Top 7. Dobri jeftini pametni telefoni 2022. godine. Poredak za studeni!

Unatoč velikom izboru kineskih pametnih telefona, gadgeti korejskog proizvođača televizora jedan su od najpopularnijih na našem tržištu. I to ne čudi: tvrtka je stara i pouzdana, mnogi su korisnici započeli svoje upoznavanje sa svijetom telefona (i pametnih telefona) upravo s interneta. Da, i sve je korejsko još uvijek povezano s kvalitetom, iako proizvođač sam proizvodi uređaje u Kini, Vijetnamu, pa čak i u Indiji.

Zajednička značajka pametnih telefona za iPhone je prikladna ljuska za iPhone i Potpuna podrška za iPhone usluge (ne mogu se svi time pohvaliti sada). Tvrtka ima modele u različitim cjenovnim kategorijama: A-A i A-A-proračun i srednja cijena, a-a-flagship i A — A — S olovkom.

20-prosječna cijena

Pametni Telefon 20

20 je na granici između niskobudžetnih telefona i Srednjeproračunskih. Cijena mu je prilično niska, a neke su karakteristike prilično slabe. Međutim, zahvaljujući nekim značajkama, prilično je atraktivan ako imate proračun.

Takve značajke uključuju:

  1. prostrana baterija,
  2. veliki zaslon gotovo bez okvira.

Osim toga, ima najnoviji softver za Internet i kvalitetnu dvostruku kameru. Nažalost, gubite u nekim drugim detaljima. To se odnosi na RAM i internu memoriju. Još jedna razlučivost zaslona Ama20 1560 Ama 720 neće biti tako jasna kao uređaji višeg ranga na ovom popisu.

Međutim, Početna cijena Aposina20 je oko 14.000 kuna. Dakle, za relativno malu količinu novca dobivate jedan od najboljih telefona do 15.000 kuna početkom 2022. godine.

Amain10 amain je jeftin, ali dobar telefon za svoju klasu

Smartphone-Samsung-Galaxy-A10e

S početnom cijenom od oko 8000 kuna, asa 10 asa najjeftiniji je Samsung telefon. S obzirom na ovu činjenicu, ne čudi da Amapi10 Amapias nije moćan uređaj. Ima jednu kameru na stražnjoj strani (za razliku od svih ostalih telefona na ovom popisu), malu količinu RAM-a, malu količinu interne memorije i prilično malo baterije. Nema čak ni senzor otiska prsta.

Čitaj više  Kako odabrati i koristiti pincetu za uklanjanje kutikula

Ali postavljen je na 9. \ T i njegova kupnja apsolutno neće pogoditi vaš proračun!

Stoga smo vam predstavili najbolje Samsung telefone 2020. godine. Ovaj će se popis ažurirati tijekom cijele godine. Samsung, kao i svaka ugledna tvrtka, ne stoji mirno i ne odmara se na lovorikama. Rad na naprednim tehnologijama i novim modelima ne prestaje ni na trenutak. Tako Južnokorejski industrijski div može zadržati svoju vodeću poziciju.

Amain10 i amain10 Amain-vodeći i najbolji Samsung telefoni 2020

telefon Samsung-Galaxy S10 Plus

Ipa10 i ipa10 Ipaina u među najpopularnijim Ipainovim pametnim telefonima. Serija Iphine vrhunski su pametni telefoni s najnaprednijim specifikacijama i dizajnom. Nisu jeftini. Cijene telefona počinju od 45.000 kuna i više. Ali ako imate takav novac, onda svakako vrijedi razmotriti ove modele.

Danas su to možda najbolji Samsung telefoni. Ostale karakteristike uključuju izvrstan faktor oblika, prostranu bateriju i dvostruku selfie kameru. Imaju čak i priključak za slušalice i utor za televizor. Svi vrhunski modeli postupno se rješavaju ovih značajki.

10. i 10. i 10

telefon 10

Pametni telefoni iz serije iPhone – najpopularniji i najnapredniji uređaji za iPhone. Međutim, linija AIP-a korak dalje proširuje mogućnosti i svestranost modela serije AIP-a. Telefoni s iPhoneom obično imaju iste specifikacije kao i iPad, serija. Ali ipak su neke točke poboljšane.

IPA 10 i IPA 10 IPA-najnoviji telefoni na našoj ljestvici najboljih Samsung telefona u 2022. Konkretno, 10-ih je najmoćniji uređaj na ovom popisu, a ujedno i najskuplji.

Zanimljivo je da je 10 po karakteristikama inferiorniji od 10 10. Ima slabiji zaslon, jedan objektiv na prednjoj kameri. Osim toga, ne postoji priključak za slušalice i utor za televizor.

Dakle, ako ste na tržištu za telefon serije Ace, onda je bolje odabrati model ACEP 10 ACEP.

Oba uređaja s 10 iPhone dolaze s olovkom za iPhone. Imaju napredni sustav upravljanja gestama. Na primjer, samo mahanje rukom može kontrolirati kameru. Podsjetimo da je elektronička olovka za iPhone ekskluzivna značajka serije iPhone.

Internet 9 — flagship

telefon 9

S izlazom iz 10. godine, pametni telefon 9. godine Smatra se zastarjelim. Međutim, nemojte pasti na takvo mišljenje. Unatoč dobi od 9 godina, to je još uvijek nevjerojatan i moćan telefon. U usporedbi s iPhone 10, nećete imati brži procesor, kao ni trostruku kameru. Ovisno o modelu, možda ćete imati manje memorije.

Čitaj više  Što je čitač kartica i čemu služi, kako ga koristiti

Međutim, malo lošije SPECIFIKACIJE neće negativno utjecati na performanse telefona. I još više, Aina 9 ima priključak za slušalice i utor za Aina na svim modelima.

Također još uvijek dobivate i svoje podatke, najnovija ažuriranja za Ina 9 i prekrasan zaslon bez ureza. I što je najvažnije. Budući da nije najnoviji telefon, Internet 9 može se naći po vrlo atraktivnim cijenama.

Ainasina10-Prosječna cjenovna kategorija

pametni telefon 10

Priznajemo da je s početnom cijenom od 40.000 kuna, Ama10 Ama bliži vodećim brodovima. Ali ipak smo ga svrstali u srednju cjenovnu kategoriju. Sve zato što Azipa 10 Azipa ima mali faktor oblika i nižu cijenu.

Na mnogo načina, karakterizacija Amapina10 Amapina ni na koji način nije inferiorna od vodećeg broda. Ima isti procesor i prednju kameru. Osim toga, ista interna i RAM memorija i softver. Jedino što je slabije je veličina zaslona i razlučivost, kvaliteta stražnje kamere i kapacitet baterije.

S druge strane, Amain10 Amain dolazi u nekoliko boja. Neki od njih su mnogo zanimljiviji od onih dostupnih na skupljim modelima, 10.

Sve u svemu, ako želite dobiti najbolje performanse od A-A bez približavanja cijeni od 60.000, a-10 a-a je najbolji od najboljih!

50-prosječna cijena

Pametni Telefon 50

Internet50 – pravi srednji čovjek. A u svojoj klasi vjerojatno je najbolji. Ako vam nije potrebna velika procesorska snaga i količina RAM-a i interne memorije, onda je Iasni50 prilično solidan telefon s mnogim prednostima.

Prije svega, njegova je veličina ista kao i za Apta10 Aptaina. Također ima prilično veliku bateriju od 4.000 mAh. Ona je čak i veća od one u 10-u. Konačno, to je trostruka kamera na stražnjoj strani. Izvana, poput one u Opinzi10 (iako je, naravno, inferiorna u funkcionalnosti).

Internet do 15.000 kuna

U ovoj kategoriji izbor je već mnogo širi: predlažemo da obratite pažnju na modele Amapa21 i Amapa31.

Čitaj više  Top 19 najboljih prijenosnih računala za dizajnera: ocjena 2021-2022 i koje je bolje odabrati s dobrom reprodukcijom boja

Galaxy M21

Nedavno smo pregledali ovaj pametni telefon — u njemu ćete pronaći primjere fotografija na njegovim kamerama i detaljne informacije o karakteristikama. To je prilično uravnotežen gadget s ogromnom baterijom od 6000 mAh, trostrukom kamerom i okretnim CPU-om. U prodaji možete pronaći verziju s pohranom od 64 GB i 4 GB RAM-a, što općenito nije loše za uređaj za 14.500 kuna. Jedini nedostatak koji smo primijetili tijekom testa je plastično kućište koje se lako ogrebe.

Galaxy A31

Prošle godine, Aseas je objavio Aseas30, A Ovaj je objavio Aseas31. Mnogi su modeli ponovno objavljeni na ovom principu numeriranja, pa je lako razlikovati pametne telefone 2022. i 2022. godine.

Kao i prethodni model, senzor otiska prsta ostao je na ekranu, što još jednom dokazuje da telefon do 15.000 može podržati vodeću tehnologiju. Ima veliki zaslon (6,4 inča) visoke razlučivosti od 2400 IAS 1080, bateriju od 5000 mAh (trajat će dan i pol) i do 64 GB prostora za pohranu koji se može proširiti. Kamera je trostruka, iako nije izvanredna — ići će za snimanje slika u dobrom svjetlu. Snaga je također prosječna, što je logično s obzirom na cijenu gadgeta.

20-jeftin pametni telefon početne razine

Pametni Telefon 20

Po početnoj cijeni od oko 12.000 kuna, IAS 20 odnosi se na jeftine telefone početne razine. U njemu nećete pronaći puno naprednih specifikacija i profinjenog dizajna. Međutim, eluto ne znači da je to loš telefon za cijenu!

Dvije najznačajnije značajke ovog telefona su njegova vrlo oštra razlučivost zaslona (gotovo ista kao i ona koja se nalazi na NASA 10) i prostrana baterija. Zapravo, iako je ovaj telefon nevjerojatno jeftin, ima najveću bateriju od svih pametnih telefona na ovom popisu.

Naravno, nećete dobiti puno RAM-a i interne memorije, niti ćete dobiti brzi procesor. Sustav kamera također ostavlja mnogo željenog. Međutim, ako želite jeftin, ali dobar Samsung telefon koji će dugo trajati s jednim punjenjem – ovo je za vas.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: