramen se drži za vrh. Nemojte ga pretjerano izlagati u spiralu. Kada je postupak završen, pramen se odmotava. Nakon toga preporučuje se prskanje lakom za kosu.

Preporuke stručnjaka

Spiralno uvijač za kovrče mora biti pravilno odabran. Stručnjaci kažu da ako se nepravilno nanese, možete nanijeti značajnu štetu frizuri. To se posebno odnosi na tanke kovrče. Ako je kosa obojena, ima dosadan izgled, suha, ne biste trebali koristiti moćne uređaje. Oni će pogoršati izgled frizure.

Spiralno uvijač za kovrče

Ako je kosa tanka, obojena ili jednostavno oslabljena, morate osigurati da temperatura šipke nije viša od 120. Za gustu, neposlušnu kosu ovaj se pokazatelj može povećati. Temperatura grijanja može se povisiti na 180.

Stručnjaci preporučuju kupnju proizvoda s ugrađenim termostatom. To će prilagoditi snagu i temperaturu grijanja. Za djevojke čija je kosa suha ili oslabljena, ova je opcija idealna. Važno je koristiti posebnu zaštitnu opremu koja će spriječiti negativan utjecaj temperature na kovrče.

Mjere opreza pri radu s uvijačem

Mjere opreza pri radu s uvijačem

Prije nego što vam kažemo kako napraviti kovrče uvijačem, reći ćemo vam o mjerama opreza koje će vam omogućiti da sigurno oblikujete:

 • Zamotajte samo potpuno suhe kovrče. Ako su dlačice vlažne, zagrijavanje na visoke temperature prisiljava vodu da proključa, a to zauzvrat završava kršenjem njezinog integriteta;
 • Koristite toplinsku zaštitu. Sredstvo za zaštitu od topline pomoći će smanjiti učinak visoke temperature na kosu, spriječiti isušivanje, smanjiti rizik od oštećenja;
 • Kontrolirajte temperaturu. Primijenite temperaturni režim koji odgovara vašoj kosi. Fina kosa je savitljiva i savršeno se uvija na 160 C – nema potrebe mučiti ih višim temperaturama, dok tvrda na niskim temperaturama jednostavno neće moći pravilno navijati, pa im je postavljeno 180-200 C-a. Ako ste zabrinuti za kosu, pobliže pogledajte načine stvaranja kovrča bez uvijača i kovrčave metode-to su puno nježnije mogućnosti od toplinskog oblikovanja;
 • Ne držite kosu na uvijaču dulje od 10 sekundi. To će vam pomoći izbjeći spaljivanje kose, kao i ozbiljno oštećenje kose. Što je kosa tanja, to bi trebao biti kraći ciklus omatanja;
 • Ne dodirujte grijaći element rukama – visoka temperatura odmah ostavlja opekline na koži. Ako ne možete bez sudjelovanja ruku – kupite posebnu rukavicu otpornu na toplinu za rad s vrućim uređajima.

Recenzije kupaca

Prema recenzijama, spiralno uvijač može biti dobar pomoćnik u procesu stvaranja stila ili frizure. Međutim, važno je znati na koja pitanja morate obratiti pažnju prilikom odabira. Snaga, dimenzije alata za uvijanje igraju važnu ulogu. Potražnja u našoj zemlji je 3 modela spiralnih ploča. To uključuje Ace-8699, Ace-4622, ACE-2335 Ace-a. Razlikuju se u troškovima i performansama.

Spiralni uvijač za kosu

Prilikom odabira kupci preporučuju obratiti pažnju na detalje. Ugodno je koristiti uređaj koji u svom dizajnu ima postolje. Bez njega ne možete ostaviti uvijač u procesu uvijanja kovrča na stolu. Umjesto toga, može se osigurati petlja. Također vam omogućuje udobnu upotrebu uvijača.

Kabel bi trebao imati duljinu od 2 do 3 m. U suprotnom, korištenje uređaja također će biti nezgodno. Kabel bi se trebao okretati oko osi. Inače će zaplesti uvijač.

Uvijač za uvijače-8699

Spiralni uvijač za željezo za kosu, 8699, ima prosječnu cijenu. To je oko 1,6 tisuća. kuna. To je lagani uređaj koji teži samo 700 g. Ovaj model je multistiller. Uključeno je nekoliko dodataka. Oni, osim spiralnog modula, uključuju obične kliješta, mlaznicu četke (za stvaranje gustog stila), 2 u 1 (ravnanje i valovitost). Postoje i 2 ukosnice. To olakšava postupak oblikovanja na dugoj kosi.

Premaz šipke izrađen je od keramike. To je čvrst, pouzdan alat. Duljina žice je 1,8 m. To nije dovoljno za djevojke s dugom kosom. Međutim, vrijedi reći da je žica pričvršćena na šarku. To značajno povećava udobnost tijekom rada uvijača. Štap se zagrijava do 190 ASTROSA u 3 minute.

Uvijač se automatski isključuje nakon sat vremena. To povećava sigurnost njegove uporabe. Proizvođač ovog uređaja je Kina. Dizajn ima indikator grijanja. Uključena je futrola. Ovo je jedna od najboljih opcija za uređaje koji su danas predstavljeni u specijaliziranim prodavaonicama.

Pravila oblikovanja kose

Postupak polaganja pomoću ovog uređaja uključuje nekoliko faza:

 • zagrijavamo uvijač (za tanku kosu — 100-120 stupnjeva, za tvrdu kosu-170-180 stupnjeva);
 • uzimamo tanki pramen od oko 3 cm i pažljivo ga češljamo;
 • položite pramen duž žljebova i držite kovrču;
 • uklanjamo pramen kad se potpuno zagrije;
 • ohlađenu uvojku poškropimo lakom.

Preporučujemo čitanje: pregled alata za stvaranje i učvršćivanje kovrča kod kuće.

Da biste dobili elastične i lijepe kovrče, trebali biste se pridržavati sljedećih pravila:

 • prije početka oblikovanja potrebno je oprati kosu i temeljito je osušiti, mokru kosu kategorički se ne preporučuje namotavanje;
 • da biste zaštitili kosu, prije uvijanja na nju morate nanijeti sredstva za zaštitu od topline;
 • zagrijavanje niti ne bi trebalo trajati više od 30 sekundi;
 • prije češljanja tretiranog pramena, trebali biste pričekati da se ohladi, inače će kovrča izgubiti oblik;
 • preporučljivo je koristiti uređaje obložene turmalinom, posebno ako je kosa oštećena;
 • ne biste trebali koristiti uvijač više od tri puta tjedno kako ne biste oštetili kosu;
 • ako često koristite uređaj, ne zaboravite na prehranu kose – češće radite maske;
 • izrežite podijeljene vrhove barem jednom mjesečno;
 • da bi stil bio prirodniji, bolje je napraviti kovrče različitih veličina;
 • kovrče će dugo trajati ako uzmete samo male niti i ravnomjerno ih rasporedite po uvijaču.
Čitaj više  Ocjena 13 najboljih pametnih telefona s moćnom baterijom 2022. Pregled i karakteristike najboljih modela

Uvijač je važan atribut moderne žene koja uvijek želi izgledati lijepo bez trošenja puno vremena na oblikovanje kose.

Saznajte više o uvijanju kose zahvaljujući sljedećim člancima:

 • značajke uvijanja kratke kose;
 • kako napraviti luksuzne kovrče za dugu kosu;
 • što je volumen korijena, kako napraviti bujni stil vlastitim rukama;
 • kako i kako namotati djetetovu kosu;
 • kako učiniti da kovrče dugo traju;
 • što je stilist, kako odabrati i pravilno koristiti.

Uvijač za kosu 2335

Jedan od najtraženijih profesionalnih alata za oblikovanje predstavljenog tipa danas je spiralno uvijač za kosu 2335. Trošak ovog uređaja je 2-2, 5 tisuća. kuna. Ovo je višenamjenski uređaj koji će vam omogućiti stvaranje različitih kovrča i frizura.

Promjer šipke ovog uvijača je 25 mm. Štoviše, izrađen je od keramike koja je obložena turmalinom. Ova kombinacija materijala čini uvijač trajnim. Kada se zagrije, oslobađa negativne ione. Sprječavaju statički elektricitet na kosi.

Uvijač se zagrijava do 180. Ovo je optimalna temperatura kako biste namotali niti i ne pokvarili ih. Radi praktičnosti, Set uključuje kabel duljine 2,7 m. Nalazi se na šarkama. To vam omogućuje okretanje uvijača. Kabel se neće zapetljati oko njega. To je jedan od najboljih profesionalnih modela. Njegov je trošak visok, ali kvaliteta to u potpunosti opravdava.

Najbolje spiralne uvijače za uvijanje kose

Sada ćemo pogledati najbolje spiralne uvijače za kosu na tržištu. Pažljivo pročitajte kako biste saznali njihove glavne karakteristike, prednosti i nedostatke. S tim znanjem pod pojasom bit ćete mnogo sposobniji odabrati opciju koja će uspjeti u ispunjavanju vaših potreba za oblikovanjem kose.

Clippers.MA Innova Spirale (GC1081)

Pros

 • Savršeno za kovrče visoke definicije
 • Dolazi sa značajkom za Oceanside
 • Internet do 200 stupnjeva Celzija
 • Opremljen okretnim kabelom
 • Teži samo 500 grama, što ih čini lako prenosivim

Najnoviji kupci ovog spiralnog uvijača izuzetno su zadovoljni svojom kupnjom. Jedan od njih izvještava da je uvijek koristi za svečane prigode. Drugi je kupac izvijestio da je to idealna opcija za putovanja. Osim toga, mnogi su kupci bili zadovoljni i činjenicom da ovaj štap dolazi s više postavki temperature, što ga čini izvrsnim izborom.

Sama činjenica da je ova šipka turbopunjena znači da korisniku daje veću kontrolu. Osim toga, kabel koji dolazi s ovom spiralnom šipkom za uvijanje je duži, što znači da čak i ako je utikač udaljen od zrcala, lako možete savršeno oblikovati kosu.

Ovaj spiralni uvijač savršen je za sve žene . Ove se kliješta lako pakiraju i prenose, tako da su savršene za dame koje su najčešće u pokretu i žele oblikovati kosu. Osim toga, savršeni su i za žene s gustom kosom. Ako spadate u bilo koju od ovih kategorija, ovaj je proizvod neophodan!

Ovaj uvijač pobrinut će se za vašu kosu bez obzira na sve. Ako imate finu kosu, smanjite temperaturu, a ako imate gustu kosu, malo povisite temperaturu. Bez obzira trebaju li vam kovrče za vjenčanje, svečanu zabavu ili samo za noćni izlazak u grad, ova prekrasna spiralna uvijačica uvijek će vam biti na dohvat ruke. .

Štipaljke 4622

Pros

 • Pouzdan i jednostavan za korištenje
 • Daje vašoj kosi profesionalni dodir
 • Kratko vrijeme predgrijavanja-samo 15 sekundi
 • Omogućuje korisniku odabir između više boja
 • Štedi vas od stalne brige da ćete se opeći

Kontra

 • Plastični materijal neće raditi za većinu korisnika

Gotovo svi koji su uložili u ovaj uvijač bili su zadovoljni svojim izborom. Jedna od brojnih nedavnih kupaca izvijestila je da je izuzetno sretna što je prešla na ovu marku od vrlo poznate. Drugi kupac izvijestio je da je ovaj uvijač savršen za njezinu gustu, dugu kosu . Sve u svemu, korisnici su prilično zadovoljni s njom i mnogi tvrde da im se sviđa!

Ovaj spiralni uvijač privukao nam je pažnju iz nekoliko razloga, od kojih je jedan taj što dolazi s različitim opcijama boja. Dakle, ako niste zadovoljni tradicionalnom sivom ili crnom bojom, tada možete odabrati jednu od svijetlih boja. Uz to, preferirano vrijeme na ovom uređaju je samo petnaest minuta.

Ovaj je uređaj jednostavan za upotrebu i izrađen je od plastike, što ga čini lakšim od čeličnih ili aluminijskih alternativa. Stoga je jednostavan za korištenje za mlade djevojke. Osim toga, s obzirom na njegovu jednostavnost korištenja, mogu je koristiti i početnici i oni koji žele eksperimentirati sa svojom kosom.

Sve što trebate učiniti je uključiti gumb i pustiti ga da radi svoju magiju na vašoj kosi. Iskoristite njegovu konstantnu temperaturu i postignite željeni izgled. Uštedite nešto novca i priuštite si ovaj spiralni uvijač za kosu.

Razmislite o najboljim trostrukim uvijačima za kosu.

Čitaj više  Top 7 najboljih sušila za kosu: kako pravilno oblikovati kosu, recenzije, cijena

Razmislite o najboljim uvijačima za finu kosu.

Razmislite o najboljim tvrtkama za kosu.

Spiralni uvijač za kosu

Pros

 • Vrijeme predgrijavanja je 30 sekundi
 • Lako dostupan većini korisnika
 • Dolazi s 60-minutnim prekidačem
 • Opremljen kabelom otpornim na toplinu od 2,5 metra
 • LED podesive postavke temperature, od 80 do 232 Celzijeva stupnja

Jedan od kupaca tvrdio je da joj je uvijač dao potpuno prirodan izgled kovrča. Još jedan nedavni kupac otkrio je da nije profesionalac što se tiče frizura, ali ovaj spiralni uvijač olakšao joj je. Stoga je većina korisnika bila zadovoljna s njom i preporučila je drugima da je kupe, posebno s obzirom na njezinu skromnu cijenu.

Ovaj uvijač jedan je od najboljih na našem popisu. Činjenica da dolazi s tri bačve različitih oblika, spiralnim valjkom od 32/32 mm, zavojnicom od 9/18 mm i konusnim štapićem od 19/32 mm ističe nam ga. Osim toga, njegova Nano-infuzijska tehnologija čini je jedinstvenom.

Ljudi koji vole oblikovati kosu na više načina doista će iskoristiti činjenicu da dolazi s tri različite bačve. Uz to, ako želite glačalo za uvijanje koje je lako dostupno i još uvijek obavlja posao, onda bi ovo trebao biti vaš izbor.

Ovim uvijačem možete dobiti labave, guste, prirodne ili valovite kovrče. Kad su mogućnosti beskrajne, samo trebate razmotriti ovu opciju. Zato posegnite za ovim uvijačem i iznenadite sve na novi način!

Spiralni uvijač za kosu-6658

Pros

 • Dugi kabel do 2,5 m
 • Teži samo oko 600 grama
 • Vrijeme predgrijavanja je samo jedna minuta
 • Glatka kopča za držanje i uklanjanje dlačica
 • Jedna postavka temperature čini je jednostavnom za upotrebu

Kontra

 • Ne dopušta korisniku da ažurira temperaturu

Jedan nedavni korisnik izvijestio je da je savršen za mlade djevojke, čak i one koje vole eksperimentirati. Osim toga, korisnici vole kako je jednostavan za korištenje i rukovanje, što ga čini apsolutnim liderom.

Sama činjenica da je ovaj spiralni uvijač jednostavan za rukovanje čini ga istaknutim za nas. Sve što trebate učiniti je uključiti radni prekidač i temperatura će se automatski prilagoditi. Osim toga, vrlo je lagan, što ga čini vrlo jednostavnim za nošenje.

Svi putnici koji traže kompaktno uvijač za kosu kako bi ga lako mogli smjestiti u svoje torbe zaista će imati koristi od ove opcije. Zaista je iznenađujuće lagan i prenosiv. Dakle, ako planirate putovanje u narednim danima, svakako se dočepajte ovog spiralnog uvijača.

Jednostavan za korištenje, lako dostupan i jednostavan za nošenje-ovo su neke od najboljih spiralnih uvijača za kosu. Sve u svemu, ovo je kupnja zbog koje nećete požaliti!

Razmislite o najboljim putnim mini uvijačima za kosu.

Razmislite o najboljim automatskim rotirajućim uvijačima za kosu

Razmislite o najboljim uvijačima za kosu.

Razmislite o najboljim parnim uvijačima za kosu

Razmislite o najboljim uvijačima za kosu s dodacima.

25 mm spiralne pincete

Pros

 • Jeftin
 • Može se zagrijati do 200 Celzijevih stupnjeva
 • Ima hladan vrh na kraju radi sigurnosti

Kontra

 • Ponekad se kosa zaglavi u željeznoj osovini

Većina kupaca tvrdi da je ovaj štapić za curling jedan od najboljih na tržištu, izvještavajući da se vrlo lako zagrijava i čini curling lak posao. Jedna je korisnica šikljala da daje savršene kovrče. Konkretno, mnogi korisnici također smatraju da je idealan za gustu kosu.

Ovaj prekrasan i izvanredan spiralni uvijač lako je dostupan na tržištu, nije jako skup i izuzetno se lako zagrijava. Evo nekoliko razloga zbog kojih nam se ističe. Sve ove značajke također ga čine jednostavnim za korištenje, što ga čini jednim od naših najboljih izbora.

Ako tražite spiralno uvijač koji će vam dati prirodne kovrče, ulaganje u ovaj model je izvrsna ideja. Za svakodnevnu upotrebu, ovo je jedan od najučinkovitijih ploekova koje ćete ikada pronaći.

Prekrasan dizajn, kompaktna montaža, dugi kabel, jednostavan za nošenje i korištenje-ovaj uvijač ima sve osnovne elemente. Dakle, sljedeći put, umjesto da idete s prirodno ravnom kosom, pustite je da se malo zavrti i napravite Izjavu o stilu!

Uvijač za kosu 4622

Spiralni uvijač za kosu 4622 pripada proračunskoj seriji. Njegov trošak je oko 1,3 tisuće. kuna. Nježno uvija kovrče, dajući frizuri željeni izgled. Prednost modela je mala potrošnja električne energije. Štoviše, ovo je funkcionalni uređaj koji po svojim mogućnostima nije inferiorniji od skupljih sorti ploča.

Ovaj je model idealan za djevojke s tankom, oslabljenom kosom. Šipka je izrađena od keramike. U tom slučaju grijanje neće biti pretjerano. Uvijač ne isušuje kosu, pa se može redovito nanositi.

Model je prikladan za ponijeti sa sobom na putovanja. Njegova težina ne prelazi 295 g. Promjer šipke je 20 mm. Proizvođač je Kina. Snaga uređaja je 40 vata. Istodobno, dizajn pruža funkciju zaštite od pregrijavanja. Žica se okreće na šarkama. Duljina cijelog uvijača ne prelazi 35 cm. To je udoban, kompaktan i jeftin model.

Razmotrivši što je spiralno uvijač, njegove prednosti i nedostatke, treba napomenuti potrebu za ispravnim odabirom uređaja. Samo u ovom slučaju bit će funkcionalan i siguran za kosu.

Što je spiralni uvijač za kosu?

Spiralni uvijač ima neke slične značajke kao i obični uvijač ili Standardno glačalo za ravnanje kose . Svi rade na isti način: uključite ih u električnu utičnicu, pričekajte minutu ili dvije a zatim koristite kako želite.

Jedina razlika između običnog i spiralnog uvijača je u tome što potonji ima vijugavi uzorak duž cijevi uvijača. Ovaj poseban dizajn ravnomjerno raspoređuje kosu po cijeloj osovini i štedi vas od brige zbog pregrijavanja kose. Ovaj oblik također pruža veću zaštitu.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Slaven Izgraden

Pozdrav svima! Ja sam Slaven Izgraden i s oduševljenjem dijelim svoju strast prema popravku i instalaciji opreme s vama. Kao autor na ovoj web stranici, vodi me moja ljubav prema tehnologiji i želja da pomognem drugima da razumiju i rješavaju probleme vezane uz svoju opremu.

Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: